Oslofjord Convention Center, de BCC leugenaar

Berit Hustad Nilsen

Oftewel de Noorse praatpaal.

Berit Hustad Nilsen is de hoofdverantwoordelijke bij Brunstad TV, ze zit in het bestuur van BCC, en ze is Persvoorlichter bij BCC.

Eigenlijk is ze Persvoorlieger van BCC, want ze lult alles recht wat krom is. Zelfs al knuppel je haar neer met bewijs, ze blijft volhouden en goedpraten. Niet zo raar ook natuurlijk, want als bestuurslid van BCC zit ze geregeld tussen de 2 Noorse opper Boeven aan tafel in het veel te grote, maar vooral veel te dure Oslofjord Convention Center. Samen te bedenken hoe ze nog meer geld uit hun trouwe volgers kunnen persen uit naam van het geloof.

Ja, eigenlijk is ze geen haar beter dan die 2 Noorse opper Boeven en hun criminele families. Eigenlijk is ze veel erger, want door haar leugens blijven de vrome Noorse Broeders en Zusters maar geld doneren dat de 2 Noorse opper Boeven dan op hun beurt weer uit de stichtingen kunnen overboeken naar hun eigen goede doelen. In nederland zou ze op zijn minst medeplichtig zijn aan oplichting en opzet heling. Daarvoor kun je een jaar of 5 achter slot en grendel belanden. En terecht!! Ze zouden al dat Noorse tuig in de top van BCC/CGN voor 5 jaar de bajes in moeten gooien. Kijken of ze daarna nog zo,n goed gelovige vrome christenen zijn. Ik weet zeker van niet. Daar leren ze het schijnheilige wel af.

Met haar “inkomsten” zou ik ook de hele dag zo glimlachen. Maar dat glimlachen zal de komende dagen wel wat verminderen. Want ik geloof niet dat ze blij is met mijn site. En dreigen met een advocatenkantoor boeit me ook niet, want alles staat binnen een uur weer op een andere site. Op naam van iemand anders, maar voor iedereen zó weer te vinden. Deze voorzorgsmaatregelen heb ik genomen nadat ze bij BCC/CGN zijn gaan dreigen. Beter niet dreigen maar doen.

Ook proberen ze me bij BCC/CGN uit te dagen om mijn bewijs op de site te zetten. Ik zet het erop. Mijn site wordt buiten werking gezet door hun advocaten. Ik heb mijn bewijs verspeelt, en BCC/CGN lacht weer vrolijk verder. Nou beste Berit, als ik dat doe dan gaat dat niet via mijn site maar dan stuur ik het naar het openbaar ministerie hier in Nederland en in Noorwegen. Dan pas hebben jullie een probleem. Vooral de 2 Noorse opper Boeven en de 3 CGN Boeven samen met hun vrienden van de familie Bosma.

Ik zet wel vanalles over de gang van zaken binnen BCC/CGN op mijn site die allemaal door meerdere bronnen zijn bevestigd. Ook zet ik vanalles op mijn site dat direct afkomstig is uit mijn bewijs. En ja, ik zet ook een boel rotzooi op mijn site, maar dat laat ik dan ook wel merken dat het “rotzooi” is. En blijkbaar zit er meer waarheid dan rotzooi in alles op mijn site. Anders hadden ze bij BCC/CGN niet zoveel moeite hoeven doen om mijn site als “ongeloofwaardig” weg te zetten. Wat overigens niet gelukt is, gezien mijn aantal bezoekers en pageviews.

En wat betrefd de leugens van Berit Hustad Nilsen kan ik zeggen dat het zeker niet alleen in mijn zaak met BCC/CGN normaal is voor Berit om alles weg te liegen.

Dat heeft ze in het geval van de overval/diefstal met geweld op Ben van Wijhe ook gedaan door te zeggen dat BCC/CGN niets met de akties van individuelen leden te maken heeft. Maar Elias Bosma heeft zijn opdracht rechtstreeks van de heren Jan Hein Staal en David Nooitgedagt gekregen. En Berit, als je de waarheid niet verteld, dan lieg je.

Ook als het gaat over de vele journalisten die vragen aan Berit stellen over de miljoenen van Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen. Zij zegt dat beide heren die miljoenen hebben verdient met hun eigen eerlijke, legale bedrijven. En dat de heren Smith en Larsen altijd gratis hebben gewerkt voor BCC/CGN. Ook weer gelogen, want Berit weet uit eerste hand dat de heren Smith en Larsen alles bij elkaar jatten vanuit o.a BCC Financial Ltd. Hierover heeft ze zelfs een “interne mail” gekregen. Dus Berit, hierover lieg je ook.

Dan hebben we meerdere interviews over het Oslofjord Convention Center waar zij duidelijk liegt over de herkomst van de gelden die gebruikt worden voor de bouw van Oslofjord Convention Center. Maar dat is niet alles toch, Berit?

Je liegt s’morgens al als je gapend wakker wordt.

Je stuurt mij een mail waarin je mijn gegevens vraagt, om mij mn geld te betalen. We hebben een overeenkomst, ik geef je al mijn gegevens, en wat doet Berit? Die geeft mijn gegevens aan een bedrijfs rechercheur, die zo dom is om mij zijn legitimatie af te laten pakken. En wat doet ze daarna? Dan stuurt de 2 kneuzen om in mijn huis in te breken en met lege handen weer moeten vertrekken. Omdat ik niet zo dom ben om mijn bewijzen thuis te bewaren. Dus Berit. In mijn opinie ben jij net zo,n crimineel als een Elias Bosma. Of als dat Noorse tuig waarvoor je maar blijft liegen en bedriegen. Berit Hustad Nilsen is van binnen net zo rot als Káre J Smith van binnen en buiten is. Wat mij betrefd hoor jij in dezelfde emmer thuis als de rest van dat Noorse gespuis.

Ik hoop dat er een dag komt dat justitie je alles afpakt. En alles terug geeft aan de gulle vrome gevers van BCC/CGN. Dat je een jaar of 5 de bajes in mag, en vrij komt met helemaal niks. Dat alles en iedereen binnen BCC/CGN je uitkotst en je nergens heen kunt. Net zoals gebeurd bij de mensen die BCC/CGN willen verlaten. Zodat je weet wat voor een slechte heks je bent. Door en door verrot. Want jij werkt overal vrijwillig aan mee. Niemand die je dwingt. En dan durf je ook nog te zeggen dat BCC/CGN een oprechte christelijke gemeenschap is?

Maar als het klopt wat in de bijbel staat, komt voor jou de dag ook nog dat je op je knietjes voor de poort zit om Petrus te vertellen dat je er “echt alles voor over hebt” om naar binnen te mogen. Maar jij komt zeker niet binnen.

Jij kan alleen nog maar hier terecht op je knietjes. En zelfs daar loop je de kans dat je niet eens binnen komt.

Maar het ergste waarover ze liegt is dat de 2 Noorse opper Boeven altijd gratis hebben “gewerkt” voor BCC/CGN. Als we alleen al zien in wat voor hotels de beide heren overnachten als ze voor BCC in Afrika of India zijn. Een overnachting van €700,- per nacht klinkt in mijn oren niet echt “gratis”. Of betalen de dat zelf van hun gestolen geld uit BCC? Ook dat klinkt voor mij niet gratis, want ook dan heeft BCC het betaald.

En dat Berit Hustad Nilsen één van de 28 personen is die onterecht een lening/hypotheek heeft gekregen vanuit BCC Financial Ltd daar horen we haar ook niet over. Dat wil ze liever niet horen. Maar Berit, moet jij wel terug betalen, of wordt jou lening/hypotheek ook afgeboekt onder “niet te innen”?

Wat heb je daar voor moeten doen? Of wat heb je juist niet mogen doen om je huis te kunnen betalen van giften uit BCC Financial Ltd? Je bent net zo crimineel als de rest waarmee je in het bestuur zit van de criminele organisatie BCC Brunstad Christian Criminals.

En je hele familie profiteerd daar van mee. Al is het maar omdat je huis betaald is van giften die bij elkaar verdiend zijn door echte Noorse Broeders en Zusters, waartoe Berit en haar familie zeker niet behoren. Zij horen allemaal bij het Noorse gespuis.

En als je afspraken maakt en je daar niet aan houdt, getuigt dat niet van veel karakter. Dus Berit, het ontbreekt je aan karakter. Je bent een karakterloze, leugenachtige, lege zoutzak.

En dat zijn toch echt de woorden van BCC/CGN en niet van mij. Dus weer een voorbeeld van de “leugens” die ze bij BCC/CGN zelf verkondigen.

Maar tot nu toe heb ik van BCC/CGN nog niet te horen gekregen dat er iets op mijn site staat dat gelogen is. Wel van anonieme proton gebruikers, maar dat zegt me niets. Ook heb ik Berit Hustad Nilsen vandaag een stukje document gestuurd dat ik via de oud boekhouder uit Apeldoorn in bezit heb gekregen. Een document dat gaat over de nasleep van de “schuurbrand” op 21 december 2015 op het terrein van Bernt Aksel Larsen genaamd Nordi Gard. Ik kan hier als buitenstaander niet aankomen. Dus dacht, ik geef wat bewijs dat ik in het bezit ben van een stapel documenten. En bij BCC zullen ze nu moeten bedenken hoe die documenten weer bij de oud boekhouder zijn beland. Want die was toen al bij zijn Nilfisk. En wie zou die brand gesticht hebben? En waarom? En wie was daar de opdrachtgever voor? Nog zoveel onbeantwoorde vragen voor de Noorse praatpaal. Terwijl ze overal al maanden geleden antwoord op had kunnen hebben. Had ze ook een hele hoeveelheid “negatieve aandacht” gescheeld. Aandacht die nu voor altijd op het internet te vinden zal zijn. Aandacht die nooit meer weg gepoetst kan worden. Het kan nog wel veel erger worden. Dat dan weer wel!!

En als ze haar beloftes was nagekomen hadden ze nu bij BCC/CGN ook geweten dat zij, en justitie, een Private Interest Foundation in Panama met een dochter PIF in Liechtenstein over het hoofd hebben gezien. En dat daar geld in is ondergebracht dat niet eens bij de 8 miljoen euro hoort waarvoor ze nu hun oud boekhouder uit Apeldoorn hebben “willen” vervolgen. Ik zei al eerder dat het om veel meer geld ging dan de 8 miljoen, maar nu kan ik het bewijzen ook. En hadden ze mij netjes mijn geld betaald, hadden ze het nu viervoudig terug kunnen hebben. Dat zou een goede deal zijn geweest. Maar ze kozen ervoor om mij te besodemieteren, dus kost het ze uiteindelijk véél meer, en ze hebben een hele berg ellende over ze op internet staan.

Dat is jouw schuld Berit. Je mag niet liegen. En doe je dat toch, ja, dan zitten daar consequenties aan. Dan kom je met je hele hebben en houwen op mijn site te staan. Ondanks dreigementen om me via dure advocaten bureaus aan te gaan pakken. Ik heb BCC/CGN nu meermaals aangeboden om dit netjes op te lossen. Maar BCC/CGN kiest ervoor om het op de moeilijke manier te doen. Nou, dan kan ik je hierbij beloven dat we nog wel even door gaan. Ik heb meer tijd dan geld. We zullen zien wie dit uiteindelijk wint, want zolang ik mijn geld niet terug heb, Zoe ok mijn site als werk. En heb ik 40 uur per week de tijd om op mijn site te plaatsen wat ik maar wil. En daarbij zal uiteindelijk bij steeds meer mensen duidelijk worden dat BCC/CGN niets te maken heeft met “geloof in god” maar met geloof in geld.

Alles bij BCC/CGN draait om geld. Iedere vrome Noorse Broeder moet zijn christen zijn aantonen door middel van giften. Hoe meer je betaald, hoe meer christen je bent. Betaal je niet genoeg, dan zal iedere andere Noorse Broeder dat weten. En waar je het om vragen te stellen over de financién bij BCC/CGN dan wordt dat je zeker niet in dank afgenomen.

Dan kom je net als Ben van Wijhe op de lijst van Elias Bosma te staan. En kom je ook op JVL REPORT uitgebreid aan de beurt. Een beetje dezelfde werkwijze als bij enkele motorclubs. Waaruit wéér blijkt dat BCC/CGN gewoon een criminele organisatie is die enkel en alleen oog heeft voor financieel gewin. En daar komt geen “lleve heer” bij aan te pas. En om dit mogelijk te maken hebben ze bij BCC/CGN de Noorse praatpaal Berit Hustad Nilsen aangenomen om voor een flink salaris alles naar de buitenwereld goed te “liegen”. Zoals ik al eerder zei is Berit net zo verrot als de rest in de top van het BCC pyramide spel.

De top wordt alsmaar rijker, terwijl de rest steeds armer wordt. Goed bedacht systeen. En alles uit de naam van Jezus Christus.

Dan moet het wel een nette, eerlijke organisatie zijn. Toch?

Daarom ben ik nu bezig met een lijst van alle aan BCC/CGN gelieerde bedrijven, stichtingen, etc te maken. Van over de hele wereld. Dan kan de lezer daaruit zelf opmaken of de het normaal vinden dat een Christelijke organisatie in het bezit os van zo,n doolhof san Stichtingen, Ltd,s, Trust,s en noem het verder maar op. Waarom heeft een NON PROFIT ORGANISATIE zoveel dubieuze constructies nodig voor zijn zendingswerk ??? Daar zit geen enkele lógica in. Als ze bij BCC/CGN gewoon alles netjes zouden doen hadden ze voor al hun Stichtingen nu nog hun ANBI status gehad. Dan waren deze constructies niet nodig geweest, omdat men al geen belasting had hoeven te betalen.

Maar uit alles blijkt dat het “algemeen nut” van alles bij BCC/CGN de heren Smith en Larsen betekend. Vandaar ook dat ze die status kwijt zijn, en wel moeten klooien met Ltd,s en overzeese Holdings en Stichtingen. Anders kunnen de hoge heren bij BCC/CGN niet genoeg in hun eigen zakken gefrot krijgen. En dat is het enige “algemene nut” van de Brunstad Christian Criminals.

Eigenbelang.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: