Oslofjord Convention Center, Jan Hein Staal

De “Massias” van de CGN Kerk

En zoals te verwachten was is ook Jan Hein Staal eigenaar van enkele bedrijven, maar heeft hij nog genoeg tijd over om “voorganger” te zijn voor heel nederland. Heeft hij zijn eigen website voor zijn “schijnheilige” spreuken waarin hij predikt dat men nóg harder moet werken, en nóg meer moet doneren. Dit alles om het voor de top nóg makkelijker te maken om nóg meer uit de pot te kunnen jatten.

Ook was Jan Hein Staal betrokken bij de Jonathan zaak. Want uit de documenten van de “overboekingen” door Jonathan naar zijn vooral in Panama opgerichte privé bedrijfjes, staan toch ook enkele handtekeningen van onze vrome CGN leider. Dat kunnen ze bij BCC/CGN nu dan wel wegwuiven als “valsheid in geschrifte” maar dat wordt wat moeilijker bij enkele interne emails van Staal naar Jonathan, en van ondermeer Bernt Aksel Larsen naar Jan Hein Staal.

In deze emails geeft Staal antwoord op de vraag van Bernt Aksel Larsen waarom hij heeft getekend voor bepaalde overboekingen naar bedrijven die “achteraf” privé bedrijven zijn van Jonathan van der Linden. Als antwoord geeft Jan Hein Staal dat ook hij geen wijs meer kan worden uit het doolhof aan bedrijven en stichtingen.

Jonathan geeft daar een andere kijk op. Volgens hem heeft de zo vrome Jan Hein Staal de jaren 2010 t/m 2015 ruim voldoende mee geholpen met het “afromen” van donaties en giften. Vooral uit de Stichting Hippo Mundo Charity waar hij het jarenlang voor het zeggen had. Maar blijkbaar ook bij de verduistering van een “groot bedrag” uit BCC Financial Ltd. Ik kan dus over Jan Hein Staal voorlopig nog wel een paar dagen vooruit.

Jan Hein “Steel“.

Zou een betere naam zijn voor onze “versjes en gedichten” man. Je kunt je op internet niet schijnheiliger weg zetten dan dat Jan Hein Staal al jaren doet. Op en top Noorse boef.

Dan wordt Jonathan van der Linden opgepakt voor “verduistering” van 8 miljoen euro uit de Stichting Hippo Mundo Charity en binnen enkele weken zijn 3 van de 4 bedrijven van Jan Hein Staal uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bedrijven waar Jan Hein Staal het voor het zeggen had, of waar Hendrik Jan Zeggeman het voor het zeggen had. En uitgeschreven vanwege geen “bekende baten” meer.

Nee die “baten” konden niet meer, want de baten waren verduisteringen. En met een groot onderzoek naar Jonathan konden de heren het niet riskeren om met Convenience Food Cooperation BV verder te gaan.

Dus weg ermee !!!

Ook blijkt hieruit, en uit wat nog komt, dat de 3 CGN Boeven Jan Hein Staal, Hendrik Jan Weggeman en David Nooitgedagt al een lange historie met hun 3en hebben in de “afroom werkzaamheden” binnen CGN. Het is dus niet zo raar dat ze nu met hun 3en de hele criminele organisatie CGN leiden. Hoe makkelijk kun je het jezelf maken zonder controle van bovenaf. En dan hebben ze alle 3 ook nog eens een rechtstreekse band met de CGN crimineel Elias Bosma.

David Nooitgedagt omdat hij familie is van Elias Bosma.

Jan Hein Staal omdat hij bevriend is met Elias Bosma, en jaren met hun gezinnen samen op vakantie gingen.

Hendrik Jan Weggeman omdat hij al jaren gebruik maakt van de “incasso” werkzaamheden van Elias Bosma en zijn knokploegje.

Een grote criminele organisatie bij dat CGN.

En daar gaan we nog heel wat over schrijven vanaf vandaag. Zodat iedereen kan zien dat bij BCC/CGN alleen het tuig een leidinggevende functie krijgt. Ons kent ons. En dan is het mooi om op deze zondag thuis te komen van een dagje de schijnheilige uithangen bij CGN en dan te zien dat je met je uiengezicht op Brunstad Christian Criminals staat met je eigen página. Geheel geweid aan de criminele loopbaan van de grootste CGN crimineel. Onze vrome crimineel Jan Hein Staal. De witteboorden Boef uit Krommenie.

Zijn voorganger als leider van CGN blijkt Jaap Littooij te zijn geweest. Volgens zijn kleinzoon was Jaap ook niet zo gecharmeerd van de financiele richting die BCC/CGN onder leiding van Káre J Smith heeft gekozen. Maar tot het laatst had hij veel op met Jan Hein Staal. Wat zal hij zich in zijn graf omdraaien als hij zou weten wat voor een ordinaire dief en oplichter Jan Hein Staal is geworden de laatste jaren. En dat gaat uitkomen Jantje. En ook het aandeel van je kinderen ga ik hier blootleggen, zodat alle echte Noorse Broeders zelf kunnen zien wat je eigenlijk bent. Maar vooral wat je zeker niet bent.

Een echte christelijk leider die oprecht gelooft ben je zeker niet. Een macht en geldgeile oplichter ben je zeker wel. En datzelfde geldt ook voor de crimineel David Nooitgedagt met zijn opdracht geven aan zwager Elias om Ben van Wijhe te overvallen. En dat geldr voor Hendrik Jan Weggeman doordat hij ook gebruik maakt van Elias Bosma bij probleempjes met betalingen aan “zijn” bedrijf door wanbetalers, of ontevreden klanten.

En dat Emergo van Hendrik Jan Weggeman is ook weer zo,n bedrijf dat door o.a de giften van de trouwe volgers van CGN is groot geworden. Ook Hendrik Jan Weggeman kon bij iedere tegenvaller gebruik maken van de financieringen door BCC Financial Ltd en van de gratis arbeidskrachten van DWN Service. En ook Hendrik Jan Weggeman kon uit de por van de Stichting Hippo Mundo Charity mee graaien.

De 3 CGN opper Boeven.

En alle 3 hebben ze hetzelfde smerige glimlachje als Berit en de 2 Noorse opper Boeven Smith en Larsen. Heel begrijpelijk ook als je voor BCC/CGN op de foto gaat en je weet dat je net een paar ton in je zak hebt gestoken waarover je geen cent belasting hoeft te betalen.

Het is bij BCC/CGN ook heel gewoon dat men enkel vrienden in de top toelaat. Er wordt niet gestemt als er een nieuwe “voorganger” nodig is in een gemeente. Nee dat regelen de 3 CGN criminelen onderling wel. En in Noorwegen regelen de 2 Noorse opper Boeven dat onderling.

Want je moet er toch niet aan denken dat er, bij voorbeeld, een Ben van Wijhe in de top zou komen die er meteen voor zorgt dat het graaien is afgelopen. Nee, dat kunnen ze bij dat tuig niet hebben. Dus enkel en alleen “meejattende vrienden” die bij BCC/CGN hogerop kunnen komen.

Ook kom ik eind van de week met een página over de Stichting Hippo Mundo Charity waarin veel duidelijk wordt over hoe, vooral de 2 Noorse opper Boeven daar hun profijt zo uit hebben kunnen halen. En hoe Jonathan er 8 miljoen euro (of meer) uit heeft kunnen jatten. Maar voornamelijk bij hoeveel overzeese Ltd,s, Trust,s en andere brievenbus firma,s de Stichting Hippo Mundo Charity daadwerkelijk aandeelhouder is. Waardoor het door de “beheerders” van zo,n Stichting heel erg gemakkelijk is om uit al die bedrijven te kunnen jatten. Want wie denkt dat Jonathan de 8 miljoen euro rechtstreeks uit de Stichting Hippo Mundo Charity heeft gejat, die zit er volledig naast. Dat werd door o.a Jan Hein Staal zo naar buiten gebracht om het erop te laten lijken dat Jonathan in één keer die 8 miljoen euro heeft gejat. Maar Jonathan had zijn firma,s al in 2014 opgericht, en begon ook al in 2014 met het overmaken van geld uit meerdere Stichtingen en Ltd,s naar zijn eigen overzeese bedrijfjes. Het is dus zeker niet zo dat hij dit zonder medeweten van Jan Hein Staal gedaan kan hebben. Ook het contant opnemen van bijna 300.000 euro vanaf de rekening van de Bank of Beirut in Dubai moet Jan Hein Staal hebben geweten. Want daar moest hij voor tekenen, en daarvoor is door de medewerker van de bank contact opgenomen met dezelfde Jan Hein Staal. Ook hebben Staal en van der Linden samen de aanvraag voor het contant opnemen, en vervoeren naar nederland, vanuit nederland bij de Bank of Beirut via mail en fax geregeld. Dus Jan Hein Staal is op zijn minst net zo schuldig aan diefstal uit de Stichting Hippo Mundo Charity als Jonathan van der Linden.

En dan nog wat heeft BCC/CGN met de Bank of Beirut?

Het hele verhaal over Jonathan van der Linden is veel groter dan tot nu toe door iedereen gedacht. Het was helemaal geen diefstal of verduistering van 8 miljoen euro door Jonathan van der Linden. Het was een veel grotere diefstal/verduistering waarbij de hele top van CGN betrokken was. Alleen was Jonathan degene die bij BCC/CGN weg wilde, en bereid was de schuld op zich te nemen. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik Jonathan nu ineens minder schuldig vind, maar als hij hiervoor moet hangen dan de rest ook. En dat Jonathan mede aansprakelijk is voor het “jatten” van mijn geld, maakt hem in mijn ogen nooit een goeie vent. Van mij mag hij hangen, maar een Jan Hein Staal en zijn knechten zijn net zo,n slechterikken als Jonathan. De hele top bij CGN deed mee aan de diefstal/verduistering. Zij wilden genoeg geld uit de BCC pot terug, om daarna op eigen poten als de Christelijke Gemeente Nederland verder te gaan. Dit omdat BCC geen dubbeltje wilde mee betalen aan Pagedal, en alleen maar geld gaf aan het Oslofjord Convention Center. Het was dus meer een soort van “coupe” onder leiding van Jan Hein Staal, dan een ordinaire diefstal.

Zo zit het in elkaar, en niet anders. Daarom is Jan Hein Staal ook met onmiddelijk ingang uit zijn bestuurlijke functies (gezet) gestapt. En daarom zitten er nu op allerlei belangrijke posten in Nederland buitenlandse Broeders. Zoals Viola Rebmann nu ineens de grote baas is bij Kolme Tack Holding en Finn Tack Ltd. En ook bij de Stichting Hippo Mundo Charity heeft ze nu een aardige vinger in de pap.

BCC riskeert niet dat CGN op eigen poten wil gaan, met geld uit de gezamelijke pot. Zo gaat dat zeker niet gebeuren zolang de 2 Noorse opper Boeven het voor het zeggen hebben. Want niemand, dan alleen Smith en Larsen, komen aan het geld uit BCC/CGN. En wie dat wel doet is een dief.

En men kon vanuit BCC niet zomaar even de geliefde leider van CGN buiten gooien. Dat had ze zeker het hele CGN gezelschap gekost, want de trouwe volgers van CGN zijn nogal gek van hun geestelijk leider Jan Hein Steel. Staal. Op dit moment is het dan ook opgelost door Jan Hein Staal geheel “uit eigen beweging” al zijn bestuurlijke functies te laten neerleggen. Ook staat men in nederland nu onder extra toezicht doordat op meerdere tactische hoge posities binnen CGN buitenlandse Noorse Boeven geplaatst zijn. Een nieuwe coupe is dan ook op korte termijn niet te verwachten. En zo is het idee van CGN om op eigen pootjes tegaan staan de afgelopen paar jaar bijna helemaal doodgebloed. Behalve dan voor Jan Hein Staal. Die zou nog altijd niets liever zien dan dat CGN een geheel eigen “kerk” wordt, met hem als geestelijk leider. De nederlandse Jezus. Dan kunnen we hem misschien wel de mooie Christelijke naam Jozel Onnozel geven.

Het nieuwe CGN van Jozel Onnozel uit Krommenie.

Ook over zijn vrouw Joke krijg ik het e.e.a door gestuurd van een oud buurtbewoner van de familie Staal. Dat zal ik voorlopig niet plaatsen, om het zoveel mogelijk bij zaken met betrekking tot BCC/CGN te houden. En daar valt in mijn opinie de “slaafse” vrouw van CGN opper Boef Jan Hein Staal voorlopig volgens mij niet onder. Het gaat er mij om dat ik laat zien dat o.a Jan Hein Staal niet zo,n heilig boontje is als dat hij zich voordoet. Dat het gewoon net zo,n crimineel is als de rest van dat leidinggevende BCC/CGN gespuis. En dan vooral dat het aandeel van Jan Hein Staal met betrekking tot het roven uit de BCC/CGN pot veel groter is dan dat men zich kan voorstellen.

Sterker nog, dat hij eigenlijk de bedenker was voor het roven van de miljoenen uit o.a de Stichting Hippo Mundo Charity. Maar dat deze schijnheilige CGN Boef het zelf niet durfde, en daar Jonathan van der Linden maar voor heeft ge(mis)bruikt omdat deze CGN toch al wilde verlaten om er met zijn Nilfisk van door tegaan. Zo is het gegaan. En niet zoals de schijnheil het nu aan de trouwe volgers van BCC/CGN wil laten lijken.

En de trouwe volgers van CGN weten dat ik gelijk heb, en weten ook al jaren dat de top van CGN al jaren hun “eigen” CGN kerk willen. Zonder nog aan de Noorse Broeders verbonden te zijn. En dat was bijna gebeurd. Was het niet dat de overboekingen naar de door Jonathan van der Linden opgerichte “brievenbus firma,s” in o.a Panama bij anderen ging opvallen. En daarvan bij de 2 Noorse opper Boeven melding is gemaakt. Anders had Jan Hein Staal nu de geestelijk leider geweest van de CGN Kerk. Jammer maar helaas.

De Jan Hein Staal kathedraal.

En zo krijg ik iedere dag meer informatie, en kom ik uiteindelijk bij de hele waarheid wat BCC/CGN betrefd. En zal ik dat blijven plaatsen totdat de hele pyramide is omgesodemieterd. Want het blijkt wel dat ik op een gewone fatsoenlijke manier mijn geld nooit van ze zal krijgen. Dus ga ik met deze site door zolang ik maar informatie krijg. Ook kom ik eerdaags nog met een “verrassing” voor het Noorse tuig en dan zal het allemaal ineens heel anders worden voor met name de 2 Noorse opper Boeven en hun families. En dan met name de schoonzoon van Káre J Smith. Ik ga elke week een stapje verder met dit gespuis.

Nu heb ik informatie gekregen over de werkelijke reden dat men bij BCC/CGN geschikt heeft met Jonathan. Het blijkt dat Jonathan ermee heeft gedreigt om Bernt Aksel Larsen te verraden met zijn “afroom praktijken”.

Jonathan is in het bezit van enkele documenten die vervalst zijn door Bernt Aksel Larsen. O.a een document waaruit blijkt dat Bernt Aksel Larsen facturen heeft vervalst om zo geld uit de Stichting Hippo Mundo Charity over te maken naar rekeningen die van hem zelf zijn. Daar wilde de nederlandse Officier van Justitie hem over horen, wat de opper Boef niet zo,n goed idee leek.

Uiteindelijk is er met Jonathan geschikt. De 4.3 miljoen euro die justitie bij hem en zijn Nilfisk in beslag nam, is nog altijd niet vrijgegeven. Maar volgens de schikking mag Jonathan de rest van zijn gejatte geld houden, en laat BCC hem verder met rust. En dat het totaal wat Jonathan naar eigen rekeningen had overgeboekt ruim boven de 10 miljoen uit zou komen, daar praten de bij BCC liever niet over. Jonathan heeft dus een schikking getroffen voor ruim 6 miljoen euro.

Wat Jonathan betrefd zal er zeker een god bestaan.

Voor Jan Hein Staal is het met een sisser afgelopen. Hoewel hij wel voor Jan Lul het bedrijf Thide BV, de Stichting Tide (zonder h) de Stichting OLC, en de Stichting Activiteiten CGN Nederland had opgericht.

Dit waren de voorbereidingen op zijn eigen CGN Kerkgemeenschap. En daar waren Anno Neinders, Hanna Kook Visser, en Sara Nooitgedagt van der Linden bij betrokken.

En alle vier zijn ze opgericht op 28 januari 2016.

Die “domme” Jonathan was net iets te vroeg tegen de lamp gelopen. Anders had Jan Hein Staal nou de Jozel Onnozel van CGN geweest. Hoofd graaier bij CGN. Niemand die hem had kunnen stoppen. Tenminste, als het was gelukt.

Maar nu het niet gelukt is, zal die spaanse strontvlieg het jullie allemaal een stuk moeilijker maken. En iedereen zal weten wat voor achterbakse dieven en oplichters het zijn bij BCC/CGN. Dat ziet men nu al als men bv Jan Hein Staal googled.

En dat is maar goed ook. Daar komt bij, dat hoe vaker men dit onderwerp op mijn site leest, hoe hoger mijn artikel staat op de google zoeklijst. Je staat nu op nr 5, maar ik ga voor nr 1. Net als bij Elias Bosma. Die staat al op nr 1 als je zijn naam googled. En het had zo simpel opgelost kunnen worden, maar bij BCC/CGN doen ze hetzelfde als een struisvogel. Stop je kop in het zand. “Wat je niet ziet, dat is er niet”. Fout, en voorlopig ga ik ook niet weg. Qua informatie gaat het nu lekker. Ik krijg mooie tips van lezers, en regelmatig serieuze informatie. Ook zijn er nogal wat ex Broeders, die blij zijn dat er aandacht gegeven wordt aan de mallefide praktijken door bepaalde personen binnen BCC/CGN. En die “bepaalde personen” komen allemaal net zo aan de beurt als bv een Elias Bosma. Maar bij CGN ga ik vooral de heren Staal, Nooitgedagt, en Weggeman als criminelen bestempelen. En uit de mailtjes die ik krijg wordt dat best gewaardeerd.

Ook kreeg ik vandaag vragen van lezers waarom ik het stukje dat de 8 miljoen gestolen zijn om CGN af te scheiden van BCC niet groter aankondig, of op een aparte página zet. Dat komt omdat volgens Jonathan dit algemeen bekent moet zijn onder de Noorse Broeders en ex Noorse Broeders. Maar het staat nu bij Jan Hein Staal, en ik laat het maar zo. Het Noorse tuig leest mijn site ook, dus weten ze nu ook dat ik het weet. En het was tenslotte een “coupe” poging van Jan Hein Staal, dus staat het volgens mij hier ook waar het hoort.

We hebben ook nog de honderden facturen van JH Staal Management Service aan Stichting CGN en de Stichting Hippo Mundo Charity voor geleverde “diensten”. Maar ze blijven volhouden geheel gratis voor CGN te werken. Alleen al bij de vrome Jan Hein Staal praten we over enkele tonnen de afgelopen jaren. Ja, zo gaat dat bij die 2 Noorse opper Boeven ook. Die doen ook alles “gratis” voor BCC. Dan begrijp ik ook meteen dat de zo vrome Jan Hein Staal een schamele 250.000 euro aan kapitaal in zijn JH Staal Management Service heeft zitten. Want bij BCC/CGN hebben ze geen “magere corona tijden”. Bij BCC/CGN zijn het elk jaar vette jaren. Dat moet toch wel een fijn gevoel zijn. Vandaar dat ze allemaal hetzelfde gluiperige glimlachje hebben bij die Noorse Boeven.

Hoe het is gegaan volgens “de dief”

Al begin 2014 is Jonathan begonnen met voorbereiden. Zo zijn er bedrijven opgericht in Panama en in kleine belasting paradijzen. Dit alles met medeweten van Jan Hein Staal. Dit alles om geld over te boeken van BCC naar eigen CGN rekeningen om daarmee hun eigen CGN Kerk in nederland te beginnen.

Jonathan was ook helemaal niet van plan om CGN te verlaten. Integendeel, hij zou ook een leidende functie krijgen binnen “het nieuwe CGN“.

Uiteindelijk komt men er bij BCC achter dat Jonathan geld wegsluist naar privé rekeningen, en men komt er achter dat ook Jan Hein Staal hiervan af moet weten. Sterker nog, dat hij eraan mee werkt. Dat komt vooral doordat Jonathan samen met zijn Nilfisk naar Dubai afreisd om daar 500.000 euro cash op te nemen van het bedrijf West East International dat van de heren Smith en Larsen is. En waar zij grote delen van hun buit naartoe overmaken. En omdat de bank in Dubái aan Jan Hein Staal toestemming heeft gevraagd was het bij de Noorse Boeven wel duidelijk dat er meer aan de hand was dan een ordinaire diefstal. Al op 27 januari 2016 neemt Bernt Aksel Larsen contact op met de heren van der Linden en Staal. Dan blijkt dat de top van BCC volledig op de hoogte is van hetgeen er speelt bij CGN.

Jan Hein Staal schuift de schuld bij Jonathan en redt daarmee zijn “goede naam en reputatie”. Wel moet hij “vrijwillig” zijn bestuurlijke taken binnen BCC/CGN neerleggen.

Jonathan, die toch al bij BCC weg wil, heeft zijn voorzorgsmaatregelen genomen. Hij neemt de schuld op zich. Verlaat BCC/CGN en neemt een deel van het “gejatte” geld mee. Zo is het gegaan.

Toen BCC officieel aangifte deed, dreigde Jonathan ermee om de “afroom praktijken” van de heren Smith en Larsen bij justitie te “bewijzen” met zijn achter gehouden documenten en e-mails. Daardoor was BCC wel genoodzaakt om met hem “te schikken” op de voorwaarden van Jonathan. En één van die voorwaarden was dat ze hem verder met rust zouden laten. Vandaar dat men bij BCC mij wilde gaan gebruiken om hem alsnog op het Wereld Wijde Web als oplichter/dief weg te zetten.

En als dat was gelukt, hadden ze bij CGN nu zo,n Jan Hein Staal gehad.

Het is dus maar goed dat het niet gelukt is, anders hadden we in nederland zo,n daap gehad.

Ook de valse facturen die Jonathan uit naam van “zijn” BCC Global Foundation te Panama naar Kolme Tack Holding stuurt, worden netjes betaald. Dit was ook niet zo moeilijk omdat Jonathan ook bij Kolme Tack Holding de financiele man was. In totaal heeft hij 4 grote bedragen uit Kolme Tack Holding over gemaakt naar “zijn” BCC Global Foundation. Dat is pas opgevallen toen men door had dat Jonathan niet meer helemaal zuiver was naar BCC toe. Maar ook hiervan was Jan Hein Staal gewoon op de hoogte.

En het zwitserse Kolme Tack Holding kon het hebben. Vorig jaar (2019) was het goed voor een 23 miljoen euro.

13 September 2021. De dag van Jan Hein Staal met een totaal van 17.500 hits op de site “Brunstad Christian Criminals”. Met als verdienste een eerste plaats op de Google zoekmachine.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: