Oslofjord Convention Center, Hippo Mundo Charity

De Stichting die vooral de Charity is voor al het Noorse tuig.

De Stichting die bovenaan de keten van BCC/CGN staat. De Stichting van waaruit vele miljoenen zijn gejat. En dan bedoel ik niet de 8 miljoen die Jonathan van der Linden heeft achterover gedrukt. Dat was kleingeld bij al het andere dat er in de loop der jaren vanuit de Stichting Hippo Mundo Charity is gejat. Vele Noorse Boeven zijn er rijk mee geworden, en vele Noorse Broeders hebben er zich voor het schompus gewerkt.

Een goede doelen Stichting met maar 1 goed doel. Het vullen van de zakken van ondermeer de heren Smith, Larsen, Staal, Nooitgedagt en Weggeman. De grootste grabbelton van BCC/CGN. En de 8 miljoen die Jonathan gejat heeft, had anders ook bij de heren Smith en Larsen terecht gekomen.

Verder speelt de Stichting Hippo Mundo Charity ook een grote rol bij de fraudes die gepleegd worden bij o.a de bedrijven Finn Tack Ltd

en Horze International GmbH

Waardoor ook miljoenen zijn verdwenen in de zakken van de heren Smith en Larsen.

Ook is de Stichting Hippo Mundo Charity eigenaar cq aandeelhouder in de Stichting FRES. De Stichting FRES houdt zich volgens de website bezig met het aanleggen van stroom in de afgelegen gebieden van o.a Cameroen. En is in bezit van de ANBI status die de Stichting Hippo Mundo Charity zelf al sinds 2016 kwijt is.

En probeer maar eens uit te zoeken of de giften aan de Stichting FRES ook daadwerkelijk gebruikt worden in de afgelegen gebieden daar in donker Afrika. Ik weet zeker dat minstens 80% van de giften aan de Stichting FRES bij enkele Noorse Boeven zijn beland.

En CLS Europe bv, voorheen Northern Logistics bv is ook weer zo,n mooi voorbeeld van de list en bedrog binnen CGN. Toen Jonathan werd opgepakt hebben ze de naam Northern Logistics bv maar meteen veranderd, en de gehele leiding vervangen door o.a enkele duitse BCCers. CLS Europe bv is een dochter onderneming van de Stichting Hippo Mundo Charity waar o.a Jonathan en Jan Hein Staal het lange tijd voor het zeggen hadden. De heren Staal en van der Linden zijn op dezelfde dag uit het bestuur “gestapt”, nadat bekend werd dat Jonathan de 8 miljoen zou hebben gejat.

Maar wie is daar nu de grote “man”? Dat is Viola Rebmann. De Viola die van Horze International GmbH al was vertrokken naar Finn Tack Ltd en bij de Stichting Hippo Mundo Charity al de leiding had gekregen. Zij is nu dus de grote “man” bij alles dat bij BCC/CGN te maken heeft met de Stichting Hippo Mundo Charity.

Een stuk gemakkelijker ook om te jatten bij meerdere bedrijven, waar een mede Noorse Boef het voor het zeggen heeft. Dus promoveer je die persoon naar allerlei hoge functies op posities waar je geen “pottekijkers” wilt hebben. De doorsnee BCC/CGN manier. Vandaar ook dat Siegfried Geiss vanuit Horze International GmbH als bestuurder is aangewezen bij nogal wat bedrijven en stichtingen uit het CGN wereldje. Dit omdat de nederlander, zoals Jan Hein Staal en zijn mede Boeven niet meer vertrouwd worden door de 2 Noorse opper Boeven nadat bleek dat CGN zich wilde afscheiden van BCC.

En over deze Siegfried Geiss valt ook nog wel wat uit te zoeken. Want ook hij is niet geheel van “onbesproken” gedrag. En ook hij heeft weer enkele “eigen” bedrijven op naam staan in o.a Duitsland en Cyprus. En ook hij blijkt betrokken te zijn geweest bij enkele, door Jonathan opgerichte postbus firma,s in o.a Cyprus en Dubai. Waarschijnlijk is hij na het vertrek van Jonathan opgeklommen tot één van de nieuwe vertrouwelingen van het Noorse tuig.

Deze in Noorwegen wonende Duitser behoort al lang tot het vriendenclubje van de 2 Noorse opper Boeven, maar pas sinds het vertrek van Jonathan is hij betrokken bij het nederlandse CGN. Puur omdat men ogen nodig heeft om CGN in toom te houden.

Maar wat hebben de Stichting Hippo Mundo Charity, Finn Tack Ltd en Horze International GmbH nou met elkaar te maken? Behalve dat ze alledrie de paardenwereld gebruiken om hun geld te krijgen, worden de ook consequent door steeds dezelfde groep “bestuurders” geleid. Wordt Piet bestuurder bij HMC, dan wordt hij dat ook bij Finn Tack Ltd en Horze International GmbH. En zo wordt het voor de 2 Noorse opper Boeven nog gemakkelijker om geld uit deze bedrijven/stichtingen te pakken.

Nu valt er voor mij niet achter te komen hoe het na 2016 gaat, maar tot die tijd was Jonathan er de grote man. En hij heeft verteld dat er ergens laat 2014 door hem een bedrag moest worden overgemaakt van 1.800.000 euro van de Stichting Hippo Mundo Charity naar het bedrijf Smilar Ltd van de heren Smith en Larsen op Cyprus. En zover ik weet is Smilar Ltd niet een van de goede doelen waarvoor de vrome Noorse Broeders zich het schompus werken om te doneren. Maar blijkbaar vinden Smith en Larsen wel dat zij tot de goede doelen van BCC/CGN behoren.

En wat de driehoek HMC, Finn Tack, en Horze betrefd, dat ga ik nu proberen uit te leggen. Ik moet zeggen dat het nogal ingewikkeld is, maar daar komt het “trio” binnenkort uitgebreid op terug.

Dat is ook de reden dat ik de site binnen zeer korte tijd zal overdragen aan hen.

Vanuit Finn Tack gaat geld naar HMC. Dat is voor Finn Tack van hun belastingen af te trekken. Hetzelfde doet Horze. Ook die verrekenen hun “gift” met de belastingen. Bij HMC wás het belasting vrij toen zijn nog hun ANBI Status hadden. Sinds ze die in 2016 zijn kwijtgeraakt gaan de giften eerst naar de Stichting Fres, omdat die wel de ANBI Status hebben. Vandaaruit gaat het naar HMC. Die zouden het voor goede doelen moeten gebruiken, maar zij betalen “valse factures” die door BCC gelieerde bedrijven worden verstuurd onder het mom “werkzaamheden” voor buitenlandse (niet te controleren voor de nederlandse belastingdienst) goede doelen. Deze bedrijven storten weer dmv valse factures door aan privé bedrijven van de 2 Noorse opper Boeven. En dit gebeurd al jaren, en door alle bedrijven binnen het BCC/CGN concern. En wat men zo niet jat, gaat via BCC Financial Ltd naar het Oslofjord Convention Center. Dus komt uiteindelijk ook bij de 2 Noorse opper Boeven terecht.

Maar dat de Stichting Hippo Mundo Charity niet meer over een ANBI STATUS beschikt, maakt voor de Noorse Boeven niet veel verschil. Ze richten een paar andere stichtingen op, vragen daarvoor de ANBI STATUS aan, en laten hun trouwe volgers hun gulle giften overmaken naar de nieuwe stichtingen. Vandaaruit gaat het, zonder dat er een cent belasting over is betaald, naar HMC en vandaaruit gaat het naar de goede doelen. De 2Noorse opper Boeven en de 3 CGN Boeven.

Verder worden er o.a Elias Bosma en zijn Boeven van betaald, en wat er overblijft gaat naar BCC Financial Ltd om er het veel te grote, en veel te dure Oslofjord Convention Center van te betalen. En zo blijft er maar weinig over voor echte goede doelen. Maar het is bij BCC/CGN dan ook niet de bedoeling om de gulle giften van trouwe volgers zomaar weg te geven.

Zoals ik al eerder heb gezegd zijn er bij BCC/CGN niet zoveel goede doelen. De grootste goede doelen zijn Káre J Smith, Bernt Aksel Larsen, hun families en de Noorse Boeven op hoge posities binnen de bedrijven en stichtingen, die het gejat mogelijk maken. En als er in totaal dan een 10% naar een écht goed doel gaat, is het veel. Dus voor de duidelijkheid; van iedere euro die de Noorse Broeders aan goede doelen denken te geven gaat 90 eurocent naar die dikke volgevrete leider van jullie. Zodat hij nog meer dure polo shirtjes van 500 euro per stuk kan kopen.

En daarvoor laten jullie je kinderen s’avonds en in de weekenden werken bij DWN Service.

Ook weer zo,n bedrijf dat eigenlijk met onmiddelijke ingang gesloten zou moeten worden. Alles om maar geen belasting te hoeven betalen, zodat die 2 Noorse opper Boeven nóg meer geld kunnen jatten.

En al deze “belasting technische” truukjes komen uit de trukendoos van Jonathan van der Linden.

Alleen al door die trukendoos van Jonathan hebben de 2 Noorse opper Boeven vele tientallen miljoenen extra kunnen jatten. Deze man had binnen BCC/CGN een standbeeld moeten krijgen.

En waarom zijn de 3CGN Boeven dan alle 3 tot aan het vertrek van Jonathan betrokken geweest bij de Stichting Hippo Mundo Charity? Omdat men in Noorwegen tot aan de aanhouding van Jonathan alle vertrouwen had in de 3 CGN Boeven. Pas daarna kwam men er in Noorwegen achter dat de diefstal van de 8 miljoen euro te maken had met het plan van CGN om zich van BCC af te scheiden. Daarna werd Jan Hein Staal vriendelijk verzocht al zijn bestuurlijke taken meer te leggen. En kregen Hendrik Jan Weggeman en David Nooitgedagt controle vanuit Duitsland door mevr Viola Rebmann.

Zodat dit trío vanaf 2016 ongeveer uitgejat is. Niet dat CGN daar nou beter van is geworden, want de 2 Noorse opper Boeven jatten nu gewoon wat meer uit CGN. En daar kan bij CGN niemand iets aan veranderen. En voor degene die nog mochten twijfelen aan wat ik hier zeg, google eens op de Stichting Hippo Mundo Charity, BCC Finance Ltd, Horze International GmbH of Finn Tack Ltd.

Alle personen die daar in de leiding komen, gaan van daaruit naar meerdere leidinggevende functies binnen BCC/CGN, en bezitten binnen enkele jaren meerdere miljoenen bedrijven en zijn eigenaar/aandeelhouder van meerdere Ltd,s. En voor degene die denken dat zij dat betaald hebben van hun salaris is niet goed wijs. En, volgens BCC/CGN werken alle leidinggevende toch gratis voor BCC/CGN? Of geld dat niet als men bv bij Finn Tack Ltd werkt?

Alles en iedereen in de top van BCC/CGN is crimineel bezig. Van alle personen die ik hier op mijn site heb genoemd is er niet één die ook maar een christelijke haar op zijn kop heeft. Niet één. De BCC/CGN clan zou de naam “kerk” niet eens uit mogen spreken. Het grootste tuig dat er bestaat.

Ik zal het serieus gaan missen dat ik niet meer over BCC/CGN kan schrijven. Ik heb nog zoveel rottigheid over BCC/CGN te vertellen dat het van mij nog wel een tijdje had mogen duren. Maar wie weet. Het kan zomaar zijn dat ik nog eens terug kom op BCC/CGN en hun praktijken. Het zal eraan liggen wat mn opvolgers gaan doen.

Wat de Stichting Hippo Mundo Charity betrefd, in combinatie met de “gestolen” 8 miljoen euro en Jonathan van der Linden, valt nog genoeg te vertellen. Maar omdat mijn opvolgers dit beter kunnen uitleggen, en met orginele documenten kunnen bewijzen.

En dat is waarschijnlijk dan ook de reden voor het hacken van mijn site vorige week, en het bedreigen van mijn “opvolgers”. Die er nu maar voor hebben gekozen om hun strijd tegen BCC/CGN op te geven. En dat was precies de bedoeling. Wat een gek uit Spanje zegt, kunnen ze nog wel ontkennen tegenover hun trouwe volgers. Maar wat door mensen van binnenuit gezegd wordt niet. Maar het goede nieuws is dat ik weer aardig wat mail ontvang van onder andere ex Broeders. Voorlopig kan ik dan ook nog wel even vooruit.

De Stichting Hippo Mundo Charity kreeg in 2020 een kleine 6.400.000 euro van de gulle gevende Noorse Broeders en Zusters. Hoeveel daarvan zit er nu al in de zakken van de Noorse Boeven? Ik denk veel. Heel veel.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: