Convins bv

Het Telemarketingbedrijf van Jonathan van Leersum. Voorheen Jonathan van der Linden.

Niks Nikos van der Laan.

Uit alles wat er tot nu toe naar boven is gekomen over Jonathan en zijn “verdwenen” miljoenen, wordt 1 ding wel duidelijk. Er is helemaal niks verdwenen.

Nikos van der Laan loopt al vanaf 2012 wat te klooien in het bedrijfsleven. Nadat Jonathan van der Linden, samen met zijn “partners in crime” van CGN, de miljoenen had gejat uit o.a de Stichting Hippo Mundo Charity vielen ze door de mand. De ruim 8 miljoen euro zou worden gebruikt om CGN op eigen benen te laten staan. Toen het grote BCC daar achter kwam viel het plan van Jonathan en o.a Jan Hein Staal in duigen.

Geen eigen CGN. Sterker nog, nog meer controle vanuit BCC en nog minder geld voor hun eigen projecten. Alles was voor het veel te grote en vooral veel te duur zijnde Oslofjord Convention Center.

Jonathan zou BCC toch al verlaten om zijn eigen “project”. De veel te veel kostende Nilfisk Frederique Pouw.

En daar stond Jonathan van der Linden met zijn foto in alle grote dagbladen van Nederland en Noorwegen. De grote oplichter van een “kerkelijke gemeenschap”. (Lees Christelijke Criminele Gemeenschap). En nadat zijn mededaders hem lieten opdraaien voor alles, koos Jonathan van der Linden ( inmiddels zijn naam al veranderd in van Leersum) er voor om dan de overige ruim 4 miljoen euro maar zelf te houden om zo ook zijn dure Nilfisk te kunnen bekostigen.

Een deel van het geld werd gebruikt voor de oprichting van het bedrijf Convins BV dat op naam werd gezet van zijn vriend Nikos van der Laan. Een oud Broeder van Jonathan die hij al vanaf zijn jeugd goed kent.

Nikos eindelijk een fatsoenlijk lopend bedrijf, al is het dan onder leiding van Jonathan. En Jonathan van Leersum een goed betaalde baan (in zijn eigen bedrijf) en een manier om zijn 4 miljoen euro langzaam aan wit te wassen.

En omdat Jonathan van Leersum/van der Linden een slimme jongen is, loopt Convins BV ook nog eens goed. Waardoor zijn gestolen 4 miljoen euro elk jaar alleen maar meer wordt. En nog wit ook.

Ook BCC weet dat de 4 miljoen euro voor een deel in Convins BV zit, maar zij kunnen Jonathan niet aanpakken. Jonathan weet veel te veel over alle financiele wanpraktijken bij BCC/CGN. Dat kost de Noorse opper Boeven uiteindelijk vele miljoenen meer. Dus laten de hem nu maar met rust.

Het bedrijf Business4life BV is een financiele Holding die ook op naam staat van Nikos van der Laan. Ook daarin zit een groot deel van de 4 miljoen euro die Jonathan gejat heeft uit de kas van de Stichting Hippo Mundo Charity. De financiele Holding Business4life BV is bestuurder van enkele bedrijven, waaronder Convins BV, die allemaal eigendom zijn van onze Jonathan van Leersum/van der Linden. En dit is in 2016, nadat Jonathan verdachte werd van de verduistering van 8 miljoen euro, door Jonathan in elkaar gezet.

Nikos van der Laan is op papier eigenaar van de bedrijven, maar is eigenlijk gewoon een goed betaalde katvanger. En waarom ook niet?

Het betekend wel dat nu dit bekend wordt, de klanten van Convins BV, meewerken aan het witwassen van crimineel verkregen vermogen. En bij die klanten zijn ook enkele overheidsinstellingen. Dus dat heeft Jonathan goed geregeld.

En zo is Jonathan van Leersum op dezelfde manier bezig met zijn Business4life BV, als dat hij als Jonathan van der Linden was bij BCC/CGN.

Het oprichten van een doolhof aan BV,s en Holdings om zo zijn crimineel verkregen geld veilig uit handen te houden van de fiscus, en justitie.

Zo heeft ook zijn Nilfisk Frederique nu een mooie goedlopende zaak vanuit huis, waar zij zich bezig houdt met het inzetten van dure haarstukken bij dames die wat meer haar willen. Ach, alles beter dan ouwe kerels van hun overjarig zaad af te helpen. Nu nog wat meer uitzoeken over de aankoop van zijn huis, en over enkele “leningen” die Business4life BV ontvangen heeft, en dan komt dat later aan de beurt.

Want waarom zou een Nikos van der Laan een financiele Holding nodig hebben. Of wat moet hij ermee? Waar komt het geld vandaan dat in deze financiele Holding omgaat? En waarom denkt een Nikos van der Laan een doolhof aan bedrijven nodig te hebben als eigenaar van een telemarketing bedrijf dat in opdracht van andere bedrijven mensen telefonisch lastig valt? Daarin gaat wel geld om, maar niet de miljoenen die zij die daarin zeggen te verdienen.

En hoe zit het met de “leningen” die Convins BV, Nikos van der Laan, Frederique Pouw en Jonathan van Leersum (want zo heet hij nu) hebben “afgesloten” bij Business4life BV? En blijkbaar is alles bij Nikos van der Laan begonnen met zijn samenwerking met DVL BEHEER BV uit Oegstgeest. Ook een Financiele Holding die vanaf 2008 al aan Jonathan van der Linden is te linken. Ookal staat de Holding op naam van ene Gerard de Vries. We weten onderhand wel dat Jonathan van der Linden net zo,n bv tovenaar was als dat Jonathan van Leersum nu is.

Later meer …

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: