Oslofjord Convention Center, de Moeder ……

Helle …..

Hoe kan ik nu het bewijs over de “buitenechtelijke dochter” van opper Boef Káre J Smith hier op mijn site zetten zonder moeder en dochter voor iedereen bekend te maken? Maar wel zo dat Káre J ßmith eindelijk eens wordt weggezet als ordinaire vreemdgaande opper Boef. Die zijn volgers loopt te verkondigen hoe “belangrijk” het huwelijk is. Maar zelf zijn lul maar achterna loopt.

Ik ga daar even over nadenken. Dat ze met advocaten “dreigen” maakt me geen zak uit. Maar de moeder en de “buitenechtelijke” dochter kunnen er niks aan doen dat Káre J Smith zo,n schijnheilige oplichter is. Dus ik kan ze hier “voorlopig” niet voluit noemen, zonder van hen daar toestemming voor te krijgen. Ik weet al dat Káre J Smith op dit moment geen financiele verplichtingen meer heeft met hen, en dus ook niet meer betaald.

Dat zou voor hen een rede kunnen zijn om nu eindelijk de erkenning te krijgen waarop zij al ruim 20 jaar wachten.

De informatie over de moeder en “dochter” heb ik van meerdere kanten toegestuurd gekregen, maar werd mij onlangs door Haakon Riksfjord bevestigd. Ik mag zijn naam hier gewoon noemen van hem, omdat hij toch al tot “staatsvijand” van de “Noorse Boeven” is uitgeroepen. Hij is in de problemen gekomen met BCC toen hij het in de jaren ’90 opnam voor zijn nichtje. Deze was jarenlang misbruikt door haar vader en opa. Maar BCC, en ondermeer Káre J Smith wilde dit stil houden. Er werd onder andere een gespreksverbod opgelegd aan de opa in deze zaak. Waardoor Haakon zich niet meer kon vinden in deze criminele organisatie van kindermisbruikende dieven.

En van hem heb ik een hele pak vervelende informatie vóór, en over, de Noorse Boeven gekregen. Daar gaan ze de komende weken niet blij van worden. Dus ik hoop zoveel mogelijk hiervan later deze week op de site “BCC Brunstad Crime Club” te hebben staan. Maar voorlopig is Haakon voor mij aan het informeren of ik de namen van moeder én dochter hier voluit mag vermelden zonder dat zij mij daarvoor juridisch gaan aanpakken.

Maar we weten nu wel dat ze bij BCC/CGN goed zijn in het stilhouden van hun volgers, en dat gaat goedschiks of kwaadschiks. En dat kwaadschiks gebeurd bij CGN steeds door hetzelfde kleine clubje “oplossers” die rechtstreeks in opdracht van Staal en zijn partner in crime Weggeman werken. Hierover meer bij “Elias Bosma”.

Maar Helle blijkt niet de enige vrouw te zijn met een “buitenechtelijk” kind van de Noorse opper Boef Káre J Smith. En Káre had dus niet zoveel geleerd van zijn “1ste misstap. Hij blijkt nog een kind te hebben in Engeland. Van na de tijd dat Helle is bevallen van haar dochter. Ook zij was een vrouw die bij een van zijn bedrijven heeft gewerkt.

Hij valt dus op werkende vrouwen, die zich kapot werken voor hem. Net zoiets als zijn volgers die zich voor hem kapot werken. Dus wie weet hoeveel “buitenechtelijke” kinderen hij nog heeft bij zijn “trouwe Zusters” in binnen en buitenland. De ouwe Noorse viespeuk.

Dat kunnen er nogal eens een paar zijn!!!

Wel heb ik ondertussen rechtstreeks contact met de vrouw die zegt óók een kind te hebben van onze Noorse pik achterna lopende opper Boef Káre J Smith. Met haar word ik het wel eens onder welke voorwaarden ik hun verhaal inclusief “echte namen” mag plaatsen. Ook heeft ze enkele emails van Ķáre J Smith die zouden zijn verstuurd vanaf zijn eigen privé email adres. Dus wat dat betrefd ga ik hem alvast een beetje weg kunnen zetten als leugenachtige Noorse nep Broeder.

En omdat ik tijd genoeg heb, en voorlopig nog niet ga stoppen met het onderwerp Noorse Boeven zal er zeker nog veel meer “rotzooi” van Káre J Smith komen boven drijven.

Maar niet alles is “rotzooi” over Káre J Smith wat ik hier zeg. Zo heeft hij ondermeer een huis betaald voor Helle en zijn “buitenechtelijke” dochter nadat ze het Ullevall ziekenhuis in Oslo verlaten hadden. Dat is dan wel weer netjes van hem. Ik ben nu even aan het informeren wáár dat huis staat, en wat het gekost heeft. Ook wil ik weten of na de verkoop van het huis de opbrengst naar de moeder is gegaan, of terug bij Káre in zijn zak. Heeft de moeder van de opbrengst haar huis in Denemarken kunnen kopen? Of heeft ze enkel gratis in Oslo kunnen wonen?

Over moeder 2 kan ik hier al wel op mijn site zetten dat haar naam Dawn Thompson is, en dat ze uit Londen komt. Ze heeft ook een “buitenechtelijke dochter” van Káre J Smith, maar haar naam kan ik hier (nog) niet plaatsen. Dawn zegt te beschikken over mailtjes, afkomstig van het privé email adres, van Káre waaruit zal blijken dat hij weet dat de dochter van Dawn ook zijn dochter is. Ik ben met haar aan het bekijken hoe ik van haar deze emails kan krijgen, en deze hier kan plaatsen. Maar dat gaat een beetje moeizaam, en op iedere mail die ik stuur krijg ik pas een dag later antwoord. Dus voorlopig moet ik het even alleen met de naam van de moeder doen. Op zich niet zo,n probleem. Dan weet Káre al wel dat ik al zijn vuiligheid naar boven trek, en het hier open en bloot op mijn site zet.

Dawn heeft ook bij een bedrijf gewerkt dat bij de BCC hoort of heeft behoort. Ik neem aan dat het bedrijf in Londen zit, omdat Dawn heeft verteld al haar hele leven in Londen te wonen. Dan zal haar dochter daar waarschijnlijk ook wonen. Misschien is zij dan de reden waarom Káre J Smith zo vaak in Londen blijkt te zijn.

Ook wil ik hier later vandaag wat meer kunnen vertellen over de “echte dochter van Káre J Smith. Deze Heidy, blijkt namelijk op de hoogte te zijn van haar “2 buitenechtelijke” half zussen. Maar ze is daar niet echt van gecharmeerd zal ik maar voorzichtig uitdrukken. Ze heeft zelf meerdere malen contact gezocht met Dawn om haar “vriendelijk” te verzoeken haar vader en de familie Smith voor altijd met rust te laten.

Ja, het zou wat zijn als je uiteindelijk een erfenis van vele tientallen miljoenen zou moeten delen met 2 wildvreemden.

Maar daar had de geile Noorse hengst Káre aan moeten denken toen hij met zijn snikkel tussen de dijen lag te frotten. En dat kun je niet afschuiven op 2 meiden die er verder ook niks aan kunnen doen dat hun “vader” zijn verstand blijkbaar achter zijn gulp zit.

Ook was er een dame die me van informatie voorzag over de moeder van de 2de buitenechtelijke dochter van Káre J Smith. Zij heeft me laten weten geen informatie meer te kunnen geven, omdat het voor anderen dan duidelijk wordt dat zij achter de informatie zit. Jammer, maar helaas.

Blijkbaar zit de schrik er bij de volgers van BCC/CGN goed in. Zo ook bij de moeder Helle van de “buitenechtelijke dochter” van Noorse opper Boef Káre J Smith, want ik mag de namen van beiden niet publiceren. Ik ga er wel iets op bedenken, want het moet bij de echte vrome Noorse Broeders toch eens doordringen dat ze al jaren voor de gek worden gehouden door de criminelen in de top van BCC/CGN.

Maar misschien komt er dan toch nog wat goeds uit dat ik de namen van moeder en dochter niet heb gepubliceert. Ik heb vandaag een mailtje gehad, afkomstig van iemand uit de directe omgeving van de moeder. Het goede nieuws is dat het niet via een proton account is verstuurd, en misschien wel echt is. Voor nu ga ik er nog vanuit dat het ook weer van het BCC gespuis af kan komen. Mocht dat niet zo zijn dan heb ik hier aankomende week een leuk stuk uit het privé leven van Káre J Smith op mijn site.

Wat blijkt. Káre J Smith heeft de moeder van zijn “buitenechtelijke” dochter ruim 7 jaar aan het lijntje gehouden. 7 jaar lang heeft hij haar beloofd om bij zijn vrouw weg tegaan, om met haar en hun dochter verder tegaan. Telkens kon het weer even niet i.v.m zijn werkzaamheden en verplichtingen richting BCC. Uiteindelijk is zij naar Denemarken verhuist en zou hij haar nakomen om samen verder te gaan. Hij moet nóg komen!!

Er wordt wel bij gezegd dat hij tot de 21ste verjaardag van zijn “buitenechtelijke” dochter altijd netjes heeft betaald, en dat hij het huis voor moeder en dochter heeft betaald. Nou, eigenlijk de vrome Noorse Broeders hebben het huis betaald.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: