Oslofjord Convention Center, Subtiele jongens bij BCC

Volgens mij zijn ze op zoek naar iets. Maar wat denkt dat Noorse gespuis nou te vinden?

Zou het dit zijn?

Ze kunnen het dan toch gewoon vragen? Ze weten van wie ik het heb, en ze weten wat erop staat. Dus niet echt iets om zo “moeilijk” voor te doen. Had even gewacht tot ik thuis was, had je niet voor “Jan Lul” via de raam naar binnen hoeven gaan. Ook hier in Spanje gaan we via de deur naar binnen.

Zeker als je kunt weten wanneer ik thuis ben. Wel een mooi ding. Zal een paar centen gekost hebben. Ik hoop dat de simkaart niet te traceren is, want hier in Spanje moet je je ervoor legitimeren. Hoe dat in nederland zit weet ik niet, maar daar komen we snel genoeg achter.

Het blijkt een spaanse simkaart van Lebara te zijn. Eindelijk eens iets van het Noorse tuig dat niets met Proton te maken heeft.

Nu blijkt dat ze toch wel wat papieren hebben gejat, en wat vooral héél vervelend is, ook mijn paspoort en mijn residencia. Dus kan ik maandag voor Jan Lul naar Madrid om mijn papieren te regelen. Zonder residencia ben ik hier een soort van “bootvluchteling” en kan ik niks. Hierdoor kan ik niet eens bij mijn gegevens voor internet bankieren. Allemaal gezeik dus door dat zootje Noors tuig en hun criminele junkies.

Maar gelukkig laat dit zien dat ik goed bezig ben, en dat ik ze daar in Noorwegen behoorlijk irriteer. Mooi zo. Dat is nou net de bedoeling. Deze “spaanse strontvlieg” is van de ene stront (apeldoorn) overgestapt op de andere stront (Noorwegen). En voorlopig blijf ik bij de Noorse berg stront tot alle stront is opgeruimd.

Want voor mij is het een veel te grote stronthoop. Daar zijn eigenlijk meer “strontvliegen” voor nodig. En er zijn er wel meer die regelmatig eens een stukje publiceren over de Noorse Boeven, maar geen 1 die er mee doorgaat tot dat hij of zij erbij neervalt. Nu dus wel, want ik ga er dagelijks mee door. Totdat ik er dus bij neerval.

En net als met Elias Bosma gaan degene die bij mij binnen zijn geweest ook “gepakt” worden. Want er zijn hier meer mensen mee bezig, die me op allerlei manieren willen en kunnen helpen. Want Noorse Boeven, echt veel vrienden hebben jullie buiten BCC/CGN niet gemaakt. Er zijn nogal wat (zaken) mensen die jullie graag zien hangen. En ook het USB stickie dat ik van jullie grote vriend heb blijkt ook buiten BCC/CGN aardig gewilt te zijn.

Het mooiste zou dan ook zijn dat ik er mijn geld mee terug krijg buiten BCC/CGN om. Dan heb ik én mn geld terug, en ik kan die Noorse vuiligheid blijven uitzoeken en op mn site blijven zetten. Dan heb ik mn geld terug, en heb nog wat te doen ook. Zo heb ik dubbel geld, want heb minder tijd om het op te maken doordat ik mijn tijd nodig heb om BCC/CGN te kunnen blijven treiteren. Daar komt bij dat ik het wat meer op de persoon wil gaan doen, om zo een duidelijk onderscheid te laten zien tussen Noorse Boeven en Noorse Broeders.

Ik heb nu het stuk over de 2 Noorse opper Boeven, en het stuk over Elias Bosma. Maar wil ook nog een stuk maken over de heren Staal, Weggeman, Nooitgedacht, en nog een handje vol anderen. Zo blijkt uit de informatie die ik heb, dat ik ook nog wel een stuk kan vol krijgen over elk van de mee jattende kinderen van de beide Noorse Boeven. En ik krijg ook nogal wat informatie over een dochter van Jan Hein Staal.

Ook moet ik nog het e.e.a uitzoeken over een man en een vrouw, die door BCC geregelt worden gebruikt voor buitenlandse aangelegenheden waarvoor men in nederland Elias Bosma zou gebruiken. Voorlopig dus nog genoeg te doen vanonder de zon.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: