Oslofjord Convention Center, BCC Financial Ltd Cyprus

De Spaarpot/graaipot voor de Smith en Larsen families. En hier is het niet bij gebleven. We hebben ook nog BCC Financial Ltd Ireland. En BCC Financial Service Ltd United Kingdom. En dan is er nog BCC Financial Service Ltd Australia. Dat zijn nog eens wat spaarpotjes om uit te kunnen graaien. En ze zijn allemaal, fiscaal, gevestigd op Cyprus.

Dus met 1 vlucht naar Cyprus kunnen ze bij alle 4 hun overvolle spaarpotten. Lekker makkelijk. En alleen al in BCC Financial Ltd Cyprus zat in 2018 ruim 62 miljoen euro. Dat zijn nog eens bedragen om tussen te kunnen graaien.

En met zoveel bedrijven, allemaal gevestigd in belasting paradijzen over de hele wereld, valt niet meer te zeggen dat dit gaat om een “goede doelen organisatie”. Dan praat je over het georganiseerd witwassen van door diefstal en/of oplichting verkregen geld.

Oftewel lidmaatschap aan een criminele organisatie. Iedere “normale” crimineel krijgt daar gewoon 6 jaar gevangenisstraf voor. Maar bij de Noorse Boeven wordt dit door justitie in Nederland en Noorwegen door de vingers gezien. En van mij hoeven ze de bajes ook niet in, maar ik begrijp niet dat als je zóveel hebt, dat je dan niet gewoon je schulden betaald. Waarom neem je het risico dat een boefje uit Spanje al je vuiligheid op het internet zet? En wie weet wat hij daarna met zijn informatie doet !!

Ik hoef dit maar anoniem naar de nederlandse belastingdienst te sturen. Daar komt het “indirect” ook vandaan. Nou ja, in iedergeval van een ex werknemer van de nederlandse belastingdienst. En als het daar is, komt het vanzelf wel in Noorwegen terecht. En dat riskeren deze 2 Noorse opper Boeven allemaal door mij mijn geld niet terug te betalen. Een geluk dat ik dat niet doe, ik hou het liever achter de hand. Want het wordt alleen maar meer waard, en dus duurde om het van me te krijgen En voor hun is het een relatief klein bedragje, terwijl het voor mij mijn hele pensioen is. Elke maand verdubbelt de prijs. En ik ga net zo lang door met deze site totdat ik mijn geld van jullie heb. Want met Jonathan ben ik nu klaar. En woord is woord, dus die heb ik netjes samen met zijn maat Nikos van mn site gehaald.

En hoe langer ik deze site heb, hoe meer bezoekers ik krijg. En hoe meer bezoekers ik krijg, hoe meer tips ik over de BCC/CGN Boeven krijg. Dus elke dag wordt het voor de lezer leuker, en voor de Noorse Boeven vervelender en dus ook duurder. En tot mn pensioen kan ik op mn geld wachten. Dus nog een jaartje of 15. Maar zolang zal het niet duren. Ik zet er steeds meer vuiligheid op, en ook steeds meer van mensen die uit eigen ervaring spreken. Mensen met rancune tegen BCC, mensen die maar wat lullen, en natuurlijk regelmatig wat uit de informatie van mn ex Fiod vriend. Het wordt zelfs voor mij steeds leuker om te doen.

Ik heb nu dan ook nog maar 1 onderwerp sinds ik de “geesteszieke Wim Dankbaar en zijn geldgeile vriend Hans Mauritz van mijn site heb gedist. Opgeruimd staat netjes !!

Wel heb ik het stuk over Olaf Hamers laten staan, en bij nieuwe ontwikkelingen pas ik dat ook aan. Dat is omdat er toch iemand aandacht aan die zaak moet geven. En omdat ik er 100% van overtuigd ben dat hij onschuldig is blijft hij gewoon op de site staan.

Maar verder met de BCC/CGN criminelen. En dan vooral met BCC Financial Ltd Cyprus. Want dat is toch wel, samen met de Stichting Hippo Mundo Charity, de hoofdrol speler bij het hele Noorse Boeven spel. Alleen al bij deze 2 ondernemingen gaat jaarlijks zo,n 25 miljoen euro om. En dat voor een christelijke goededoelen club met 40.000 leden. Dat is zo,n €600,- per lid. En dat bij maar 2 van de ruim 350 goededoelen ondernemingen en stichtingen van BCC.

Hoeveel geld gaat er dan wel niet om bij alle ondernemingen en stichtingen van BCC over de hele wereld? Daarvoor moeten we bij de 2 Noorse opper Boeven zijn. Die weten het wel, maar die zullen daar met geen woord over reppen. En de Noorse praatpaal die heeft zelf geen mening, die zegt wat ze van de 2 Noorse opper Boeven moet zeggen. Dan blijft er maar 1 persoon over om het aan te vragen. En nu hij ook genaaid is door zijn vroegere graai vrienden, is hij best bereid om op enkele vragen te antwoorden. Of om het antwoord in de vorm van kopieen te geven.

En volgens zijn informatie gaat er jaarlijks bij alle aan BCC gelieerde bedrijven en stichtingen ruim 170 miljoen euro om. Dat is ongeveer net zoveel als er jaarlijks wordt omgezet bij een bedrijf als DAF trucks. En dat bij een “kerkgemeenschap” met zo,n 40.000 leden wereldwijd.

Dat kán niet!!! Zoveel geld geven die mensen niet weg. En ik weet ook wel dat ze bij BCC ook bedrijven hebben, waar gewoon winst wordt gemaakt. En dat ook die winst bij deze 170 miljoen euro zit, maar dan nog. Wat gebeurd er dan met die 170 miljoen euro? Want als ik de projecten bekijk waaraan de Brunstad Christian Church het afgelopen jaar heeft gewerkt, dan kan ik daar als ik het héél hoog inschat 10 miljoen euro voor bij elkaar krijgen die men daaraan heeft kunnen uitgeven. En voor de overige 160 miljoen euro zou ik dan kunnen bedenken dat het naar het nieuwe te grote, en te dure congrescentrum in Melsomvik vlak bij Oslo is gegaan.

Maar daarvan zijn de totaalkosten zo,n 230 miljoen euro, en daar zijn ze al minstens 5 jaar aan bezig. Dan kan dat hooguit 40 miljoen euro per jaar zijn. Vraag ik me toch af waar zijn die overige 120 miljoen euro dan heen gegaan?

Een deel zit natuurlijk nog in de stichtingen en bedrijven, maar toch geen 120 miljoen euro per jaar mag ik aannemen. Je kunt uitzoeken wat je wilt. Om informatie vragen zoveel je wilt. Maar op deze vraag zul je van BCC nooit een antwoord krijgen. Dat kunnen ze ook niet geven, want het overgrote deel van deze miljoenen wordt netjes door de 2 Noorse opper Boeven afgeroomd en naar hun eigen zakelijke en privé rekeningen gesluisd.

Reken dan maar eens uit voor hoeveel geld de families Smith en Larsen goed zijn. En met hoeveel miljoenen dat jaarlijks oploopt. En probeer mij dan eens uit te leggen wat er zo christelijk is aan dat Noorse gespuis. Dat gaat niemand lukken. Er is namelijk niks christelijks aan. Niet aan de familie Smith. Niet aan de familie Larsen. Niet aan de families van de 3 CGN schoften. En al helemaal niet aan de ondernemingen, stichtingen of de goededoelen van de Brunstad Crime Club.

Het enige goede doel van de Noorse Boeven zijn de Noorse Boeven. De meest achterbakse, leugenachtige kerkgemeenschap die er bestaat. Weg ermee!!!

En hoe zit het dan met Simon Springer? Deze Simon heeft zijn bedrijven ook allemaal gevestigd op Cyprus. Dit omdat het daar gemakkelijker is om website te registreren waarbij gewed wordt. In veel landen, zoals Duitsland en Nederland, is dat verboden. Vandaar dat zijn bedrijven vanuit Cyprus opereren.

Simon heeft de 2 Noorse opper Boeven op Cyprus leren kennen. Wel eens zaken met ze gedaan, en zodoende elkaar wat beter leren kennen. Ook zaten beide partijen nogal dik in de paardensport. Springer is eigenaar van enkele top paarden, en de 2 Noorse opper Boeven hebben bedrijven die ook weer met de paardensport te maken hebben. Dat was dan ook een gezamelijke liefhebberij, en een goed gesprek volgde daaruit dan ook regelmatig. Totdat de 2 Noorse opper Boeven hun “gestolen” Lampenwelt tekoop aanboden.

Simon Springer had wel interesse in Lampenwelt en is in onderhandeling gegaan hierover. Dat liep via een bedrijf dat ook op Cyprus is gevestigd, en die de verkoop voor de heren Smith en Larsen zouden regelen. Maar gelange de onderhandelingen verder gingen, kwamen er van de kant van Smith en Larsen steeds meer belachelijke voorwaarden naar voren. Zoals het aanhouden van het contract van de gebroeders Thomas en Adreas Rebmann tot hun 65. Met dezelfde voorwaarden, en dezelfde verhogingen die zij hadden toen ze het bedrijf runde voor de 2 Noorse opper Boeven.

Dat wil natuurlijk niemand in een koop contract hebben. Verder zouden alle aan BCC gelieerde medewerkers nog minstens 5 jaar op contract blijven werken voor Lampenwelt.

En dan nog eens de 4 miljoen euro die beide heren onder de tafel wilde beuren. Verder zou een deel van de koopsom naar Smilar Ltd moeten, en het andere deel naar Merit Servus Secretaries Ltd. Zo werd het voor Simon Springer een overname waarin hij zich niet kon vinden. Omdat het dan om een “verdachte” transfer zou gaan bij een eventueel fiscaal onderzoek. Toen hij de onderhandelingen dan ook staakte, waren daar de 2 Noorse opper Boeven niet helemaal over te spreken. Dhr Springer werd korte tijd “anoniem” bedreigd, en zou ook de kosten van de “onderhandelingen” moeten betalen. De verkoop van Lampenwelt aan Dhr Simon Springer is dus niet doorgegaan. Puur en alleen door de “hebzucht” naar geld en macht van deze 2 Noorse opper Boeven. Er kan dan vanaf de kant van Dhr Springer geen goed woord meer komen over de heren Smith en Larsen of welk van hun bedrijven dan ook. Voor Springer is de Lampenwelt deal een zeer slechte ervaring geweest.

En nadat de deal niet doorging, werd ook Dhr Springer ernstig bedreigt. Er werd gedreigt met het openbaar maken van een “foutje” van Dhr Springer.

Ergens in 2007 krijgt de dan nog getrouwd Springer een relatie met een veel jongere vrouw. Samen krijgen zij in 2008 een kind. En omdat Simon Springer wel ballen heeft, erkend hij het kind en verlaat zijn vrouw. Hij gaat “samenwonen” in Benahavis. Een dure beveiligde wij net buiten Marbella. Deze relatie duurt niet lang, en de vrouw vertrekt met haar kind terug naar Duitsland. En Springer komt weer terug bij zijn vrouw.

Via de 2 Noorse opper Boeven krijgen 2 Kroaten de opdracht om Dhr Simon Springer te bedreigen, en af te persen. Anders zou men de “geheime relatie” die Springer had openbaar maken. Maar dat was i.i.g bij zijn vrouw al bekend, dus heeft Springer zich verder niet laten bedreigen, maar maatregelen genomen. Wat voor maatregelen wil hij me niet vertellen, maar hij is dus wel klaar met het Noorse gespuis.

En dit wordt dan op touw gezet door een kerel die zelf al zijn hele leven zijn lul achterna loopt. Dan ben je echt een schijnheilige achterbakse klootzak !!! Bij deze dus Káre J Shit.

En wat betrefd BCC Finacial Ltd Cyprus is er ook nog de verkoop geweest van een Ltd die het een en ander deed in brandstoffen. Ik heb daar (nog) geen naam van, maar daar blijkt een heleboel heibel om te zijn geweest met óók een Duitser die voor overname ging. Dit bedrijf zou op naam hebben gestaan van 2 zonen van Káre J Smith. In die zaak blijkt uiteindelijk BCC Finance Ltd te hebben geschikt voor bijna 5 miljoen euro. Dit terwijl het bedrijf Smilar Ltd van de heren Smith en Larsen de eigenlijke eigenaar was, van de Ltd die weer door de 2 zonen van Káre J Smith werd gerund.

Pfff, ja ik kom er zelf bijna niet uit. Maar blijkbaar is dat dan ook de bedoeling met deze wirwar van bedrijven en stichtingen. Aan het eind weet niemand meer welk bedrijf van wie is, en welke overboeking wáár naartoe is gegaan. En ik heb het dan nog maar over een paar bedrijven en stichtingen.

In werkelijkheid wordt dit spel gespeeld met zo,n 450 bedrijven en stichtingen van over de hele wereld. Waarbij de Stichting Hippo Mundo Charity een hoofdrol speelt bij de Stichtingen, en BCC Financial Ltd een hoofdrol heeft tussen de “gewone” bedrijven. Verder is er dan voor BCC Financial Ltd een rol weggelegd als zijnde de Bank van BCC en voor het verstrekken van hypotheken en vooral leningen aan de volgers van Brunstad Christian Church.

Maar ook voor de families Smith en Larsen heeft BCC Financial Ltd een grote rol. Ten eerste als verstrekker van hypotheken en leningen die zij niet hoeven terug te betalen. Deze worden iedere 5 jaar als “niet te innen” afgeboekt. En verder als doorstort punt van het “gestolen” geld, om het buiten het oog van de belasting en justitie te houden. Hiervoor gebruiken zij overigens bijna alle BCC bedrijven.

Zij schikken dus een privé zaak met geld uit BCC Finance Ltd dat toch echt eigendom is van de Brunstad Christian Church. Dus niet van de 2 Noorse opper Boeven. Zo wordt fout zaken doen wel heel makkelijk, en wel héél lucratief. Dan kun je nog eens een foutje maken.

Maar ik zou van Karl nog wat leuke informatie krijgen waaruit de zakelijke reputatie van de heren Smith en Larsen naar voren komt. Want volgens Karl zijn ze zakelijk niet zo christelijk en komen ze tevoorschijn als nogal “duivels”. Maar dat blijkt al uit meer informatie die ik gekregen heb. Want in de afgelopen jaren zijn er heel wat gebeurtenissen geweest in de organisaties van BCC/CGN waaruit blijkt dat als men twijfeld aan de integriteit van een van de 2 Noorse opper Boeven of aan die van de 3 CGN Boeven, dat men dan meteen de club wordt uitgetreiterd, en dat je niet meer welkom bent bij BCC/CGN of hun leden. Dus ook je vrienden laten je per direct (op aandringen van BCC/CGN) doodvallen. Einde werk, einde sociale leven, en op naar de eenzaamheid. Dat is de werkwijze van de Noorse Boeven tegen hun ex Broeders en Zusters. En voor de jongeren is dit wel te overzien, maar voor de ouderen waarvan hun hele leven al tientallen jaren bestaat uit BCC/CGN, die hebben ineens niets of niemand meer.

Daarom is het beter om heel het BCC/CGN gebeuren om te kieperen. Dan staat iedereen er hetzelfde voor. En ookal denkt BCC/CGN dat het allemaal niet zo,n vaart loopt, ik garandeer ze dat ze er nog dit jaar spijt van hebben dat ik deze site heb moeten beginnen. Want wat voor mij begon als een drukmiddel om mijn geld alsnog te krijgen, is nu zo ongeveer een dag taak geworden. Mijn bezoekers aantallen gaan elke dag omhoog, en de page vieuws gaan nog harder omhoog. Zo had ik vandeweek ruim 1700 pagevieuws alleen al op Elias Bosma. En niet alleen uit nederland. Ook uit Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Andorra, Engeland en vooral veel uit Thailand. Dus wat bezoekers aantallen betrefd ben ik er zonder het gezeik over Dankbaar en Mauritz, niets op achteruit gegaan. Blij dat ik daar geen tijd meer aan hoef te besteden. Dat gaat gelukkig een ander doen.

Hier alleen nog maar Noors gespuis en het CGN gespuis.

Maar ook nog de uitleg over wat nou de bedoeling was van het hebben van een eigen “interne” privé bank. BCC Financial Ltd.

Want wat was nou de eigenlijke bedoeling met BCC Financial Ltd?

Ze wilden bij BCC/CGN een soort van eigen bank hebben. Dus werd er op Cyprus een Ltd opgericht genaamd BCC Financial Limited. Alle giften en andere gelden zouden op rekening van BCC Financial Ltd worden gestort in afwachting van een goed doel waarvoor het geld gebruikt zou worden. Zo had iedere plaatselijke kerk wat “rente” op hun geld, en BCC Financial Ltd had geld ik kas om het aan hun leden en kerken te kunnen uitlenen. Ook zouden de gelden voor de bouw van Oslofjord Convention Center hier tijdelijk worden ondergebracht. Uiteindelijk ging het om tientallen miljoenen per jaar. En de zaken gingen goed. De bouw van het Oslofjord Convention Center liep lekker. Leden konden geld lenen. Kerken die in de financiele shit zaten werden geholpen. De 2 Noorse opper Boeven en hun families leende er lustig op los. Kortom, het kon niet op. Of wel? Kon het wel op?

Als je meer uit de pot pikt dan dat er terug in komt, dan is de pot na verloop van tijd leeg. Dus het kon weldegelijk op.

En toen de “oud Boekhouder uit Apeldoorn” 8 miljoen euro uit de Stichting Hippo Mundo Charity had gepikt om er mee met zijn Nilfisk vandoor tegaan, liepen de 2 Noorse opper Boeven bijna tegen de lamp. Dat wist Jan Hein Staal ook, en deze wilde dan ook geen aangifte doen.

Ten eerste omdat hij zelf betrokken was bij de diefstal van de 8 miljoen euro, en ten tweede omdat er zo meer boven water zou komen.

Jan Hein Staal en Jonathan van der Linden hadden het plan om een groot bedrag dat de 2 Noorse opper Boeven zouden “pikken”, over te maken naar een bankrekening van henzelf. Zij hadden nooit gedacht dat het iemand zou opvallen. Zij dachten een bedrag van 8 miljoen te kunnen pikken, en dat dit nooit naar buiten zou komen.

Maar toen moest Hendrik Jan Weggeman zonodig de boel vergallen door bankrekeningnummers te controleren. Jan Hein Staal moest dus in actie komen. En omdat Jonathan BCC/CGN wilde verlaten zou hij de schuld op zich nemen. Zij hadden nooit verwacht dat de 2 Noorse opper Boeven de aangifte tegen Jonathan echt zouden doorzetten. Maar dat deden ze wel. De Stichting Hippo Mundo Charity moest gewoon bij de politie aangifte doen van verduistering van 8 miljoen euro door Jonathan van der Linden.

Uiteindelijk begrepen de 2 Noorse opper Boeven zelf ook wel dat er zo meer boven water zou komen drijven, en stelden een schikking voor met Jonathan. Hij zou de overige 4 miljoen euro houden, en alle BCC/CGN documentatie die hij had teruggeven aan BCC. Hij zou niets naar buiten brengen, en nooit de overeenkomst naar buiten toe bekend maken. BCC zou de zaak tegen Jonathan stoppen, en hij kon zich op zijn gemak door zijn Nilfisk laten zuigen met zijn 4 miljoen euro. Iedereen blij en opgelucht.

Vooral Jan Hein Staal, want die is al die tijd netjes buiten schot gebleven.

Maar toen moesten ze bij BCC/CGN zonodig de overeenkomst met Jonathan schenden door de site JVL REPORT te starten, en via mijn site de nieuwe naam van Jonathan bekend maken. Ja, en dan kun je erop wachten dat Jonathan ook wat vuiligheid naar buiten brengt. En die denkt; als jullie dat via “BCC Brunstad Christian Criminals” kunnen, dan kan ik dat veel beter!!! En hij heeft gelijk, want hij kan het veel beter. En voor hem heeft het nog een voordeel, want zijn “strontvlieg” uit Spanje blijft nou alleen nog maar op die stronthoop uit Noorwegen zitten.

Zo heeft iedereen zijn zin. De één wat meer dan de ander, maar ach, een kleinigheidje blijf je houden.

En wie dan het e.e.a over de 2 Noorse opper Boeven en hun bedrijven opzoekt via google, komt bij de “openbaringen” van de Panamá papers terecht. En als je dan van een trouwe volger van CGN een mailtje krijgt dat CGN em niet kon helpen toen deze trouwe Noorse Broeder op het punt stond zijn huis te verliezen. Maar de Panamá papers onthullen dat o.a Kristian Smith onterecht een lening (die hij nooit terug zal betalen) van ruim € 300.000,- van BCC Financial Ltd heeft gekregen. Geheel voor privé doeleinden. Dan begrijp je een stuk beter wat de eigenlijke bedoeling is met BCC Financial Ltd. En dit kunnen de trouwe volgers van BCC/CGN zelf ook gewoon op het internet vinden. Zoals ook welke privé bedrijven van de heren Smith en Larsen er weer onder de BCC/CGN bedrijven en stichtingen zitten. Het hele nut van de Brunstad Foundation en bedrijven als BCC Financial Ltd bestaat enkel en alleen bij de families Smith en Larsen. Verder dienen zij geen enkel nut voor geen enkele Noorse Broeder of Zuster.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: