Oslofjord Convention Center, De 2 Noorse opper Boeven

Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen.

Beide eigenaar van het mooie bedrijf Smilar Invest Ltd op Cyprus. Het bedrijf is opgericht door Káre J Smith onder de naam Bufnitalo Holdings Ltd en is per 17 oktober 2007 omgedoopt tot Smith Larsen, Smilar Invest Ltd. Ook werden toen beide opper Boeven eigenaar van het bedrijf.

Vanaf dag 1 is Smilar Invest Ltd opgericht om het gepikte geld uit BCC mee wit te wassen. Zo leent Smilar ruim 4 miljoen van BCC Finance Ltd om met het geleende geld het bedrijf Lampenwelt over te nemen. Nadat Lampenwelt op papier weer goed draait wordt het verkocht met een kleine 35 miljoen winst aan het bedrijf N B Holdings Ltd dat ook gevestigd is in hetzelfde dorp op Cyprus als Smilar Invest Ltd. Toevallig dat je zo,n grote overname kunt regelen met je buurman. Uiteindelijk blijkt N B Holdings Ltd op naam te hebben gestaan van 2, voor mij onbekende, die het tegen betaling zo,n 2 jaar op naam hebben gehad.

Wat blijkt nou. De heren Smith en Larsen hebben samen 40 miljoen in het vage N B Holdings Ltd gestort. Daarmee is van Smilar Invest Ltd het bedrijf Lampenwelt overgenomen en betaald. In het kort hebben zij dus met een lening van 4 miljoen, het bedrag van 40 miljoen wit gewassen. En als “slagroom op de taart”hebben ze de geleende 4 miljoen van BCC Finance Ltd nooit terug betaald.

Zij maken 40 miljoen wit met de 4 miljoen uit BCC Finance Ltd, waar de volgers voor hebben krom gelegen, en betalen zelfs de lening niet terug.

Maar dat is niet alles wat deze heren, en of hun familie leden, hebben geleend van BCC Finance Ltd zonder terug te betalen. Zo hebben de kinderen hun huizen bekostigd met leningen van BCC Finance Ltd die ook nooit zijn terug betaald. En zo zijn er nog tal van leningen meer door deze 2 nogal criminele families.

En dan hebben we nog KKR Real Estate Finance Trust. En dan voornamelijk, volgens Jonathan, de overboekingen van KKR naar Smilar.

En ook KKR bestaat uit een web van andere KKR firma,s. KKR Real Estate. KKR Real Estate Finance Trust. KKR Holdings. KKR en Co. En wie weet wat voor KKR nog meer.

En van deze 2 opper Boeven ga ik hun hele hebben en houwen uitzoeken en hier op de site zetten. Dan kunnen alle wel nobele Noorse Broeders zien in wat voor gespuis ze geloven.

Beetje te gek dat wereldwijd 40.000 mensen zich kapot werken voor een paar stinkend rijke Noorse Boeven die maar niet genoeg hebben. En als er dan enkele van deze 40.000 volgers het doorhebben en eruit willen, dan worden ze bedreigt en door alles en iedereen uitgekotst. Deze mensen verliezen alles als ze eruit gaan. En dat word gebruikt om ze binnen de club te houden, en ze nog meer te laten betalen, om zo de 2 opper Boeven nog rijker te maken. Komt een beetje neer op het moderne slaven drijven. En normale boer heeft 40.000 kippen waarmee hij zijn geld verdiend. Deze Noorse boeren houden 40.000 “schapen” om er hun geld mee te verdienen.

Ook zoon lief zit aardig in de Ltd,s en Trust,s. Zoals het Edge Advisor Services Ltd. Dat voornamelijk in de brandstoffen adviseerd over de hele wereld. Ook daar valt geen pijl te trekken op de inkomsten omdat er in verschillende landen en werelddelen over en weer gefactureerd wordt. Weer een staaltje belasting ontduiken dat is opgezet door onze Jonathan.

Kan hij nu mooi toepassen voor zijn nieuwe werkgever.

En blijkbaar zeg ik iets wat nogal bezwaarlijk is voor de Noorse Boeven, want vanaf dat ik het over deze 2 opper Boeven heb krijg ik telefoontjes dat ik moet stoppen met mn site. Dat als ik doorga ik binnenkort moet gaan revalideren. Ach, jullie maken het voor mij zo alleen maar meer de moeite waard om door te gaan. Er is geen mens die mij stopt om over jullie te blijven schrijven. Zeker geen slecht sprekende asielzoeker die ergens uit een Noors AZC is getrokken om mij te bedreigen. En ik dacht dat hij zich voorstelde als Janus maar volgens een ex Broeder die me geregeld mailt moet dat Yiannis zijn. Dat blijkt dan weer 1 van de 2 vaste katvangers te zijn die door de heren Smith en Larsen regelmatig worden gebruikt als tussen persoon bij hun criminele overboekingen. Maar wie het ook is, mijn pis wordt er niet lauwer van.

Ik heb jullie grote vriend een voorstel gedaan, dat als hij me een “bepaald” document geeft ik alles over hem van mn site haal. Zoals ik, bij wijze van bewijs, al met het stuk over zijn vriend en werkgever gedaan heb. En dat ik dan ook niets meer van hem zal vorderen. Dat is dan ook niet meer nodig, want dan heb ik munitie genoeg om jullie gehele organisatie naar de klote te helpen. Zal me financieel niks op leveren, maar dat maakt niet uit. Het gaat me wel voor lange tijd een goed gevoel geven.

En dat kan door niemand afgepakt worden.

Dan zal ik verder gaan met het bedrijf op Cyprus dat het al jaren aardig doet met al de investeringen van onze Noorse Boeven. En dat investeren gebeurd niet alleen in bouwprojecten op Cyprus. Nee, ook in Griekenland en ook in het mooie, en zo gewild bij de Noorse Boeven, Dubai.

De Ltd Leptos bestaat al 60 jaar. Het was een makelaarskantoor, dat zo,n 25 jaar geleden begon met het ontwikkelen van bouwgrond voor de bouw van vrijstaande villas. Dat ging ook aardig, en na verloop van tijd werd er uitgebreid naar Griekenland, en uiteindelijk naar het Midden Oosten. Vanaf het moment dat de 2 opper Boeven op aanraden van Jonathan begonnen te investeren in de Leptos Group ging het ineens hard. Ook Jonathan heeft geld in de Leptos Group geinvesteerd. Dus blijkbaar is Cyprus hem wel erg goed bevallen.

Intussen is hij ook al jaren bevriend met 1 van de werknemers van Leptos, en zou hij naar verluid een woning hebben op Cyprus. Of het ook echt zo is kan ik niet zeggen, omdat ik er geen enkel bewijs van te zien heb gekregen. Nou zal het ook niet meevallen om daar bewijs van in handen te krijgen. Want zoek maar eens uit op welke Ltd hij deze woning heeft gezet. Maar het klinkt nogal geloofwaardig, omdat de rest wat ik van deze persoon te horen heb gekregen allemaal bleek te kloppen.

Maar BCC/CGN werkt niet alleen met Ltd,s. Ze hebben ook tientallen stichtingen over de hele wereld. En ook via deze stichtingen gaat nogal wat geld “verloren”. Men start bij CGN een goed doel in bijvoorbeeld Kameroen. Dit wordt betaald via verschillende stichtingen. Dat kan zijn de bouw van een school of wat voor goed doel dan ook. Het geld voor de bouw wordt vaak cash betaald aan de mensen die terplaatse het werk doen.

Maar de uurtarieven en materiaal kosten liggen daar veel lager dan in nederland. De 3 graaiers van CGN, de heren Staal, Weggeman en Nooitgedagt laten bedragen overmaken op bankrekeningen waar zij toegang toe hebben. Dit geld is voor de Graaiers zelf. Zo gaat bij ieder goede doelen project van CGN alleen al 30% in de zakken van deze Noorse Boeven. En zo gaat dat ook bij de goede doelen van BCC. Zij gebruiken dan ook nog eens over de hele wereld kerken die “samenwerken” met BCC/CGN.

En 30% van een beetje is al veel. Maar 30% van tientallen miljoenen loopt aardig in de miljoenen. Dan is het de moeite waard. Dan kun je in huizen wonen zoals die van de 2 Noorse opper Boeven. Die kijken niet op een miljoentje meer of minder. Die kopen op hun gemak een “flatje” van 7 miljoen in Dubai. Die schikken met Jonathan en laten hem zijn miljoenen houden.

Dat kunnen ze ook makkelijk, want zij hebben niet hoeven werken voor deze miljoenen. Dat deden de goedgelovige volgers en hun kinderen wel voor ze.

En dan hebben we nog het verhaal over de “buiten echtelijke” dochter van Káre J Smith. Niet dat het mij wat uitmaakt dat de leider van een Christelijke Gemeente buiten de pot pist. Van mij mag hij doen wat hij wil, maar ik vind het wel een “kutstreek” om dan dat kind niet te erkennen als zijnde je kind. Maar dat blijkt nog al een issue te zijn als je leider bent van een organisatie die het maar heeft over trouw, eerlijkheid, geloof, etc.

En als de leider van zo,n vrome christelijk Gemeente zijn snikkel al niet in zijn broek kan houden, hoe kun je dat dan van je volgers verwachten. Nu weten we meteen van wie Jonathan het heeft om maar zijn lul achterna te lopen. Zo kan ik me ook wel voorstellen wat deze Noorse Boeven deden als ze ergens op de Carribean waren om hun geld veilig te stellen. Waarschijnlijk lopen daar nog wel enkele kleine Noorse Boefjes rond.

Maar ik wil het verhaal over de buitenechtelijke dochter van Káre J Smith even wat verder uitzoeken, zodat ik daar wat meer over kan plaatsen. Want het zijn niet alleen oplichters en dieven, maar ook een stelletje geilpeuken.

de “Noorse Geilbakken”.

En er zijn steeds meer “ex broeders” die mij van informatie voorzien. Dat gaat anoniem, dus moet wel uitkijken dat ik niet gebruikt word voor iemands vuile werk. Maar ik heb enkele emails gekregen, die staan al op het internet, tussen een exlid van CGN, een ex lid BCC uit Noorwegen en een prive detective uit Denemarken. Op internet zijn de mailtjes aangepast en zijn de namen van de “dochter” en haar moeder weggelaten. Dus om met iets te komen van enige nieuwswaarden moet ik het in zijn geheel plaatsen. Met namen en al.

Kan ik dat doen zonder een schadeclaim van moeder en dochter aan mn kont te krijgen? Of misschien wel van “papá Káre” en zijn vrome oplichters. Want ik wil Káre J Smith dan wel naar de klote helpen, maar zijn “dochter” kan hier verder weinig aan doen. Dus hier moet ik nog even over nadenken. Zo ook over de “private detective” die men vanuit CGN/BCC hier op mijn dak heeft gestuurd.

En niet zomaar een, nee van een zeer gerespecteerd bedrijf uit nederland. Alleen jammer dat de kneus zich liet zien, en ik zijn legitimatie nu heb. Die kan ik hier gewoon op mijn site zetten, en dat zal ik dan ook doen.

En iedereen weet dat zo,n identieteitsbewijs van een “particulier recherche bureau” niet met foto en info op het internet staat. Dus hoe kom ik er dan aan Noorse Leugenaars? Er zal dus wel weer een verklaring over bedacht worden door het bedrijf, of door CGN/BCC maar u bedenkt zelf maar wat u ervan vindt. Ik blijf gewoon doorgaan met schrijven over de Noorse Boeven.

Ik moet wel voor een groot deel waarheid vertellen, anders gaan ze niet een duur recherche bureau huren om mij hier in Spanje te gaan stalken. Had mij gewoon mijn geld betaald, en dit was niet nodig geweest!!! En wat willen jullie bereiken met een dwaas in mijn tuin? Willen jullie weten welke programma,s ik op TV kijk? Of dat ik wel goed eet, en mn vitamientjes pak?

Doe het goed, of doe het niet. En ik heb hiervan een melding gedaan bij de Guardia Civil Benidorm, dus geen aangifte. Maar de volgende keer gaat de stalker mee of ik hou hem een weekje thuis. Dus Káre, betaal je rekening of ik nagel je aan het kruis.

En geloof maar dat ik het doe !!!

Mensen als Jonathan, en Nikos zijn bang om directe beschuldigingen aan deze heren te publiceren, maar ik niet. Ik gooi alles wat ik maar in mijn bezit krijg over de Noorse Boeven op mijn site. Zeker als het gaat om de 2 opper Boeven. Het moet natuurlijk wel waar zijn, of op zijn minst geloofwaardig. Want ik kan het meeste niet controleren omdat BCC geen commentaar wenst te geven. En mevrouw Berit kan me alleen maar antwoorden met nog meer leugens. Van de kant van BCC hoef ik dan ook geen medewerking te verwachten. Maar dat maakt het voor mij alleen maar makkelijker om alles wat ik van de ex Noorse Broeders krijg voor waar aan te nemen. En al helemaal als het dan ook nog eens door Jonathan als waar wordt bestempeld. Niet dat ik nou wil zeggen dat Jonathan voor mij ineens de meest eerlijke bron is, maar hij stond wel het dichtst bij de aktiviteiten van de 2 Noorse opper Boeven, en hij heeft een vriendschappelijke relatie met o.a Nikos.

Dus zodra mijn site “BCC Brunstad Criminal Church” klaar is, zal daar een hele stapel vuiligheid op naar buiten komen over de heren Káre J Smidt en zijn “partner in crime” Bernt Aksel Larsen.

Ze gaan op zeker spijt krijgen dat ze niet gewoon netjes, zoals afgesproken, met mij geschikt hebben. Dan had dit allemaal niet op het internet gestaan. Had ik geen 2de site hoeven te starten. Had ik nu lekker niks zitten doen. En hadden de Noorse Boeven nu wat minder stress gehad, en hadden ze niet elke dag op mijn site hoeven te kijken naar wat voor ellende die “etterbak uit Spanje” nu weer op zijn site heeft gezet over de Brunstad criminals.

En dit is nog maar het begin. Ik ga als de site klaar is ook wat meer samen werken met de ex Broeders, die me nu van informatie voorzien. Dan zet ik ook echt alles op de site wat me maar wordt aangerijkt over de criminelen van BCC. Alles !!!

En dat zij met juiste informatie komen bleek wel uit het feit dat ze mij de nieuwe naam van Jonathan hebben doorgespeeld. En ook over de 2 opper Boeven krijg ik aardig wat juiste informatie. Onder andere over de buitenechtelijke dochter van opper Boef Káre J Smith. En daar komt ook nog wat nieuwe inside informatie over hier op mijn site. Maar niet alles is gratis, dus daar ben ik nog even over in onderhandeling.

Hier had ik de foto geplaatst van de “zogenaamde” buitenechtelijke dochter van opper Boef en opper leugenaar Káre J Smith. Lees dat maar op JVL REPORT. Wat een hufters !!!

De goedkeuring voor een lening van 1 miljoen Noorse kronen voor Bernt Aksel Larsen bij BCC Fnancial. Goedgekeurd door BCC Financial op 30 nov 2012 te Cyprus. Omgerekend ongeveer € 100.000,- waarvan nog geen cent is terug betaald. Dus u begrijpt wel wat ik vanavond ga doen !!

Ik ga eens kijken of ik niet een paar eurootjes kan lenen bij BCC Financial. Als dat lukt stop ik met de site en ga ik het geleende geld hier op mijn gemak opmaken aan lekkere koude flejes San Miguel.

Nadat Jonathan de Boevenclub had verlaten is er veel heen en weer geschoven met geld. Bedrijven opgericht en andere weer op non actief gezet. Ze hebben het de afgelopen jaren druk gehad met het gedoe om Jonathan heen. Een van de bedrijven die de druk van de ketel moest halen was MERITSERVUS GROUP LIMITED te Limassol Cyprus. Deze Ltd staat weer boven een aantal andere Ltd,s met vergelijkbare namen zoals MERITSERVUS LIMITED, MERITKAPITAL LIMITED, en MERITSERVUS SECRETARIES LIMITED. Daar zijn vanaf 2015 heel wat miljoenen verschoven, en van “eigenaar” gewisseld.

En zou Heidi Kristina Smith haar lening van 2.8 miljoen Noorse kronen uit 2015 bij BCC Finance wel al aan het aflossen zijn, of wordt dit ook in de boeken verwerkt als “niet te innen”? En wie zijn NN 1 t/m NN 18 in de boeken van BCC Finance uit 2012? En zijn die leningen al terug betaald? Of is er op zijn minst al aan begonnen?

Dus eigenlijk werken deze vrome Broeders en Zusters gratis om het hoerelopen van hun leiders en hun familie te betalen. Zouden zij dat zelf nou niet zien, of denken zij dat ze daarmee ook een betere christen zijn?

Ik moet toegeven dat ik ook liever iedere zondag naar een club zou gaan, dan naar de kerk. Zeker als ik dan de garantie krijg dat ik daardoor in de hemel kom. En voor de 2 opper Boeven maakt het geen reet uit. Die zitten al jaren in de hemel. De hemel op aarde.

Maar wat zou er gebeuren als ik de namen van zijn “buitenechtelijke dochter” en haar moeder hier op mijn site openbaar maak? Zouden de Noorse Boeven een rechtszaak tegen mij beginnen? Of misschien de dochter en haar moeder?

Want het zal een keer naar buiten komen. Het zal een keer bekend worden. En is het niet door mij, dan wel door een ander. Sinds mijn beloning van € 50.000,- loopt mn mailbox over. Veel is onzin, maar er zit er ook een bij van iemand die controleerbaar van wanten weet. Die persoon heeft niet alleen de informatie waar ik om vroeg, maar ook weet deze de details van de deal tussen Jonathan en BCC/CGN. Ook weet deze persoon te vertellen dat er nog een zaak is waarvan Jonathan verdacht wordt. En deze zaak is pas nadat Jonathan al was opgepakt aan het licht gekomen. Wel is deze zaak ook bij de deal betrokken. En hiervan heeft deze persoon de bewijzen, en is bereid die af te geven, mits ik ze dan ook plaats. Dus dat is waar ik vandaag vooral mee bezig ben geweest.

En zoals zo vaak bij deze club van Noorse oplichters word ik overspoeld met aantoonbare foute informatie. En ze blijven maar mailen met hun proton accounts. Maar het komt goed. Niet alles wat ik aan informatie krijg is vals. Zo zijn er op dit moment 2 ex volgers van de Noorse Boeven die me wel voorzien van eerlijke informatie. Een daarvan heeft langere tijd in Oslo in de directe omgeving van Káre J Smith gewerkt, en geeft me informatie waarmee ik wat kan. Van deze persoon heb ik de namen van moeder en dochter gekregen. Maar weet nog niet ofdat ik die nou wel wil en/of kan plaatsen. Deze dochter kan er ook niets aan doen dat haar vader een “vrome” maar vooral “ontrouwe” Noorse Boef is. En wie weet hoeveel “buitenechtelijke” broers en zussen ze verder nog heeft.

Verder zouden ze in Noorwegen eens wat meer financieel onderzoek moeten doen naar de hypotheken van de kinderen van deze 2 Noorse opper Boeven. En dan voornamelijk naar de aflossingen daarvan. Want ze lenen zich rot bij BCC Finance maar er is er geen een die ook maar een cent aflost aan BCC Finance. Ach, het komt uiteindelijk toch bij hun terecht, want als BCC omvalt zit er geen dubbeltje meer in. Daar zorgen deze 2 Noorse opper Boeven wel voor. En ze zijn al goed op weg om tot het laatste dubbeltje alles achterover te drukken. Vandaar ook dat ze allebei een Offshore Family Trust blijken te hebben op de Bahamas.

Opa Johan Óscar Smith zal wel trots zijn op zijn kleinzoon Káre J Smith. Alles waar vader en opa voor stonden, en alles wat zij in 60 jaar hadden opgebouwd, heeft hij in 20 jaar naar de kloten geholpen. En waarvoor? Alleen maar om zijn broekzakken te vullen, en die andere zak te legen. Ja, de man zal trots zijn.

En alles wat de 2 Noorse opper Boeven uitvreten op sexueel of financieel gebied wordt door de altijd aardige, maar o zo leugenachtige, Berit Hustad Nilsen goed gepraat. Eigenlijk goed gelogen. Maar daar krijgt ze dan ook goed voor betaald. Ze blijkt bij BCC in de top 10 te staan van hoogste salarissen. Dat mag ook wel, want ze liegt voor de 2 Noorse opper Boeven, alles recht wat krom is.

En dat doet ze vol overgave, zonder schaamte. Ze helpt dus indirect de 2 Noorse opper Boeven bij het achteroverdrukken van de miljoenen die door de trouwe Noorse Broeders en Zusters worden geschonken aan de “Brunstad Criminal Church”.

Ze is dan ook geen haar beter dan al dat andere Noorse gespuis en kan dan ook meteen in die “emmer met stront”. Samen met dat andere gespuis uit Oslo.

Verder ben ik nu bezig met een “overboeking” van miljoenen euro,s van BCC Finance naar een overzeese Trust die op naam zou moeten hebben gestaan van Bernt Aksel Larsen. Maar omdat deze Trust niet meer bestaat is het moeilijk om uit te pluizen of het om orginele overboekingen gaat. Het gaat onder meer over een overboeking van €3.000.000,- vanuit Cyprus naar een Trust op de Bahama,s. Het kan dan ook nog om een “legale” overboeking gaan, maar dan is het weer raar dat iemand juist deze “transactie” naar mij mailt. Maar het mooiste os een “automatische overboeking” vanaf een rekening die op naam staat van Kaare J Smith naar de rekening van H. Stortingsdatum 07-08-2006. Misschien dat de datum onze Noorse opper Boef wakker schud?

En wat heeft “3D Global Financial Service Ltd” nou met BCC/CGN te maken?

Nou, niet zoveel. Waar het wel mee te maken heeft is met een groot deel van de “achterover gedrukte miljoenen van BCC. En dan voornamelijk het feit dat de kinderen van onze 2 Noorse opper Boeven via overzeese anonieme bedrijven voor 60% eigenaar zijn van dit miljoenen bedrijf. En waarvan denken onze vrome Noorse Broeders en Zusters dat deze 60% betaald is?

Juist. Met het geld dat jullie schenken aan BCC/CGN om met hun goede doelen Stichtingen goede dingen te doen. En reken maar dat ze er goede dingen mee doen.

Zij kopen goede auto,s. Nemen goede vakanties. Kopen goede huizen, en gaan er alleen maar van naar goede hoeren. Dus enkel en alleen goede doelen. Uw geld wordt dan ook goed besteed aan goede doelen.

Goede doel nr 1 is de familie Smith, en goede doel nr 2 is de familie Larsen.

Niet alleen de 2 Noorse opper Boeven zijn zwaar gevuld. Nee, ook hun kinderen doen daar niet veel aan onder. Ook zij wonen op stand en zijn allen in het bezit van meerdere bedrijven met miljoenen omzetten. Dus honger zullen ze niet gauw krijgen in deze familie,s van christelijke laaielichters.

En alles “mede mogelijk gemaakt” door de vrome Noorse Broeders en Zusters.

Wat zullen die familie,s lachen als ze met hun allen gezellig kerst vieren. En alles wat ze jatten wordt maar goed gepraat door de “leiders” van de plaatselijke gemeentes. Want ook zij mogen wat van de restjes in hun zakken stoppen. Niet dat ze daar rijk van worden, maar ze houden in iedergeval hun mond.

Alleen zat Jonathan met zijn lange vingers niet aan de restjes, maar hij pakte het deel dat voor de 2 Noorse opper Boeven bestemd was. En dat was nou net niet de bedoeling.

Blijkbaar heb ik nu op een zere teen getrapt bij het Noorse gespuis. Ik ben deze middag gebeld en gemaild door DLA Piper Advokatenfirma Norway met het verzoek om binnen 24 uur mijn site op te schonen en alles betreffende BCC/CGN en of leden en leiders van mijn site te halen.

Doe ik dat niet gaat men juridische stappen ondernemen en wordt mij een boeteclousule aan mijn kont gesmeerd. Nu kan ik het me niet veroorloven dat het stelletje criminele christelijke Boeven uit Noorwegen mij ook nog eens mijn geld afpakt. Dus wordt mij aangeraden om er dan maar mee te stoppen. FOUT !!!!!

Ik haal helemaal niks van mijn site. Ga maar lekker procederen, en probeer maar een dubbeltje bij mij te plukken. Ik ga net zolang door totdat jullie mij iedere cent hebben terug betaald. En doordat jullie Noorse opper leugenaar Berit zich niet aan de gemaakte afspraken heeft gehouden gaan we nu voor het dubbele. Ik ga hier net zolang mee door als ik maar kan. Alleen nu heeft het voor mij geen zin meer om nog iets te checken. Vanaf vandaag zet ik alles op mijn site wat me maar aangereikt wordt.

Dus stelletje smerige Noorse oplichters, jullie kunnen vanaf vandaag je lol op.

En verder dreigen met advocaten helpt niet. Nog meer particuliere rechercheurs sturen helpt niet. Nog meer debiele mailtjes sturen helpt niet. Dus ik weet niet wat jullie verder nog denken te bereiken zonder mij mn geld terug te betalen, maar bij deze zal ik het zeggen. NIKS !!!!!!

En dreigen dat ik de volgende ben op JVL REPORT heeft ook geen zin. Daaruit blijkt alleen maar dat ik gelijk heb dat Bernt Aksel Larsen daar met zijn peen en uien gezicht achter zit. Daarmee zijn jullie Noorse Boeven, dus al door de mand gevallen. En een site die durft te schrijven dat Thomas Wuchenauer een van de gevaarlijkste criminelen van nederland is, kan ik niet serieus nemen.

Deze gevaarlijk Thomas Wuchenauer bestaat alleen in het zieke brein van Wim Dankbaar. Dus ook daarmee laten jullie zien dat JVL REPORT niks meer is dan een site om jullie vijanden mee weg te zetten als criminelen. Maar de enige criminelen die in al de verhalen voorkomen zijn jullie. De grote mannen bij BCC/CGN.

En daar ga ik voortaan dagelijks mijn vrijetijd aan besteden. Veel geld heb ik niet (dankzij jullie), maar vrijetijd heb ik genoeg. Dus tegen de tijd dat ik met jullie klaar ben heb ik genoeg om er een boek mee vol te schrijven. En als dat net zoveel lezers trekt als deze site, dan heb ik mijn geld vanzelf weer terug. Dus hoe dan ook, voor mij loopt het altijd goed af. Dat gaat bij jullie niet lukken, want geloof maar dat ook justitie hier wel eens mee leest. En ik ga jullie naar de klote helpen. Lukt dat niet met deze site, dan maar op een andere manier. Maar jullie gaan hoe dan ook, net zoals jullie mij hebben gedaan, naar de KLOTE.

En om te beginnen ben ik bezig met de aktiviteiten van Einar Kristoffer Larsen en Bernt Christian Stadven Nilsen. Want met de gewone baantjes die zij hebben binnen het Web van BCC bedrijven, doen ze het financieel wel heel erg goed.

Einar Kristoffer Larsen werkt bij VB Takniske AS, en Bernt Christian Stadven Nilsen bij Finexa Norge AS.

Verder zitten ze in een groot aantal Ltd,s maar bij deze bedrijven werken ze voor een maandsalaris. Hoeveel dat is daar ben ik niet achter kunnen komen, maar ze blijken er heel goed van te kunnen leven. 3 keer per jaar op vakantie. Mooie auto,s. Dikke huizen. Kindertjes netjes in de merkkleding en op prive scholen. Ja, de nieuwe generatie Noors gespuis staat al klaar.

Maar als je al een goede baan hebt, en je hoeft je hypotheek van BCC Financial Ltd niet af te lossen, dan kun je het goed hebben. Daarnaast neem je dan nog even een lening voor je auto, die je dan ook niet hoeft af te lossen. En eventueel nog een persoonlijk lening voor je inboedel. Dan heb je niets te klagen.

Dan werk je ook nog bij een bedrijf waarmee de goede doelen gelden hier en daar worden wit gewassen, en je hebt een goed betaalde baan bij een bedrijf dat ook bij het criminele BCC hoort, en niemand die je wat maakt. En zo werkt dat bij alle familieleden, aangetrouwde familie en vrienden van de 2 Noorse opper Boeven. En als het aan hun ligt gaat dat zo nog heel lang duren.

Dat proberen ze o.a door “positief” in het nieuws te komen, wat eigenlijk nooit het geval is. Zo blijkt Káre J Smith te hebben geprobeerd om een journalist om te kopen om positief over BCC te schrijven. Dit blijkt te zijn uitgekomen, en zou dan ook ergens terug te vinden moeten zijn. Dat probeer ik nu terug te vinden, maar dat valt niet mee zonder naam van de betreffende journalist, en zonder jaartal. Maar misschien dat een van de “tipgevers” wat meer weet en het me kan mailen.

Maar ik begrijp nu waarom Káre J Smith niet op mij reageert.

Het is Káre J “Waldo” Smith.

Nou vooruit, dan gaan we het daar over hebben.

Via één van mijn “ex BCC contacten” ben ik in contact gekomen met Noorse Broeders in de Verenigde Staten. Daar speelt al 35 jaar iets tussen ex Noorse Broeders en onze Noorse opper Boef Káre J Smith. Hij is dus al ruim de helft van zijn leven een criminele plaaggeest voor vele wel vrome Noorse Broeders.

En uit het verhaal van Millard kunnen we meteen ook de werkwijze van CGN en Elias Bosma herkennen.

Ook deze Millard zijn hele leven is naar de kloten geholpen door ondermeer onze Noorse opper Boef Káre J Smith. Deze man heeft er zijn “gesloopte” leven(s) werk van gemaakt om alle misstanden bij BCC aan het licht te brengen. En daarbij ga ik hem helpen door zijn officiele documenten straks op mijn site “BCC Brunstad Crime Club” te zetten. Hoe meer zielen, hoe minder plezier voor het Noorse gespuis. Verder ha ik hier aandacht geven aan de site van Millard en gaat hij wat onderzoek doen voor mijn site inzake de KKR Holdings en KKR Real Estate.

Zo kunnen we met 2 sites heel wat meer lezers op de hoogte brengen van het criminele aspect bij BCC en hun leiders. Want we zijn het er beiden wel over eens dat het criminele aspect bij BCC niet bij de trouwe volgers van BCC thuis hoort. Deze samenwerking zullen ze bij BCC/CGN niet verwacht hebben, en zeker niet leuk vinden. Dit gaat ze opzeker een hoop trouwe volgers kosten op den duur.

Ook zou ik niet iedereen bij BCC als crimineel weg moeten zetten vinden sommige reageerders. Deze lezen dan niet goed. Ik maak duidelijk onderscheidt tussen Noorse Boeven en Noorse Broeders. Ik geef ook geregeld aan dat de criminelen voornamelijk in de leiding van BCC zitten. Dat zijn de Noorse Boeven.

Dhr Millard zal zijn strijd tegen het Noorse gespuis, net als ik, nooit opgeven. Dus wat betrefd heeft BCC het nu getroffen met 2 van die leuke kerels die alles over ze op het net gooien. En Dhr Millard houdt het allemaal heel erg netjes, en enkel bij de bewijsbare waarheid. Dat is heel netjes van de man.

Ik daarentegen gooi vanaf nu alles wat voor mij waarheid is of lijkt hier op mijn site. Als het maar geloofwaardig is, en niet té vunzig gaat het er op. Bij BCC/CGN zijn de noemen en waarden in de top ook al jaren zoek. Dus hoef ik me zeker niet druk te maken of het allemaal juridisch wel klopt en kan. Ik geef er namelijk geen zak om wat de Noorse Boeven van mij, en of mijn site vinden. Dat is het verschil van mij met Dhr Millard.

Maar ik heb iets dat Dhr Millard niet heeft. En wat dat is daar kom ik later op terug. Dat komt later onder waar gaat het heen?

Als we dan weer eens terug kijken naar BCC Financial Ltd dan zien we dat BCC Financial Ltd eigenlijk de huisbank is van Brunstad Christian Church, en voor de bouw van het veel te grote en veel te dure congrescentrum, en voor de leden van BCC/CGN. Ook heb ik al eerder geschreven dat de Noorse Boeven hun leningen niet eens terug betalen, maar afboeken als “niet te innen”.

Maar de grootste scam die ze bij BCC/CGN in huis hebben zijn de niet eens bestaande goede doelen. Zo hebben zij “goede doelen” in Afrika en Azie die niet eens bestaan. Daar zouden dan scholen gebouwd worden voor de “arme kindertjes”. En daar is geld voor nodig.

Geld uit de “goededoelen stichtingen” van BCC/CGN van over de hele wereld wordt overgemaakt naar een rekeningnr daar in het betreffende land. Maar het goede doel bestaat niet, en het rekeningnr behoort toe aan een overzeese firma op naam van, jawel de 2 Noorse Boeven. En de miljoenen druppelen weer lekker binnen. Regelmatig worden er wat foto,s op de site gezet om de “voortgang” te laten zien, maar die zijn net zo vals als de 2 Noorse Boeven zelf. En dit gebeurd regelmatig bij deze christelijke gemeenschap. En daar staan de echte Noorse Broeders helemaal buiten, want het zijn de “grote jongens” die deze manieren van diefstal bedenken en uitvoeren. En wie weet hoelang dit zo al gaat. Waarschijnlijk al vanaf dat Káre J Smith zelf zijn veters kan strikken. Hij was toen een jaar of 19.

En het zal dan ook niet lang meer duren voordat het hele Noorse gespuis door de mand valt, en BCC/CGN niet meer bestaat.

Maar voor de 2 Noorse opper Boeven zal dat niet veel uitmaken. Hun geld is allang op het droge. Hun toekomst zit financieel goed, en dat van hun kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, ooms en tantes ook. Dus het zal hun een worst zijn of BCC/CGN nou nog een jaar bestaat of nog 50 jaar.

Want het uiteindelijke doel van deze 2 Noorse opper Boeven is al bijna gerealiseerd.

Het nieuwe Brunstad conferentie centrum bij Oslo.

Hun eigen olympische sport hallen, zwembaden en velden. Hotels, restaurants, appartementen en winkels. Wie wil dat nou niet? Maar wij hebben het niet en krijgen het nooit.

De 2 Noorse opper Boeven hebben het niet, maar krijgen het wél. En dat zal niet lang meer duren. Hier zijn de heren al ruim 10 jaar mee bezig. De “ultieme diefstal”, en niemand die er iets aan kan doen. Helemaal legaal perfect dichtgetimmerd. Dit leg ik later vandaag uit onder “230 miljoen”. Ook komen de heren ieder nog apart aan de beurt onder hun eigen naam.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: