Oslofjord Convention Center, de Pagedal (af) roompot

En het andere Bosma gespuis.

Het Pagedal complex zou het nationale congres centrum van CGN in nederland moeten zijn. Dat zou, maar dat is het niet. Want het is failliet door wanbeheer, en door het uitblijven van betalingen vanuit Noorwegen. Want in Noorwegen hebben ze alleen nog maar oog voor het véél te grote, en véél te dure Oslofjord Convention Center. De rest bekijkt het maar.

Op Pagedal zouden alle leden van CGN hun eigen plekje krijgen. Nou, krijgen!! Ze moesten het kopen, en konden daarvoor een lening krijgen van BCC Financial Ltd.

Veel leden kochten dan ook hun eigen vakantie huisje op Pagedal met een lening van BCC Financial Ltd. De mensen hebben hun huisjes opgeknapt, tuintje aangelegd, meubeltjes gekocht, en wie weet wat nog meer.

Totdat ze op een dag een brief kregen dat Pagedal failliet was, en zij konden fluiten naar “hun” vakantie huisjes. Alles zou verhuurd worden om alsnog de schulden van CGN te kunnen betalen. Maar de schulden die de leden van CGN hadden moesten ze zelf maar zien op te lossen. Want BCC Financial Ltd had geen directe binding met BCC/CGN, dus de schulden moest men gewoon blijven aflossen. En dit natuurlijk buiten hun giften, en gratis werkzaamheden om.

Goh, hoe onaardig van BCC Financial Ltd.

Ondertussen hebben alle leden een pak schuld aan hun kont, maar ook jarenlang gratis gewerkt, en gedoneert voor het opknappen en het onderhoud van Pagedal. En als men dan eindelijk denkt te kunnen gaan genieten van hun “eigen” vakantie huisje, pakt BCC/CGN het af. Zonder uitleg, zonder bewijs, en vooral zonder financiele compensatie. Helemaal niks. Wel een mooie brief om “afstand te doen” van “hun” vakantie huisjes. En verder vooral niet zeuren, en niet om uitleg vragen. Gewoon pech, vakantiehuis weg.

Zo gaan ze nu met hun trouwe volgers om bij de “financiele instelling” Brunstad. Niks geloof, puur geld. Daar draait het bij BCC/CGN om sinds Káre J Smith met de zijne de leiding heeft bij BCC/CGN. Geld, en verder niets.

In de tussentijd blijkt er voor miljoenen te zijn geinvesteerd in Pagedal, dat allemaal betaald is vanuit de verschillende gemeenten van CGN in nederland. Dan nog eens de miljoenen die de volgers van CGN zelf hebben gedaan met hun “leningen” bij BCC Finance Ltd. Kort gezegd zijn de trouwe Noorse Broeders dubbel genaaid door hun leidinggevende Noorse Boeven. Het vakantiepark Pagedal is ineens aantrekkelijk geworden door deze “investeringen” en de betalende volgers van CGN kunnen hun spullen pakken om plaats te maken voor “betalende” huurders van het park. Het zwembad leverd geld op van zwemverenigingen en particulieren, en het congrescentrum kan worden verhuurt aan bedrijven uit de regio. En CGN lacht als laatste. Mede mogelijk gemaakt door de gebroeders Bosma.

En ook vanuit Noorwegen gaat men hierin mee. Alles wat de trouwe volgers van CGN konden missen aan hun vakantie huisjes op Pagedal kunnen ze nu kwijt aan het nieuwe Oslofjord Convention Center. Dus ook in Noorwegen zijn ze blij met de gang van zaken met betrekking tot Pagedal. Daar komen dan nog eens de miljoenen bij die door CGN geleend zijn bij BCC Finance Ltd voor de verbouwingen op Pagedal. Die moeten alsnog wel betaald worden. En ook daarvoor draait

En voor degene die nu ineens minder kunnen “missen” geldt dat ze dan gewoon op rood komen te staan. Zodat iedereen, ook vanuit anderen gemeenten, kunnen zien wat een slechte christen hij of zij is. Dat noemen ze de BCC methode.

Want het moet ze in Noorwegen natuurlijk wel genoeg blijven opleveren. En ook in Noorwegen hebben ze genoeg “melk” nodig om “slagroom” te maken. En melk geven doen de koeien in nederland meer dan waar dan ook op de wereld. Vraag maar aan Káre J Smith en zijn 40 rovers. En dat blijkt ook wel uit b.v de Stichting Hippo Mundo Charity. Als we alleen al kijken wat de 2 Noorse opper Boeven daaruit hebben kunnen jatten. En daar komt dan het jatten van de 3 CGN Boeven bij, en de 8 miljoen euro die Jonathan nog eens heeft gejat. Dan praten we al gauw, volgens Jonathan, over meer dan 30 miljoen euro. Uit 1 stichting. En zo hebben ze er bij BCC/CGN tientallen. En met de bedrijven erbij honderden.

En dan schiet het op. Dan kun je er een volledige 40 urige werkweek aan hebben om dit allemaal een beetje schappelijk “af te romen”. En daarom zullen die 2 diknekken uit Noorwegen het ook niet erg vinden om eens een dagje te moeten “overwerken”. Dat werk van hun is nog eens wat anders dan het werk van hun “trouwe volgers” die zich het laplazerus werken om maar niet op “rood” te komen staan.

En dan pakken ze ook nog eens je huisje af, omdat verhuur aan particulieren véél meer opleverd, en ze bij BCC/CGN gewoon schijt hebben aan hun trouwe volgers. Zolang ze maar betalen, en hun mond houden, zijn ze welkom en mogen ze zich een vrome christen noemen en zich vooral “gratis” kapot werken. Nou, dan maar geen vrome christen zou ik zeggen.

En voor de trouwe volgers van BCC/CGN, dit is vanuit Noorwegen beslist. Onze zo aardige Jan Hein Staal heeft persoonlijk de opdracht gekregen van Bernt Aksel Larsen om de trouwe volgers van CGN uit hun huisjes te krijgen, en heel Pagedal zo snel mogelijk te verhuren. Alles om de eurootjes!!!

En waar gaat deze huur naartoe??

Nou, die gaat naar BCC Finance Ltd want daar staan nog een paar miljoentjes open die CGN geleend heeft voor het opknappen van Pagedal. Indirect gaat het dus weer in de zakken van Smith en Larsen. Weer een top investering dat geheel betaald is door de trouwe en vooral “gulle” volgers van BCC/CGN. En weer wordt CGN hartelijk bedankt. En staan de trouwe volgers met hun handen in hun zak. Zij zien het gebeuren, maar doen er niks aan. Geld weg. Huisje weg. Congres centrum weg. Alles weg.

Maar ze krijgen er het Oslofjord Convention Center voor terug. Ook met mooie appartementen, en goed eten. Mooi zwembad, winkels, van alles. Máár de trouwe volger moet wel gewoon betalen voor zijn reis, zijn appartement, zijn eten, kortom voor alles. Want bij BCC/CGN is niets gratis. Alles draait om geld, en een trouwe volger van BCC/CGN vindt het niet erg om te betalen. Daar worden ze, volgens Káre J Smith, juist een beter mens van.

Nou Káre, betaal jij mij dan onderhand eens. Dan word jij misschien ook eens een beter mens.

Ik denk dat de heren Káre en Bernt blij moeten zijn dát de trouwe volgers van BCC/CGN zo,n goede christenen zijn. Ieder ander had ze hun kop in elkaar getrapt als iemand ze hun “vakantie huisje” afpakt. En dat weten ze, vandaar dat ze die trouwe gulle goede christenen dan ook niet zomaar laten gaan. Daar moet Elias Bosma en zijn knokploegje dan voor zorgen. Die bedreigen de eventuele “uittreder” wel even zodat deze het wel uit zijn hoofd laat om te vertrekken. En het maakt Elias niet uit of het een oud vrouwtje is of een ander weerloos persoon. Bij mij zal hij niet aan de deur komen om te dreigen. Dat mag hij wel. Graag zelfs. Maar dat zal niet gebeuren. Wel loopt hij de kans dat ik hem een keer aanspreek als ik in nederland ben. En ik sta op het punt om te gaan. Dus Elias !!! Gaan we ervoor??

Dan kun je misschien wat meehelpen met flyeren bij je “eigen” gemeente, waar je volgens eigen zeggen zoveel bewondering voor hebt. En waar je geregeld grote bedragen aan doneert. Ja, als je net als de 2 Noorse opper Boeven en de 3 CGN Boeven je geld verdient door het van je vrome Broeders te pikken is het makkelijk om wát te doneren aan het goede doel. De 2 Noorse opper Boeven. Maar ik kom zelf naar nederland om te flyeren, en zal dan ook bij de gemeente staan waar Jan Hein Staal en Elias Bosma bij horen. Ben benieuwd of ze me wat te zeggen hebben.

Ik wil die “blije zakenman met zijn goede inkomsten die daarmee heel wat projecten kan ondersteunen” wel eens in levende lijve ontmoeten. En meneer de goed betaalde “zakenman”, het is niet blijde maar blije. Ook in christelijke kringen.

Wel te hopen dat je met pasen nog op vrije voeten bent, want binnenkort moet de “blije zakenman” met zijn peen en uiemuil voor 2 maanden achter slot en grendel.

En dan zou je willen dat je in een vakantie huisje op Pagedal zat.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: