Oslofjord Convention Center, Elias Bosma

En zijn schrikbewind

Elias blijkt de persoon te zijn die alle rommel opruimt bij CGN. Dat doet hij vol overgave, en duld het van niemand om ook maar iets van of over de Noorse Boeven fout te zeggen. Wil je uit de club, dan krijg je met Elias Bosma en zijn kornuiten te maken. Die maken je wel even duidelijk dat als je CGN verlaat, je er in de “buitenwereld” helemaal alleen voor komt te staan. En daarbij wordt geregeld geweld gebruikt, of worden ernstige bedreigingen geuit. Dat blijkt ook wel uit de inbraak/overval bij Ben van Wijhe thuis.

In deze zaak is ook een oud politie agent omgekocht om Ben van Wijhe en andere uitgetrede Broeders te schaduwen. Hiervoor moet onze zo vrome christenen Elias Bosma in Maart voor de rechter komen. Maar bij Elias blijft het niet altijd bij dreigementen en wat schaduwen. Ook blijkt hij nogal eens losse handjes te hebben.

Nou hebben ze bij de Noorse Boeven meestal lange vingers, maar Elias heeft losse handjes.

Nou blijkt Elias Bosma ook persoonlijk bevriend te zijn met CGN,s opper laaielichters Jan Hein Staal en David Nooitgedagt.En nou blijken onze ookal zo vrome Jan Hein Staal en David Nooitgedagt hun vriend Elias Bosma persoonlijk te hebben gevraagd om bij Ben van Wijhe een laptop te jatten. Op deze laptop zou volgens Jan Hein Staal een afbeelding staan van de “overeenkomst” tussen Jonathan en BCC/CGN inzake het mogen houden van zijn 4 miljoen uit de diefstal van Stichting Hippo Mundo Charity. En verder zo,n 500 emails en overboekingen uit het BCC/CGN kamp.

Want stel dat Ben van Wijhe deze afbeelding gaat gebruiken om o.a de 2 Noorse opper Boeven af te persen. Of nog erger; stel dat hij het afgeeft aan die “crimineel in Spanje”? Dan hebben ze pas echt een probleem, dachten ze.

En ik moet toegeven dat ze dan zeker een probleem hebben, want ik zet het meteen op “BCC Brunstad Criminal Church” en dat weten ze wel daar bij BCC/CGN.

Het zou dan ook mooi zijn als onze vrome visboer mij hier eens kwam bedreigen. Dan kan hij meteen een paar weekjes op vakantie blijven bij mij achter in het schuurtje. Hij zal er naar zijn “vakantie” in ieder geval wat beter uitzien, en minder stinken.

Maar wat ik vooral niet begrijp is dat iemand als Elias Bosma ondanks zijn gedrag, nog gewoon zo,n goede functie heeft binnen het bedrijf waar hij werkt.

En ook enkele van zijn kornuiten zijn eigenaar van, of hebben een hoge functie in grote “nette” bedrijven. Eigenlijk dus een soort van “witte boorden knok ploegje“.

Een van die “witte boorden vriendjes” van hem stuurt mij bijna dagelijks een berg met “belastend” materiaal over bepaalde ex Broeders, die blijkbaar niet geheel zonder reden de CGN verlaten hebben. Dit in de hoop dat ik het publiceer. Dat had ik in bepaalde gevallen ook gedaan, maar heb het uiteindelijk weggehaald toen ik erachter kwam dat ik door “BCC/CGN” word gebruikt. En ookal zou het waar zijn wat ze me sturen, ik wil het hier bij de Noorse Boeven houden, en daar valt het tuig van CGN voor mij ook onder.

Mijn bedoeling met deze site is om alle criminele aspecten binnen BCC/CGN voor iedereen duidelijk naar buiten te krijgen. Want dat een christelijke gemeente een groepje volgers gebruikt om de rest van de volgers binnen de club te houden, is een beetje raar. Dat was misschien in de middeleeuwen normaal, maar nu zeker niet. En het bewijs dat dit binnen CGN gebeurd in opdracht van Staal en Weggeman zal ik op mijn site BCC Brunstad Criminal Church” met bewijzen ondersteunen. Zoals ook wat leuke prive zaken van onze 2 Noorse opper Boeven. Want alles wat er binnen BCC/CGN gebeurd, of door BCC/CGN wordt gefaciliteerd, daar zijn de 2 Noorse opper Boeven ook hoofd verantwoordelijk voor. Het hele BCC/CGN gedoe, en alles wat daarmee te maken heeft.

En wat onze Elias Bosma betrefd, ook voor hem zijn jullie verantwoordelijk. Het kan naar de buitenwereld dan wel lijken dat BCC een Noorse aangelegenheid is, maar het criminele deel van BCC is vooral een Noorse/Nederlandse aangelegenheid. Alles wat bij BCC/CGN maar met geld te maken heeft wordt voornamelijk door de Noorse Boeven en het CGN gespuis geregeld, en vooral gejat.

Maar daarover genoeg onder Brunstad Criminal Church.

Een van de vrienden van Elias Bosma, ene Jan Rosekrans mailt mij een tijdje terug of ik wat te weten wil komen over een ex Broeder die nogal fout zou zijn. Ik wist toen nog niet dat deze Jan een vriend was van Elias Bosma. Daar ben ik op in gegaan, en heb ook enkele stukken geplaats waarin de informatie van deze man, Dhr Jan Rosekrans, zat. Onder andere het een en ander over Ben van Wijhe. Nadat ik dat geplaatst had kreeg ik van een andere bron, die me al langere tijd eerlijke informatie geeft, te horen dat deze Jan Rosekrans tot het clubje van Elias Bosma hoort. En mij probeert te gebruiken om valse informatie over Ben van Wijhe hier op mijn site te zetten.

Waarmee ik dan het gelijk van JVL REPORT bevestig.

Maar gelukkig heb ik het optijd kunnen weghalen, en zal ik ergens deze week een leuk stukje over multi miljonair Jan Rosekrans hier op mijn site zetten onder zijn “eigen” hoofdstuk. Als men hem dan googeld dan ziet men ook mijn stukje meteen. Dat zal voor zijn klanten leuk leesvoer zijn voor als men op de auto reparatie zit te wachten.

Dan weten ze ook meteen met wat voor bedrijf ze te maken hebben, en hoe het geld, waarmee alles is opgebouwd, verdient is. Want meneer Rosekrans, wie het balletje kaatst kan hem ook terug verwachten. Dus bij deze is het balletje op de terugweg.

Ik snap eigenlijk ook niet dat zo,n Jan Rosekrans de moeite nog doet om via de mail zich tegaan bemoeien met zaken die hem helemaal geen zak aangaan. Ga lekker van je geld genieten, en laat andere lekker zelf hun rotzooi opruimen.

Of zie ik nog iets over het hoofd? Ik heb namelijk uit wel betrouwbare bron, dat er wat anders speelt tussen Dhr Rosekrans, Elias Bosma, en het tuig van CGN. En ook onze Jan Rosekrans blijkt weer een goede vriend te zijn van CGN,s opper laaielichter Jan Hein Staal. Het tuig kent elkaar allemaal. En dan durft dit tuig mij op hun site JVL REPORT de crimineel uit Spanje te noemen.

Tegenover jullie ben ik echt een heilig ventje!!!

Wat ik dus over BCC/CGN vertel klopt toch steeds beter. Zelfs voor mensen die eerst zeiden dat ik maar wat deed, komt nu het beeld tevoorschijn van een criminele organisatie die hun “kerk” gebruikt voor het witwassen van hun gestolen miljoenen. En er alles voor doen, om dit nog lang door te laten gaan. Maar dit gaan ook steeds meer vrome Noorse Broeders uiteindelijk zien. En ik heb de Noorse Boeven al beloofd dat ik met deze site, en later met “BCC Brunstad Criminal Church”, zal doorgaan totdat of ik in de koeling lig, of totdat BCC/CGN naar de klote is.

Ook kreeg ik een tijdje terug het verhaal over een wat oudere weduwe. Ik heb geen bewijs, dus weet niet of het waar is, maar bij BCC/CGN kijken ze ook niet zo nauw met de waarheid. Dus vandaar dat ik het toch maar gewoon op de site zet.

Ergens begin jaren 2000 overlijdt de man van deze dame. Zij heeft al jaren haar twijfels over CGN, en beslist om de club te verlaten. Haar kinderen zitten nog gewoon bij CGN, maar hen wordt verboden om nog contact te onderhouden met hun oude moeder. Zij ziet haar kinderen en kleinkinderen niet meer, dus hoopt ze alsnog terug te kunnen komen bij CGN, maar dat wordt haar verboden.

Ze gaat op dagen dat de mensen van CGN bij elkaar komen bij de ingang van hun “kerk” staan om haar kinderen en kleinkinderen te kunnen zien. Dit wordt door de leiders van CGN niet zo gewaardeerd, en zij wordt nogal hardhandig weggewerkt.

Als ze het nog een paar keer zonder succes heeft geprobeert, zit ze op een zondag avond alleen thuis als de bel gaat. Degene die buiten aan de deur staat herkent ze als Elias de visboer. Zij denkt dat hij komt om haar alsnog toe te laten bij CGN. Maar het loopt wat anders.

De beste Elias Bosma komt de oude vrouw even bedreigend vertellen dat ze het niet meer in haar botte kop moet halen om ooit nog eens in de buurt van CGN te komen, of contact te zoeken met Broeders of Zusters. Ze heeft van de ene op de andere dag niemand meer. Geen familie, geen vrienden, niks. Haar hele leven draaide om de çhristelijke gemeente nederland. Nu dat weg was, had ze niemand meer.

En zo zorgen ze er bij BCC/CGN voor dat hun volgers wel moeten blijven. Het is of BCC/CGN of niks. En ja, dan blijf je maar.

Maar het wordt steeds gekker,

Ik blijk nu in een “ander gevecht” te zijn beland dan in het mijne. Op dit moment word ik, en mijn site, gebruikt om het een en ander tussen BCC en Ben van Wijhe uit te vechten.

Ik heb nu voor het eerst mail gekregen dat van de “echte” Ben lijkt te komen. Volgens hem heeft Dhr Jan Rosekrans absoluut niets met deze zaak te maken, en is hij ook absoluut niet de afzender van de informatie die ik gekregen heb. Ook zegt hij dat er iemand anders achter het account van Jan Rosekrans zit, en dat ik word gebruikt voor BCC/CGN propaganda.

Daar was ik zelf ook al wel achter, maar door wié, en door welk account? Daarmee ben ik nu bezig, en probeer het via een contact van mij uit de regio Haarlem uit te zoeken. Ik moet er wel bij zeggen dat ik via het account van “Jan Rosekrans” informatie krijg dat wordt ondersteund door bewijs. En dat ik van het “Ben van Wijhe” account niets krijg. En dat Jan Rosekrans mij dan blijkt te gebruiken, dat kan zo zijn. Maar iedereen die mij van informatie voorziet blijkt een eigen agenda te hebben.

Het bewijs waar ik om vraag, krijg ik niet. Antwoorden krijg ik maar met een hele wijde boog. Niets wat ik krijg is wat het lijkt, en aan alles zitten haken en ogen. Het onderwerp over de criminelen van BCC blijkt niet het gemakkelijkste onderwerp te zijn. Het is echt een slangekuil met enkel en alleen “list en bedrog”.

Wat ik wel heb gekregen is de overtuiging dat Dhr Jan Rosekrans absoluut NIET degene is die mij voorziet van informatie over Ben van Wijhe. Ook heeft Jan Rosekrans absoluut niks te maken met BCC/CGN of met Elias Bosma en zijn boefjes. Het is dus, zoals zo vaak met het Noorse gespuis, weer valse informatie die door minstens 3 andere mail accounts worden bevestigd.

Ik word nu dus ook door leden van BCC/CGN misbruikt!!! We wisten al dat er regelmatig “misbruikt” wordt, maar dacht alleen sexueel.

Straks zet ik alle mailtjes, en alle info op mijn nieuwe site. Alles netjes op datum. Zo kan dan iedereen zien wat een bende leugenachtige Noorse Boeven de leiding hebben bij BCC/CGN.

En ik kan iedereen nu al zeggen dat BCC/CGN absoluut geen sekte is. Het is een goed georganiseerde, goed lopende, criminele organisatie waarbij de “verboden” motorclubs niets lijken. Dat is BCC/CGN.

Maar als dan Elias Bosma de man is die binnen CGN alles regelt en oplost, dan moet ik misschien bij hem zijn? Ik moet mijn probleen met CGN en Jonathan eens bij hem aankaarten. Misschien dat hij wat meer fatsoen en lef heeft als de rest van dat stelletje achterbakse Noorse oplichters? Ben bang van niet, maar het kan weinig kwaad om het eens te proberen. Hij heeft geld genoeg om “recherche bureaus” in te huren, en om politie agenten om te kopen. Dan kan hij mij mijn geld ook wel terug geven. Laat ik BCC/CGN verder met rust, en kan weer verder gaan met Wim onDankbaar.

Ik zal eens een voorstel naar hem mailen. Leroy Seafood t.a.v. Elias Bosma, alias de Noorse regelateur.

Dus Elias Bosma, als je dan zo,n stoere vrome Noorse mede oplichter bent, dan kun je alle problemen voor al je stoere vrome mede oplichters in één keer met me oplossen. Noorse praatpaal Berit heeft mijn gegevens, en ze weet precies hoeveel er nog aan mij betaald moet worden. Maak het even snel over, en de site verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Alles opgelost, door de vrome Elias Bosma. Laat maar eens zien hoe diep je liefde voor BCC/CGN zit. Anders moet ik hier laten zien dat je eigenlijk niet meer bent dan een achterbakse stiekemme naar vis stinkende kut crimineel. Mocht je het anders willen oplossen, dan kun je ook voor mijn adres bij die Noorse praatpaal aankloppen.

Maar als het voor de stoere Elias teveel moeite is om het hier met mij op te lossen, dan wil ik ook wel naar hem toe komen na het corona gedoe!! Ik moet zo gauw het kan naar Den Haag, dus dan ben ik al in de buurt. Nou Elias Bosma, gebruik je ballen een keer en spreek wat met me af. Ik ben benieuwd. Maar ben er bang voor dat je niets van je laat horen. Dat durf je blijkbaar alleen bij oude vrouwtjes, of via omgekochte politie agenten. Je bent dus eigenlijk niet zo,n stoere Noorse Boef, maar meer een achterbaks visboertje. Ach, die moeten er ook zijn.

Ik krijg nu uit meerdere hoeken te horen dat Elias Bosma achter meerdere protonmail accounts zit, die mij “voorzien” van valse informatie over bepaalde ex Broeders. Zo krijg ik ook privé informatie over Jonathan en Frederique, dat nogal vervelend zou zijn voor Jonathan als ik dat hier plaats. Nou heb ik schijt aan de gevoelens van Jonathan en Frederique, dus zou het hier gewoon plaatsen. Ware het niet dat er meer baat voor de Noorse Boeven in zit, dan voor mij. Dus voorlopig plaats ik het niet. Misschien later om bv Elias door de mand te kunnen laten vallen als NSBer. Want dat hij een achterbakse verrader is staat voor de meeste ex Broeders wel vast. En voor mij ondertussen ook. En dat Jack van Looijen ( JvL) de rechterhand van Elias Bosma blijkt te zijn.

Onze Jack van Looijen heet Jacco. Zijn achternaam weet ik nog niet, maar hij, of zijn familie, blijkt een vakantie huis te hebben hier in Javea. Een kilometer of 50 bij mij vandaan. Ik hoop dat er mensen zijn die mij kunnen vertellen hoe Jacco zijn achternaam is. Dan kan ik hem hier mooi tentoonstellen als een van de opper kneuzen van Elias Bosma. Het is jammer dat ik dit niet wist toen ik met hem over de boulevard van Benidorm Poniente liep. Maar dat hoop ik goed te kunnen maken als ik zijn achternaam heb. Deze Jacco blijkt ook in het bedrijf van Jan Hein Staal gewerkt te hebben. En Jan Hein Staal is weer een goede vriend van Elias Bosma, en zo is het Noorse Boeven cirkeltje weer rond.

Ook krijg ik van meerdere kanten te horen dat ik een beetje voorzichtig moet zijn met Elias. Want hij zou nogal wat contacten, en geld, hebben in heel Europa. Dus ook hier in Spanje. En dat blijkt al uit mijn contact met Jack van Looijen, Jacco. Maar wat Elias niet weet is dat ik niets te verliezen heb, dus ook geen rede heb om schrik voor hem te hebben. Wat hij ook doet of probeert, maakt op mij geheel geen indruk. Ik heb andere dingen waarover ik me druk zou moeten maken, en zelfs dat doe ik niet.

Daarom heb ik hem vandaag zelf maar even een mailtje gestuurd op zijn werk mail. Als het nou een vent is reageert hij daarop, en kunnen we samen bekijken wat we aan de dreigementen zouden kunnen doen. Want Ben van Wijhe lost het netjes op via de justitiele weg, maar dat duurt mij telang. Ik los het liever rechtstreeks met Elias op. Wel zo snel, en dan weten we beide waar we aan toe zijn. Nu maar hopen dat Elias een beetje meer ballen heeft dan de rest van dat Noorse gespuis.

Ballen heeft hij dus niet. Geen reactie van hem gehad. Wel wat anonieme bedreiginkjes via vage protonmail accounts. Maar daar wordt mijn pis niet lauw van. Mijn vriend Elias Bosma durft dus alleen maar nette oude weduwes te bedreigen, of mensen te bedreigen via omgekochte politie agentjes. Zelf durft hij niet eens uit eigen naam een mailtje te versturen. Of misschien kan hij alleen maar schreeuwen, maar niet schrijven. Zo ziet hij er eigenlijk wel uit. Toch knap dat zo,n daap zo,n goede, en goed betaalde, baan kan hebben.

Maar blijkbaar zit mijn site ze niet lekker. Ik krijg net een mailtje van een Noorse Zuster (zonder proton account) dat er vandaag nogal is gesproken over “die site uit Spanje”. Mooi, dan blijk ik ze dus aardig dwars te zitten. Precies mijn bedoeling. En al helemaal als er ook echte Noorse Broeders mijn site lezen.

En Jacco (Jack van Looijen) blijkt een neef te zijn van de visboer Elias Bosma. En Jacco moest mij laten denken dat hij een betrouwbaar contact kon zijn voor mijn site. Zodat ik precies op mijn site zou zetten wat het Noorse tuig graag openbaar wilden hebben. Zoals het gelul over Ben van Wijhe. Maar dat gaat niet door. En Jacco kan beter voorlopig geen biertje gaan drinken in de buurt van Benidorm.

Ook doet Elias Bosma het financieel niet slecht met een huis van €750.000,- in Ijmuiden. Dat is leuk voor hem, want na een eis van 8 maanden gevangenisstraf merkt hij vanzelf wat het kost om vast te zitten. En een vers visje kan hij daar wel vergeten.

Want gisteren bleek tijdens de zitting tegen Elias Bosma en zijn 2 corrupte politie medewerkers dat de politie alles life zat mee te kijken en te luisteren. Hij is dus de eerste bij CGN die als crimineel door de mand is gevallen. Nu de rest nog. Te beginnen met de opdrachtgever van Elias Bosma. Ik ga er al vanaf het begin vanuit dat het via de opdracht van Jan Hein Staal is gegaan. En dat Jan Hein Staal weer in opdracht heeft gehandeld van een van de 2 Noorse opper Boeven.

Maar BCC/CGN zegt van deze hele zaak niks af te weten. Nee, de enige die belang hadden bij de Laptop van Ben, en de overeenkomst tussen O.M en Jonathan, die weten van niks.

Maak dat de kat maar wijs. Voor iedereen staat vast dat Elias Bosma dit niet uit zichzelf heeft gedaan. Dit is in opdracht gedaan. In opdracht van een van de 3 CGN boeven. Staal, Weggeman of Nooitgedagt. Voor zover zal iedereen het wel met me eens zijn.

Maar van wie kregen zij de opdracht?

De enige die baat hadden bij de informatie over Jonathan, en over de informatie op de Laptop, zijn de 2 Noorse opper Boeven Smith en Larsen. Dus daar moet de opdracht wel vandaan komen. Maar nee hoor zeggen ze bij BCC/CGN. Wij weten nergens van, en keuren het gedrag van Elias Bosma indeze dan ook af. Foei Elias !!! Niet meer doen. Of beter, je niet meer laten pakken.

Het betekend wel dat Elias Bosma voorlopig niet meer gebruikt kan worden voor het intimideren van ex Broeders en tegenstanders. Vandaar natuurlijk dat ik hier met zijn “neef” Jacco aan tafel zat. Niet dat deze “neef” nou indruk maakte, maar dat doet Elias ook niet. En als hij 8 maanden vast zit komt hij misschien wel met de liefde van zijn leven op dubbelcel.

Gezellig samen in het stapelbedje. Kan ik ondertussen proberen of ik contact kan krijgen met Menno. Deze Menno is degene die de “politie mederwerkers” heeft gekoppeld aan Elias Bosma. Misschien dat Menno wat te vertellen heeft, anders moet ik hem hier ook maar met volledige naam op de site zetten.

En Menno heeft gereageerd. Hij gaat mij in overleg met zijn advocaat terug bellen. Hij wil absoluut niet met zijn volledige naam op mijn site. ( goh, wat raar) Hij wil mij eventueel de 2 namen geven van de overvallers die Ben van Wijhe van zijn laptop af wilde helpen, zodat ik via deze 2 misschien kan achterhalen van wie zij de opdracht hebben gekregen. Maar ik heb al een mailtje hierover gehad, waarin wordt gezegd dat de 2 overvallers ieder € 5000,- hebben gekregen van Elias Bosma om Ben van Wijhe te overvallen. Als deze 2 dit dan bevestigen dan zal dat weer goed zijn voor de CV van Elias. Want hij zal eerdaags wel ander werk moeten zoeken als hij enkele maanden achter slot en grendel heeft gezeten.

Of zou zijn “werkgever” er niet zo,n moeite mee hebben dat er een BCC crimineel in de directie zit van hun zo mooie “Leroy Seafood”. Eerlijk gezegd denk ik van niet.

Want 90% van het leidinggevende personeel bij Leroy Seafood komt van CGN af. En in ieder geval werkt 1 van de 2 overvallers ook bij dat zo mooie Leroy Seafood. Dat is nog eens mooie reclame voor het bedrijf. Daar zal BCC/CGN weinig om geven. Geen mens die de site van die gek uit Spanje leest.

Wel jammer dat ze mijn site zo onder waarderen. Maar gelukkig gaan mijn bezoekers aantallen nog elke dag aardig omhoog. Zo hoog dat ik eigenlijk geld zou moeten vragen aan Leroy Seafood voor de door mij gemaakte reclame. Dus Leroy Séafood, u kunt onbeperkt overmaken o.v.v “help Marcel de winter door”. Jullie Noorse praatpaal Berit heeft alle verdere informatie.

En ik heb nu alle informatie over de 2 overvallers op Ben van Wijhe. En ook dat de “opdracht” rechtstreeks van Elias Bosma afkomt. En dat Elias Bosma de “opdracht” weer van Jan Hein Staal heeft gekregen. En de opdracht aan Jan Hein Staal zal vanuit Noorwegen komen.

De 2 overvallers op Ben van Wijhe zijn op kantoor van Elias Bosma betaald om de overval op Ben van Wijhe te plegen. Daar heeft Elias Bosma hen ieder € 5000,- voor betaald. Dat is gebeurd op kantoor van Elias Bosma bij Leroy Seafood. Dat is pas mooie reclame voor zo,n bedrijf.

Hiermee betrekt deze BCC/CGN crimineel zijn werkgever bij zijn criminele activiteiten. Nou maakt dat voor Leroy Seafood weinig uit, want ook dat is weer een bedrijf uit de BCC/CGN cirkel. Of de klanten van Leroy Seafood er ook zo over denken dat denk ik niet, maar daar komen we snel genoeg achter.

Ook ben ik in gesprek met iemand uit Hoorn, die Elias Bosma kent vanuit zijn tijd in Urk.

Want wat blijkt, Elias Bosma is er ook niet vies van om colega visboeren te laten bedreigen door zijn “jongens”. Er is een probleem geweest met een leverancier van vis aan Elias toen hij nog niet voor Leroy Seafood werkte, maar voor zijn “eigen” bedrijf Rodévis Urk. Dit probleem ging over het gewicht van geleverde vis, dat volgens Elias Bosma al maanden niet klopte. Het zou in totaal om enkele tienduizende euro,s gaan die Elias nog zou moeten betalen aan de leverancier. Toen deze na eindeloze afspraken met Elias een keer onaangekondigt op het bedrijf verscheen, werd Elias gek en bedreigd de man met de dood.

Enkele dagen later is de man in zijn eigen huis door de “jongens” van Elias mishandeld. En als Elias Bosma dit wil ontkennen dan zal ik hem alvast de naam Martin geven. Dat is namelijk een van de “jongens” toendertijd van onze stinkende visboer Elias Bosma. En de naam van de bedreigde leverancier heb ik ook, maar die wil niet met zijn naam op het internet.

En via Martin krijg ik de komende tijd nog wat meer informatie, en hij zoekt voor mij uit of de 2 overvallers van Ben van Wijhe mij het hele verhaal willen vertellen. En er komt nog een “hygienisch” stukje over het “schone” Leroy Seafood en de waarschuwingen die ze hebben gehad i.v.m de schoonmaak. Eigenlijk het ontbreken daarvan. Dus Elias er komt nog meer !!! En daarin kom je er niet goed vanaf. En wat gaan klanten ervan vinden als ik dit stuk over Leroy Seafood en Elias Bosma aan bijvoorbeeld Bidfood stuur? En zo heb ik er nog wel een tiental die ik het kan toesturen.

Bij Leroy Seafood nemen ze het ook niet zo nauw met de schoonmaak van vloeren en machines. Ook de kantine schijnt een goor zootje te zijn waarover de “keuringsdienst van waren” blijkbaar ook al enkele keren geklaagd heeft. En waarbij zelfs een keer de boel is stilgelegd, en een boete is uitgeschreven. En dat met”de verse zalm” die Elias Bosma zo aanprijst. Dan moet hij die onhygienische rommel maar lekker zelf opeten. Want ik hoef die rotzooi niet. Ik eet hier wel een lekker visje die gisteren nog lekker rondzwom. En waardoor ik niet 3 dagen aan de formule 1 raak.

Martin krijgt van de week het verhaal over de overval op Ben van Wijhe helemaal van A tot Z van de “overvallers” zelf. Zij gaan het helemaal per gebeurtenis op papier zetten, zodat ik het daarna in zijn geheel hier op mijn site kan zetten. Dan weten we meteen van wie, en waar zij de opdracht gekregen hebben. Van de overvallers zelf. En ook wat daar nou de bedoeling van was. En misschien dat er voor Ben van Wijhe ook wel informatie bij zit die hij kan gebruiken in zijn “zaak” tegen het tuig van BCC/CGN. Misschien dat we er zo voor kunnen zorgen dat Elias wat langer “op vakantie” mag, en misschien dat er nog 1 of 2 van die 40 rovers met hem mee kunnen op “vakantie” bij de staat.

Martín heeft me net laten weten dat de overval volgens afspraak is verlopen. Binnenkomen, overmeesteren, en hem dwingen zijn laptop af te geven. Eventueel door middel van geweld. Bij het voorbereidende gesprek was buiten Elias Bosma ook de corrupte politieman aanwezig, en een derde persoon. Deze derde persoon zou volgens Martin niemand minder zijn dan David Nooitgedagt. En volgens Martin krijg ik dit aankomende week zwart op wit van de overvallers. Zij hebben Martin dit per ondertekende brief gestuurd, zodat BCC/CGN mij nooit kan aanpakken omdat ik dit hier op mijn site plaats. Zij zouden ieder nóg €5000,- krijgen, maar die zijn nooit betaald.

Goh, waar ken ik dat van?

Maar dat is de reden dat zij meewerken om Elias en zijn 40 rovers hier op mijn site “aan het kruis te nagelen”. Maar voor mij is het interresanter dat David Nooitgedagt mede opdrachtgever was indeze. Dus zal ik daar uitgebreid op terug komen in het stuk David Nooitgedagt. Die moet dan ook maar eens uitgebreid aan de beurt komen, en daarbij plaats ik dan ook de brief met handtekeningen. Dus David, je komt van de week aan de beurt. Hoop dat je je erop verheugt !!! Ik in ieder geval wel.

Want met een door de overvallers van Ben van Wijhe ondertekende verklaring, waarin zwart op wit staat dat de leider van CGN de opdracht voor deze overval heeft gegeven, komt de stand voor mij op 3-0.

BCC Brunstad Christian Criminals 3 BCC/CGN 0.

Op naar de 4-0. Maar dat gaat ook niet lang duren want heb ook nog wat leuks over Jan Hein Staal en zijn aandeel in de 8 miljoen uit de Stichting Hippo Mundo Charity. Het had eigenlijk de Stichting Noorse Boeven Charity moeten heten.

En dit vul ik aankomende week aan met de orginele verklaringen uit het politie dossier.

Net een telefoongesprek gehad met Martin, een van de overvallers op Ben van Wijhe. Volgens zijn verhaal zijn hij en zijn vriend benaderd door Menno om ieder € 10.000,- te kunnen verdienen met een klusje. Het klusje hield in om ergens aan te bellen, en de bewoner te overmeesteren om daarna zijn laptop te stelen. De laptop zou altijd op het bureau van zijn kantoortje aan huis staan. Een zou Ben overmeesteren, zodat de ander naar het kantoor zou kunnen lopen en de laptop pakken. Daarbij mochten ze geweld gebruiken, als ze de laptop maar mee zouden nemen. Nadat ze benaderd zijn, is er een afspraak geweest op het kantoor van Elias Bosma bij Leroy Seafood. Overigens konden Martin en zijn vriend Elias Bosma niet. Op dat kantoor waren nog 2 mannen aanwezig. Waaronder, na later bleek, de politie agent. De 3de man was volgens Martin onze hoge CGN baas David Nooitgedagt. Dit weet hij 100% zeker, omdat ook de politie hem de foto van David Nooitgedagt had laten zien. Hij heeft op het politie bureau wel verklaard dat hij David Nooitgedagt nooit eerder had gezien, en dat hij dus niet de 3de persoon was. Dit omdat hij niet wilde verraden. Maar er was ze ieder nog € 5000,- beloofd die ze nooit gehad hebben, en daarom wil hij nu alles verklaren om door mij op mijn site te zetten. Het komt er dus in het kort op neer dat de hoogste man van de 3 CGN Boeven erbij was toen Elias Bosma de opdracht gaf om Ben van Wijhe te overvallen. Het verhaal van Berit Hustad Nilsen, dat BCC/CGN hier niets mee te maken had is dus wéér een leugen van de liegende Noorse praatpaal.

Ik maak er dan bij deze ook 4-0 van. 4 voor de site “BCC Brunstad Christian Criminals”, en 0 voor de leugenaars van BCC/CGN.

Want ook Menno heeft na het zien van de foto van David Nooitgedagt aan mij laten weten er 100% zeker van te zijn dat het David Nooitgedagt was die er bij Leroy Seafood bij zat toen Elias Bosma de opdracht gaf om Ben van Wijhe te overvallen, en hij beide overvallers ieder € 5000,- betaalde. Dus uit 2 bronnen heb ik nu de bevestiging.

Ook heb ik nu de bevestiging dat het bij het Noorse gespuis een gewoonte is om hun schulden niet te betalen. Vandaar ook dat ik Martin de tip wil geven om alsnog te verklaren wat hij tegenover mij heeft verklaard. Laat ze maar lekker de bajes in moeten. Want op dit moment is er tegen Elias Bosma 8 maanden gevangenisstraf geeist, maar dat is alleen maar voor het omkopen van de 2 politie agenten. Voor het betalen en aansturen van 2 overvallers, gaat hij er nog wel een jaartje of 2 bij krijgen. Dan is hij wel even een tijdje onder de pannen. En met wat geluk mag hij dan samen met zijn zwager David Nooitgedagt op dubbel cel. Want daar ga ik nu mijn best voor doen om die achter slot en grendel te krijgen samen met die andere laaielichter Jan Hein Staal.

Wat Hendrik Jan Weggeman betrefd, die heeft zowiezo al een probleem. Of hij daarvoor een gevangenisstraf krijgt dat betwijfel ik. Maar dat het hem een hoop geld gaat kosten weet ik wel zeker. Ik ben er nog mee bezig, maar het heeft met zijn “prefab” werkzaamheden te maken en het betalen van invoer en omzet belastingen. Met dank aan …. Maar dit komt later uitgebreid aan bod onder “de 3 CGN Boeven”.

Ik krijg net wat “hete” informatie van de oud boekhouder uit Apeldoorn. Onze vriend Elias Bosma doet zaken met Boefjes. Althans, in de media wordt gezegd dat het een héle grote boef is. Maar dat zegt JVL REPORT ook over Thomas Wuchenauer.

Elias Bosma heeft een “financiele holding” gehad met zijn vrouw aan de Kennemerlandboulevard 684 in Ijmuiden van half 2016 tot eind 2020. En van wie was het appartement t.w.v een miljoen van waaruit zij het SeaView Ijmuiden BV bestuurden? Dat was van (welliswaar het bedrijf van) Dhr Haico Endstra !!! En die ken ik weer uit mijn contact met psychopaat Wim Dankbaar. Maar nou maakt het mij weinig uit dat Elias Bosma in een pand zit van Haico Endstra. Dat is niet zo moeilijk want hij bezit zowat half Ijmuiden.

Maar als ze dan op JVL REPORT durven zeggen dat Ben van Wijhe crimineel is omdat hij tussen de Holleeders zit, dan vind ik dit op zn minst héél raar voor een vrome Noorse Boef. En dat hij in een pand zat van Dhr Haico Endstra daar hoeft op zich niks mis mee te zijn. Maar wel op de manier dat hij aan het pand kwam. En waarom Elias Bosma in 2016 ineens in de financiele handel ging met zijn Sea View Ijmuiden BV.

Daar gaan we het later nog over hebben. Ik moet eerst de papieren daarover inkijken voordat ik Elias, zijn vrouw, en David Nooitgedagt aan het kruis nagel met hun SeaView Ijmuiden BV. En dan komt ook nog de Linnaeusstraat in Ijmuiden aan de beurt. Op naar de 5-0 en de knock out voor Elias Bosma, zijn vrouw Ruth Bosma Venema, en zijn zwager en CGN opper Boef David Nooitgedagt.

Maar het blijkt nu wel dat vriend Elias wat gezamelijke kennissen heeft met mij. Dus als hij een beetje meer verstand heeft dan een goudvis, zou ik eens aan praatpaal Berit vragen wie er vanuit Haarlem met haar contact heeft opgenomen i.v.m mijn vordering. Misschien dat je dan je verstand vindt, en weet wat je nou aan je reet hebt hangen. Ook ga ik hier de bezigheden van Elias met SeaView Ijmuiden BV blootleggen. En ook waarom nou net Elias Bosma het bedrijf SeaView met zijn vrouw was begonnen, en wat daar de bedoeling mee was. De connectie met de regio New Jersey in de Verenigde Staten komt ook aan bod.

Maar eerst even over het appartement aan de Kennemerland boulevard 684 te Ijmuiden, waar Elias samen met zijn vrouw heeft gewoond, en van waaruit zij het SeaView Ijmuiden BV runde. Een appartement van ruim een miljoen euro voor een criminele visboer is niet slecht. Zeker niet als blijkt dat Elias Bosma via een bevriend lid van een “beruchte” motorclub (nee niet Thomas Wuchenauer) aan dit appartement is gekomen. Beetje rare combinatie, een vrome Broeder met een criminele motor boy.

Of zou het een criminele Broeder zijn met een motor boy? Dat denk ik eerder. Maar het betekend wel dat JVL REPORT eerst eens naar zijn eigen volk moet kijken voordat men anderen (bv Ben van Wijhe) veroordeeld vanwegen zijn “contacten”. En dan blijkt dat ook de vrome David Nooitgedagt een goede bekende is van deze motorboy. En dat CGN wel eens gebruik gemaakt heeft van deze motorboy en zijn club. Daarmee bevestigen zij alweer aan mij dat BCC/CGN niets te maken heeft met een christelijke gemeente.

En ik kan het weten want heb al meer dan 25 jaar met deze zelfde motorclub te maken. Dus Elias, je zit tussen mijn vriendjes in. En die gaan mij alles over jou vertellen wat ik maar wil. Dus ben je nu gewoon de lul. En niemand zal nu beter weten dan Elias Bosma dat ik hoe dan ook mijn geld terug krijg van het Noorse gespuis.

Ik heb net via mail van de grote man van deze motorclub de bevestiging gehad dat ze Elias Bosma en zijn broer gesproken hebben i.v.m het “uit huis halen” van iemand. Of dit over Ben van Wijhe gaat dat weet ik nog niet, maar dat wordt gauw genoeg duidelijk. Ik heb de orginele mail, maar moet hem even aanpassen zodat niet iedereen het email adres van mijn maat op internet kan vinden. En al helemaal omdat hij op dit moment gedetineerd zit, en gebruik maakt van een illegaal binnen gesmokkelde telefoon. Dus later vandaag zet ik stukjes hiervan op de site.

Maar mocht Elias Bosma nu willen ontkennen dat hij criminelen contacten heeft, dan is hij bij deze door de mand gevallen. Later vandaag krijg ik het hele verhaal over Elias in detail, en dan hoop ik ook te weten wie er uit zijn huis gehaald moest worden. Nou Elias je bent een echte Noorse Boef. Hij is een grotere crimineel dan ik dacht toen ik aan hem begon, en blijkbaar weet ik nog maar een fractie van zijn criminele acties. Hij weet nu dat ik er alles aan doe om hem tot de grond af te branden met zijn criminele vriendjes binnen BCC/CGN. En ik mag de mail gewoon in zijn geheel op mijn site zetten.

Dus bij deze. En zoals ik al eerder zei, is er maar 1 die ik ken met een Proton account. En die heeft dat niet voor niks. Vandaar dat ik durf te zeggen dat Protonmail enkel en alleen voor criminelen is. Voornamelijk criminelen uit Noorwegen. En een paar kleinere crimineeltjes uit de motorwereld. Toch Elias???

En hoe meer rottigheid ik hier op mn site zet over de o zo vrome christelijke Elias Bosma, hoe meer rotzooi ik over hem toegestuurd krijg. Zelfs colega,s en oud colega,s van hem uit het vissersleven mailen mij hoe rot de man Elias is. Zelfs een visboer die de moeite neemt om mij op mijn spaanse telefoonnummer te bellen om te zeggen dat hij blij is dat er eens iemand de ware Elias Bosma onthult. Nou ik ben er vereerd mee. En ik ben er zeker nog niet klaar mee, want ik stop pas als ik mn geld heb en tot die tijd komen alle Noorse Boeven aan de beurt. En leg ik zoveel mogelijk van hun financiele zwendel bloot. Dus Elias Bosma en zijn boere familie komen nog allemaal uitgebreid aan bod bij mij.

De man die “uit huis” gehaald moest worden, dat was niet Ben van Wijhe. Dat ging over iemand uit Katwijk, die volgens Elias nog een bedrag van ruim 2 ton aan hem moet betalen. Maar het speelde wel rond dezelfde tijd als de overval op Ben van Wijhe. Elias wilde dat de man uit zijn huis getrokken zou worden en dat hij achter in een busje mishandeld en bedreigt zou worden. Zodat hij de schuld zou betalen. Daar zou hij dan een bedrag van 25000 euro voor over hebben. Maar toen het geregeld zou worden was Elias opgepakt voor het omkopen van de politie man. Het is dan ook niet uitgevoerd. Maar zo doet Elias Bosma zijn incasso zaakjes dus. Nou, dan moet ik mijn incasso bij BCC/CGN misschien maar op dezelfde manier laten regelen als dat Elias Bosma dat normaal gesproken doet. Ik zou dan beginnen met David Nooitgedagt. Maar gelukkig voor David ben ik Elias niet. Ik treiter nog wel even een tijdje door op “BCC Brunstad Christian Criminals” en laat met de Paasdagen wat mensen flyeren in de buurt van de CGN bijeenkomsten. Veel leuker. En voorlopig kan ik nog wel een tijdje door treiteren want ik heb nog genoeg vuiligheid op voorraad. Van de week komt Kristian Smith uitgebreid aan de beurt onder zijn eigen hoofdstuk. Altijd leuk om te doen.

Ook krijg ik net van Menno te horen dat de overvallers van Ben van Wijhe gewoon met hun voornamen op het internet staan. Ik kan ze dan hier ook gewoon onder hun echte namen noemen. Bij deze dan. Willem en Karel.

Ook hoor ik van Menno dat zij ook de opdracht zouden krijgen om de Nilfisk van Jonathan te bedreigen. Zover is het niet gekomen omdat ze al dezelfde dag gepakt werden. Maar voor mij klinkt dat wel geloofwaardig, omdat ik al heel wat tijd in Jonathan zijn doen en laten heb zitten. En daarbij viel mij ook op hoe nonchalant Frederique Pouw omgaat met haar naam en bezigheden. Vooral op internet is zij in 2 minuten gevonden. En als Jonathan aan het werk is, is zij gewoon vanuit huis aan het werk. Een kwestie van naar binnen lopen, beetje bedreigen, paar klapjes, en Jonathan geeft je alles waarom je maar vraagt. Dit hadden ze met minder risico kunnen doen dan de overval op Ben van Wijhe. En wat op de laptop staat, of stond, van Ben dat heeft Jonathan in veelvoud. Dus had het ook meer opgeleverd. Maarja, het was dan ook niet een echt doordachte actie bij ben thuis.

En dan wil ik het nog hebben over SeaView Ijmuiden BV.

En vooral het oprichten ervan op 30 september 2016. Dat is de week nadat justitie aangaf verder onderzoek te doen naar de “giften” aan Stichting Hippo Mundo Charity. En in dezelfde week worden er enkele BCC/CGN bedrijven uitgeschreven uit de handelsregisters. Plots gaat Elias Bosma met zijn vrouw de financiele branche in en begint met een start kapitaal van ruim € 250.000,-. En als zijn bedrijf begin 2021 wordt uitgeschreven blijkt er voor miljoenen op de rekening van SeaView te zijn gepasseerd, maar er is geen winst gemaakt. En men schrijft zich uit bij de KvK met als reden “geen baten” meer.

Even een paar miljoen voor de opper Boeven witwassen, en klaar is Elias.

Later vandaag hoe Elias betrokken is bij Klóosterboer BV en een nieuw hoofdstuk over Kristian Smith en zijn Sono International Ltd en Cujaba Holdinds BV.

Het bedrijf Kloosterboer BV bestaat al bijna 100 jaar. De laatste 30 jaar is het een steeds grotere medespeler in het opslaan van gekoelde en bevroren waren over de gehele wereld. En sinds een jaar of 20 hebben de 2 Noorse opper Boeven aanzienlijk geinvesteerd in het bedrijf. Zo werd er ook een grote koelhal gebouwd in Moss Noorwegen voor de opslag van behoren vis, en daar is ook een grote gemeente van BCC. Dus ook om daar de volgers van BCC aan het werk te houden zodat ze weer meer kunnen doneren voor de 2 Noorse opper Boeven. Dat deel van Kloosterboer BV is in 2020 weer verkocht, omdat men bij BCC/CGN genoeg had aan de koel en vries mogelijkheden van het nieuwe Leroy Seafood.

En door tal van overnames en investeringen in de internationale vishandel, is ook de taak van Elias Bosma binnen het netwerk van BCC/CGN gegroeid. En zo heeft inmiddels de hele familie Bosma goede banen binnen dat netwerk. En met die overname had dan ook de oprichting van het bedrijf SeaView te maken. Daar zijn “zogenaamde” investeringen mee gedaan om geld van de ene plek naar de andere plek te krijgen. Het had dus niks met overname van doen, maar het was een tijdelijk tussen station voor het betalingsverkeer van de 2 Noorse opper Boeven. Zo konden grote bedragen (gestolen uit BCC) van de ene plek naar de andere plek worden overgeboekt. En Elias doet alles om maar wat mee te mogen mee graaien uit de goede doelen pot van BCC/CGN.

Ja, onze Elias Bosma is samen met de 2 Noorse opper Boeven wel het toppunt van een vrome christen. Daarmee laten ze aan iedereen de ware aard achter de leiding van BCC/CGN zien. En daarom denk ik dat “BCC Brunstad Christian Criminals” een veel betere naam is voor het BCC van Smith, Larsen, Staal, Nooitgedagt, Weggeman, en niet te vergeten Bosma.

Ik heb wat interne emails gekregen waaruit blijkt dat Elias Bosma de leiding van andere CGN gemeenten om uitleg vraagd over de bestedingen van hun giften en donaties. Ook vraagt hij uitleg over bepaalde stichtingen binnen CGN en hun ANBI status. Beetje apart voor iemand die zich voorsteld als “gewone broeder” zonder enige leidinggevende functie binnen CGN.

Wát is de functie van Elias Bosma nou binnen CGN?. Hierover ga ik van de week verder, en ook hoe de afspraken tussen Elias en de politie agenten tot stand zijn gekomen. Want over Elias Bosma kan ik ondertussen een boek vol schrijven. Elke dag krijg ik ladingen met emails over zijn “activiteiten” binnen en buiten CGN toegestuurd. Maar voornamelijk over de overname van “zijn” Rodévis door de Noren, en wat hem dat heeft opgeleverd. Dus met Elias ben ik voorlopig nog niet klaar. En ook voor Jan Hein Staal heeft die overname aardig wat opgeleverd, dus ook die komt nog even aan de beurt op BCC Brunstad Christian Church. Het blijkt al wel dat o.a de 3 CGN Boeven regelmatig een beroep doen op Elias Bosma als er iets niet op de christelijke manier “geregeld” moet worden. Of als de 3 CGN Boeven er niet rechtstreeks bij betrokken willen zijn. Elias is de opruimer van problemen binnen CGN, en heeft dan ook alles wat hij heeft daaraan te danken. Een heel goed betaalde visboer is het. Vandaar dat ik het verhaal over Rodévis, en de overname daarvan maar onder een eigen hoofdstuk ga doen. Dan kan ik daar Leroy SEAFOOD, en het aandeel daarin van Jan Hein Staal allemaal in kwijt. Dat dus later.

Deze mail had ik nog vergeten. Hieruit blijkt wel dat het algemeen bekend is wat de taak van Elias Bosma binnen CGN is. En ook heb ik wat uitleg gekregen van de oud boekhouder uit Apeldoorn over het hoe en waarom van SeaView BV. Volgens de oud boekhouder gebruikt vooral Bernt Aksel Larsen regelmatig enkele volgers van BCC om hen bedrijven op naam te laten zetten. Deze bedrijven dienen dan korte tijd als doorvoer rekening voor gelden die hij vanuit bv een Stichting naar een privé bedrijf moeten worden overgeboekt. En zo is dat ook gebeurt met het SeaView van mevr. Bosma.

En over Elias Bosma blijf ik aardig wat informatie krijgen. Vooral uit Urk en van oude bekenden van hem die met hem of voor hem gewerkt hebben. Alles wat ik over hem hoor komt met elkaar overeen. Het is op het eerste gezicht een aardige man, zolang alles gaat zoals hij het wil. Ook zou hij betrokken zijn bij schimmige zaakjes, waaronder de aankoop van een pand zo,n 10 jaar geleden. Ik heb daar wat meer informatie over gevraagd, en hoop daar later op terug te komen. Ook zou Elias zakelijk het vertrouwen van klanten en zakelijke contacten proberen te winnen door te vertellen dat hij een “leidinggevende functie” heeft bij de Christelijke gemeente CGN. Blijkbaar denkt hij dat mensen meer vertrouwen in hem hebben als hij zich uitgeeft voor een vrome christen. Misschien dan maar goed dat hij hier op mijn site staat. Als men hem nu googled, dan ziet men meteen wat voor crimineel het is. En zeker geen vrome christen.

En dat geldt voor meerdere van dat Noorse gespuis dat hier op mijn site genoemd wordt. Ook de bedrijven die ik genoemd heb komen op google tevoorschijn, en men ziet wat ik over deze bedrijven heb geplaatst. Uiteindelijk zullen er zakelijk gezien een hoop bedrijven en personen geen zaken meer willen doen met dit tuig. Zodat het BCC/CGN uiteindelijk véél meer kost dan mijn vordering aan hen. En ik hoop zoveel meer dat ze er hun levenlang spijt van houden dat men mij heeft genaaid. En misschien krijg ik nog eens de eer om het grootste kwaad van BCC/CGN genoemd te worden.

Moet mn afspraak met Elias verzetten naar een andere datum. Hier zijn we weer terug naar code “rood” ivm de Corona regels. Ik kan zelfs de provincie Alicante niet uit komen, laat staan dat ik het red om naar nederland te rijden. Maar ik beloof Elias dat ik hem zo gauw het kan onder ogen kom.

Dan kunnen we het o.a ook eens hebben over Annabel Wolf die beweerd nog aardig wat van Elias tegoed te hebben.

En daar wil ik natuurlijk ook zijn kant wel over horen. Want van haar heb ik informatie genoeg, maar wil graag de kant van Elias Bosma ook horen. Want als ik dit over Elias Bosma plaats, en uitleg wat die “service” dan was dan zullen voor hem en voor CGN de consequenties erg groot zijn. Ik heb de informatie ondertussen al 3 maanden, en heb er niks mee gedaan. Niet omdat ik niet wil, maar omdat ik de informatie wilde gebruiken voor mijn “deal” met BCC/CGN. Vandaar dat Elias Bosma vandaag de tijd heeft op op Annabel Wolf te reageren. Doet hij dat niet zal ik morgen alles wat ik in deze heb gewoon gaan plaatsen. Dat betekend o.a dat hij er waarschijnlijk nog een zaak bij krijgt. En ook Leroy Seafood zal weinig anders kunnen dan hem op straat te zetten. Dus ik denk dat hij beter kan reageren. Op zijn minst zet ik er dan zijn kant van het verhaal bij, en moet de lezer zelf maar beslissen welk van de 2 verhalen geloofwaardig is.

Normaal gesproken zou ik dit gewoon plaatsen, maar omdat ik hiermee waarschijnlijk zijn hele “carriere” verneuk lijkt het mij beter om hem vooraf een dag de tijd te geven om mij zijn kant te vertellen. Ik weet dat hij elke dag mijn site leest, dus heeft hij tijd genoeg om te kunnen reageren. En beter doet hij dat zonder Protonmail, want dan kan hij beter niet reageren. Ik wacht tot morgen. Dan zet ik ook het verhaal van Karel hier op de site. Dat gaat hij me vandaag mailen, maar heb hem beloofd om hem niet voluit op mijn site te noemen. Nog even bedenken hoe we dat doen. En nu kreeg ik een mailtje van een lezer die vroeg wat ik van Elias Bosma tegoed heb. Dit omdat ik hem hier op mijn site zo afbrand.

Niks. Ik heb niks tegoed van Elias Bosma. Nooit iets van hem tegoed gehad ook. Tijdens mijn “oorlog” met Jonathan van der Linden, BCC en CGN kwamen er geregeld mailtjes binnen over het “knokploegje” van o.a Jan Hein Staal onder leiding van Elias Bosma. Daar moest ik dus wel over schrijven. Hoe meer ik schreef, hoe meer er over hem binnen kwam. En doordat mijn naam op JVL REPORT werd genoemd met Ben van Wijhe, kwam bij mij de informatie van de overval op Ben binnen. Zo doende is Elias bij mij op de site terecht gekomen. Ik had een half jaar geleden nog nooit van de man gehoord. Dat is nu wel anders. Hij is ook mijn best gelezen onderwerp.

Karel gaat samen met Willem en Menno naar de afspraak die Menno heeft met Elias Bosma op kantoor bij Leroy Seafood.

Menno is degene die van Elias de vraag kreeg of hij iemand wist die met “spoed” een computer uit een woning kon jatten. Terwijl de bewoners waarschijnlijk thuis zou zijn. Menno wist wel iemand en regelt een afspraak tussen Elias Bosma en Karel. Maar omdat de bewoners thuis konden zijn heeft Karel zijn maat Willem meegenomen.

Als ze met zijn 3en het kantoor van Elias binnenkomen zit Elias al aan tafel met een andere man. Iedereen heeft zichzelf voorgesteld, maar Karel weet de naam van de andere persoon niet meer.

Als ik hem kortgeleden de foto van David Nooitgedagt door app, zegt hij er 100% zeker van te zijn dat hij de andere man op kantoor van Elias Bosma was. Wat dus betekend dat David Nooitgedagt betrokken was bij de “aanslag/overval” op Ben van Wijhe.

Dus het verhaal dat BCC/CGN hier volgens de Noorse praatpaal Berit, niks mee te maken heeft is ook weer gelogen. Op zijn minst is CGN hierbij betrokken.

Tijdens het gesprek werd het Karel duidelijk dat ze bij een hoekhuis moesten aanbellen (het liefst als pakket bezorgers met jas) en de bewoner moesten overmeesteren en hem dwingen zijn laptop af te geven. De laptop zou op het bureau staan van het kantoor in huis. Makkie werd er nog bij gezegd. Maar als het moest konden ze hem wel een pak rammel geven. Karel moest nog lachen om de uitdrukking “een pak rammel”. Ze hebben nog wat gepraat en kregen, nadar de accoord waren van Elias Bosma een plastic zakje met daarin 10.000 euro. De afspraak was dat ze de overval de volgende ochtend zouden plegen, en dan dezelfde avond om 19 uur weer op kantoor zouden komen bij Elias. Bij aflevering van de laptop zouden ze nog een keer 10.000 euro krijgen.

Menno heeft 5000 euro gekregen voor het regelen van Karel en Willem. En mocht Elias of CGN dit ontkennen, dan zijn ze alle 3 bereid om dit bij justitie alsnog te verklaren.

De overval op Ben van Wijhe heeft CGN dus in totaal 15.000 euro gekost, want de laatste 10.000 euro zijn nooitbetaald. Dus BCC/CGN, bij deze staat het volgens mij nu 4-0 voor MIJ !!!

CGN en Elias Bosma zijn gewoon schuldig aan het opdracht geven voor een “diefstal met geweld”. Het is dus gewoon “BCC Brunstad Christian Criminals”.

En mochten ze dit bij BCC/CGN durven te ontkennen, ik heb de orginele email van Karel waarin hij dit verklaard. Dus hopelijk gaan jullie weer met een advocaat dreigen, dan doe ik daar graag aan mee. En Elias, het ergste komt morgen.

En dan nog even terugkomend op de “service” die Elias Bosma niet betaald heeft, dat ging over een “concurent” van hem. Elias Bosma betaald een vrouw om avonden lang met deze concurent aan te pappen in de hoop dat deze er in mee gaat, en vreemdgaat met de “dame” die Elias betaald. De “concurent” is er niet ingetrapt (omdat hij waarschijnlijk wél een vrome christen is) en Elias heeft de desbetreffende “dame” voor het gemak ook maar niet betaald. Nou Elias, ze is boos. En zegt nog een heleboel over je te weten.

Later vandaag verder met Johannes Bosma en in hoeverre hij betrokken was bij de overval op Ben van Wijhe.

David Nooitgedagt is de grootste “schijnheil” in de zaak rond de overval op Ben. Hij was degene die opperde dat Jonathan zijn gestolen miljoenen met medewerking van Ben ergens had ondergebracht. En dat Ben in zijn ogen dan ook wel moest beschikken over de “gegevensdrager” ( de USB stick ) die Jonathan voor de zekerheid had.

Nadat Jonathan van der Linden 8 miljoen euro had doorgesluist met medewerking en medeweten van enkele andere hooggeplaatste CGN leiders, had hij duizenden página,s aan emails en overboekingen gedownloaded op zijn eigen USB stick om bij “problemen” iets achter de hand te hebben.

David Nooitgedagt was ervan overtuigd dat deze USB stick in het bezit was van Ben van Wijhe. Tijdens gesprekken met Elias en Johannes heeft hij aangegeven er heel veel voor over te hebben om deze USB stick in zijn bezit te krijgen. Als zwager van Elias en Johannes wist hij dat Elias alles zou doen om maar een goede functie binnen CGN te krijgen. En Elias is daarna met het plan gekomen om “eigenhandig” de USB stick bij Ben van Wijhe uit zijn kantoor te laten roven.

Ook David Nooitgedagt is net zo schuldig als Elias Bosma. En Johannes Bosma is degene geweest die de adressen van Ben van Wijhe en Jonathan van der Linden/van Leersum heeft geregeld. Want David Nooitgedagt moest hier zo min mogelijk mee te maken hebben. Maar gaat wel bij het gesprek zitten waar Elias de opdracht voor de overval geeft. Ervan uitgaande dat ze hem niet kenden, en dat ze er mee weg zouden komen. Helaas voor deze CGN Boeven zijn ze er dus niet mee weg gekomen. En weet nu half nederland dat de hele familie Bosma, inclusief David Nooitgedagt, op de hoogte was van het plan om Ben van Wijhe en later (als zou blijken dat Ben de USB niet had) op Jonathan en zijn dure Nilfisk.

En als dank zouden de gebroeders Bosma een leidende functie binnen CGN krijgen. Jammer, maar voorlopig krijgt Elias een mooie functie op de “werkzaal” van een mooie “hollandse” penitentiare instelling. En dat is ook precies waar hij ( en veel ander Noors gespuis ) thuis hoort. Ook krijg ik geregeld mailtjes van mensen die Elias Bosma kennen vanuit hun werk. Dat zijn dus geen Noorse Broeders of ex Noorse Broeders. Gewone hard werkende mensen, die laten weten dat het tijd werd dat Elias eens een tijdje wordt opgesloten, en mensen die blij zijn dat ik hem hier op mijn site aan het “kruis nagel”. Leuke woordspeling met pasen, toch Elias???

En ik beantwoord die mensen steeds met dezelfde 5 woorden. “Ben nog maar net begonnen”. Tegen de tijd dat ik klaar ben met Elias Bosma ligt hij thuis braaf de hele dag in zijn bedje.

Dan is het voortaan een braaf jongetje, met een uitkering, en een strafblad. En héél véél spijt. Zeker nadat ik van de week nog een stuk plaats dat mij is toegestuurd vanuit Urk. Ik moet het nog wat aanpassen en inkorten, want het is een heel verhaal over de criminele gangen van Elias de paling.

En die bijnaam heeft hij niet alleen omdat het zo,n gladjanus is, maar meer omdat het een “lijkenvreter” is.

Elias de paling !!!

Ook krijg ik de afgelopen dagen weer een hele berg mail over “Jan Rosekrans” dat nogal belastend, maar vooral gedetailleerd, is. Ik weet even nog niet wat ik daar mee moet, maar als ik het al plaats, dan onder een eigen hoofdstuk. Want het is in totaal zoveel, dat ik er dagen mee bezig zal zijn. En ik moet zeggen, dat als het waar is, hij zijn keten aan garagebedrijven wel kan opdoeken. Zo erg is het.

Het verhaal dat ik over Elias Bosma toegestuurd heb gekregen is uit de tijd dat hij nog een hard werkende visboer was. Maar toen al was hij niet vies van een beetje de boel besodemieteren, en mensen niet te betalen. Het moet in 1995 of 1996 zijn geweest dat Elias de bedrijfs inboedel opkoopt van een overleden visboer. Ik kan uit wat ik heb niet opmaken of de man geen kinderen had, of dat de kinderen de zaak niet wilde overnemen. Maar de weduwe moest van de inboedel af, en kon het geld goed gebruiken. De inboedel bestond uit een vissersboot in de haven van Urk, en alle materialen die men gebruikt bij het vissen en om de vis klaar voor verkoop te maken.

Uiteindelijk zou Elias Bosma alles overnemen voor het bedrag van 230.000 gulden. De boot zou hij pas een tijdje later betalen zodat hij de tijd had om het geld te regelen. Hij betaald de weduwe 10.000 gulden en ze heeft hem nooit meer gezien.

Elias heeft de boot aan een andere visser op Urk verkocht voor ruim 380.000 gulden en de weduwe daar geen cent van betaald. Zo blijkt Elias vaker zaken te hebben gedaan, en zo is hij aan het geld gekomen waarmee hij zijn Rodévis heeft groot gemaakt. Wat dat betrefd past Elias Bosma dan ook wel heel erg goed tussen de rest van het Noorse gespuis. Het zijn echte Noorse Boeven. Ik heb het verhaal nogal kort gehouden, omdat het wat ingewikkelder is gegaan dan dat ik het vertel, en ik heb de namen eruit gelaten en het boot nummer. Ik weet niet of die boot nog bestaat, maar het belangrijkste voor mij is om een beeld te schetsen van onze oooo zo vrome en gelovige Elias “de paling” Bosma.

Ook ga ik nog wat verder met Johannes Bosma, en ik krijg nogal wat informatie over ene Aad Bosma. Maar over Aad Bosma moet ik nog wat uitzoeken voordat ik het kan, en wil, plaatsen. Verder heb ik vandaag een mailtje gestuurd naar Leroy Seafood, om Elias de kans te geven zijn kant te vertellen over iets dat ik de komende dagen ga plaatsen. Ik weet niet of hij het lef heeft om met zijn eigen email (of dat van Leroy) te antwoorden, maar ben bang van niet. Ik heb de mail amper verstuurd of ik word alweer bedreigt door de “donder god”. Nou kan dat puur toeval zijn, maar ik denk dat de “donder god” zelf ook in Ijmuiden woont. En dat hij op zijn minst “aardig bevriend” is met o.a Elias Bosma, Jan Hein Staal en David Nooitgedagt. Maar hoe het ook zit, dat maakt niet veel uit. Ik heb Elias Bosma in ieder geval de mogelijkheid gegeven om zijn kant te vertellen, en om eventueel op de rest over hem te reageren. Doet hij dat niet, dan zet ik het gewoon op mijn site zoals het mij is toegestuurd. Normaal vraag ik ook niet om een reactie, maar in dit geval wordt er nogal wat gezegd over Elias, dat ik wel vind dat hij zich hiertegen moet kunnen “verdedigen”. Die kans heeft hij tot morgen avond. Dan plaats ik het, met of zonder zijn kant. En ik beloof hem, dat als hij reageert ik zijn mail zal plaatsen. Grijp je kans dus Elias. Het is de enigste kans die ik je geef.

Nou, Elias zit nog te wachten tot zijn teelballetjes zijn ingedaald, want het lijkt er niet op dat hij gaat reageren. Dan moet ik maar aan mijn verhaal gaan beginnen.

Al maandenlang krijg ik mailtjes van een vrouw. Een vrouw die zegt nog tonnen tegoed te hebben van Elias Bosma. Tot afgelopen week was het nogal vaag, waarom zij die tonnen dan tegoed zou hebben van Elias. Totdat ik vorige week op mijn site had gezet, dat de vrouw van Elias de eigenaresse is geweest van SeaView BV in Ijmuiden. Zij begon te vertellen dat zij de afgelopen jaren heel wat bedrijven voor Elias op naam heeft laten zetten van “katvangers”. Veelal junken, of daklozen. Deze zetten dan tegen betaling wat bedrijven op naam die korte tijd later weer worden uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze bedrijfjes dienen korte tijd als tussenstation om geld naartoe over te maken, en daarna van daaruit geld naar de Ltd,s en Holdings van het Noorse gespuis over te maken. Volgens haar is dit al met bemiddeling van haar met ruim 50 bedrijfjes gebeurd. Steeds werd er netjes betaald, maar op het laatst niet meer. Ze zegt alle papieren van de Kamer van Koophandel nog in haar bezit te hebben. Die kan ik van haar krijgen zodra zij haar geld heeft gehad. Nou, een paar ton heb ik zo niet even onder mn matras liggen, maar ook zonder bewijs plaats ik het toch. Het klinkt vanaf dag 1 allemaal erg geloofwaardig dus ik ga hierover nog wel het e.e.a uitzoeken.

En het bewijs heb ik niet nodig als ik zo in mijn mailbox kijk. Ik zou geen protonmail meer plaatsen. Maar mail van de enige echte dondergod die moet ik wel plaatsen. Net als jezus met Pasen uit de dood opgestaan. Niet dat hij daar veel plezier aan zal beleven als deze “dondergod” mijn kinderen nog eens durft te bedreigen. Ik mag dan ook voor Elias hopen dat ik er nooit achter kom dat hij degene is achter dit proton account. Want Elias, dan ben je echt aan de beurt. En niet alleen op deze site, maar dan trek ik je aan je bovenlip heel Leroy Seafood door en lijk je daarna op een dooie zalm. Als je wilt dreigen, kom dan gewoon naar me toe. Die Noorse praatpaal heeft mijn privé gegevens dus kom gerust eens langs. Je had beter gewoon kunnen reageren, dan had je op zijn minst laten zien dat je een beetje een vent bent. Nu zie ik je als een zielige crimineel die zich achter zijn mede boefjes verschuilt met een proton account. Wat een belachelijke stumper ben je.

En niet alleen ik. Je bent al geruime tijd met stip mijn best gelezezen onderwerp. Op de een of andere manier zijn er veel mensen geinterreseerd in jou capriolen. Ook krijg ik aardig wat “onaardige” mail over je. En dan vooral ook vanuit de vishandel. Je hebt jezelf de afgelopen jaren niet erg geliefd gemaakt Elias !! En dan heb ik het tot nu toe alleen nog maar bij zaken gehouden waarvan ik weet dat ze waar zijn, of waarvan ik op zijn minst denk dat de mail door een oprecht persoon naar mij is gestuurd. Vanaf nu plaats ik ook alle “rotzooi” over je. Waar of niet waar. Dat beslissen de lezers dan zelf maar. Want als jij te broers bent om te reageren op mijn vragen, dan kan ik plaatsen wat ik wil. En dat ga je niet leuk vinden. Iedere klant van je die je naam googled zal gezien krijgen wat ik hier over jou plaats. En op den duur zal je dat aardig wat aan geld kosten. Allemaal geld dat je niet kunt doneren aan dat stelletje BCC/CGN criminelen. Dus indirect kost het die 2 Noorse opper Boeven geld. En daar zullen zij dan ook weer niet blij mee zijn. Want kom niet aan “hun” geld.

Vuiligheid over Elias

Op 24 december 1996 is onze “schijnheil” Elias winkelen geweest met Karin. Om vervolgens een paar uurtjes met haar te liggen vozen, om daarna Kerstavond te vieren met gezin en familie. Ik weet niet of het waar is, maar heb Karin gegoogled, en ze bestaat echt. Ze woont ook vlak bij Urk, het zou dus zomaar waar kunnen zijn. En van dit soort verhaaltje komen er nog véél en véél meer. En of ze nu waar zijn of niet, is niet belangrijk. Van hetgeen BCC/CGN zegt is 98% ook niet waar. En Elias Bosma is geboren als een leugen.

Ook blijkt Elias bij meer bedrijven betrokken te zijn dan alleen SeaView, Leroy Seafood en Rodé vis. En niet alleen de handel in vis heeft daar de voorkeur.

Het gaat er daar meer om dat er sporttassen met andere handel uit zee gevist worden.

Enkele weken terug kreeg ik dit verhaal al. Maar omdat het niet direct iets met de Noorse Boeven te maken heeft had ik het niet geplaatst. Maar nu bij het Noorse tuig waar Elias Bosma, ook onder valt alles geoorloofd is, doe ik het dan toch maar wel.

In de jaren 2015 2016 blijkt de vrome Christelijke broeder Elias Bosma zijn geld verdient te hebben met het “laten” opvissen van sporttassen met harddrugs voor de nederlanse kust. Dit werd dan aan land gebracht bij Ijmuiden waar hij het dan in ontvangst nam. Hier werd hij klaarblijkelijk heel goed voor beloond. En dit heb ik van een betrouwbare informant, die zakelijk betrokken is geweest bij de handel en wandel van Elias Bosma. Hierover, en Sea View Ijmuiden later meer op Elias Bosma 2.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: