Oslofjord Convention Center, de familie Rebmann

En het waarom van het “weggeven” van Lampenwelt.

Of zit het anders in elkaar? Ik denk van wel. Want al in 2003 hebben de heren Smith en Larsen via een venture capital constructie ruim 3 miljoen euro in Lampenwelt geinvesteerd. Het was technisch gezien al die jaren al voor 51% van hun. Waarom moest het dan op zo,n moeilijke manier officieel bij de heren Smith en Larsen terecht komen? Dat is nogal moeilijk uit te leggen, maar het komt er in het kort op neer dat het niet anders kon zonder dat de investering uit 2003 openbaar zou worden.

Ook die 3 miljoen euro hebben de heren vanuit de goede doelen stichtingen van BCC/CGN betaald. Het is dus 2 keer met gestolen geld betaald. En de gebroeders Rebmann zijn met de verkoop mee gegaan. Zij hebben een riant inkomen, en de rest van de familie werkt ook bij Lampenwelt, of heeft op een andere manier een goede functie bij een van de aan BCC gelieerde bedrijven.

Zo spelen bij de verkoop van Lampenwelt ook nog andere BCC bedrijven een rol. Zoals FinnTack Ltd, waar de Kristian Smith de scepter zwaait samen met Bernt Aksel Larsen. Ook weer een privé bedrijf van de heren Smith en Larsen dat is betaald met giften uit de goede doelen stichtingen van BCC/CGN. En het Kolme Tack BV waar nu Viola Rebmann de scepter zwaait na de deal tussen de gebr. Rebmann en Lampenwelt.

Viola Rebmann was eerst de grote baas bij Horze International GmbH. Dat ook weer een privé bedrijf is van de 2 Noorse opper Boeven. Zo gaat bij iedere achterbakse miljoenen deal wel iemand er qua baan op vooruit om deze tevreden te houden, zodat ze hun mond wel moeten houden. Want baan kwijt, betekend ook het riante inkomen kwijt. En zo worden de mensen in de top van BCC steeds rijker, en de leden steeds armer. Zoals ik al eerder zei, is het een nieuwe vorm van een pyramide spel. Waar alleen de top steeds rijker wordt, en hoe verder je naar beneden gaat, hoe armer de mensen zijn of worden. Het BCC Pyramide Spel.

Maar de familie Rebmann zit de laatste 15 jaar aardig in de top bij BCC. En niet alleen de 2 broers, maar de hele familie.

Ook de bedrijven KolmeTack, FinnTack, en Horze International GmbH zijn gedeeltelijk eigenaar geweest van Lampenwelt. Ook Smilar had, en heeft, een aandeel in Lampenwelt. Want tot op de dag van vandaag zijn deze bedrijven bij de investeringen in Lampenwelt betrokken. En zijn zij er gedeeltelijk mede eigenaar van. Wat er dus op neer komt dat de heren Smith en Larsen zo,n 18 jaar geleden hun aandeel in Lampenwelt betaalde met een investering die zij betaalde met 3 miljoen gestolen euro,s die de volgers gedoneert hadden voor enkele goede doelen.

Dan kopen zij het “hele bedrijf” op, en betalen dat wéér met gestolen geld uit de goede doelen stichtingen van BCC/CGN. Officieel doen de broers Rebmann afstand van Lampenwelt, zodat het weinig tot niets kost aan belastingen. En het geld dat de heren Smith en Larsen betaald hebben voor Lampenwelt is naar andere investeerders uit de begin jaren van Lampenwelt gegaan.

Uiteindelijk wordt Lampenwelt dan wéér verkocht voor 40 miljoen, waardoor de 2 Noorse opper Boeven 40 miljoen aan gestolen geld uit BCC/CGN hebben wit gewassen. En dat op “strategisch fiscaal advies” van de oud boekhouder uit Apeldoorn.

Dat is o.a een rede waarom de 2 Noorse opper Boeven niet wilde komen om te getuigen, en waarom ze de schikking aan Jonathan voorgesteld hebben. Daarom kunnen zij zelf uit eigen naam ook niets inhoudelijks over de schikking zeggen, want dat is voor beide partijen volgens de overeenkomst verboden. En ja, dan mag die “strontvlieg” uit Spanje het doen. En die heeft niks anders te doen, dus die zet het wel op zijn site. En nog veel meer. En ik ga ook steeds een stapje verder, en mijn vordering aan BCC/CGN gaat ook steeds verder. Verder omhoog. Ach, dat het ze het waard is, daar begrijp ik niks van. Maar het zijn eigenwijze criminelen daar bij dat Noorse tuig, en als ze mij betalen dan geven ze toe. En toegeven zullen die Noorse Boeven nooit doen. Maar eens zal het moeten heren, eens kunnen jullie niet meer ontkennen. En dan is het telaat.

Via alle paardensport gerelateerde bedrijven van BCC/CGN zijn de heren Smith en Larsen jaren geleden al in contact gekomen met de heer Simon Springer. De Simon die uiteindelijk Lampenwelt niet kon kopen doordat hij zijn geld niet “netjes” zou hebben verdiend volgens de “normen en waarden” van de heren Smith en Larsen.

Nu weten we dat Lampenwelt nooit aan een buitenstaand bedrijf verkocht zou zijn. Ongeacht hoe deze eventuele koper zijn geld zou hebben verdiend. Het Lampenwelt zou enkel en alleen verkocht worden aan “een groep investeerders” waarin de heren Smith en Larsen de meerderheid hebben. En zo is het dan ook gegaan. Als tegenprestatie voor de gebr, Rebmann zouden zij hun levenlang de baan van CEO houden met het bijbehorende riante salaris.

Dus hebben de heren op dit moment het miljoenenbedrijf Lampenwelt, en zijn zij op paardensport de nummer 1 in Europa met hun FinnTack en Horze International GmbH. En doordat zij al jaren de grootste apeles zijn in Europa op gebied van de paardensport, kreeg de Stichting Hippo Mundo Charity ook jarenlang grote privé giften vanuit de paardensport. Zo ook jarenlang van Simon Springer. Deze heeft de afgelopen jaren ruim een ton geschonken aan de Stichting Hippo Mundo Charity omdat hij dacht dat de Stichting kinderen hielp doormiddel van het rijden op paarden. Maar dat had hij nooit gedaan als hij geweten had dat de Stichting Hippo Mundo Charity helemaal geen goed doel had.

Behalve dan het vullen van de zakken van de families Smith en Larsen.

De gebr. Rebmann zitten dus voor de rest van hun leven financieel wel goed bij Lampenwelt. Hun Lampenwelt, maar dan wel opgebouwd met gestolen miljoenen uit BCC/CGN giften. En onder supervisie van de heren Smith en Larsen. En vooral gebruikmakend van hun klantenkringen en transport mogelijkheden. Maar ook Viola Rebmann doet het niet slecht. Zij was jarenlang een van de grote bazen bij Lampenwelt en Horze International GmbH, en is nu de grote “man” bij KolmeTack BV. Wat daar de bedoeling van is dat weet ik niet, omdat ik van de oud boekhouder alleen maar informatie krijg van voor 2016. Maar het is wel raar.

Wat ik hiermee duidelijk wil maken is dat er een hele groep rondom de 2 Noorse opper Boeven is, die allemaal weten wat er speelt bij BCC/CGN maar hun mond houden omdat ze zelf mee profiteren van het gejat en gesjoemel van de heren Smith en Larsen. En dat is niet alleen de hele familie Rebmann, maar ook de families van o.a Jan Hein Staal, David Nooitgedagt, etc.

En in het geval van David Nooitgedagt blijkt dat wel heel duidelijk. Hij is getrouwd met de zus van Elias Bosma. Daardoor hebben de gebroeders Bosma ook weer een goede baan/functie binnen CGN. En graaien zij lekker met hun zwager David Nooitgedacht mee uit de bodemloze CGN pot. Daar staat dan tegenover dat ze het vuile werk voor David Nooitgedagt, Jan Hein Staal en Hendrik Jan Weggeman moeten opknappen. Zoals ervoor zorgen dat bepaalde ex Broeders stoppen met hun negatieve acties richting BCC/CGN. En dat doen de gebroeders Bosma dan ook maar al te graag. En wat de familie Rebmann betrefd, dat zit allemaal, al is het maar op papier, op hoge functies binnen het BCC imperium van de heren Smith en Larsen.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: