Oslofjord ConventionCenter, “Brunstad Christian Criminals”

“BCC Brunstad Christian Criminals”

Zoals te zien heb ik de site een andere naam gegeven. Dit omdat het hele BCC gebeuren eigenlijk niks met het geloof of een kerk te maken heeft. Geld is de enige reden van het bestaan van BCC onder leiding van de heren Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen. Vandaar de naam “Brunstad Christian Criminals”.

Ik heb op het “rechtvandankbaar” niet veel aan bewijs geplaatst omdat ik al die tijd nog de “hoop” had het met BCC op een nette manier te kunnen regelen. Nu die “hoop” vervlogen is ga ik dan ook helemaal los. Ik plaats stukken met bewijs, maar plaats verder ook alles wat mij maar op mn pad komt. Alles!!

Aan waarheidsbevinding doe ik met “Brunstad Christian Criminals” niet omdat de schijnheilen zelfs te schijnheilig zijn om te reageren. Ik heb dan ook bergen met vuiligheid geplaatst. Veel met bewijs, maar ook stukken zonder bewijs.

Tot op heden kon ik niet al mijn bewijs op de site zetten, omdat ik het ook als drukmiddel had om alsnog mijn geld te krijgen. Dat is nu voorbij. Vanaf morgen zet ik ALLES op de site. Of het waar is of niet, als het maar belastend is voor dat Noorse tuig.

Voorlopig kan ik dus door met de Noorse Boeven.

Ook ben ik vandaag bezig geweest met de affiches die ik tijdens de paasdagen wil uitdelen in de nabije omgeving van de CGN “kerken” of hoe je die ruimtes ook noemt waar ze samen komen. Morgen laat ik er 15000 drukken, en die worden gelijktijdig door heel nederland waar CGN zit, uitgedeeld. Misschien dat ze dan niet meer naar die bijeenkomsten hoeven te gaan. Kunnen se via internet op mijn site lezen hoe het ervoor staat met BCC/CGN. En er zijn ook al sponsoren die me helpen met de kosten van de actie. En ik kan beloven dat we daarna meer van dit soort lucratieve acties gaan uitvoeren.

Dus jullie kunnen je lol op daar bij CGN Criminele Gemeente Nederland. En ik zal er veel plezier aan beleven. Want wat is er nou leuker om in April samen met vrienden wat voor het “goededoel” te doen in de frisse nederlandse buitenlucht? Ik kom er zelfs speciaal voor naar Nederland.

Zoals ik al eerder beschreef, gaat alles bij BCC/CGN om geld. De trouwe Noorse Broeders betalen voor de meest simpele dingen, de meest onmogelijke bedragen. Zo betalen ze o.a om BCCtv te bekijken. En je kunt als trouwe volger niet zeggen dat je het “te duur” vindt. Want ze maken het je ten opzichte van andere “trouwe volgers” onmogelijk om geen BCCtv te hebben. Ook betaald iedere Gemeente elk jaar een bijdrage voor het nieuwe, veel te grote en veel te dure “conferentiecentrum” in Noorwegen. Deze bijdragen komen uit giften, arbeid, en de verkoop van “onzinnige” BCC hebbedingetjes. Deze bijdragen worden “onderling” besproken tijdens deze “conferentie” dagen. Ook komen de bijdragen van de gemeentes in het “clubblad” te staan. De Gemeentes met weinig bijdragen komen er in het rood in te staan, en degene met voldoende bijdragen in het groen.

Er wordt als het ware een soort competitie van gemaakt, waarbij de gemeentes in het rood zich moeten schamen ten opzichte van de groenen.

De vrome Noorse Broeder verricht ook arbeid voor het BCC/CGN eigen uitzendbureau DWN. De uurlonen worden niet uitbetaald, maar gaan als “gift” naar de “goededoelen” van BCC/CGN. Indirect gaat het dus belastingvrij in de zakken van de 2 Noorse opper Boeven, en in mindere mate bij de 3 CGN Boeven in hun zakken. En het beetje dat overblijft gaat naar het enige goede doel dat echt bestaat bij BCC/CGN. Het nieuw te bouwen 230 miljoen euro kostende conferentie centrum in Oslo.

Wat indirect weer een “stichting” is die door de 2 Noorse opper Boeven afgeroomt kan worden. Waar ze dus weer voor miljoenen per jaar uit kunnen “jatten”.

En denk nou niet dat de al zo “royaal gevende Broeder” gratis kan overnachten in de súper deluxe hotels, NEE, daar moeten zij gewoon voor betalen. Want waar moeten anders de families Smith en Larsen van leven?

Zo had de “gemeente” Terwolde, met zo,n 270 leden in 2014 een bedrag van ruim € 41.000,- bijeen “gewerkt” voor het “goede doel”. Waar zou dat heen zijn gegaan? Naar welk goed doel? De familie Smith, of toch naar de familie Larsen? En wat is ervan bij de 3 CGN Boeven terecht gekomen? En dan gaat het maar over 1 gemeente. Wat is er met de rest gebeurd? En hoeveel geld gaat er werkelijk ieder jaar om bij de Stichting Hippo Mundo Charity? En bij die andere stichtingen?

Niemand die het weet. Op de 2 Noorse opper Boeven, en de 3 CGN Boeven na.

En natuurlijk de Noorse praatpaal Berit. Die weet alles, en weet alles nog beter goed te praten. Zij wordt door de 2 Noorse opper Boeven betaald om alle beschuldigingen richting de top van BCC met een lach weg te liegen. En dat ging haar jarenlang goed af. Maar ook zij is binnenkort uitgelogen, en die lach zal ook van haar gezicht af gaan.

Hoe langer ik met deze site bezig ben, hoe meer men mij toestuurt. En hoe meer ik te schrijven heb. En hoe meer rotzooi er over de Noorse Boeven naar buiten komt.

Zo blijkt de gehele top van BCC in Noorwegen te bestaan uit de jeugd vrienden van Káre J Smith. Waarschijnlijk omdat zij precies weten wat voor vent Káre is. Dan kun je ze beter betrekken in je criminele zaakjes, dan gaan ze ook niet praten. We weten al dat Káre J Smith al vanaf jongs bevriend is met de andere opper Boef Bernt Aksel Larsen. Maar ook de man van de Noorse praatpaal is een jeugd vriend van Káre J Smith. Alle leidinggevende Noorse Boeven komen voort uit jeugd vriendschappen van Káre J Smith.

Misschien klopt het mailtje van “Annabel Wolf” dan wel !! Zaten ze in hun jeugd lekker samen met hun pikkie te spelen. Elkaar een beetje helpen, want dat doe je als “vrome jongens”, toch Káre?

Maar het Noorse opper gespuis kent elkaar al vanaf hun jeugd. Kent elkaar door en door, en zit nu allemaal in de top van de Brunstad Christian Criminals. 1 grote bende van Boeven. Van binnen uit heeft Káre dan ook niets te vriezen. Dat is allemaal goed dichtgetimmerd en daar zal niemand gaan praten. Maar het zijn de ex Broeders waarvoor Káre bang is. Die weten hoe het zit. En met name Jonathan weet hoe het tot 2016 zat bij de Noorse Boeven. Hij weet hoeveel geld er jaarlijks vanuit BCC/CGN wordt gejat. En Ben van Wijhe weet het nu ook. En dat heeft BCC/CGN aan zichzelf te danken. Maar het mooiste is; dat ik het nu ook weet. En Ben en Jonathan regelen hun geschillen met BCC/CGN dan geruisloos. Ik niet !!!! Ik gooi alles op mijn site. Alles.

Met regelmatig eens een mailtje met “vuiligheid” over het Noorse gespuis. Ook komt er een mooi stuk met vanalles dat mij over de families Smith en Larsen is toegestuurd. Dat dit voor 90% uit onzin bestaat, maakt het niet minder leuk om het tóch op mijn site te zetten. En wat er dan wel of niet van waar is mag de lezer zelf uitvogelen. Ik vind het al leuk om het uit pesterij gewoon te gaan plaatsen.

Zoals het bericht wat ik al een tijdje terug gekregen heb. De familie van Káre J Smih viert de verjaardag van Káre bij hem thuis. Op tafel staat een taart met allemaal afbeeldingen van honderd euro biljetten. Op het moment dat iedereen op zij verjaardag proost, stopt hij een stuk taart met 100 euro afbeelding in zijn mond en proost op Brunstad Christan Church. Op zich niet zo raar, want die maken het tenslotte mogelijk dat hij meer geld heeft dan dat hij ooit op kan vreten.

Bernt Stadven

Deze vroegere leider van een BCC gemeente in Oslo ruikt ondertussen met zijn 90 jaar al aardig naar aarde. Maar ook deze oud Noorse Boef heeft heel wat op zijn kerfstok. Met name wat “ontucht” binnen de Brunstad Christian Church betrefd. Deze man heeft jarenlang zijn oren en ogen dichtgeknepen in een ontuchtzaak die eind jaren 80 speelde in zijn gemeente. Hij wilde er niets van weten, en er vooral niets aan doen. Dit omdat de man die zijn dochter jarenlang misbruikt, een vriend was van Bernt Stadven. En als er een strafrechtelijk onderzoek zou komen dan had dat slechte reclame geweest voor zijn Brunstad Christian Church. En ach, dan doe je toch net of het niet gebeurd!! Dan laat je dat kind toch gewoon nog een paar jaar door haar vader misbruiken. Alles beter dan kritiek op het zo vrome BCC.

Dit soort praktijken binnen BCC zijn nog veel erger dan al het financiele geklooi binnen BCC. En het gebeurde vaak. Zo vaak, dat er niet over gesproken mocht worden. Ook dat zijn de Noorse Boeven. Ik zal niet zeggen dat het bij BCC/CGN een stelletje inteelt klootzakken zijn, maar door de leiders werd er geen zak aan gedaan. Die waren te druk met geld achterover drukken.

Maar ik wil het voornamelijk bij het financiele houden. We weten nu wel dat het Oslofjord Convention Center de grootste oplichting is binnen BCC/CGN. Maar er zijn er nog meer. Zoals de zwendel met Lampenwelt. Maar dat was en is niet alles. De zwendel bij Lampenwelt houdt veel meer in dan de 40 miljoen euro die bij Smith en Larsen in hun zakken zijn beland. De zwendel van Lampenwelt duurt nog steeds voort.

Want waarom geven 2 broers hun miljoenen bedrijf aan BCC? Alleen maar als een gift voor het goede doel? Een gift van 40 miljoen? En wat speelt er tussen Finntack Ltd, Kolme Tack BV, en Horze International GmbH? En wat heeft dit te maken met de Lampenwelt deal? En wat moet Viola Rebmann Schlitz hiertussen? Beetje rare gebeurtenissen tussen BCC Thomas, Andreas, en Viola Rebmann. Ik zal het uitleggen onder een eigen stuk. Morgen de Rebmann familie met ook het kleurrijke verleden van de familie Rebmann. En het waarom zij Lampenwelt hebben “weggegeven”.

Hier later de “samenwerking” tussen de bedrijven FinnTack, KolmeTack, Horze International en de Stichting Hippo Mundo Charity. En wat dat de “trouwe volgers” van CGN heeft gekost.

Volgens Dhr Simon Springer en zijn chauffeur Karl, zijn deze bedrijven allemaal met elkaar in verbinding. Dit om van FinnTack de grootste leverancier van paardensport probucten van de wereld te maken. Hierin geholpen door wat BCC gerelateerde bedrijven uit de Verenigde Staten. Omzetten van bijvoorbeeld Horze International worden ook bij FinnTack bijgeschreven. Daarvoor moeten ze extra omzet en inkomsten belastingen betalen, maar dat verrekenen de weer met investeringen die op papier duurder zijn dan in werkelijkheid.

Dit om het bedrijf FinnTack zo aantrekkelijk mogelijk te krijgen voor groepen investeerders, die het willen kopen voor de “hoofdprijs”. Wat dan weer miljoenen opleverd voor de 2 Noorse opper Boeven en hun families. Daar gaat uiteindelijk geen cent van naar BCC/CGN.

Zodra het dan verkocht is gaan de heren (met geld van BCC Financial Ltd) flink investeren in Horze International om hiermee weer hetzelfde te doen. Gratis leningen van BCC Financial Ltd en weer miljoenen witgewassen op hun privé bankrekeningen.

Met dank aan “de trouwe Noorse Broeders” en hun royale giften en hun vele uren gratis arbeid. En alles in de naam van “onze lieve heer” Káre J Smith.

Want zo ziet deze Noorse opper Boef zichzelf. Hij is alles waar het bij BCC/CGN om draait, en verder niks. En wat zou het mooi zijn als ik ooit eens zou kunnen aantonen dat deze Noorse opper Boef op de hoogte was van de overval op Ben van Wijhe. Maar zo stom zal hij niet zijn geweest dat hij hier bewijsbaar van op de hoogte was. En ookal ziet hij zichzelf als “onze lieve heer”….

…. ik zie hem meer als een gedrocht. Hij had alleen nog 2 hoorntjes op zijn kop moeten hebben. Maar dan had ik hem niet met een varken moeten kruisen, maar met een geit.

Wat het geloof bij BCC/CGN betrefd, zouden de echte Noorse Broeders eens wakker moeten worden. De hele top van BCC/CGN buiten moeten trappen, en verder moeten gaan zoals het bedoeld was. Als een groep ware christenen, die genieten van het simpele leven, en alles écht doen om een beter mens te zijn. Voor deze mensen heb ik deze site ook niet bedoeld. BCC Brunstad Christian Criminals is bedoeld voor dat groepje criminelen die de laatste 20 jaar aan de top zijn gekomen, en alles voor de echte Noorse Broeders hebben verknald. Dat zijn de Brunstad Christian Criminals.

Net een uur aan de telefoon gezeten met “Line Dukstad”. Die had me gisteren gemaild, en vroeg of ze me vandaag kon bellen. Nou dat kon. Nou heb ik gisteren haar naam gegoogled, en zij blijkt een Noorse journaliste te zijn waar ze bij BCC/CGN niet echt van gecharmeerd zijn. Ik was dus al op mijn hoede toen deze mevr Dukstad vertelde dat ze de verantwoordelijke persoon is op dit moment binnen de Stichting Hippo Mundo Charity.

Ik ging er dan ook vanuit dat ik weer met de een of andere Noorse Boef van doen had. Wat dan ook wel weer blijkt.

Er werd mij het nut van de Stichting Hippo Mundo Charity uitgelegd, en dat ik door mijn site schuldig ben aan het feit dat mensen nu minder doneren aan heel noodzakelijke goede doelen. Dat er kinderen op dit moment niet naar school kunnen door mijn “heksenjacht” tegen BCC/CGN. Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar het komt er op neer dat ik nu de oorzaak ben van alle wereldse problemen. Pfffff.

Ik heb deze mevrouw Dukstad dan ook maar netjes uitgelegd dat het sponseren van 2 volgevreten criminele Nooren bij mij niet valt onder het goede doel. Ik heb haar ook netjes gezegd dat ik een mailtje zou sturen naar de échte mevrouw Dukstad, en dat ze me verder beter gewoon met rust kan laten. Maar als ze het bij BCC/CGN normaal vinden om uit naam van anderen te mailen en of te bellen, doe dat dan met een naam die ik niet op internet kan verifieren. Stom Noors volk.

Echt stom zijn ze niet hoor. Dus we gaan eens uitzoeken hoe slim ze eigenlijk zijn. Te beginnen met wat nou eigenlijk de 2 Noorse opper Boeven moeten met de “Bank of Beirut Ltd“.

Hoe willen deze 2 Noorse Boeven hun volgers gaan uitleggen dat zij “mede” eigenaar zijn van de “Bank of Beitut Ltd“? Zal er dan nog geen lampje gaan branden bij de 20.000 trouwe betalers? Want bij de Bank of Beirut Ltd worden geen leningen als “niet te innen” afgeboekt. Daar krijgen vrienden en familie geen oninbare leningen. Dat gaat alleen bij BCC Financial Ltd want daarin zit alleen het geld van de trouwe volgers van BCC/CGN.

En dat iemand meer dan de helft van de aandelen van de Bank of Beirut bezit is niet zo,n probleem. Maar dat de wereldwijde leider van een christelijke gemeenschap dat in bezit heeft is wel raar. Zeker als hij de aandelen betaald heeft met gestolen geld uit dezelfde christelijke gemeenschap. Gaat hij nou “straks” ook zijn naam veranderen in Ali baba?

Ali baba en zijn 40 rovers.

De beste naam die hij maar voor zichzelf kan bedenken als hij op de vlucht slaat naar Dubai.

En straks ook wat meer over Merit Servus Group Limited op Cyprus en Groot Britanie.

De Merit Servus Group Ltd is op zijn minst betrokken bij 27 Ltd s op Cyprus die op wat voor manier dan ook zijn te linken aan Káre J Smith of Bernt Aksel Larsen. En bij minstens 50 Ltd,s die weer aan bedrijven van de 2 Noorse opper Boeven zijn te linken. Ik kan dit hier wel proberen uit te leggen, maar dat kost mij uren. En voor degene die hier in geinterreseerd zijn is het een kleine moeite om zelf eens één van deze Ltd,s te googlen.

Het is echt een wirwar van Trust,s op de Carribean en Ltd,s op Cyprus, Panama, Dubai, Engeland, Canada, en op de meest onmogelijk belasting gunstige eilandjes vanover de hele wereld. En alles heeft weer een relatie met elkaar.

En elke Ltd die je weer googled, staat weer in contact met tientallen anderen. En iedere “secretaris” die je googled is weer betrokken bij tientallen andere Ltd,s die op hun beurt weer allemaal uitkomen bij óf de heren Smith en Larsen, óf familie van de heren, óf bij bedrijven van de heren. En ga dat maar eens ordelijk op een rijtje zetten zodat de lezer het begrijpt. Dat gaat niet lukken, dus google dat zelf maar. Maar het meest voorkomende bedrijf dat betrokken is bij de Ltd,s van de heren Smith en Larsen is Merit Servus group Ltd. Deze Ltd heeft weer een hele rits Ltd,s, die op hun beurt weer aan tientallen andere Ltd,s te koppelen zijn.

En wie kan een mij nou uitleggen waarom de heren Smith en Larsen tientallen Ltd,s nodig hebben, als hun geld legaal verdiend is? En dan kan de Noorse praatpaal wel zeggen dat de heren Smith en Larsen alles voor BCC gratis en voor niets gedaan hebben, maar dan moet ze zichzelf echt eens serieus in de spiegel aankijken en dit, zonder te liegen, tegen zichzelf zeggen. Want Berit Hulstad Nilsen je liegt nog harder dan Smith en Larsen samen. Maar ook op de Noorse praatpaal en haar naasten kom ik nog terug. Met een mooie rij aan leugens die zij als uitleg geeft als men BCC/CGN, Smith, of Larsen beschuldigt van diefstal of verduistering van de door de echte Noorse Broeders betaalde giften. En daar heeft ze bewust nogal wat over gelogen. Maarja, het is haar beroep. Zij heeft als baan “liegelaar” op haar contract staan. Maar wel een goed betaalde liegelaar.

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat BCC alleen al in Noorwegen een bedrag aan giften van 389,1 miljoen Noorse Kronen heeft binnen gehaald in 2018. Dat is zo,n 40 miljoen euro. En dat zou aanzienlijk minder zijn dan de jaren ervoor. Dat betekend dat BCC in 10 jaar meer dan 400 miljoen euro alleen al aan giften vanuit Noorwegen heeft mogen bijschrijven op hun belastingvrije stichtingen.

Ook hebben alle BCC/CGN leden in 2018 gemiddeld ieder 2300 euro per jaar betaald aan “vrijwillige” giften. Daar komt natuurlijk nog wel het e.e.a bij, zoals BCC TV, want bij BCC/CGN is niets gratis.

In heel 2018 waren er in Noorwegen maar 6 organisaties die meer geld uit donaties kregen dan BCC. Dat waren onder andere Save the Children, Rode Kruis, en Artsen Zonder Grenzen. Sorry, maar voor een christelijke organisatie is dat natuurlijk wel héél erg veel. En daar zijn de heren Smith en Larsen hun trouwe gevers eeuwig dankbaar voor.

En wat gebeurd er met de “davidszuilen” ???

Het blijkt dat men binnen CGN een soort van contributie betaald, die men de “davidszuilen” noemt. Het zegt mij weinig, eigenlijk niks, maar ben er op dit moment mee bezig. Ik heb van de oud boekhouder uit Apeldoorn het e.e.a aan informatie gekregen, maar als buitenstaander is daar niet echt gemakkelijk wijs uit te worden. Ik moet dan ook via mail aan een andere betrouwbare ex Broeder steeds om uitleg vragen. Dat duurt meestal niet zo lang, maar nu met pasen gaat het nou net ff wat anders. Ook heb ik vanuit de familie Nooitgedagt wat leuke informatie gekregen over David Nooitgedagt. Nou blijkt niet de hele familie Nooitgedagt nog hetzelfde “geloof” te hebben in BCC/CGN en heeft men binnen de familie Nooitgedagt ook wel hun bedenkingen over de “hoge functie” van David Nooitgedagt binnen CGN. En dan vooral waaraan hij deze “hoge functie” dan te danken zou hebben. Volgens het familielid waarmee ik in contact sta zou het wel eens zo kunnen zijn dat David Nooitgedagt op de een of andere manier wat aan de weet is gekomen over de gang van zaken binnen CGN, en daaraan zijn functie te danken heeft. Beetje van “goede tijd op de goede plek”. Dus ook David Nooitgedagt komt zeker nog even aan de beurt. Want hij is nu de grote man bij de Stichting Hippo Mundo Charity en daar moeten we het ook nog eens over hebben.

Want hoe kan het dat de Stichting Hippo Mundo Charity in 2015 in totaal zo,n 17 factures betaald die bv aan het zwitserse Kolme Tack Holding is verstuurd door privé bedrijven van de beide Noorse opper Boeven ??? Volgens mij hoort een goede doelen Stichting ook goede doelen te ondersteunen. Of vallen de heren Smith en Larsen tegenwoordig onder “goede doelen”??

Ik weet het niet, maar er lijken mij betere goede doelen te bestaan. Kika ofzo.

Bij deze wil ik de lezers van mijn site informeren over het verdere verloop van deze site. De laatste weken heb ik ruim 13000 bezoekers per dag. Maar omdat het erg ingewikkeld is voor mij om wijs te worden uit alle bv,s, stichtingen enz, gaat mijn site zo gauw mogelijk over naar iemand die alles weet over en van BCC/CGN. Ik heb altijd laten weten dat mijn enige doel was het terug krijgen van mijn geld. Met de “overdracht” van mijn site heb ik meer kans op het terug krijgen daarvan. Dat is de enige reden. Er is op dit moment geen geld mee gemoeid, dus dat is dan ook niet de reden. Ik ga nog even door totdat alles rond is, en jullie merken het vanzelf als het rond is. Het zal een aanzienlijk verschil in schrijfstijl zijn, en er komen in de nabije toekomst enkele hele mooie en interesante stukken bij. Dus blijf lezen, en laat je straks informeren door een trío dat écht alles weet over en van de Noorse Boeven. En vooral “inside informatie” heeft over o.a BCC Financial Ltd en de Stichting Hippo Mundo Charity. Het gaat er dus alleen maar beter op worden, en mijn ego is al ruim voldoende gestreeld met 13.000 bezoekers per dag. En dat voor een tuinman die amper zijn eigen naam foutloos kan schrijven.

Het nieuwe trío dat met de site verder gaat, gaat dit anoniem doen, maar vele van de echte Noorse Broeders zullen gauw genoeg weten wie dat zijn. En hopelijk komt er dan genoeg informatie om vooral het Noorse tuig uit de organisatie van de Noorse Broeders te krijgen. Ook komt er nog uitgebreide informatie over de “buitenechtelijke dochter” van Káre J Smith aanbod zodat ook dat voor alles en iedereen duidelijk wordt. En puur om te pesten ga ik van de week nog even verder met die Noorse praatpaal. Enkel en alleen omdat ze mij heeft behandeld als een vervelend ventje, behandel ik haar ook zo. En ze zal er niet blij van worden. Dat beloof ik haar.

CRIMINELEN !!!

Gisteravond om 8 uur had ik een afspraak met 1 van de 3 nieuwe “eigenaren” van mijn site. Tijdens ons gesprek in Villa joyosa werden we beiden aangesproken door een nederlandse man. Deze wilde ons “er op wijzen” dat het heel ongezond was waar we mee bezig waren. Dat we beter de handdoek in de ring konden gooien en verder moesten gaan met ons leven van een jaar geleden. (?). Ook blijkt dat we (volgens een getuige) uitgebreid zijn gefotografeerd, en dat er in totaal 3 mannen betrokken waren bij de “observatie”. Nou ben ik helemaal blij dat ik deze ellende vanaf maandag gedag kan zeggen. Wel is BCC nu op de hoogte van wie mij nu gaan opvolgen met de site “BCC Brunstad Christian Criminals”. Maar zij laten zich ook niet door een paar ingehuurde knaapjes het zwijgen opleggen. De site gaat dus gewoon verder.

Maar het mooiste is dat ook wij een foto hebben van degene die ons fotografeerden. Dankzij een “omstander”. Wat een geniepig stelletje criminelen zijn het bij BCC/CGN.

En uit het feit dat een Christelijke gemeente het voor elkaar krijgt om een “vijandige site” te laten hacken blijkt wel dat er veel bij het Noorse gespuis niet naar buiten mag komen. En dat het ONOMSTOTELIJK vaststaat dat BCC/CGN alle kenmerken heeft van een criminele organisatie.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: