Oslofjord Convention Center, BCC Vuiligheid

Alle vuiligheid die ik ontvangen heb over en van BCC/CGN zal ik hier plaatsen. Bepaalde mail vraag ik aan de afzenders om deze onder een andere naam naar mij te mailen zodat de afzender niet zichtbaar is. Dus als er vaak de afzender Agaath te zien is, dan weet iedereen hoe dat komt.

De vorige mail plaats ik ook maar die moet Agaath even opnieuw versturen. En de komende plaats ik ook zsm. Want ik begrijp dat Berit niet zo gek op drop is!!!

Het spel van JVL REPORT

En van hier af aan ging “Jan Rosekrans” over op Protonmail. En begreep ik wat de bedoeling was.

Ja, niet alles is van hoge kwaliteit. Maar ach, leuk om te weten dat hij graag heeft dat zijn vrienden toekijken als jij met zijn “verstand” speelt. Ik zet ook vanalles door elkaar want het meeste is van geen enkele waarden. Vandaar dat ik het ook vuiligheid noem.

En zie de datum dat mij de foto verstuurd is. Dat is nog vóór het artikel op JVL REPORT.

En zo komt er een einde aan de poging van BCC/CGN om Ben van Wijhe zwart te maken via mij, en uit naam van Dhr Rosekrans. Die overigens nog altijd gewoon bevriend is met Ben. De 1ste poging is dus mislukt.

En zo komt er ook een einde aan de mailtjes van Annabel. Ik heb het e.e.a achterwege gelaten omdat het orginele documenten bevat. En ik wil zien wat deze precies inhouden ( want is in het Noors) en of ik er iets aan heb richting BCC/CGN. Zoniet dan staan ze er alsnog gauw genoeg op. En dan maar wat over Donar. Pffffff

En dan durft zo,n mafketel zich de “god van de donder” te noemen. En ook hier hoor ik niks meer van. Jammer, want als mijn site dan toch geen bezoekers trekt dan had ik hem wel wat willen mailen. Mijn bezoekers aantallen reizen de pan uit. Vooral het stuk over Elias Bosma en JVL REPORT worden goed gelezen. Maar ik ben dan ook nog lang niet klaar. Het echte vuile spul komt nog.

Zo heb ik een pak aan informatie gekregen over deze Sverre Ludvik Riksfjord. Dit is nu een hoge oom bij BCC, maar ook de oom van een binnen BCC misbruikt meisje. Sverre zou zijn positie binnen BCC verworven hebben door het misbruik van zijn nichtje buiten de pers te houden. Of het waar is weet ik (nog) niet omdat alles in het Noors is. Maar wat wel interresant is indeze, zijn de mailtjes aan Sverre die rechtstreeks afkomstig zijn van niemand minder dan Káre J Smith. Dit moet ik eerst zien te vertalen voordat ik het hier plaats. Waarmee ik dan aantoon dat bij BCC/CGN niets te gek is om misbruik of diefstal buiten de pers en de buitenwereld te houden.

Degene die dit lezen worden er al dol van. En ik heb zo nog honderden emails ontvangen. Dan hoef ik verder niet uit te leggen hoe gek je wordt van al deze “rotzooi”.

Van alle mail begrijp ik nu de bedoeling wel en wie of wat erachter zit.

En dat dit HongKong gedoe Ben van Wijhe niet is, dat weet ik van hem zelf. Maar wie het dan wel is, of wat de bedoeling ermee is dat heb ik nog niet kunnen bedenken. Vooral door wat andere mail die ik van deze HongKong heb gekregen. Ook dat plaats ik nog wel, maar moet eerst het e.e.a uitzoeken. Want of de informatie is echt en van onschatbare waarde, of het is een kat in de zak en ik word zachtjes in mijn …. genomen. Dus dat wil ik even uitzoeken want hou er niet zo van om in mn ………

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: