Oslofjord Convention Center, DWN Uitzendbureau

Business to Business Service.

DWN is in 2002 opgericht om de Noorse Broeders de mogelijkheid te geven om hun “giften” aan CGN in arbeid te kunnen doen. Dus wie niet al te goed bij kas zit meld zich aan bij DWN. Je tekend afstand van je loon, dat dan als “ģift” belastingvrij naar de pot van de CGN graaiers gaat.

Al na een paar jaar werd er vanuit alle hoeken en gaten in nederland commentaar geleverd over de “oneerlijke concurentie” die DWN opleverd voor andere uitzendbureau,s. Er werden zelfs kamervragen over gesteld, maar zoals we kunnen zien, bestaat het meest oneerlijke uitzendbureau van nederland nog steeds. Ookal wordt er vandaag de dag nog altijd over gesproken. Maar de “oud boekhouder uit Apeldoorn” heeft het belastingtechnisch heel goed dicht getimmerd bij DWN.

DWN De Weg Nederland.

Ja de weg naar de hel. Avonden, nachten en weekenden werken. Geen salaris. Zelf je eten meebrengen, en zelf voor het vervoer zorgen. Dat klinkt ongeveer hetzelfde als in Afrika vragen of de bosjesman zelf naar Amerika wil gaan, om daar gratis katoen te gaan plukken. Plukt hij niet genoeg, komt hij niet op “rood” maar krijgt hij de “roe”.

Dat een club als BCC/CGN gewoon in een westers land wordt getollereerd !! Daar snap ik nou echt geen reet van. Dit is gewoon een sekte die geleid wordt door een paar geldgeile slavendrijvers, die er ook niet voor terug deinsen om hun “trouwe volgers” te bedreigen en af te persen. Ik wil wel eens zien hoelang het nog duurt voordat het hele BCC/CGN imperium door zijn hoeven zakt. En ik weet zeker dat ik het nog ga meemaken.

Dit hele DWN uitzend gedoe is bedacht door Jonathan met zijn Fiod achtergrond. Toe hij nog bij de Fiod werkzaam was heeft hij gewerkt aan een zaak waarin vooral Poolse arbeiders werden uitgebuit door de “werkgever” die de Polen in dienst nam via zijn eigen uitzendbureau. Op alle fronten werden de arbeids voorwaarden overtreden. Uiteindelijk kon men hem alleen maar aanpakken op hoe de man zijn personeel huisveste. Toen hij eenmaal zijn financiele functie binnen BCC/CGN had moest hij daar nog regelmatig aan terug denken. Waarop hij zelf met het plan kwam om de leden van CGN te laten werken voor een eigen uitzendbureau van CGN. Dan konden de leden i.p.v €200,- per maand te storten b.v 20 uur werken. Als men daar de belastingen niet over hoefde te betalen zouden die 20 uren al gauw goed zijn voor €300,-. Dat is een verschil van 50%. Dus beter voor BCC/CGN, en de trouwe volger had €100,- meer in de pot voor de 2 Noorse opper Boeven gestort.

Dus zo werd DWN opgericht. De “uitzendkrachten” zagen af van betaling, zodat hun bruto salaris geheel naar het “goede doel” kon. Dus rechtstreeks in de zakken van de 2 Noorse goede doelen Smith en Larsen. Mede mogelijk gemaakt door de oud boekhouder uit Apeldoorn. Toen was men bij BCC/CGN meteen overtuigd van de financiele talenten van Jonathan. En zo kwam hij langzamerhand in bijna alle bedrijven en stichtingen van het BCC Concern over de hele wereld terecht. En werden er op advies van Jonathan op alle mogelijke belasting paradijzen rekeningen geopend op naam van allerlei vage Ltd,s die dan ook weer op allerlei plekken in de wereld werden opgericht. Veel van deze rekeningen zijn niet op naam, maar op nummer. Dat is dus een anonieme rekening die niet op naam staat van b.v Káre J Smith, maar op naam van 12345A7. En als dan de Ltd weer is ondergebracht in een andere Ltd, of een overzeese Trust, dan wordt het voor de Nederlandse en of Noorse fiscus moeilijk om daar nog wijs uit te worden. Het ideale witwas systeem dus voor al het afgeroomde (gestolen) geld uit de BCC/CGN goede doelen Stichtingen.

En eigenlijk is alles bij BCC/CGN op dezelfde manier geregeld. Niets is transparant, en niets is duidelijk. Overal zitten haken en ogen aan. Niets is wat het lijkt. Het enige dat duidelijk is bij BCC/CGN is dat alles draait om geld, en om zo min mogelijk belasting te betalen. En dat ze voor hun “goede doelen” zo min mogelijk belasting zouden willen betalen, dat snapt iedereen. Daar zal ook geen mens problemen mee hebben.

Maar dat het gejat wordt door een stelletje volgevreten afgeneukte Noorse bandieten daar zal iedereen wél moeite mee hebben. Aan alle trouwe volgers zeggen hoe ze het eerlijke nette leven van een goede christen moeten leven, maar zelf alles doen wat god verboden heeft. En maar jatten, en zelfs minderjarige laten werken om ook dát geld van ze te kunnen pikken. Daaruit blijkt precies wat dit voor mannen zijn. En daardoor laat ik me niet imponeren. Door zo,n stelletje zielige achterbakse dieven. Een tasjesrover heeft nog meer fatsoen dan dit stelletje schoften. Ik zou ze wel eens willen zien als ze een weekje in de bajes zitten.

Uitgedroogt van het janken.

En dan hebben we het hier alleen nog maar over DWN. Maar dit soort uitzendbureau,s hebben ze in meerdere landen. En ook daar wordt voornamelijk gewerkt door de jongeren. Of ze zijn minderjarig en hebben nog geen vaste baan om te kunnen doneren, dus doen de dat door na schooltijd en of de weekenden te werken. Of ze studeren en hebben nog geen vaste baan om te kunnen doneren. Ook zij werken dan gratis zodat hun salaris gedoneert kan worden voor de goede doelen. Káre en Bernt.

En het bewijs hiervoor zijn de donaties van ondermeer DWN aan de Stichting Hippo Mundo Charity uit 2010 en 2011. Dit geld is vanuit de Stichting Hippo Mundo Charity overgemaakt naar een bankrekening in Odessa Oekraine. Deze bankrekening staat weer op naam van een Ltd die weer op naam staat van Smilar Ltd Cyprus. En Smilar Ltd is weer de gezamelijke spaarpot van de heren Smith en Larsen. Het is dus gewoon weer in de zakken van de 2 Noorse opper Boeven verdwenen. Het had op rekening moeten komen van “een gemeente” in Odessa, maar die bestaat helemaal niet. Ook de Stichting Wereldwijd Evangelie Werk heeft hieraan mee gedoneert. Ook voor de goede doelen Smith en Larsen.

Ik heb de Noorse praatpaal gevraagd om hier commentaar over te geven, maar ze ontkend zelfs het project in de Oekraine.

Maar het conferentie centrum met 26 appartementen twv een kleine 1,7 miljoen euro is nergens te vinden. Daarin heeft de Noorse praatpaal dan weer wel gelijk. Het bestaat helemaal niet!!!!

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: