Oslofjord Convention Center, waar gaat het heen?

Ja goeie vraag. Waar gaat al het gestolen geld heen? Nou kan ik niet overal achter komen, want vooral de 2 Noorse opper Boeven doen dit al tientallen jaren en kennen ondertussen “de kneepjes van het vak”. Vooral geleerd van onze ex Fiod rechercheur Jonathan van der Linden aka Jonathan van Leersum aka Jack van Looijen. En wie weet welke namen hij nog meer heeft gebruikt in zijn BCC/CGN carriére.

Maar mét iets krijg je iets.

Ik ben door een hooggeplaatste ex Broeder benaderd. Die mij het e.e.a heeft verteld over waar het geld dat de beide Noorse opper Boeven al jaren afromen heen gaat. De 2 Noorse opper Boeven blijken goed bevriend met Daniel Stenberg uit Finland. Deze Daniel is financieel directeur bij het grootste vlees verwerkend bedrijf van Scandinavie en Rúsland geweest.

De laatste jaren was hij directeur bij Pick Szeged Bonafarm in Hongarije. Maar daarvoor in Rusland, Noorwegen, Finland en Denemarken. Nu is hij vooral bezig met verkoop van varkensvlees aan Aziatische landen. Dit doet hij nu als zelfstandig ondernemer voor o.a het bedrijf Pick Szeged Bonafarm.

Deze Daniel Stenberg blijkt de spil te zijn in het veilig investeren van het “gestolen” geld in o.a Pick Szeged Bonafarm. De 2 Noorse opper Boeven blijken via hun overzeese bedrijven en Ltd,s voor 45% eigenaar te zijn van het miljoenen bedrijf Pick Szaged Bonafarm.

“Mede mogelijk gemaakt door de gulle giften van de vrome Noorse Broeders en Zusters”. Daar zullen ze u eeuwig dankbaar voor zijn.

En dan kunnen we zien in wat voor huis Káre J Smith woont. Dan kun je zelf wel een voorstelling maken van hoe het er van binnen uitziet. Ik geloof niet dat het armoedig is ingericht. Ook zullen de meubels niet van IKEA afkomen.

Nee, niet echt armoedig. En hij zal de meubels van IKEA ook niet zelf in elkaar kunnen zetten, met die “lange vingers” van hem. Ook hierin zal een deel van de “goededoelen giften” zijn terecht gekomen. En wat te denken van de “echtelijke kinderen” van de 2 Noorse opper Boeven. Zouden die ergens “3 hoog achter” wonen, of een beetje op hetzelfde niveau als hun ouders? Ik denk het laatste.

Want je kan al die miljoenen ook niet gewoon thuis houden. Het zal ergens in moeten zitten. Bedrijven, huizen, aandelen, sierraden, diamanten, goud, en wie weet wat ze nog meer hebben.

Niet dat ze nog niet genoeg hebben, maar er kan nog wel wat meer bij. Die Noorse Boeven moeten tenslotte ook een appeltje voor de dorst hebben. En blijkbaar hebben ze nogal dorst. En dan nog eens de kinderen, en hier en daar wat “buitenechtelijke kinderen, kleinkinderen, en neven, nichten, ooms en tantes. De vrienden delen mee, en dan nog het CGN tuig. Ja, dan gaat het aardig in de miljoenen zitten wat je per jaar nodig hebt. En vergeet de “buitenechtelijke relaties” niet die met flinke bedragen worden gevraagd om hun mond te houden. Dan de overzeese feestjes nog.

Ja, dan moet je wel zwaar aan de schoep, omdat te bekostigen. Eigenlijk kunnen ze er dus niets aan doen, ze moeten wel!! En in de bijbel staat dat je best een brood mag jatten als je honger hebt. Dus….

En voor de toekomst is men ook voorbereid. Dat is gedaan door middel van de bouw van het 230 miljoen euro kostende Oslofjord. Dat zit zo in elkaar dat mocht BCC ooit naar de kloten gaan, het hele complex incl. hotels, appartementen, zwembaden etc, eigendom “blijft” van de families Smith en Larsen. Ondanks dat alles betaald is door de volgers van BCC/CGN en er van het gepikte geld van Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen geen dubbeltje is mee betaald.

Maar het staat indirect wel op naam van deze 2 Noorse opper Boeven en hun families. Met dank aan al het harde werk, en de gulle giften van de echte Noorse Broeders en Zusters.

Verder zijn ook alle privé bedrijven van de families Smith en Larsen opgestart met geld uit BCC. Noorse Broeders hebben gratis gewerkt voor de bedrijven als zijnde “donaties” aan hun kerk. Leningen van BCC Financial Ltd zijn nooit terug betaald. Zodat de bedrijven eigenlijk in eigendom zouden moeten zijn van BCC.

Alleen al in het Cypriotische Smilar Ltd is volgens onze “boekhouder” uit Apeldoorn de laatste jaren meer dan 10 miljoen euro aan giften verdwenen. Zo is het natuurlijk voor iedereen gemakkelijk om een miljoenen bedrijf uit de grond te stampen. Je richt een Ltd op. Jat geld. Dat stort je op de rekening van je Ltd, en zegt dat je met hard werken een miljoenen bedrijf hebt opgebouwd. Zo lukt dat mij ook wel. Maar voorlopig heb ik al moeite om mijn eigen geld van dit waardeloze christelijke gespuis terug te krijgen.

Maar uiteindelijk zal ik het krijgen. Daarvan ben ik overtuigd. Elke dag krijg ik wel iets aan informatie toe gestuurd. En eerdaags zit daar iets bij waarmee ik de 2 Noorse opper Boeven privé heel veel pijn kan doen. En ik zal dat doen.

Zo krijg ik niet alleen “onzinnige” mailtjes over Káre J Smith dat hij zich vroeger graag aftrok in bijzijn van zijn vrienden. Ook over een dochter van Káre heb ik dergelijke rotzooi gekregen. Zo ook over 2 zonen. Dat soort rotzooi zet ik niet op mijn site, of het moet passen bij het onderwerp van die dag. Ik doe het liever niet, omdat ik het niet kan beoordelen op het waarheidsgehalte. Maar dat doen de Noorse Boeven ook niet met hun JVL REPORT. En mochten ze er moeite mee hebben kunnen ze me altijd aan laten pakken door “de grootste crimineel uit nederland” Thomas Wuchenauer. Ik weet zeker dat Wim Dankbaar hem nog wel “ergens” kan bereiken.

Maar 1 ding staat vast.

Alles verdwijnt in de zakken van Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen.

Maar het ging niet snel genoeg voor de 2 Noorse opper Boeven. Daarop hebben ze wat bedacht. Want een goede vrome christen werkt zich een bult voor “onze lieve Heer” als hij daardoor een beter mens wordt. Toch? Dus als men genoeg doneert komt men op groen te staan, en als men niet genoeg doneert op rood.

Alle groenen kunnen dan zichzelf op de borst kloppen, want zij hebben genoeg gedoneert voor het Noorse tuig. Dat zijn dan de “zogenaamde” myShare accounts. Tijdens bijeenkomsten worden deze myShare accounts in de zalen getoont, zodat iedere gemeente kan zien hoe de andere gemeentes het doen. Zo wordt men als men op rood staat daarop aangesproken, en verlangt men dat je de volgende keer harder werkt, zodat je meer kunt geven om op groen te komen. Want de roden worden ook de “lazy” genoemd. En zo wil niemand van de Noorse Broeders genoemd worden.

En ze willen natuurlijk allemaal bij de goede christenen van de Brunstad Christian Church horen. En niet bij de “lazy ones“. Want stel dat de heren Smith en Larsen hun quotum niet halen? Dat ze net niet genoeg hebben kunnen pikken. Dan is het wel de schuld van de rode lazy ones.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: