Oslofjord Convention Center 230 miljoen

Oslofjord Convention Center

230 miljoen euro. Bijeengebracht door 40.000 leden doormiddel van giften, inzamelingsakties, gewerkte uren, en noem het verder maar op.

Dat komt neer op bijna € 6000,- per lid. Daar zijn de kinderen bijgeteld, wat erop neerkomt dat een gezin met 2 kinderen € 24.000,- heeft mee betaald aan het mooie maar veel te dure Oslofjord Convention Center.

En als het dan helemaal klaar is en men zou graag eens in Noorwegen een conferentie bijwonen, dan mag men gewoon netjes betalen voor de kamer in het Oslofjord hotel, en voor de reis. Bij BCC/CGN gaat alleen de zon gratis op. Voor de rest zal je als vrome christen jezelf te barsten werken, en je te barsten betalen. En dat betalen doe je aan alles binnen BCC/CGN. Dát is waar een echte christen voor staat bij de 2 Noorse opper Boeven. Niet meer, maar vóóral niet minder.

In de tussentijd hebben de 2 Noorse opper Boeven hun zakken al uitgebreid gevuld met tientallen miljoenen. Maar van hun “gejatte geld” gaat geen dubbeltje naar het 230 miljoen euro kostende Oslofjord Convention Center. Nee, dat moet het domme klootjesvolk van de “Brunstad Crime Club” maar doen.

De leiders hebben het te druk met jatten, witwassen, en investeren.

Maar wat zou dan voor de 2 Noorse opper Boeven het ultieme doel zijn met het 230 miljoen euro kostende Oslofjord Convention Center?

Simpel. Het Oslofjord Convention Center zal als het klaar is een omzet kunnen realiseren van tientallen miljoenen per jaar.

Blijft het eigendom van BCC dan kunnen ze nog jarenlang hun miljoenen hieruit jatten. Maar gaat BCC ooit eens naar de kloten, dan is het Oslofjord Convention Center indirect van de 2 Noorse opper Boeven.

Want wie zouden er de eigenaar zijn van de achterliggende bedrijven die het Oslofjord Convention Center bezitten? Juist. De heren Smith, Larsen, en families.

40.000 leden die zich krom werken om voor hun geloofsgemeenschap een conferentie centrum te kunnen bouwen voor 230 miljoen euro, dat op naam komt van hun 2 corrupte leiders. Dat heet “moderne slavernij” of “uitbuiten van mensen”. Maar bij de Brunstad Christelijke Gemeente is dit de normale gang van zaken.

En ze komen er gewoon mee weg!! Zwarte piet is verboden door het “slavernij” verleden van onze roetpiet maar deze slavernij daar kijkt niemand naar. Maar we gaan net zolang met deze site door totdat het hele BCC/CGN imperium door zijn hoeven is gezakt, en de vrome betalende Broeders hun deel van het Oslofjord Convention Center krijgen. En het liefst op zo,n manier dat al het opper gespuis van BCC/CGN van ellende een uitkering aan kunnen gaan vragen.

Het zal niet lukken, maar ik ga het proberen!!

Want het kan toch niet zo zijn dat deze schoften weg komen met het uitbuiten van 40.000 mensen? Niet dat zij de enige zijn, want elke overheid in de hele wereld doet hetzelfde. Maar alleen al dat ze kinderen laten werken om hen later hun geld af te pakken, dat is toch te zielig van deze schoften die al jaren miljonair zijn.

En als ze dan eens gepakt gaan worden janken ze zo hard als ze maar kunnen. Dan hebben ze spijt.

Nou, dit soort tuig heeft nooit spijt. En eerlijk gezegd zou ik het met tientallen miljoenen ook niet erg vinden om er een paar jaartjes voor te moeten zitten. Ik heb het voor minder gedaan.

Het enige dat mij stoort aan dat Noorse tuig, is dat ze ook de kinderen laten werken en hun geld afpakken. Voor de rest is het voor mij gewoon een soort van “pyramide spel” waarbij alleen de top hun zakken vult. En in mijn geval komt er bij dat ze mij mn geld niet terug willen geven. Althans niet alles. Ik loop dan ook alleen maar met deze site te kwallen omdat ze mij mn geld hebben afgepakt. Hadden ze dat dat toen gewoon netjes wel gedaan, dan zat ik hier nu nog steeds de “dwaallamp Dankbaar en zijn holmaat Mauritz” af te zeiken. Dan had ik me eigen hier helemaal niet druk over gemaakt. Maar het liep anders, dus dan ga ik er vol in. En ik ga er dan ook alles aan doen om bij de Noorse Boeven de schade net zo groot te krijgen als mijn schade. Ik ga ze zoveel mogelijk hun pensioen proberen af te pakken. En of dat door de belasting gebeurd, of door justitie zal mij een zorg zijn. En reken maar dat die ook hier op de site meelezen. En ik hoop dat ze er wat aan hebben.

Ik snap dan ook niet dat Noorwegen en/of Nederland niet gewoon beslag legt op alle banktegoeden van deze criminele organisatie. Plukken die handel. Dat wordt met andere criminele organisaties ook gedaan. En gooi dat Noorse gespuis en dat CGN gespuis ergens ver weg in de bajes. In Thailand ofzo. Ook leuk voor Ben van Wijhe, kan hij ze eens opzoeken daar.

Maar misschien komen ze nog wel eens achter slot en grendel te zitten. Dat ligt aan die zogenaamde “boekhouder” uit Apeldoorn. Hij hoeft me alleen maar een code van een USB stick te geven, en ik zet alles wat erop staat op mijn site. Maar hij trekt steeds op het laatste moment terug. En anders moet ik het maar door iemand laten decoderen die daar verstand van heeft. Want op de USB stick zouden volgens hem ruim 500 documenten staan, waarmee ik het hele BCC concern zou kunnen laten opvallen. En dat is nou net wat ik wil. Dus als er lezers zijn die codes kunnen kraken, mail me effe? Ik weet zeker dat ze dan allemaal een tena-lady in hun pendek hebben. Oftewel dat ze in hun broek pissen van schrik.

Dit zou € 250.000,- zijn. Dus voor de Noorse Broeders die zich te pletter werken voor het Oslofjord Convention Center, jullie moeten dit 1000 keer bijeen werken om bij jullie Noorse opper Boeven op “groen” te komen. Succes daarmee!!

Ik liet ze de ……. krijgen met hun tientallen gejatte miljoenen. Van mij mochten ze het lekker zelf betalen. En dat het de Noorse Boeven niet uitmaakt waar het geld vandaan komt blijkt wel als we weten waar o.a Elias Bosma zich in het verleden mee bezig hield. En hij zal niet de enige van 40.000 volgers zijn die geregeld een scheve schaats rijdt.

Over Elias Bosma en zijn “giften” ga ik het later onder Elias Bosma nog uitgebreid hebben. Daar valt nog genoeg over uit te zoeken. Zoals zijn SeaView, waarvan de nu denken te weten waarvoor dat bedrijf diende in zijn korte bestaan.

Het is al raar dat een visboer ineens met zijn vrouw in een appartement gaat wonen van een van nederlands meest besproken Boefjes, Dhr Haico Endstra. En als de visboer zich dan ook nog eens gaat bezig houden met “financiele constructies” voor het witwassen van grote bedragen dan gaan er belletjes rinkelen. Daar ga ik later vandaag verder op in onder Elias Bosma.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: