Oslofjord Convention Center, Hendrik Jan Weggeman

De 3de CGN Boef

Zoals eerder opgemerkt, hetzelfde geniepige glimlachje als al dat andere Noorse geboefte.

Hendrik Jan Weggeman is eigenaar van het “familie bedrijf” Emergo.

Het bedrijf dat nog bestaat doordat het leningen heeft gekregen van BCC Financial Ltd die het nooit terug heeft hoeven te betalen. En omdat het hout geleverd krijgt van andere BCC/CGN bedrijven, en de factures hiervoor worden betaald vanuit de goede doelen Stichting Hippo Mundo Charity. Op die manier kan elke dombo een miljoenen bedrijf opbouwen. Maar ondertussen staat wel vast dat alles bij BCC/CGN net iets anders gaat dan bij de rest van de wereld.

En wat dat “familie bedrijf” betrefd, dat wás. Dat is het al lang niet meer. Op het moment dat Hendrik Jan Weggeman de 70.000 euro van BCC Financial Ltd aannam, werd het een BCC/CGN bedrijf. En die hebben het nu dan ook voor het zeggen bij Emergo.

Maar dat wil niet zeggen dat Hendrik Jan Weggeman het niet druk heeft. Hij is als directeur al druk bij zijn Emergo. Dan is hij één van de 3 CGN Boeven. Daar is hij druk met het jatten en verduisteren. Maar toch heeft hij nog tijd over voor zijn andere bedrijven en stichtingen. Zoals de Stichting Administratie kantoor Service Partners Nederland, Multi Service Nederland bv, Eyesonit bv, Personeelservice Nederland bv, Stichting SPNL, Service Partners Nederland bv, en Clarity BV. Ja, hoe doen ze het.

Maar zo hebben ze allemaal bij de leiding van BCC/CGN een bedrijfje of 5, 6, 7.

En als we dan op het adres van Clarity bv kijken, Plein 1945 nr 27 te Laren, dan komen we daar nog een hele rits aan CGN gelieerde bedrijven tegen. Zoals het Fisher Investments Luxembourg van de gebr Visser. Alles bij BCC/CGN staat in verbinding net elkaar, en alles factureerd naar elkaar, en binnen 10 minuten os iedere boekhouder het overzicht kwijt.

Precies zoals Jonathan van der Linden het bedacht had.

En de paar veroordeelde criminelen bij de Noorse Boeven gaan er na hun veroordeling door justitie bij BCC/CGN niet echt op achteruit. Het “lijkt” wel of ze ervoor worden “beloond” door de leiders van BCC/CGN. Eigenlijk lijkt het er niet op, maar is het gewoon zo. Ook niet gek, als deze miljoenen uiteindelijk gewoon in het BCC/CGN netwerk terecht komen. Wat dat betrefd zou justitie de hele leiding van BCC/CGN gewoon op kunnen pakken en veroordelen voor “opzet heling”. Dat zouden de bij iedere andere criminele organisatie dan ook zeker doen.

Maar bij deze criminele organisatie, de BCC Brunstad Christian Criminals blijkt dat anders te zijn. Ik zou ook nooit een schikking los gepeuterd krijgen als ik 8 miljoen euro gejat zou hebben. Ik zou ook geen 2 jaar krijgen als ik een energie bedrijf naai voor 30 miljoen euro. Ik krijg al 2,5 jaar voor diefstal stroom voor mn wiettuintje.

Verschil moet er zijn.

En dat is er bij BCC/CGN zeker ook. De gulle vrome Noorse Broeders zullen hun hele leven bij BCC/CGN dezelfde gulle vrome Noorse Broeders blijven. De minder vrome criminele Noorse Boeven zullen ook hun hele verdere leven bij BCC/CGN dezelfde criminele Noorse Boeven blijven. Met het verschil dat de Noorse Boeven over veel meer geld beschikken, en niet tot midden in de nacht bij DWN Service werken om aan hun quotum van “geven” te komen.

Dat is wel nodig met zoveel criminelen in de top. Want al dat Noorse gespuis moet ook eten. En dure huizen. En meerdere dure auto,s. En als het dan allemaal niet snel genoeg gaat met dat “geven” van die gulle vrome Noorse Broeders, dan pak je ze toch gewoon hun vakantiehuisjes op Pagedal af. En geef je de schuld aan het “veel te grote, en veel te dure Oslofjord Convention Center”. En er is weer even genoeg om te verdelen. Dat is de BCC/CGN manier. En daar zijn de 3 CGN Boeven Staal, Nooitgedagt en Weggeman bij CGN de hoofd schuldigen aan. Fijne jongens.

En zo zien ze zichzelf.

Maar zo zie ik ze. Tot op het bot crimineel. Maar te laf om zich te laten zien of horen. Alleen via een anonieme Protonmail account durven deze laffe oplichters te reageren.

Maar zakelijk gaan ze met mij nog wel wat moeite krijgen. Iedereen die nu op google zoekt naar Káre J Smith, Bernt Aksel Larsen, Jan Hein Staal, David Nooitgedagt, Hendrik Jan Weggeman, Elias Bosma of de gebr Visser zal te zien krijgen wat een stelletje laffe oplichters het zijn. En ik ben nog niet klaar. Ik wil er ook nog voor zorgen dat hetzelfde gebeurd bij hun bedrijven en zogenaamde stichtingen. Ik heb ze bij BCC/CGN vooraf netjes gewaarschuwd dat dit zou gaan gebeuren. Maar ze dachten; dat doet hij toch niet. En als hij het wel doet geeft hij gauw genoeg op. NIET DUS!!!

En de heren Staal, Nooitgedagt en Weggeman heb ik persoonlijk al jaren terug hiervan op de hoogte gebracht. Ook toen hadden ze vanachter hun PC praatjes genoeg. Maar er komt een dag dat ik die grote mond in levende lijve wel eens wil zien. En uiteindelijk is BCC/CGN degene die aan het kortste eind trekt. Uiteindelijk kost het vele malen meer om mij niet te betalen. Zakelijk maak ik alles op mijn site maar bekend wat ik op internet tegen kom, of wat lezers van de site mij toesturen. Hier en daar eens aangevuld met wat “inside” informatie. En langzamerhand ben ik aardig op weg om het hele criminele BCC/CGN netwerk bloot te leggen. En zodra ik naar Cyprus kan reizen nagel ik met name de heren Smith en Larsen gruwelijk aan het kruis.

Ook heb ik van Dhr Maus van Loon wat informatie gekregen. Maus van Loon was de directeur bij Electrabel. Het bedrijf dat Rendo heeft overgenomen. Volgens Dhr van Loon heeft hij 118.000 euro betaald aan Richard Woldring onder valse voorwentselen. Daar waren de gebr Visser de oorzaak van. Zij hadden samen met Richard Woldring enkele documenten vervalst waaruit zou blijken dat één van de voorwaarden bij een eventuele overname zou zijn dat er vooraf 1.180.000 euro zou worden betaald op een andere rekening. Dit zou te maken hebben met een Stichting die voor een deel eigenaar zou zijn van Rendo. Achteraf ging het dus rechtstreeks in de zakken van de gebr Visser, en Richard Woldring. Geheel in de BCC/CGN stijl.

Ik ben nog aan het bekijken of ik genoeg heb om de gebr Visser ook hun eigen página te geven. Wel zo eerlijk tenopzichte van die andere “laaielichter” Elias Bosma. Blijkt ook weer een goede bekende te zijn van de gebr Visser. Maar zo zit het bij al dat gespuis bij BCC/CGN, ze kennen elkaar allemaal, en komen ook via elkaar steeds hogerop.

Zo kent Hendrik Jan Weggeman onze vriend Jan Hein Staal ook al ruim 25 jaar, en is door diezelfde Jan Hein Staal hogerop gekomen. En zo is dat ook gegaan met David Nooitgedagt. En ook Jonathan van der Linden is door Jan Hein Staal voorgesteld aan de 2 Noorse opper Boeven om zijn “fiscaal talent” optimaal te benutten voor de 2 opper dieven uit Noorwegen. En dat heeft hij in zijn 7 jaar un de top van CGN dan ook zeker gedaan. Alleen al door de fiscale trucjes van Jonathan zijn BCC Financial Ltd en de Stichting Hippo Mundo Charity uitgegroeid tot wat ze nu zijn. Miljoenen makers.

Waardoor ook het bedrijf van Hendrik Jan Weggeman, Emergo, een flinke financiele injectie kon krijgen. En waardoor ook Emergo kon uitgroeien tot het miljoenen bedrijf dat het nu is. Het hele bedrijfs gebeuren bij BCC/CGN is voor het grootste deel door Jonathan ontworpen. En daardoor bestaat nu het Oslofjord Convention Center. Zonder Jonathan had dat er nooit gekomen. Zonder Jonathan hadden er tientallen miljoenen minder in BCC Financial Ltd gezeten. Zonder Jonathan was de Stichting Hippo Mundo Charity al in 2011 opgehouden te bestaan. Zonder Jonathan was Pagedal al lang niet meer van CGN geweest. Kort gezegd, zonder Jonathan was BCC/CGN nog niet de helft geweest van wat het nu is.

En daarom zijn ze bij BCC/CGN ook zo voorzichtig met Jonathan. Want als er iemand is die BCC/CGN kan breken, is hij het wel. Hij weet alles van de 2 Noorse Boeven, en alles van de 3 CGN Boeven, en alles van en over Elias Bosma en zijn boere familie. Maar ook alles van de deal die de gebr Visser hadden met Electrabel. Want wie zou die “zogenaamde stichting” hebben geregeld waar Dhr Maus van Loon zijn 1.180.000 euro naar had overgemaakt? Dus ja, ook hierin zit een aandeel van de Noorse Boeven. En dáár was de 375.000 euro voor die de Vissertjes aan CGN hadden “uitgeleend”. Een verkapte betaling voor geleverde diensten. Wij noemen dat zwijggeld voor een medeplichtige. Maar blijkbaar zagen ze dat bij justitie anders.

Of er waren andere belangen “groter” dan die van Jonathan van der Linden !!!

Belangen die ze bij BCC/CGN niet kunnen onderdrukken. Het chronisch moeten jatten. De enige reden van het bestaan van BCC/CGN. Behalve dan natuurlijk voor de echte Noorse Broeders die wel echt het leven van een echte gelovige leven. Die mensen, daar heb ik respect voor. Ookal ben ik zelf niet zo van het geloof. Maar voor dat Noorse tuig heb ik nog minder respect dan voor welke crimineel dan ook. Van mij mag iedereen doen wat hij of zij wil. Maar niet over de rug van andere mensen en uit naam van een “christelijke gemeenschap”. Dat Noorse gespuis is nog lager dan laag. En daar hoort Hendrikje ook bij. Dus ben ik nog niet klaar met hem. En ook Emergo krijgt nog een eigen página, net als de Stichting Hippo Mundo Charity en nog wat andere bedrijven en stichtingen. Zodat als mensen de naam Googlen, zij ook te zien krijgen wat erover op BCC Brunstad Christian Criminals staat. Gewoon om nog even te pesten.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: