Oslofjord Convention Center, David Nooitgedagt

Van oplichter bij de Stichting LOOP naar de grote man van de Stichting Hippo Mundo Charity. Dat is nog eens een stapje omhoog. De Stichting Hippo Mundo Charity is eigenaar/aandeelhouder bij ruim de helft van alle aan BCC/CGN gelieerde bedrijven en brievenbus firma,s. En dan hebben we het hier nog niet gehad over zijn aandeel in de overval op ex Broeder Ben van Wijhe. Maar wederom een echte Noorse Boef. Van hetzelfde kaliber als Jan Hein Staal. En ook David Nooitgedagt heeft een andere kijk op goede doelen dan de rest van de wereld. Ook hij maakt geld over uit de goede doelen pot van de Stichting Hippo Mundo Charity naar o.a het bedrijf Emergo van zijn colega CGN Boef Hendrik Jan Weggeman.

En ook kijkt hij niet zo nauw met het terug betalen. Emergo “leent” 70.000 euro maar heeft nog nooit een cent terug betaald. Dat is ook niet nodig, want in de Stichting Hippo Mundo Charity en in BCC Financial Ltd zit nog geld genoeg.

Dan is hij ook nog eens getrouwd met de zus van de al even criminele Broeder Elias Bosma. De “man” die nergens voor terug deinst maar niet uit eigen naam durft te mailen. Wel een grote bek, maar puntje bij paaltje kruipt hij terug onder zijn steen. En onze David Nooitgedagt is van hetzelfde kaliber. Ziet er netjes uit, maar als hij de kans krijgt rooft ook hij het geld van minderjarige kinderen.

En ook bij hem is de hele familie betrokken bij het “afromen” van de giften van de “gulle Noorse Broeders”. Meerdere familieleden zijn betrokken bij verschillende BCC/CGN bedrijven/stichtingen. En ook zij waren op zijn zachtst gezegd betrokken bij de “diefstal/verduistering door Jonathan van der Linden. En ook zij waren vanaf het begin betrokken bij de plannen van Jan Hein Staal om zijn eigen CGN Kerk te beginnen.

Waarom hij dan “gepromoveerd” is weet ik ook niet. Maar het zou kunnen dat hij degene was die uiteindelijk de 2 Noorse opper Boeven heeft getipt. Verklaard ook meteen waarom hij bereid is gebleken om er alles aan te doen (met behulp van zwager Elias) om weer in goede aard te vallen bij het Noorse tuig. En het verklaard meteen waarom Elias bereid was om zijn vrouw het bedrijf SeaView Ijmuiden op haar naam te laten zetten.

Alles en iedereen in de top bij CGN ( evenals bij BCC) zijn of familie, of vrienden van elkaar. Ons kent ons, en alleen zij regelen de baantje voor andere familieleden en vrienden. Ook veiliger natuurlijk. Je kunt beter betrapt worden op jatten uit de CGN pot door een andere CGN dief, dan bijvoorbeeld door een Ben van Wijhe die je meteen de club uit sodemieterd.

Nou ken ik Ben van Wijhe niet, maar krijg regelmatig mailtjes over hem. Zeker toen ik hem op mijn site had staan met de valse informatie die ik vanuit (achteraf gezien) BCC/CGN bronnen kreeg toegestuurd. Ook toen ik hem daarna van de site had verwijderd kreeg ik nog dagenlang bedankjes van mensen die blij waren dat ik door had dat ik door BCC/CGN gebruikt werd om Ben zwart te maken. En dit waren bedankjes van mensen zonder protonmail accounts. Dus veel geloofwaardiger dan die anonieme BCC/CGN mailtjes.

Maar wat David Nooitgedagt betrefd, heb ik eerder gezegd dat ik in hem niet zo,n slechterik zag dan in de andere Noorse Boeven. Maar daar zat ik even ver van de waarheid af. Nu ik wat langer met mijn site bezig ben, en wat meer onderzoek heb gedaan, en wat meer mailtjes krijg met inside informatie, moet ik zeggen dat hij prima past tussen de rest van het Noorse tuig.

Minstens net zo,n oplichter als de rest. En misschien nog wel erger dan de meeste van hen. Het probleem bij hem is dat hij net zo goed kan liegen als die blonde praatpaal uit Oslo. Dat zal ook de reden zijn van zijn promotie door de 2 Noorse Opperboeven. Kan hij meteen een oogje in het zeil houden binnen CGN. Want ook binnen BCC/CGN hebben ze “verraders” rondlopen.

Het valt me wel op dat ik alleen nog maar bedreigt wordt door advocaten, maar nog geen enkel officieel bericht heb gekregen om te stoppen met mijn site. Of om foto,s te verwijderen. Of om namen te verwijderen. Maar dat zal volgende week anders worden. Weer een stapje omhoog, en zal dan niet terughoudend over bepaalde personen en gebeurtenissen binnen BCC/CGN schrijven. Ook zou ik mijn eigen stuk krijgen op JVL REPORT.

Valt me een beetje tegen. Wel beloven, maar niet doen. Ik denk dat ik het onderhand wel verdiend heb om eens “in het zonnetje gezet te worden”. Toch?? Maar doordat ze zich bij BCC/CGN nooit aan hun woord houden, zal ik David Nooitgedagt verder in het zonnetje zetten, en komt ook Hendrik Jan Weggeman het weekend aan de beurt met zijn eigen pagina.

En wat moet David Nooitgedagt met de gebroeders Visser en hun gestolen Rendo miljoenen? Ja, die Broeders weten elkaar wel de hand boven het hoofd te houden. Maar als ze tegen de lamp lopen gaat alle schuld regelrecht naar een ander toe. Ze pikken miljoenen, maar weten nergens van.

De gebr. Visser zijn met hun bv kerstboom op weg om de “kleine Smith en Larsen” van CGN te worden. Ook zij beschikken over meerdere bv,s en enkele brievenbus firma,s in Panama. Bij deze BV,s waren ook familieleden van o.a Jan Hein Staal en David Nooitgedagt betrokken. Indirect kunnen we dan ook de oplichting van Rendo weer aan de Noorse Boeven linken. Deze 2 broertjes Visser blijken te zijn opgegroeid in de wereld van CGN. Daaruit blijkt wel dat ze daar veel geleerd hebben. Ook heeft Stephan Visser een tijd de financien geregeld bij de Stichting LOOP. En van daaruit zijn ze steeds interesanter geworden voor de top van CGN. Vooral Stephan Visser blijkt de criminele BCC/CGN knobbel te hebben.

Vooral qua financieel gesjoemel leren ze veel van het Noorse gespuis, maar over de bijbel volgens mij niets. En iedereen binnen BCC/CGN met een beetje verstand van financieel gesjoemel kan rekenen op een paar mooie en goed betaalde baantjes binnen de organisatie. Zo ook de gebr. Visser, hun vrouwen, en de rest van de familie.

Wat criminaliteit loont niet!! Bij BCC/CGN wel hoor!! Hoe crimineler, hoe beter. Vandaar ook de naam “BCC Brunstad Christian Criminals”. En tot nu toe blijkt uit helemaal niets, dat deze naam niet bij dit Noors gespuis past.

En ook bij de gebr. Visser ontbreken nog enkele van de gestolen Rendo miljoenen. Waar zijn die? Of is dat ook via het BCC/CGN netwerk netjes gewassen en gestreken? Het lijkt er wel op. De heren hebben samen 11 bedrijven en doen het er goed van. Echt christelijk zijn ze niet volgens de mensen in Meppel. Het blijken 2 als asociale boeren bekend staande broers te zijn. Beetje van het kaliber Elias Bosma.

En dan de Stichting LOOP met al de daaraan gelieerde bv,tjes. De Fisher group bv, Dumoulin Holding bv, Fisher Management en Advies, en ga zo nog maar een tijdje door. Alles wordt opgericht door de ene broer, en daarna neemt de ander het over, om vervolgens weer te worden uitgeschreven. Ja, de broers Chris en Stephan Visser hebben goed opgelet bij de lessen“list en bedrog” van Jonathan van der Linden. En het mooie is, ik ook. Misschien moet ik ze maar een eigen página geven, want het zijn echte Noorse Boeven.

En dan hebben we ook nog Richard Woldring. Ook een van de oplichters van Rendo. Maar bij hem gaat het vooral om het faillisement van Stramproy Green Investments uit Kampen. En ook daarin zitten nogal wat lijntjes naar het Noorse gespuis.

En wat was er aan de hand met de afscheiding van Dumco bv, en Beleggingsmaatschappij Dumco bv? Waarom heeft groothandel ( Dumco bv ) een beleggingsmaatschappij? En wat moeten dezelfde eigenaren ( voorheen ook de gebr. Visser ) van J.H.F Doumolin Holding bv met deze bv,s? Of met AMNI Beheer bv.

Al deze bedrijven zijn weer te linken aan één of beide gebr Visser. En met al deze bedrijven is wel wat aan de hand. En waarom zouden de gebr Visser en Richard Woldring een overzeese brievenbusfirma nodig hebben? Niet zo raar als er miljoenen verdwenen zijn uit de Rendo deal.

En hoe kan het toch dat al deze criminelen ook in contact staan met de heren Staal, Nooitgedagt en Weggeman. Sterker nog, Hendrik Jan Weggeman heeft een jaar of 20 terug een aanzienlijk bedrag geleend bij Richard Woldring.

Was natuurlijk nog voor de tijd dat ze onbeperkt uit de BCC Financial Ltd konden “lenen” zonder terug te hoeven betalen.

Maar wat ik hiermee wil zeggen is dat de Noorse Boeven niet alleen aan Rendo zijn te linken door de “lening van 375.000 euro” die door de heren bij Rendo was achterover gedrukt. Nee, ze zijn aan de hele oplichting bij Rendo te linken.

En David Nooitgedagt was er vanaf dag 1 van op de hoogte. En een dochter van Jan Hein Staal helemaal. Zij was werkzaam voor de gebr Visser en is ook in de Rendo zaak door justitie gehoord. Maar wat zal David Nooitgedagt zeggen als ik hem nu beschuldig dat hij samen met de gebr Visser een kleine 200.000 euro heeft gejat uit de kas van Stichting LOOP ? Want daar beschuldig ik hem van. Ik hoop dan ook dat hij het lef heeft om dit te ontkennen!! Want dit had David nooit gedacht. Toch? En uiteindelijk kom ik ook nog wel achter iets anders. Iets tussen de “heren” Visser, Staal en Nooitgedagt. En dat gaat over net iets meer geld. Maar dat verdiend een beetje meer onderzoek.

Dit valt al op door alleen al te kijken naar het bedrijf Clarity van Hendrik Jan Weggeman. Op hetzelfde adres in Laren staat ook het Fisher Investments Luxembourg SaRL ingeschreven. Met een dochter onderneming in Panama. Ach, waar zullen die miljoenen zijn?

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: