Oslofjord Convention Center, Bernt Aksel Larsen

De 2de opper Boef.

Dit stuk wordt wat korter, omdat hetgeen bij zijn “partner in crime” Káre J Smith staat voor 90% ook voor Bernt Aksel Larsen geldt. Bij Bernt ga ik het vooral hebben over zijn aandeel in JVL REPORT, zijn samenwerking met Kristian Smith, en de leningen van zijn vrouw Heidy bij BCC Financial Ltd.

Het bedrijf Finntack bestaat al vanaf 1982. Op dit moment zijn Bernt Aksel Larsen en Kristian Smith de eigenaren van dit miljoenenbedrijf dat in alles doet wat maar met de paardensport te maken heeft. Het is dan ook groot geworden met het geld dat als giften terecht kwam bij de Stichting Hippo Mundo Charity. Op zijn minst hebben ze allebei wel wat met de paardensport te maken. Uit wat ik van de “oud boekhouder” heb, blijkt dat Finntack in 2012 ook een miljoenen lening heeft gekregen van BCC Financial Ltd. En ook dat daar tot 2015 nog geen cent van was terug betaald. Waarschijnlijk dus ook afgeboekt onder “niet te innen”. Zo loopt een bedrijf natuurlijk wel. Zit het even tegen pak je een paar miljoen en de cijfers zijn weer goed. Bij ons heet dat diefstal, maar bij de Noorse Boeven heet dat lenen.

Verder zit ook Bernt Aksel Larsen ondertussen in een Ltd,tje of 10. Waaronder ook Smilar Ltd samen met zijn mede opper Boef Káre J Smith. En alle bedrijven die de heren hebben zijn, op wat voor manier dan ook, te linken aan BCC Financial of de Stichting Hippo Mundo Charity. Ook de bedrijven die dan “zogenaamd” privé van de heren zelf zijn. En in elke Ltd zit wel een lening van BCC Finance, en elke Ltd heeft op papier wel eens wat “geschonken” aan een of ander “goed doel” uit de BCC zwendel. Daarin zijn de heren goed opgeleid door de “oud boekhouder” uit Apeldoorn.

Ook bij “Brunstad Christian Criminals” hadden ze jarenlang de slogan “effe Apeldoorn belle”.

En geloof maar dat er tussen de heren wat heen en weer is gebeld en gemaild. Dat blijkt ook wel uit de mailtjes die het NRC in bezit heeft gehad. Honderden!!!

Ook is de zogenaamde ” beinvloedings operatie” door BCC/CGN gebruikt om zichzelf schoon te praten. Deze hele “operatie” is niet meer dan de “achterdochtelijke gedachte” van een crimineel die overal wat in ziet dat hem de das om kan doen. En dat de Noorse onderzoekers daarna zeggen dat er bij de heren Smith en Larsen niets strafbaar te vinden was, komt omdat zij geen “intern” onderzoek gedaan hebben.

Zakelijk valt er naar andere bedrijven en banken toe niets te vinden. Dat komt omdat alles door de heren “intern” gejat wordt. En ook heeft het onderzoek niets uitgezocht bij de buitenlandse Ltd,s en venootschappen.

En dan is het makkelijk om een “bewijs van onschuld” te krijgen. Zeker als er staat “geen bewijs van schuld”. Want dat is wat er in het onderzoeksrapport staat. “geen bewijs van schuld”. En dat is logisch, want alle beschuldigingen richting de heren Smith en Larsen gaan nou net alleen maar om de “interne fraude” bij BCC, BCC Financial Ltd, Stichting Hippo Mundo Charity, en nog een tal van buitenlandse Ltd,s en vennootschappen.

Het ging, en gaat, niet om het zakelijke gedrag van de heren in de richting van klanten en of leveranciers en opdrachtgevers. Dat wordt allemaal netjes gedaan. En een “niet terug betaalde lening van BCC Financial, daar hadden de onderzoekers geen zicht op. Of op het overboeken van gelden intern. En daar gáát jet nou net om. Dat is waar de hele wereld de heren Smith en Larsen nou net van beschuldigt.

Zo heeft ook Heidy de vrouw van Bernt Aksel Larsen enkele zakelijke leningen gehad van BCC Financial Ltd, die geen van alle terug betaald zijn. Ook zij doet gewoon mee met het graaien. Net als de hele familie, en de familie Smith blijft natuurlijk niet achter. Ook daar graaien de kinderen, neven, nichten, ooms, en tantes gretig mee. Daar is het elke week wel een keer pakjesavond.

En wat ik al helemaal niet begrijp is wat de leiders van een Christelijke Gemeenschap in een land als Dubai te zoeken hebben. En wat ze dan moeten met bankrekeningen bij een bank uit Beiroet. Alleen al daarmee laten de 2 Noorse Boeven er geen twijfel over bestaan dat er “inkomsten” zijn die het “christelijke” daglicht niet kunnen verdragen. Alleen al hiermee geven deze Noorse Boeven toe dat er dingen niet kloppen. Alleen al hiermee heb ik mn gelijk al gehaald.

Geen enkele normale christelijke gemeente heeft zijn geld ondergebracht bij een niet westerse bank. Laat staan bij een moslim bank. Dat doe je alleen maar als je voor het “westen” wat te verbergen hebt. En al helemaal als er miljoenen euro,s op deze rekeningen blijken te staan. Of stonden. Want mijn “tipgever” kan alleen maar bewijzen laten zien van vóór 2016. Maar als dit het geval is in 2015, dan hebben deze 2 Noorse Boeven ook in 2021 nog genoeg te verbergen. Ik vind het zowiezo niet normaal dat een stelletje “vrome” christenen hun geld onderbrengen bij een moslimbank in Dubai. Maar ik snap dat wel van een paar criminelen die onder het mom van een “vrome” christen zijn gestolen geld wil witwassen via een moslimbank in Dubai. Dus daar heb ik, in iedergeval voor mezelf, het bewijs al voor het criminele geld van de heren Smith en Larsen. Wat de lezer daarvan vindt, dat moet hij of zij maar zelf beoordelen. Voor mij is het alleen al hierdoor duidelijk. De 2 Noorse opper Boeven deugen niet.

Als ik mijn geld zou onderbrengen bij de Bank of Beirut, dan zit ik morgen al op het politiebureau om te horen dat ik verdacht word van het financieren van de een of andere terroristische organisatie. Maar bij dit Noorse gespuis blijkt er niks aan de hand te zijn.

Voor mij staat het wel vast dat de meeste van deze Noorse Boeven grotere criminelen zijn dan dat ik ooit geweest ben. Ten opzichte van deze Noorse Boeven was ik een stout bengeltje.

En dat ze achterbaks zijn blijkt wel uit het feit dat Bernt Aksel Larsen al in 2018 de domeinnaam JVL REPORT heeft laten registreren. Waaruit dus blijkt dat zij in 2018 al op de hoogte waren dat Jonathan de achternaam van zijn moeder had aangenomen. En dat ze dus al in 2018 de site JVL REPORT hebben bedacht. Ze zijn er dus al een tijdje mee bezig geweest. En het hele JVL REPORT komt voor rekening van Bernt Aksel Larsen. Omdat hij nog iets te “regelen” had met zijn “oud boekhouder” uit Apeldoorn. Dat komt omdat de “boekhouder” vergeten was om de jaarrekeningen van Smilar Ltd optijd klaar te hebben, waardoor er “bijna” een controle uitgevoerd zou worden, waardoor de bankrekeningen op naam van Smilar Ltd ook extra bekeken hadden kunnen worden. En dat kunnen de 2 eigenaren van Smilar Ltd natuurlijk niet hebben.

En nadat de “boekhouder” er vandoor was gegaan met zijn Nilfisk en 8 miljoen dacht Bernt Aksel Larsen dat zijn “oud boekhouder” het met opzet “vergeten” was. Dus vandaar de site JVL REPORT, en daardoor zou ook meteen zijn nieuwe naam algemeen bekend worden. Maar nadat men met hem schikten, konden ze het risico niet nemen zich niet aan de gemaakte afspraken inzake de schikking te houden. Vandaar dat ze de naam maar via mij in de wereld hebben geslingert.

En omdat ik zo medewerkend ben, heb ik zijn naam maar meteen op het wereld wijde web gegooid. Maar omdat ik zo medewerkend ben, gooi ik ook alle vuiligheid van het Noorse tuig het wereld wijde web op. Wel zo eerlijk.

De bedrijven,

Te beginnen met zoveel mogelijk van de bedrijven van Bernt Aksel Larsen openbaar te maken. In Zwitserland hebben we Kolme Tack Holding AG. Met op hetzelfde adres de bedrijven Amolit AG, Audit Technologies GmbH, en Blotec AG. In Finland hebben we Follo Holding Invest AS, met daaronder het bedrijf Tripolis Holding OY. Op Cyprus heeft hij een hele kudde van aaneengeschakelde Ltd,s waarin stuk voor stuk honderd duizenden euro,s zitten. Te beginnen met de Meritgroup Financial Assets Ltd, Meritservus Secretaries Ltd, Merit Servus Ltd, Meritservus Trustees Ltd, Merit Advertus Ltd, Merit Kapital Ltd, Merit Technus Ltd, Merit Servus HC Ltd, Merit estates Ltd, Fin Servus Trustees Ltd. En daar komen dan nog een hele rits bedrijven bij die weer op naam van zijn vrouw staan.

Alleen al in de “Meritgroup” van Bernt Aksel Larsen zou volgens de oud boekhouder uit Apeldoorn in 2015 voor ruim 20 miljoen euro aan BCC/CGN geld zitten.

Ik wil wat meer inzoomen op Follo Holding Invest AS. En dan met name het bedrijf dat daar onder zit, en op naam staat van de vrouw van Bernt Aksel Larsen. Het bedrijf Tripolis Holding OY. Het staat op naam van Heidi Larsen, en is gevestigd in Finland. Wat is het doel van deze bedrijven, en waarom zijn ze gevestigd in Finland, en niet ook op Cyprus, waar de 2 Noorse opper Boeven bijna al hun schimmige Ltd,s hebben.

Dat is makkelijk. Omdat ze op naam staan van mevr. Heidi Kristina Larsen. Het geld dat hierin zit is op een ingewikkelde manier niet meer te achterhalen als zijnde BCC/CGN geld. Dus mooi schoon net geld. Haar geld kan geen mens haar afpakken. Alles opgericht nadat de ellende begon met Jonathan, dus die weet van niks. Maar ze zullen bij dat Noorse tuig toch wel weten dat we bedrijfs informatie op kunnen vragen? En mij maakt het niet uit om wat meer geld kwijt te raken aan de 2 Noorse opper Boeven. Als ik daarmee mijn geld terug krijg, of hen naar de klote kan helpen dan doe ik dat graag. Ik heb een “compagnon” die hele dagen op het internet zoekt naar alles dat op naam staat van de 2 Noorse Boeven, hun families, of hun bedrijven. Elke dag heb ik meer belastende zaken.

En wat zijn de overboekingen vanaf Follo Holding Invest AS aan Tripolis Holding OY ? En waarom zijn er overboekingen tussen Kolme Tack Holding AG, en Follo Holding Invest AS gedaan? Het zijn allemaal internationale overboekingen om het overzicht kwijt te raken. Tienduizenden overboekingen per jaar, vanuit verschillende landen naar verschillende bedrijfsvormen. Waar weer verschillende weten gelden, en het ene land krijgt geen financiele informatie van het andere land. Kortom, het is witgewassen.

En dan durft de Noorse praatpaal Berit, zonder zich te schamen, te zeggen dat de heren Smith en Larsen alles voor BCC gratis hebben gedaan. En dat ze het beste zijn dat BCC kon gebeuren. Ja hoor.

Hoe kan iemand (Larsen) die ruim 100 bedrijven heeft de tijd hebben om “gratis” een organisatie te leiden waarin ook nog eens honderden bedrijven zitten? Dat gaat gewoon niet.

Dat gaat alleen als je de organisatie gebruikt om leeg te jatten, en je eigen bedrijven om het naartoe te storten. Bij échte werkzame bedrijven kán het gewoon niet. En ook voor Bernt Aksel Larsen geld, laat maar eens een normale reguliere investering zien waarbij een bedrijf betrokken is dat niets met BCC te maken heeft. Dat kan hij niet, dus dat zal hij ook niet doen. Het is 1 grote oplichting !!!

Ook blijkt er al 9 jaar in Barcelona een SL te zijn die toebehoord aan Smith en Larsen. Deze SL heeft sinds 3 jaar een dochteronderneming in Murcia, en de heren blijken daar de laatste jaren aardig aan het uitbreiden. Mijn “insider” weet op dit moment de bedrijfsnamen niet, maar zit er achteraan. Ik ook vanuit hier. Wel heb ik alvast iets gevonden over ene Per Gunnar Rymer, die ook weer te verbinden is met Kolme Tack Holding AG. En deze Per Gunnar Rymer zou directeur zijn van Carret Investments SL in Barcelona en Murcia.

En nou weet ik van de oud boekhouder uit Apeldoorn dat de heren Smith en Larsen noodgedwongen gebruik moeten maken van “katvangers” om een deel van de “witwasmachine” op naam te zetten. Dit om zo via “legale” vreemde bedrijven facturen betaald te krijgen. En geld op de rekeningen te krijgen.

Maar ik ga achter Per Gunnar Rymer aan. Het Carret Investments SL zit voornamelijk in de investeringen van bouwprojecten, en de overname van projecten die vanwege faillisementen stil liggen. Ook blijkt Per Gunnar Rymer een ander bedrijf te hebben dat “juridisch” adviezen geeft aan o.a bouwbedrijven en makelaars. Maar ik weet niet of dit bedrijf ook van de heren Smith en Larsen is. Het kan zijn eigen bedrijf zijn, daarom noem ik het nog maar even niet.

Dan hebben we nog Wolfgang Ferdinand Ketzer en Úrsula Elisabeth Ketzer. Deze 2 zijn samen in het bezit van meer dan 20 financiele bedrijven. Deze zijn allemaal opgericht en overgenomen in opdracht van Bernt Aksel Larsen, en ook door hem betaald. Ik zal er een paar noemen. Amolit AG, Rude Jetée SA, Audiolac SA, Altro Capital AG, Lisur Financial Consulting AG, Micro Tek Wire Works AG. En zo heb ik er nog een paar.

Wat heeft dit te maken met Bernt Aksel Larsen?

Al deze bedrijven van deze 2, zijn gevestigd in het zuiden van Duitsland, en in Zwitserland. Al deze bedrijven ontvangen grote bedragen vanuit de bedrijven van de heren Smith en Larsen. Al deze bedrijven maken grote bedragen over naar o.a Smilar Ltd Cyprus, het privé bedrijf van de heren Smith en Larsen. En al deze bedrijven hebben uit o.a de Stichting Hippo Mundo Charity grote bedragen ontvangen. Waarom zou een goede doelen Stichting uit nederland € 760.000,- overmaken naar een financiele instelling in Zwitserland die eigendom is van Bernt Aksel Larsen? Ja leg dat maar eens uit meneer de Noorse opper Boef.

En hoe weet deze “spaanse strontvlieg” dit nou weer? Deze spaanse strontvlieg heeft de orginele papieren gezien waaruit dit alles blijkt. En Bernt Aksel Larsen weet nu dat ik in contact sta met zijn oud boekhouder uit Apeldoorn, anders had ik dit nooit kunnen weten. En hij weet nou ook dat Káre J Smith de volgende is waar ik een stukje ga bijvoegen over de “katvangers” die zij beiden gebruiken voor het witwassen van hun gestolen miljoenen. En voor Wolfgang en Úrsula zal dit uiteindelijk ook wel consequenties gaan krijgen. Die zullen nu bij hun Duitse Broeders en Zusters het e.e.a uit te leggen hebben. Ook FinnTack Ltd zal wat uit te leggen hebben. Met name FinnTack Ltd OY in Finland. Toch meneer Larsen?

En ik blijk niet de enige die bezig is met de heren Smith en Larsen. Ook de rijkste man van Noorwegen, die op Cyprus woont, is niet zo gecharmeerd van de heren. Volgens John Fredriksen (goed voor 10 miljard euro) zijn Smith en Larsen het slechtste product uit Noorwegen. En dat een olie miljardair dat zegt is nog niet zo raar. Maar de reden waarom is dat wel. Want de heren Smith en Larsen hebben de heer Fredriksen al uitgebreid laten zien hoe “vroom” en “christelijk” ze als leiders van Brunstad Christian Church zijn. En ik weet van Dhr Simon Springer, dat beide heren flink bezig zijn geweest om bij de dochters van John Fredriksen, Kathrine en Cecilie, in de picture te komen. En dat was ze bijna gelukt, was het niet dat de dames van papa te horen kregen dat als zij wat met deze Noorse opper Boeven zouden beginnen, hij hen beide zou onterven.

De heren Smith en Larsen blijken nog niet genoeg te hebben gejat. En beide dochters van John Fredriksen zijn door deze “toestand” met onze 2 Noorse opper Boeven buiten de leiding van de Fredriksen Group gezet. Straf van papa.

Waaruit héél duidelijk blijkt welke normen en waarden deze 2 vrome Noorse bandieten hanteren om maar rijker en rijker te worden.

Precies zoals ik al eerder zei, 2 Noorse geldgeile criminelen. En verder niks. En John Fredriksen blijkt ook bezig te zijn met een journalist om de werkwijze van de heren Smith en Larsen aan te pakken. Ik kan er dus wel vanuitgaan dat ik een steeds sterkere positie krijg in mijn “oorlog” tegen de 2 Noorse opper Boeven, en het CGN gespuis.

En blijkbaar is niet iedereen het eens met deze site, want krijg gisteren een mailtje van een mevrouw die al haar hele leven in het CGN leven zit. Zij beschuldigd mij ervan dat ik “alleen maar” de rottigheid vertel. Ik heb haar uitgelegd dat dat mijn bedoeling ook is, en dat ik de goede dingen (als die er al zijn) hier zeker niet zal noemen. Dus als er meer mensen zijn die deze site niet begrijpen, dan leg ik het nog een keer uit. Deze site is er alleen maar om aan iedereen duidelijk te maken dat de top bij de Noorse Broeders van BCC en CGN, enkel bestaat uit criminelen. En dat de trouwe volgers, de Noorse Broeders, daar niet onder vallen heb ik volgens mij allang ruim uitgelegd. Dus bij deze, leg ik het niet meer uit. Jullie Káre J Smith is een smerige dief en oplichter. En jullie Bernt Aksel Larsen is van hetzelfde kaliber. Daar gaat deze site over.

Bernt Aksel Larsen AS

De spaarpot van Bernt en zijn familie. Hier komt het meeste dat witgewassen is terecht. Van hieruit kan crimineel nr 2 van het Noorse gespuis investeren in de legale bedrijven die hij bezit, of waarin hij mee investeerd. Want wie wat bewaard, die heeft wat !!! En Bernt Aksel Larsen die heeft echt wat. Tientallen miljoenen euro,s. Tientallen bedrijven. Honderden investeringen. Woningen over de hele wereld, en het allermooiste; de mogelijkheid om onbeperkt te kunnen pakken uit de BCC giften. Dat is het allermooiste wat hij heeft. Samen met zijn jeugdvriend, en mede laaielichter, een bank waar je geld onbeperkt geld uit kunt pakken en het niet hoeft terug te betalen. En de trouwe volgers van BCC/CGN vullen het geld weer vrijwillig aan met nieuwe giften. Een geldboom die ze niet kaal geplukt krijgen. Wie wil dat nou niet.

Ik geef ze geen ongelijk als ik eerlijk moet zijn. Ik zou precies hetzelfde doen. Op 2 dingen na. Ik zou het niet over de ruggen van de minderjarige kinderen doen, en ik zou er geen Christelijke gemeenschap voor gebruiken waar mijn voorouders zich voor hebben kapot gewerkt. Voor de rest kan ik me in alle zaken van onze 2 Noorse opper Boeven wel vinden. En ik zou niet zo stom zijn om mensen hun geld niet terug te geven, met de kans dat ze een site op internet geheel aan mij zouden besteden. Maar dat is wat ik denk.

Ook zou ik dan mijn grote spaarpot niet mijn eigen naam geven. Ik vind dat als je je eigen spaarpot Bernt Aksel Larsen AS gaat noemen dat je ego net even “iets” te groot is. Maar dat kan aan mij liggen.

Dan krijg ik net te zien dat Bernt Aksel Larsen al op woensdag 27 januari 2016 aan Jonathan van der Linden een mail stuurt waarin hij om uitleg vraagt over 3 transacties naar privé ondernemingen van Jonathan in Panama. Dus al 2 maanden voordat men aangifte tegen Jonathan deed wist men dat hij aan het “stelen” was. In de mail van Larsen aan Jonathan wordt de Nilfisk van Jonathan “die hoer” genoemd. Maar waarom duurt het 2 maanden om aangifte te doen? Wat moest men bij BCC/CGN eerst regelen voordat men justitie over de vloer kon hebben?

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: