Oslofjord Convention Center, Donar

God van de donder

Ik ben gisteren vereerd met een mailtje van de “dondergod Donar” zelf. Blijkbaar zit de kwestie van de Noorse Boeven ook bij de goden hoog. Want zelfs zij gaan zich er nu mee bemoeien. Wat moet ik nu doen? Want niemand zit er op te wachten om problemen te krijgen met de “Noorse dondergod Donar”. Ik in iedergeval niet.

En dan gaat deze “god” me ook nog een voorstel doen.

Maar net niet het voorstel waarmee ik accoord kan gaan.

Hij had zich beter “Loki” kunnen noemen. De “god van chaos en leugens”. Dat past ze beter daar bij dat BCC/CGN gespuis. Nog even en ik ben aardig thuis in de Noorse mythologie door al die “protonmailers” van het Noorse gespuis.

En dan zijn ze ook nog eens door de mand gevallen met hun “opzetje” om mij te gebruiken om Ben van Wijhe weg te zetten als oplichter. Want het zogenaamde account van Jan Rosekrans is ineens opgeheven nadat ik ze had laten weten dat het account vals was.

Daarmee geven ze toe achter het valse account van Jan Rosekrans te zitten, en dus ook achter het zwart maken van Ben van Wijhe.

En dan nog durven te zeggen dat ik mn kans heb gehad!!! Kans op wat? Ik weet het niet, maar ben blij dat ik die kans dan gemist heb. Maar wat ze bij dat Noorse gespuis blijkbaar niet begrijpen, is dat ze met deze aktie zelf het bewijs hebben gegeven dat ze valse mail accounts gebruiken om mij van valse informatie te voorzien.

Ze willen me mijn geld niet terug geven, maar willen me nog wel even “gratis” gebruiken om hun tegenstanders zwart te maken. En er zo voor te zorgen dat JVL REPORT als betrouwbaar wordt gezien, en ik meteen als leugenaar te boek sta. Mooi geprobeerd, maar niet gelukt.

En als ik ze dan laat weten dat Dhr Rosekrans nergens vanaf weet, en zelfs gewoon goed bevriend is met Ben van Wijhe dan wordt het account ineens gestopt. Daarmee vallen die Noorse Boeven door de mand als zijnde een echte criminele organisatie. En wie daar nu nog aan twijfelt heeft ze niet alle 5 op een rijtje. Het is nu in ieder geval 1 hetrechtvandankbaar 0 BCC/CGN.

Voor mij reden genoeg om er nog meer tijd en moeite in te steken om er gauw 2-0 van te maken. Dus daar ga ik voor.

Want wat voelt er nou beter als eenling met 1-0 voor te staan tegen een organisatie die goed is voor honderden miljoenen? Het enige dat ze kunnen doen is dreigen met een duur internationaal advocatenkantoor, dat al helemaal geen indruk op mij maakt. Want wat willen die bereiken? Dat mijn site gestopt wordt? Mooi, begin ik een nieuwe. Boetes opleggen? Ook mooi, zie maar een dubbeltje te pakken te krijgen. En verder kunnen ze dus lekker dreigen wat ze willen, want het maakt geen indruk. Behalve dan een zielige indruk. Zoveel geld als die Noorse Boeven hebben, en zo weinig ballen als ze hebben. Blijkbaar is er geen echte vent te vinden bij dat Noorse gespuis.

Niet dat ik dat nog niet wist, maar het is weer eens bevestigd. Noem maar eens een “verboden motorclub” waar ze kinderen uitbuiten. Of een “veboden motor club” die het nodig vindt om via valse emailtjes hun tegenstanders zwart te maken. BCC/CGN is dan ook veel crimineler dan bijvoorbeeld de Hells Angels. Ze zijn niet zo mans, en stiekum. Maar veel en veel crimineler. We zouden ze “Hell fire Brotherhood” moeten noemen. De Christelijke Gemeentes van BCC met daarboven het “Hell fire Brotherhood”.

Alle Noorse Boeven een zwart leren jasje met dit logo achterop. Weet ook iedereen meteen wie er bij de echte vrome Noorse Broeders hoort, en wie bij de dieven van de Noorse Boeven. Wel zo duidelijk, en wat eerlijker voor de Noorse Broeders en Zusters.

Ook mn vriend Donar1 is weer uit zijn winterslaapje. Blijkbaar is het weer ook in Noorwegen (of nederland) bovengemiddeld warm.

Het wás einde contact. Blijkbaar heeft Donar1 zich bedacht toen hij zag hoe mooi mijn site is geworden. En hij wordt nog mooier. Sterker nog, hij gaat ook steeds leuker worden. Zelfs zo leuk voor mij, dat ik er Wim Dankbaar voor in de “prullenbak” heb gegooid.

Ik heb nu zoveel meer tijd om de Noorse Boeven te treiteren, dat ze er zo ziek van worden dat ze me van ellende mn geld terug geven. Met of zonder contract. En als ze me een voorstel willen doen, met of zonder contract, doe dat dan via die Noorse praatpaal, dat kon de vorige keer ook. En toen heb ik me op alle fronten aan de afspraken gehouden. Zoals alles van mijn site halen. Pas toen bleek dat het Noorse gespuis hun afspraken niet, of maar voor een klein deel, na kwamen ben ik verder gegaan met mijn site. Op dit moment ben ik het niet die iets te bewijzen heeft, maar dat tuig van BCC/CGN. En dan vooral de opper liegelaar Berit de Noorse praatpaal.

En afspraken nakomen kunnen ze nog altijd niet. En liegen des te beter !!!

En als je dan denkt dat je alles gehad hebt, blijkt dat Donar1 weer wakker is. Volgens al dat Noorse gespuis klopt er geen zak van mijn site. Stop dan met mailen !!!

Want als er toch geen mens mijn site leest, dan hoef je ook niks te regelen met mij. En zoals ik Donar al eerder heb gezegd; als we al wat regelen dan wel op mijn voorwaarden en zeker niet op die van een anonieme dweil.

Voorwaarde nr 1 is dat welk voorstel dan ook via Berit de praatpaal bij mij komt. En pas als ik een betalings bevestiging van de bank heb gaat de site op zwart.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: