Oslofjord Convention Center, Brunstad foundation

Volgens een insider,

Brunstad Foundation is opgericht om alle onroerende goederen die in eigendom zijn van Brunstad Christian Church in onder te brengen. Dit als extra zekerheid dat als er ooit iets gebeurd met de Brunstad Christian Church, dat “men” dan niet aan de onroerende goederen, zoals het Oslofjord Convention Center kan komen.

Wat zou er dan met BCC/CGN kunnen gebeuren dat “men” de onroerende goederen zou willen “afpakken”???

Als alle zaken bij BCC/CGN volgend de regels zouden gaan dan is er ook geen enkele instantie die iets van BCC/CGN zou willen “pakken”. Dat gebeurd alleen maar bij bedrijven en instellingen die het niet zo nauw nemen met de geldende regels. Regels die gemaakt zijn om juist orde te houden in de zakenwereld, en die ook gelden voor o.a goede doelen stichtingen die gebruik maken van een ANBI STATUS. Zoals de stichtingen van de Brunstad Christian Church. Maar zijn er dan zaken bij BCC/CGN waardoor deze onroerende goederen het gevaar lopen om door “derden” in beslag genomen te worden??? Zijn er dan zaken gebeurd waardoor bijvoorbeeld de plaatselijke fiscus beslag zou willen gaan leggen ??? Of wat is dan de reden dat de hoge heren uit Oslo alle onroerende goederen van alle BCC/CGN gemeenten denken te moeten onderbrengen in een aparte Foundation?? Zouden o.a de 2 Noorse opper Boeven wel weten dat dit geschuif met geld van goede doelen stichtingen een keer gaan opvallen. En dat er wel eens beslag gelegd kan gaan worden op de onroerende goederen die door de trouwe volgers van BCC/CGN betaald zijn??

Is er bij BCC/CGN eigenlijk wel een trouwe volger die weet op wiens naam de Brunstad Foundation staat? Of welk bedrijf er eigenaar is van de Brunstad Foundation?? En op wiens naam staat dát bedrijf dan ?? Ik denk dat van de echte Noorse Broeders en Zusters niemand weet wat er met hun investeringen gebeurd als de heren Smith en Larsen een keer tegen de lamp lopen.

Mocht dat gebeuren dan heeft BCC/CGN niets meer. Maar ook de eventuele schuldeisers komen met lege handen te staan. Want letterlijk alles van waarde binnen BCC/CGN van over de hele wereld is op papier ondergebracht in stichtingen en bedrijven die officieel niets met BCC/CGN te maken hebben.

Ook de trouwe volgers die alles uiteindelijk betaald hebben komen met lege handen te staan als het BCC/CGN imperium omvalt. Alleen de families Smith en Larsen zullen blijven lachen. Alles gaat naar deze 2 families. Legaal, en betaald. Geen cent schuld dat erop zit. Dat is nog eens een mooie “erfenis”. Van deze 2 families zal niemand meer ooit een seconde hoeven te werken. Alles is voor de komende 100 jaar geregeld door opa Káre en opa Bernt.

En dat alles mede mogelijk gemaakt door 40.000 trouwe volgers van 2 Noorse oplichters.

Ook in de Brunstad Foundation ondergebracht zijn enkele goed gevulde bankrekeningen die weer op naam staan van enkele OffShore bedrijven op mooie en vooral warme belasting paradijzen. Deze rekeningen zijn uitermate goed gevuld voor eventuele latere kosten voor onderhoud en dergelijke voor de honderden panden die in de Brunstad Foundation zitten. Dit wordt door de 2 Noorse opper Boeven zeker ontkent, maar laat de dan het tegendeel maar eens bewijzen. Laat ze dan op zijn minst aan de trouwe volgers de officiele papieren zien dat wat ik hier zeg niet klopt. Ik krijg dat dan meteen van “mijn” insider te horen, en zal dit meteen van mijn site halen. Maar ik durf te wedden dat dit er over een jaar nog op staat. En dat de 2 Noorse opper Boeven helemaal niets gaan proberen uit te leggen, laat staan bewijzen. En waarom zouden ze!!! Zij hebben er schijt aan wat er over Brunstad Christian Church gezegd wordt. Bij deze 2 gaat het puur om het geld, en het overgrote deel dat hebben ze al. Dus laat die “strontvlieg” uit Spanje maar zeggen wat hij wil. Er is niemand die hen wat kan “afpakken” en alles wat zij al hebben is in theorie genoeg voor de komende 100 jaar.

En dan hebben de heren Smith en Larsen privé nog eens een bedrijf of 300, die ook vanaf de grond af zijn opgebouwd met geld uit de goede doelen giften van hun 40.000 trouwe volgers. En als ik eerlijk ben, zou het mij ook geen reet uitmaken wat mensen over me zeggen als ik goed zou zijn voor een paar honderd miljoen. En eigenlijk interreseert het mij ook geen reet wat de 2 Noorse opper Boeven nou wel of niet hebben. Of hoe ze eraan komen. Het enige dat mij interreseert is dat deze 2 Noorse diknekken hun koppen volvreten van mijn geld. Dat is dan ook de enige reden dat ik er mijn dagtaak van heb gemaakt om deze 2 oplichters te blijven treiteren. En om het nog leuker voor ze te maken ben ik bezig om de site ook in het engels te krijgen.

Ik ben ook daardoor me gaan verdiepen in BCC/CGN, en weet dan ook nu pas wat voor mensen het in de top van BCC/CGN zijn. En hoe deze leiders hun volgers bedreigen en afpersen. Ik weet dus eigenlijk pas sinds anderhalf jaar hoe crimineel deze mensen zijn. Maar ik heb me voorgenomen pas te stoppen met mijn site als ik of mijn geld incl. rente terug heb, of als BCC/CGN helemaal naar de kloten is. En voorlopig lijkt het er niet op dat de Boeven van BCC/CGN hun afspraken nog gaan nakomen, dus het zal de 2de optie worden.

En ik ga ook steeds verder met wat ik ga plaatsen. Ik heb een berg emailtjes geplaatst op deze site, maar de echte “vuiligheid” heb ik er niet bijgezet. Niet omdat ik dat niet wil, maar omdat ik zeker weet dat het onzin is. Maar op den duur zal ik ook die onzin op mn site zetten. Waaronder ook een berg vuiligheid over de familie. Daar ben ik nogal op tegen, maar ook zij nemen deel aan de criminele organisatie BCC/CGN. Dus als het moet, dan moet het maar. Nu hou ik me zoveel mogelijk bij de 2 Noorse opper Boeven en hun 40 rovers. Waaronder onze Elias Bosma en de 3 CGN Boeven.

Al deze laatst genoemde zijn op de hoogte, in meerdere of mindere mate, van het spel dat de 2 Noorse opper Boeven spelen met de onroerende goederen van BCC/CGN. En ook zij gaan niemand bewijzen dat het niet klopt wat ik hier zeg. Dan vallen zij ook door de mand als zijnde “achterbakse dieven”. Want leg maar eens aan je trouwe volgers uit dat je hiervan al 6 jaar op de hoogte bent, en daar geen bezwaar tegen hebt. Dat je van te voren wist dat de trouwe volgers hun huisjes op Pagedal kwijt zouden raken, en dus voor Jan Lul leningen hadden afgesloten bij BCC Finance Ltd. Dat vinden jullie trouwe volgers toch niet erg? Soms zit het mee, en soms zit het tegen. Toch, Jan Hein Staal?

Want hoe zit het nou met Pagedal? En wat was de taak van de gebroeders Bosma hierin, Jan Hein Staal? En waarom kregen deze 2 criminelen nou juist de taak om Pagedal naar de kloten te helpen? Dat zal ik onder “Pagedal” proberen uit te leggen.

En Jan Hein Staal mag dan officieel zijn taken binnen CGN hebben neergelegd, maar heeft tot de dag van vandaag nog een aardige vinger (hele hand) in de pap.

Zo heeft hij de laatste jaren aardig wat geld aangenomen van Elias Bosma. Door de betalingen van Elias aan Jan Hein Staal kregen Elias en zijn broer ook de leiding over Pagedal. En heeft Elias zijn vis bedrijf “op papier” kunnen verkopen aan Leroy Seafood. En ook daardoor heeft hij nu een heel goed betaalde baan bij Leroy Seafood. En ook daardoor heeft hij nu zelf enkele goed lopende overzeese firma,s op zijn naam staan. Ja die Elias zorgt goed voor zichzelf.

Maar waaruit bestaat de Oslofjord Foudation nou eigenlijk?

Bovenaan staat Brunstadstiftelsen, daaronder komt Oslofjord Holding AS, met daar onder Oslofjord Operations AS, Oslofjord Properties SA, Oslofjord Covention Center AS, Skravestad AS, Global Investmens Holding AS, en het dtopgezette Globe Serve AS.

Allemaal bedrijven onder een “stichting”, die allemaal weer zakelijk in contact staan met de Holdings, en Ltd s van de heren Smith en Larsen. En al deze bedrijven en stichtingen maken geld, verkregen uit giften, over naar elkaar. Heen en weer, binnen Noorwegen, naar Cyprus, Malediven, Dubai, Nederland, en dan weer eens naar Noorwegen, en het overzicht is kwijt. Zo werkt het met alle financién binnen het BCC/CGN imperium.

En als je dan weet dat er in Oslofjord Holding AS alleen al 535.338.000 Noorse Kronen zit, dan kun je de rest zelf wel bedenken.

Wat moeten non Profit organisaties met meer dan 53 miljoen euro in 1 van de 300 bedrijven en stichtingen. Over hoeveel geld beschikt BCC/CGN dan eigenlijk?

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: