Oslofjord Convention Center, PROTON SECURE MAIL

Hier ga ik het hebben over het Noorse Proton Spel. Het is begonnen met de zogenaamde journalist Katrina Andrews.

Zij zou als journalist werkzaam zijn en bezig zijn met een onderzoek naar BCC/CGN en vroeg of ik mijn informatie met haar wilde delen. Nadat ik het vermoeden kreeg dat deze Katrina vanalles was behalve journalist werden de mailtjes minder vriendelijk en vooral minder proffecioneel voor een journalist. Die viel dan ook al gauw door de mand.

Dan hebben we de nergens vanaf wetende “Jan Rosekrans”. Deze gaf mij nogal “bezwarende bewijzen” (?) over Ben van Wijhe. Die kon ik dan mooi op mijn site zetten om Ben weg te zetten als onbetrouwbaar, en daarmee JVL REPORT als betrouwbaar neer te zetten. Jammer voor BCC/CGN, maar ook hiermee vielen ze door de mand toen bleek dat Dhr Rosenkrans absoluut niet achter het proton account JanRosenkrans@protonmail.com bleek te zitten. En toen ik dat aangaf, werd het account opgeheven.

Heel geloofwaardig, toch? En dan hebben we Annabel Wolf. Deze gaf me best geloofwaardige informatie, maar die ging hetzelfde moment uit de lucht als Jan Rosekrans. Achteraf dan ook niet zo,n geloofwaardige “tip gever/ster”. En in de tussentijd zijn er zo,n 30 van dat soort “tipgevers geweest. En allemaal met een protonmail account. Vandaar dat ik ze dan ook maar niet meer als betrouwbaar behandel.

En dan nu de Noorse dondergod. Deze Donar1 geeft me dan geen informatie, maar wil me laten geloven dat “hij” degene is waarmee ik zaken moet doen om mijn geld terug te krijgen. Daarbij steld deze uiekop eisen waar ik niet in mee kan, en wil, gaan. En ook dit is wéér een protonmail account.

Vandaar dat ik eerder al schreef dat het lijkt of ze bij BCC/CGN aandelen hebben van het bedrijf Proton.

Dus met valse informatie beter geen protonmail meer gebruiken. Gaat opvallen.

Ook was er nog een mailer met een aziatisch mail adres. Waaruit ik zou moeten opmaken dat hier Ben van Wijhe achter zat. Via die mail kreeg ik een berg rotzooi over Jonathan en Nikos. Achteraf zat daar dus ook weer een heel ander iemand achter, en bleek het aziatische bedrijf van Ben niet over een email adres te beschikken. Zo was het dus makkelijk voor het BCC/CGN tuig om een mailadres aan te maken op naam van het betreffende bedrijf. Maar door het contact met Ben zelf, viel ook dat weer door de mand. Zelfs zonder protonmail account.

Dan onze dondergod, die heeft me zelfs een betalingsvoorstel gedaan maar dan moest ik een contract ondertekenen. Daarin zou staan dat ik alle gegevens die ik heb aan hen zou overdragen, en me nooit meer met de kwestie BCC/CGN zou bemoeien, of erover schrijven, of iemand van informatie zou voorzien.

Daar had ik me wel in kunnen vinden. Maar ik zou ook pas mijn geld krijgen nadat ik mijn gehele site had opgeschoond. Dáár kan ik me niet in vinden. Ik heb al eens eerder alles van en over de Noorse Boeven en de rest van dat tuig weggehaald, na een mooie belofte van de Noorse praatpaal Berit. Toen werd er maar een fractie van de afspraak nagekomen. Dus daar trappen we geen 2de keer in.

Stelletje oplichters!!!

En nu ik heb aangegeven niet meer op protonmailtjes te reageren hoor ik niets meer van het Noorse tuig. De enige die blijft reageren met onzinnige voorstellen, is de “dondergod” Donar1. Maar ook die mag van mij opdonderen. Dus dit wás het proton tijdperk !!!

Nee dus. Nadat ik Elias Bosma heb verneukt op mijn site krijg ik weer wat heel aparte dreigementen en scheld partijen toegestuurd. Maar ik ben er vereerd mee, want als het dat Noorse tuig zo stort wat ik op mn site zet, dan ben ik geslaagd. Dan heb ik precies wat ik wil.

En ik zal het nog een keer zeggen. Het gaat mij absoluut niet om de nette trouwe volgers van BCC/CGN. Het gaat mij puur om het tuig dat in de top zit van BCC/CGN. De Noorse Boeven, daar gaat het mij om. En dat ik daar de trouwe volgers van BCC/CGN geen plezier doe dat begrijp ik. Maar er komt een dag dat deze trouwe volgers er mij (komt dat kut woord weer) dankbaar voor zijn. En zo niet, jammer dan. Ik ben genaaid door dat Noorse tuig, dus naai ik terug. Maar ik naai ze net zolang totdat ik of mijn geld terug heb, óf al dat Noorse tuig naar de klote heb geholpen. Zij hebben mij mn pensioen afgepakt, en dat doe ik hun ook. Als ik klaar ben is er geen mens meer die nog zaken doet met een bedrijf dat ook maar iets met BCC/CGN te maken heeft. En al helemaal niet meer door de op mijn site beschreven Noorse Boeven. En van de week komt hun zo mooie uitzend, cq afpers, bureau aan de beurt. Er komt dus nog genoeg aan.

For translation “translatetheweb”

%d bloggers liken dit: