Oslofjord Convention Center, JVL REPORT

JVL REPORT is een site waarop de tegenstanders van de Noorse Boeven worden afgebrand. Zo ook moi.

Even terug kreeg ik contact met iemand over de Noorse Broeders. Deze persoon gaf mij allerlei informatie over o.a Jonathan dat achteraf ook bleek te kloppen. En dat heb ik dan ook op mijn site gezet. Nou kreeg ik gisteren een zakelijk voorstel van deze persoon, in ruil voor informatie en bewijs van het bestaan van de buitenechtelijke dochter van Káre J Smith. Hij wilde dat ik mijn vordering naar BCC zou verhogen, zodat hij voor zijn informatie dat deel zou krijgen. Het zou mij dus niets kosten.

En daar hou ik van. Gratis. Hij gaf me een oudere foto van de “buitenechtelijke dochter” van Káre J Smith die ik dan ook meteen op de site heb gezet. Vandaag zou ik wat meer bewijs krijgen met o.a de echte naam van de dochter, en de naam met foto van de moeder. Dus van de vrouw waar Káre mee had liggen vozen terwijl hij getrouwd was. Dit zou mooi zijn voor op mijn site. Hiermee zou ik met “heet bewijs” komen. En zou ik de Noorse Boeven een aardige stoot hebben uitgedeeld.

Totdat ik vanmorgen mail krijg van ene Jan uit Noorwegen. Deze waarschuwde me voor de informatie die ik gekregen had. En vooral de foto van het jonge meisje.

Ik zou de foto plaatsen, en BCC komt met bewijs dat het betreffende meisje een kind is van ouders die hier niets mee te maken zouden hebben. Ik een rechtszaak aan mn broek, en zij rust.

Daarmee zou ik door de mand vallen als iemand die er alles aan zou doen om de Noorse Boeven zwart te maken met onzin. Niemand zou mijn site nog geloofwaardig vinden, en ik zou het dan vanzelf opgeven. Althans, dat was het plan.

Maar daar is Jan. En ik heb zijn volledige gegevens en telefoonnummer. Hij wil niet met naam en toenaam op mijn site, maar is wel bereid om bij een eventuele rechtszaak te komen getuigen. Dus Jan, we gaan ervoor. Jan heeft onder meer informatie met papieren bewijs van de deal tussen Jonathan en BCC/CGN.

De getroffen overeenkomst tussen Jonathan en BCC houdt ondermeer in dat zij de nieuwe naam van Jonathan van der Linden niet openbaar zouden maken. Vandaar dat ze het mij hebben laten doe. Toch bedankt!!! En de site JVL REPORT bestaat al vanaf begin oktober 2020. Toen wisten ze bij BCC/CGN al dat Jonathan zijn naam had veranderd in Jonathan van Leersum. JVL. Aldus JVL REPORT !!

Zouden ze bij de Noorse Boeven op alles wat ze gestolen hebben durven te zweren dat zij niet achter de informatie zaten die ik toegestuurd kreeg?? Ik weet 100% zeker van niet. En dat Bernt Aksel Larsen de domeinnaam JVL REPORT al in 2018 heeft vastgelegd. Hier was men dus al een tijdje mee bezig. En al die moeite om wat mensen zwart te maken die het niet zo eens zijn met het gejat van de top van deze Noorse Boeven.

Zoals het er steeds meer naar gaat uitzien, deinzen ze bij die Noorse Boeven nergens voor terug om hun Pyramide spel te beschermen. Zelfs een particulier recherche bureau huren ze in om mij te dwingen te stoppen met schrijven over hun criminele bezigheden.

Maar daardoor laat ik me niet stoppen. Ik ga net zolang verder totdat ze allemaal van ellende zelf stoppen met hun criminele bezigheden bij BCC of dat er geen vrome Noorse Broeder meer lid is van deze criminele organisatie.

En nu krijg ik ook een lief berichtje van ene Annabel Wolf. Ook weer met een protonmail account. Volgens mij heeft dat Noorse gespuis allemaal een protonmail account. Een maand geleden kon ik nog maar 1 persoon met protonmail. Een boefje, dus dat begrijp ik dan nog wel. Maar nu krijg ik alleen nog maar mailtjes vanaf protonmail accounts. Zouden ze daar in Noorwegen aandelen hebben in het bedrijf Proton? Of is het ook weer zo,n vage Ltd van een van de Noorse Boeven? Nou, alleen al daarom hoef ik geen account bij Proton. En Annabel Wolf, als je wat zinnigs te vertellen hebt, kun je me gewoon onder je eigen naam en met je eigen mail mailen. Want nu hoor je voor mij in dezelfde emmer als de rest.

Proton werkt vanuit Zwitserland. Het is wel het perfecte land voor het Noorse gespuis om er een eigen e-mail service te beginnen. Het geld hebben ze ervoor, en beveiligde e-mail kunnen ze wel gebruiken.

Maar volgens Jan bestaat de dochter van Káre J Smith dus weldegelijk, en is geen Zweedse, maar een Deense. Onze Káre wipt dus liever wat verder van huis. Vandaar natuurlijk ook de Deense privé detective die naar haar op zoek zou gaan. En deze dochter blijkt gewoon op de hoogte te zijn van wie haar vader is. Haar moeder heeft een contract ondertekend, en is beloond met een flinke pak geld, om de naam van Káre J Smith nooit naar buiten te brengen als zijnde de “biologische vader” van de dochter.

Moeder blij, want zij hoeft verder niks te maken te hebben met deze “schijnheilige” Noorse Boef. En dochter blij, want ze heeft haar toekomst al veilig vanaf haar geboorte. De enige die hier niet blij mee zouden moeten zijn, dat zijn de “echte” vrome Noorse Broeders en Zusters. Want waarschijnlijk hebben zij de “afkoopsom” voor deze “buitenechtelijke dochter” betaald.

De moeder en dochter zullen wel zijn betaald via een “lening” die betaald is uit BCC Finance, en daarna als “niet te innen” in de boeken afgeboekt. En wie weet hoe vaak dit soort misstappen tot nu toe al is voorgekomen?

Er zijn ook enkele ex Broeders die willen dat Káre eindelijk eens door de mand valt. Dus daar gaan we nu wat aan proberen te doen. Zij hebben nogal wat te verliezen, omdat ze allemaal eigenaar zijn van bedrijven waarin veel geld om gaat.

En bij deze wil ik ook even laten weten dat ik niet meer reageer op mailtjes verstuurd vanaf een proton account. Omdat blijkt dat 99% afkomstig is van Noorse Boeven of hun aanhang. Verder denk ik ook dat het niet nodig is om een “eerlijke tip” te moeten versturen via versleutelde mail. Dus “protonmail” kunt u gewoon zelf houden. Geen interesse in!!!

Want nu krijg ik alleen maar spannende verhalen. Zoals over Bernt Aksel Larsen, die ook een vriendin zou hebben in Zwitserland. Ik wacht nu al een week op de “tipgever” om hier het bewijs voor te sturen, maar het blijft akelig stil. Ik plaats het dan ook als voorbeeld, want zonder bewijs is het gewoon “zwartmakerij” zonder bewijs.

En dit soort verhalen krijg ik meerdere malen per dag, en 90% krijg ik via protonmail. Ik plaats het dan, maar als blijkt dat het gelul is zal BCC het gebruiken op hun JVL REPORT om mijn site weg te zetten als onbetrouwbaar. Dat is mijn reden om niet meer te reageren op o.a de journalist Katrina. Die tot op vandaag maar blijft mailen, en van mij bewijs eist. Dit terwijl juist zij (of hij) met een vals proton account mailt.

Wel ben ik met iemand in contact die zegt mij de informatie te kunnen, en willen, geven met betrekking tot de buitenechtelijke dochter van Káre J Smith uit Denemarken. Maar deze persoon wil als tegenprestatie dat ik een stuk plaats over een bepaalde Noorse Boef die op mijn site nog maar amper aan de beurt is geweest. Dat is geen probleem, ik zet het verhaal hier in geuren en kleuren graag op de site. Eventueel onder een eigen hoofdstuk.

Dus kom maar op met de naam, geboorte datum en foto van deze Deense dochter van Káre J Smith. Dan komt de betreffende Noorse schijnheil hier meteen uitgebreid aan zijn trekken.

Ook zit ik te wachten op meer informatie over vriend Jonathan van Leersum. Een reageerder zegt te weten met welke informatie over de 2 opper Boeven onze Jonathan zijn deal heeft kunnen krijgen. Met het bijbehorende bewijs. Dus daar zit wel weer een leuk verhaal in, als het waar blijkt te zijn. Ook het waarom Jonathan al jaren geleden zijn achternaam heeft veranderd in de achternaam van zijn moeder. En dat BCC/CGN hier al vanaf dag 1 van op de hoogte zijn. Met name de Noorse laaielichter Jan Hein Staal. Wat mij dan weer nieuwsgierig maakt naar de band tussen Jan Hein Staal en onze Jonathan.

Want beide heren blijken nog altijd geregeld contact met elkaar te hebben. En de deal tussen Jonathan en BCC/CGN blijkt voor het grootste deel door Jan Hein Staal geregiseerd te zijn. Ik hoop hier dus snel te kunnen plaatsen wat Jonathan heeft, waardoor de Noorse Boeven hun resterende 4 miljoen niet terug willen. Dat moet nogal wat zijn !!! Of zou het dan toch te maken hebben met wat beide heren opper Boeven allemaal uitvreten tijdens hun “zakelijke reisjes” voor BCC ??. Ik heb zo,n vermoede van wel.

Gewoon gezellig, beetje mannen onder mekaar. Beetje ouwehoeren. Je kent dat wel. Toch?

Ja wij kennen dat wel. Blijkt normaal te zijn bij dat Noorse gespuis. Beter met je snikkel in een jonge griet, dan met je neus in de bijbel.

En als wij dat doen, hebben we ellende met onze vrouw, maar een leider van een Christelijke Gemeente die heeft dan ook wat uit te leggen aan zijn volgelingen. Die zou juist het goede voorbeeld moeten geven. Maar bij de Noorse Boeven niet. Daar ontkent men het gewoon, en neukt er vrolijk verder op los. Betaald of onbetaald. Met toevallig dames op hun zaken reisjes, of met personeel uit de nachtdienst. Het maakt niet uit. En dat gaat niet alleen zo bij de 2 opper Boeven. Nee, dat zagen we aan Jonathan met zijn Nilfisk van €300,- per uur.

En dan hebben we ook nog onze Jan Schijnheil Staal, en zijn vriend en mede Boef Elias Bosma.

Vrienden voor het leven. En Partners in crime ook. Samen met de gehele families ( en zijn die groot zeg ) op vakantie van het geld uit BCC/CGN. En elkaar de hand boven het hoofd houden. Zoals de zaak van Elias aanstaande Maart inzake de ingehuurde politie agent om ex Broeders te bespioneren. En de zaak waarin ook Elias Bosma zijn snikkel niet in zijn broek kon houden. Blijkbaar was hier Káre J Smith het goede voorbeeld voor Elias. Want ook hij neukt er op los met personeel uit zijn vis fabriek. Zijn vrouw zal het in iedergeval niet aan zijn snikkel ruiken. Die meurt zowiezo al elke dag naar dode vis.

En zo heb ik nog een paar voorbeelden via de mail gekregen. Ik kom daar misschien later mee als ik niks beters heb. Want nu ben ik even druk met de voornaam van de Deense moeder van de “buitenechtelijke” dochter van Káre J Smith. Dit om te zien of mijn tipgever echt wat te vertellen heeft, of mij maar wat wijsmaakt. Want nadat ik € 50.000,- heb uitgeloofd voor de naam, foto, en geb.datum van deze “dochter” stroomt mijn mailbox vol. Dus daar ben ik voorlopig even druk mee. En ik wil nog wel wat meer informatie over Elias de visboer. Want daar blijkt niet alleen een vislucht omheen te hangen, maar ook een ander luchtje.

de Moeder

De moeder van de “buitenechtelijke dochter” van Káre J Smith is een Deense vrouw die begin jaren ’90 in een huis woonde dat eigendom was van Káre J Smith. Zij is gaan werken in een van de bedrijven van Káre in Oslo. Haar naam noem ik niet, maar begint met een H en klinkt nogal duits. (?) Om wat meer te kunnen verdienen is zij de nachtdiensten gaan draaien, en zo is ook de relatie tussen haar en de getrouwde Káre J Smith begonnen. Deze relatie heeft een aardig tijdje geduurt, en ze bleek zwanger te zijn. Káre J Smith heeft het kind erkend, maar de naam van de vader die vermeld staat op de geboorte akte is Jan Kaare Smith. Ook heeft Káre netjes alle jaren zijn alimentatie betaald, als ook een bedrag zwijggeld aan de moeder, en een startkapitaaltje voor zijn “buitenechtelijke dochter”.

Nadat zijn “dochter” geboren was, begonnen al snel de roddels. Káre kon dus niet anders dan een bijeenkomst regelen met de ouderen. De “voorzitter” van deze “vergadering” was Bernt Stadven. Hij was in de jaren ’90 de grote man van BCC in Oslo. En deze Bernt Stadven heeft er dan ook voor gezorgd dat het Káre werd vergeven dat hij maandenlang zijn snikkel buitenshuis gebruikte voor zijn aardse geneugten. Ja zo gaat dat bij mensen van dezelfde soort onder mekaar.

En zo blijken er nog wel meer zaakjes te zijn bij de Noorse Boeven die niet echt passen bij een Christelijke Gemeente. Zoals het inhuren door Elias Bosma van een oud politie agent om exleden van BCC/CGN te bespieden. En een van die exleden was Jonathan van Leersum/van der Linden. En hiervan zegt mijn informant bewijs te hebben dat Elias Bosma deze politie agent heeft betaald van geld dat direct afkomstig zou zijn uit de kas van BCC Global Ltd. Dat zou dan betekenen dat BCC wel degelijk direct betrokken was bij deze “debiele” aktie van Elias Bosma, en dat BCC Global ook heeft betaald voor de particulier rechercheur die ik hier in Spanje aan mn kont had hangen.

En als daar bewijs van is, is dat voor mij reden om daarvan hier in Spanje aangifte te doen. Want beste BCCers, dar is hier in Spanje bij wet verboden. En buiten dat, het is niet normaal dat jullie tegenstanders laten bespieden, en dat betalen van giften die afkomstig zijn uit jullie zogenaamde goede doelen Stichtingen. Dat op zich is al een criminele daad. Vandaar dat jullie mij op deze manier alleen maar meer redenen geven om door tegaan met het naar boven halen van al jullie vuiligheden.

En mocht nou de helft wat ik hier plaats niet waar zijn, dan betekend dat al dat 50% wel waar is. En er zijn in nederland al “organisaties” voor minder verboden. Dus mijn drang om jullie te vervelen komt voort uit de wens om jullie, op zijn minst, in nederland bij wet verboden te krijgen. En de hoofdzaak is natuurlijk dat jullie je niet hebben gehouden aan de gemaakte afspraken om mij mijn geld in zijn geheel terug te betalen. Jullie dachten dat ik met een habbekrats tevreden zou zijn? Nee hoor. Ik ga net zolang door totdat ik alles terug heb. Inclusief rente voor 5 jaar, gedane moeite, en andere nog te bedenken kosten door mij gemaakt om mijn geld terug te krijgen. Het wordt dus alleen maar meer. Er moet dus alleen maar meer gratis gewerkt worden door vrome Noorse Broeders om de ellende te betalen die is veroorzaakt door de minder vrome Noorse Boeven.

Dan hebben we ook nog de “verhalen” op JVL REPORT. Ik weet niet of er mensen zijn die deze site serieus nemen, maar ik niet. Waarom niet?

Ik weet niks van de personen die genoemd worden op de site, maar mijn naam wordt er ook genoemd. Ik word weggezet als die “andere” crimineel uit de omgeving van Benidorm. Ik word in een zin genoemd met Ben van Wijhe, die ik niet eens ken. Maar ok, dat mogen ze denken. Maar dan schrijven ze het stuk dat Thomas Wuchenauer de meest gevaarlijk crimineel van nederland is.

Dan ben je voor mij de meest waardeloze en minst geloofwaardige site op het hele internet.

Deze Thomas Wuchenauer bestaat niet eens. Deze Thomas Wuchenauer heeft Wim Dankbaar bedacht om bij zijn “pogingen” om Dhr Endstra af te persen, een beetje “kracht” bij te zetten met een zelfbedachte “crimineel. Deze Thomas Wuchenauer bestaat alleen in het zieke verrotte brein van de grootste zieke stalker Wim Dankbaar.

En deze “zelfbedachte zware crimineel” noemen ze bij JVL REPORT in een zucht met o.a Holleeder. (?) Dat betekend voor mij dat JVL REPORT op dezelfde golflengte zit als “de Fabeltjeskrant”. Maar zieke geest Wim Dankbaar zal door dit op JVL REPORT te hebben gelezen wel een strak plassertje hebben gekregen.

De motor van “stoere motorboy Thomas Wuchenauer” en ik zal ook zijn clublogo publiceren. Als ik dan maar geen problemen krijg met het zieke brein van Dankbaar !!!

Heel vermoeiend dat JVL REPORT.

Maar hiermee laat ik zien hoe ik denk over de “gevaarlijkste crimineel” uit nederland, volgens de informatie van JVL REPORT.

Dus JVL REPORT, jullie zijn gewoon een stelletje stakkers. Meld je aan bij de “motorclub” van Thomas en ga ergens samen met die andere dwaallamp Dankbaar een tourtje maken. Naar “Pluto” of nog verder.

Wie is Jack van Looijen?

Jack van Looijen is een nederlander die hier in de buurt van Benidorm woont. Hoe weet ik dat? Omdat ik hem vandaag ontmoet heb, en hij dus wel in de buurt moet wonen omdat wij ivm corona niet buiten de provincia Alicante kunnen reizen.

Deze Jack van Looijen zegt mij alles te kunnen geven om BCC/CGN om te kunnen laten vallen. Zo beweerd hij het bewijs te hebben dat er nog een dame is die beweerd een kind te hebben van onze opper Boef Káre J Smith. En dat Jonathan dat bewijs ook had. Hij heeft ondermeer toegang gehad bij het fiscaal onderzoek in de zaak van Jonathan van der Linden. Ik weet ook dat Jack van Looijen niet zijn echte achternaam is, maar volgens hem betekend de naam Jack van Looijen wel iets voor iedereen die bij het strafrechtelijk onderzoek van Jonathan betrokken was.

Dus voor Jonathan, de advocaten, en het tuig van BCC/CGN zou de naam wat moeten betekenen. En ik moet nu nadenken of ik dit wil doen op de manier dat Jack van Looijen heeft voorgesteld. Het is natuurlijk wel heel verleidend, omdat ik zo exact op mijn site kan zetten hoe Jonathan zijn 8 miljoen heeft kunnen jatten, en wat hij nog meer heeft gejat. En ik tevens beschik over een hele berg prive gegevens van het Noorse gespuis. Maar de tegen prestatie, die bevalt me niet zo, omdat die volgens mij onhaalbaar is. Ik leg het nog uit, maar eerst denk ik er zelf eens goed over na.

En wat blijkt!!! Jack van Looijen JvL. En wat doet de naam Jack van Looijen dan in de strafrechtelijk dossiers van Jonathan? Het blijkt dat onze Jonathan van Leersum onder meerdere namen, waaronder Jack van Looijen, zijn geld heeft gestopt op overzeese Trust accounts. Daar willen we natuurlijk meer over weten. Ik weet nu ook de echte naam van deze Jack, maar die wil hij hier niet op de site zien. Dus dat doen we dan ook niet.

Ook weet ik nu dat BCC/CGN niet echt blij zijn met mijn site, maar tegelijkertijd wel proberen om via mij, en mijn site, rottigheid over hun tegenstanders rond te strooien. Het komt vandeweek uitgebreid, inclusief bewijs, op BCC Brunstad Crime Club.

Vandaag zal ik daar hier alvast een stukje over schrijven, maar dat later. Eerst hoop ik vandaag toestemming te krijgen om de namen van moeder en dochter voluit op mn site te kunnen zetten.

De namen dat is nog niet rond, maar blijkbaar zijn er bij BCC/CGN al wel wat mensen benauwd aan het worden. Ik krijg nu weer mail van de “Noorse Dondergod” zelf.

Of zou het weer zo,n onnozele Noorse Boef zijn die probeert indruk te maken met een “stoere” naam? Het zou een verademing zijn als ik eens een mailtje zou krijgen van zo,n Noorse Boef uit eigen naam. Want dit gaat echt vervelend worden. Nou heb ik wat contacten gevraagd of de naam Donar hen wat zegt. Ik heb 1 reactie terug, die denkt dat het Káre J Smith is, omdat die zichzelf tot de goden vindt behoren. (?) Zou die man echt zo,n hoogmoedswaanzin in zich hebben?

Maar mocht het onze Noorse opper Boef zelf zijn, dan zal ik hem morgen een laatste voorstel doen. Want ik word een beetje moe van alle spelletjes dat het Noorse gespuis met me wil spelen. Ik begin steeds meer begrip te krijgen voor Jonathan. Als je jaren met dit soort mensen hebt moeten werken, dan begrijp ik wel dat je ze kei hard van achteren hebt ge………

Ze zijn nog gekker dan ik dacht daar bij dat ongelooflijk criminele BCC/CGN. Ze weten dat ze door de mand vallen en dan durven ze me nog te mailen ook.

En hoe!! En voor de mensen die toch nog twijfelde aan wat ik hier op mijn site over BCC/CGN verkondig, zou nu toch het kwartje moeten vallen.

Ik word uit naam van Jan Rosenkrans benaderd. Die blijkt mijn site niet eens te kennen. En deze ontkend dan ook achter de mailtjes te zitten. Sterker nog, Jan Rosekrans is bevriend met Ben van Wijhe. Deze nep Jan geeft mij allerlei valse informatie om Dhr Ben van Wijhe zwart te maken.

Ben van Wijhe heeft een (netjes gezegd) geschil met BCC/CGN. Deze zogenaamde Jan Rosekrans probeert via mij Ben van Wijhe zwart te maken, en tevens de site JVL REPORT als geloofwaardig weg te zetten.

Wie heeft daar baat bij?

Alleen BCC/CGN heeft er baat bij om deze Ben van Wijhe als oplichter weggezet te krijgen. En niemand anders dan BCC/CGN. Dus wie zit er achter het proton account “jan.rosekrans@protonmail.com? Juist. Niemand minder dan BCC/CGN.

En dan sturen ze een laatste mail, dat ik mijn kans gehad heb. Welke kans? De kans om me door het tuig van BCC/CGN te laten gebruiken om hun vijanden zwart te maken? Mooie kans is dat. Dat is nou net de kans die ik graag misloop. En dan “dit communicatiekanaal is vanaf nu gesloten”. Ook niet echt taal die mijn “eerlijke tipgevers” gebruiken.

De Noorse Boeven zijn door hun misbruik van de naam van Dhr Jan Rosekrans geheel op hun bek gevallen. Zij hebben er nou zelf voor gezorgd dat mijn verhalen over de Noorse Boeven waar blijken te zijn. En dat jullie minstens zo crimineel zijn dan welke “verboden motorclub” dan ook.

Doen de motorclubs hun dingen open en bloot, doen de Noorse Boeven het stiekum, en uit naam van de kerk. Ik geloof niet, maar ik hoop wel. En ik hoop dat er een dag komt dat jullie, de Noorse Boeven, mogen afrekenen. Het slechtste gespuis dat er bestaat zijn jullie. In en in slecht!!!

En ik heb dat BCC/CGN tuig beloofd dat ik ze naar de klote help. Maar blijkbaar kunnen ze dat zelf nog beter dan ik. Het begin is gemaakt.

En later ga ik het hebben over ene Henk Simons. Deze Henk blijkt in de Verenigde Staten de Elias Bosma te zijn van BCC aldaar. Deze Henk Simons heeft op 17 januari 1998 een nogal “belastende” brief gestuurd aan Káre J Smith. Deze brief wil ik hier graag plaatsen, om aan te tonen hoe men “vuiltjes” opruimt bij BCC.

Daarvoor moet ik nu eerst Dhr Millard J Melnyk overtuigen dat ik de brief plaats, maar de namen van zijn zonen en ex vrouw onleesbaar maak. Het gaat in deze brief dan ook niet over hen, al worden ze wel genoemd, maar over het tot zwijgen brengen van Millard. Ook wil ik van hem graag een copy krijgen van een bankafschrift van zijn ex vrouw. Daaruit zal blijken dat de trouwe volgers netjes iedere maand op rekening van een “goededoelen stichting” storten, maar dat het vanaf de rekening van de “goededoelen stichting” wordt doorgestort naar het privé bedrijf van de heren Smith en Larsen. SMILAR Ltd te Cyprus. En dat blijkt dan weer uit de brief van deze Henk Simons aan Káre J Smith. Ik hoop hier later op terug te komen met een afbeelding van de brief.

Nog even terug naar Jan. Hij zegt er voor 100% van overtuigd te zijn dat de “assistent” van Káre J Smith achter het account van de “dondergod” zit. Volgens hem heeft Káre zichzelf ooit eerder Donar genoemd. Wel als geintje, maar hij vindt het wel heel sterk dat ik mail krijg uit die naam. Ook zegt hij dat Bernt Aksel Larsen al in 2018 de domeinnaam JVL REPORT heeft vastgelegd. Het blijkt eigendom te zijn van SMILAR Limited Cyprus en wordt gerund door de zoon van Káre J Smith, Kristian Smith. Daarmee heeft Bernt ook een overzeese firma, dus het zou zo maar kunnen.

Ach, we zullen zien of JVL REPORT een op zichzelf bestaande site is. Als ik van Jonathan het beloofde krijg, zal ik het reilen en zeilen bij de Stichting Hippo Mundo Charity hier op de site bloot leggen. Dan gaan we zien of JVL REPORT nog wat te vertellen heeft. Ik denk dat we er dan geen letter meer van horen.

En daar hebben we de foto die ik toegestuurd heb gekregen van “Jan Rosekrans”.

Zo hoef ik niet eens wat te bewijzen. Het BCC/CGN gespuis bewijst hier alwéér dat ik gelijk heb. En ineens staat BCC/CGN met 2 – 0 achter. Dombo,s.

Het staat nu wel vast dat de Noorse Boeven valse accounts aanmaken onder valse namen om zo hun vijanden door de drek te halen. Dat is nou niet echt wat je verwacht van een “Christian Church anno 2021. Dat zou meer iets zijn uit de jaren 1600. Toen hadden ze natuurlijk nog geen “protonmail”, dan zal het daar door komen.

Maar onze Noorse Boeven hebben nu zelf bewezen dat ze mij d.m.v valse mail accounts proberen te voorzien van valse informatie. En dan met name over Ben van Wijhe. Maar nu we weten waartoe deze Noorse Boeven bereid zijn, hoef ik ook niet meer te checken of iets wel waar is voordat ik het plaats. Om te beginnen deze dan maar.

Ja, je oogst wat je zaait. Ik had het niet willen doen, maar ach, zo ziet de “rukker” uit Noorwegen wat voor vuiligheid ik over hem krijg. En zo heb ik nog véél meer. Ook over zijn Noorse praatpaal Berit, maar ik zal het uit fatsoen niet doen. Kan altijd nog, want je weet nooit wanneer het wél leuk op de site staat.

Ik vind het een beetje zielig van het Noorse gespuis, om mij eerst financieel in mn reet te naaien, en mij dan nog eens gratis te willen gebruiken om o.a Ben van Wijhe zwart te maken. Heb dan gewoon het fatsoen om dat zelf te doen op die geheel niet geloofwaardige site van JVL REPORT. Of vraag aan Wim Dankbaar of zijn zelf bedachte vriend Thomas Wuchenauer, de grootste crimineel van nederland, niet een mailtje kan sturen. Die maakt véél meer indruk. En je hoeft dan een oudere man, die zijn levenlang netjes heeft gewerkt, daar niet voor te ge (mis) bruiken. Ja Jan Rosekrans. Want als ik hem was zou ik aangifte doen tegen dat Noorse gespuis.

Maar dat het bij de Noorse Boeven aan lef ontbreekt dat wisten we al. Wel uit naam van anderen reageren, maar uit eigen naam durven ze niet. Het zijn eigenlijk een “stelletje incontinente stink nichten” daar bij dat BCC/CGN tuig.

Dreigen met advocaten. Beetje inbreken. GPS zendertje plaatsen. Bedrijfs recherche inhuren. Oude ex leden bedreigen. Overvallen regelen. Corupte politie agentjes inhuren. Valse mailtjes sturen. Ongeloofwaardig site opzetten. Mensen hun geleende geld niet terug geven. Iedereen maar aan hun normen en waarden herinneren, maar zelf je eigen over de hele wereld suf neuken op alles wat maar een hartslag heeft. Ja, bij die Noorse Boeven moet je zijn met je “vrome peen en uie kop.

Schijnheilige dieven!!

Om te treiteren nog maar een mailtje dan over de vrome Káre J Smith.

Beetje fatsoenlijker. En ik zal er de komende dagen nog wat meer plaatsen. Als JVL REPORT alles op de site kan zetten, dan kan ik dat ook. En ik heb veel meer. Want zoveel vrienden hebben ze niet meer bij BCC/CGN sinds Káre J Smith en zijn mede opper Boef Bernt Aksel Smith het bij BCC/CGN voor het zeggen hebben. Dus het “Smith,s friends” is geen goede naam meer voor dit groepje “afpersers” en “uitzuigers”

Vandaag heb ik voor de “zoveelste keer” een voorstel gekregen van BCC/CGN. Ik weet niet van wie, want het gaat steeds weer met een “nieuw” proton account. Nu dus ook. Mij wordt aangeboden om mij de rest van “mijn eigen geld” terug te betalen onder enkele voorwaarden.

Ik moet met mijn site stoppen, en een gehele nieuwe site opzetten die het alleen maar heeft over de heren van der Linden en van Wijhe. Mijn eerste stuk moet gaan over de het criminele zakendoen door Ben van Wijhe met het bedrijf Torque Lifestyle Brands. Hiermee zouden d.m.v “investeringen” door drugs criminelen uit nederland miljoenen worden witgewassen. Ben van Wijhe zou geld achterover hebben gedrukt, en daarom verstopt zitten in Thailand. Zodra ik accoord zou gaan, moest ik dat artikel meteen op deze site plaatsen, en een nieuwe site opstarten. Daarna zou ik iets moeten tekenen, en mijn geld zou meteen worden gestort.

Nou zie ik het niet zo zitten om een verhaal in elkaar te knutselen, waarin nederlandse “drugs criminelen” bij naam genoemd moeten worden om zo mijn eigen geld terug te krijgen. Ookal zou ik daarmee mijn geld terug krijgen, ik wil nog wel de tijd hebben om het op te maken. (?) Dus ben ik daar maar niet op in gegaan. En of het nou waar is of niet, (waarschijnlijk niet) het is het voor mij niet waard om door deze Noorse Boeven in de problemen te komen met wie dan ook. Ik wil mijn geld terug, en dan pas stop ik met mijn site. Daar komt bij dat ik weet dat het Noorse gespuis zich kapot ergerd aan mijn site, dus ga ik lekker door.

Verder krijg ik ook van mensen, die wel met hun eigen mailadres mailen, te horen dat Ben van Wijhe helemaal geen slechte vent is. Laat staan een crimineel. Dus dan ga ik die man al helemaal niet op mijn site door middel van leugens vanuit BCC/CGN voor crimineel weg zetten. Dat is meer iets voor JVL REPORT. Dus dat laat ik dan ook maar aan hun over. Betekend wel dat ik weer een stapje omhoog moet om het Noorse tuig alsnog mij mijn geld te laten betalen. Ik ga daarom maar verder met vriend Elias Bosma. En probeer zwart op wit te krijgen dat JVL REPORT al vanaf 2016 is geregistreerd door Bernt Aksel Larsen, en dat Kristian Smith degene is die de site beheert. Daarmee toon ik dan aan hoe BCC/CGN omgaat met hun ex leden.

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat ik binnenkort door BCC/CGN vereerd ga worden. Ik ben de volgende die de eer krijgt om door JVL REPORT in het “zonnetje” gezet te worden. Eindelijk !!!

En ik ben de beroerste niet, dus binnen kort zet ik mijn vrienden van BCC/CGN ook in het zonnetje. Ben alleen bang dat zij het niet zo zullen waarderen als dat ik doe.

Zeker als ze zien wát ik over BCC/CGN in combinatie met JVL REPORT te melden heb. Dan zal ik er waarschijnlijk vanuit kunnen gaan bedreigt te gaan worden door de grootste crimineel van nederland, (althans volgens JVL REPORT) Thomas Wuchenauer. En die heeft ook nog eens contact met Willem Holleeder.

Het zal me een spannend stuk worden wat JVL REPORT over mij te melden heeft. Waarschijnlijk zetten die mij dan ook in het rijtje van “grote criminelen” in combinatie met de zelfbedachte criminele vrienden van Wim Dankbaar. Misschien een idee voor JVL REPORT, ga eens met Dankbaar om de tafel. Die heeft genoeg over mij te vertellen, en over Ben van Wijhe dat regelt hij ook zo. Dan heeft JVL REPORT de komende maanden genoeg te vertellen op die zo geloofwaardige site. En Dankbaar zijn zo gewilde aandacht.

Dan kan ik van de week mn stuk over Bernt Aksel Larsen en zijn vrouw Heidy op mn site zetten, en daarna komt de zoon van Káre J Smith, Kristian aan de beurt. En daarin komt voor JVL REPORT ook een mooie hoofdrol omdat Kristian de auteur van JVL REPORT is. Verder zou ik van Káre J Smith wel wat uitleg willen over de mail van 16 februari 2016 van Jonathan aan Káre. Hierin laat Jonathan nogal duidelijk weten dat hij klaar is met BCC en met rust gelaten wil worden.

Daarop antwoord Káre J Smith dat Jonathan even rustig moet nadenken of dit nou wel is wat hij wil. Wat de consequenties voor hem zijn, etc. Ik heb de mailtjes heen en terug net “ingezien” en via google een beetje vertaald, maar dat valt niet mee. Maar hier blijkt wel uit dat BCC/CGN al 3 weken voor de aangifte tegen Jonathan al op de hoogte was van de diefstal van de 8 miljoen euro uit de Stichting Hippo Mundo Charity.

Waarom wachten zij 3 weken met het doen van aangifte? Waarom vraagt de nr 1 Noorse opper Boef aan Jonathan om nog eens goed na te denken over de consequenties van het verlaten van BCC/CGN? Misschien moet ik hier eens wat meer over te weten komen, want hier blijkt alweer uit dat er het een en ander niet plus is in deze aangifte.

Eigenlijk weet de hele wereld allang dat er van het hele BCC/CGN gebeuren niks klopt. Maar je kunt het wel denken, maar probeer het maar eens te bewijzen. En ieder logisch denkend mens weet dat 1 en 1 2 is. Maar bij de gebruikte constructies door BCC/CGN is het net even wat minder duidelijk. Wel vraagt iedereen zich af waarom een “christelijke kerk” ruim 400 Ltd,s en stichtingen nodig heeft. Dat is voor iedere 25 leden van BCC/CGN een Ltd of stichting. Beetje veel lijkt me.

Maar bij JVL REPORT hebben ze geen tijd om dat eens voor de gewone burger uit te leggen. Die hebben alleen maar tijd om een Ben van Wijhe te blijven vervelen omdat hij de waarheid verteld over het rovende Noorse gespuis. Nou dan wordt het tijd dat ik een een rolletje krijg bij het “goede tijden, slechte tijden” van de “BCC Brunstad Christian Criminals”.

Want wel een niet bestaand iemand uitroepen tot nederlands grootste en gevaarlijkste crimineel, maar dan jullie strontvlieg uit Spanje vergeten. Dat kan niet.

Uiteindelijk heb ik dan wat gevonden van súper crimineel Thomas Wuchenauer. Een van de meest gevaarlijke criminelen van nederland, en ook nog eens betrokken bij de criminele activiteiten van Willem Holleeder en zijn kornuiten. Volgens het zo betrouwbare JVL REPORT dan !!! We kunnen ook vragen of de echte Thomas Wuchenauer zich wil melden, maar ik ben bang dat het dwaallamp Wim Dankbaar is die zich dan meld. En daar zit helemaal niemand op te wachten.

Goed nieuws !!! Thomas Wuchenauer heeft net gebeld!! Zonder nummerweergave dat dan weer wel, maar als ik hem niet van mijn site haal dan kom ik aan de beurt. Hij bestaat dus wel!! Of zal het incontinente vriendje van Wim Dankbaar de beller zijn geweest. Ik moet zeggen dat zijn stem als 2 druppels water leek op die van het sukkeltje Robert van de Luitgaarde. En die stem ken ik omdat de dwaas mij eens 200 keer op 1 nacht heeft gebeld om mij “dreigend” te vertellen dat ik zijn Wimpy met rust moest laten. En dan probeert deze muppet zich nou voor te doen als de meest gevaarlijke crimineel van nederland volgens het zo geloofwaardige JVL REPORT. Dat klinkt net zo als Rambo met de stem van Mickey Mouse. Niet echt indrukwekkend dus. Beter ga je wat anders doen Robert. Ga knikkeren met Wim ofzo.

En om nog maar eens aan te tonen hoe leugenachtig JVL REPORT is, ik heb een interne mail mogen zien van 17 dagen vóór de aangifte tegen Jonathan. In deze mail van Bernt Aksel Larsen aan Jan Hein Staal vraagt Bernt zich af hoe Jonathan de transacties naar 9 verschillende bankrekeningen heeft kunnen doen zonder dat dit Jan Hein Staal is opgevallen. Ja, dat vragen wij ons nu al niet meer af. Wij weten dat hij hierbij betrokken was.

En dan ook nog een interne mail van Káre J Smith aan 7 ontvangers van CGN waaronder de heren Staal, Nooitgedagt en Weggeman, waarin hij aangeeft er niets voor te voelen om naar nederland te komen om zichzelf te belasten. David Nooitgedagt moet bij de advocaat informeren of hij zich niet kan beroepen op zwijgplicht, en daarom niet van plan is te komen. Als ik de emailtjes in bezit krijg, zal ik ze eerst gebruiken om mijn geld terug te krijgen. Lukt dat niet zal ik ze zeker hier op de site zetten. En verder ga ik hier nog uitleggen wat het aandeel is van Bernt Aksel Larsen en Kristian Smith in JVL REPORT.

En wanneer ben ik nu aan de beurt? Ik zou ook nog een HOOFDSTUK krijgen op het zo gewaardeerde en uiterst betrouwbare JVL REPORT. Maar er gebeurd maar weinig !!!

Vandaag nog gekeken, maar nog altijd geen reportage over de “strontvlieg” uit Spanje. Beetje jammer!! Wel heb ik vandaag wat bewijzen mogen zien die de oud boekhouder uit Apeldoorn in zijn bezit heeft. Waaronder stukken van nadat hij werd aangehouden voor de verduistering van 8 miljoen euro. Waaruit blijkt dat hij “iemand” heeft bij CGN die hen voorziet van vertrouwelijke informatie. En de naam van deze persoon komt dan ook niet op mijn site. De afspraak is nu dat ik via deze persoon ook het e.e.a aan leuke weetjes toegestuurd ga krijgen. Dat wordt tijd, want sinds ik niet meer reageer op proton mailtjes is het een stuk rustiger in mijn mailbox. Wel zijn de mailtjes nu van hogere kwaliteit. En wat geloofwaardiger.

Verder vind ik het wel een beetje “gay” van die Noorse Boeven dat ze alleen een beetje schrijven hoe goed Ben van Wijhe het doet in Thailand. Of ze het zelf minder goed doen. Maar de ballen hebben om een reportage over mij of “BCC Brunstad Christian Criminals” op JVL REPORT te zetten dat beloven ze wel, maar ik zie nog altijd niks. En waar blijft het bewijs over het bestaan van die “grote crimineel Thomas” nou? Want sinds ik die dwaallamp Dankbaar er openlijk van heb beschuldigt dat Thomas alleen in zijn zieke kop bestaat, hoor ik er niks meer over. Krijg ook geen stoere mailtjes meer. Niks!!

Alleen bij JVL REPORT blijkt hij nog wel te bestaan. Straks geven ze Thomas nog de schuld van al die proton mailtjes. Stelletje mietjes zijn het wel hoor bij die Noorse Boeven. Het zijn eigenlijk een stelletje Noorse nichten. Niet één die uit eigen naam durft te reageren. Niet één die mij durft te zeggen dat er iets op mijn site niet klopt. Niet één die zijn woord nakomt. Pffff, maar via advocaten, privé detectives, en valse mail accounts hebben ze wel wat te zeggen. Ik denk dat het hele JVL REPORT net zoiets is als de site van die psychopaat Dankbaar. Die maakt ook zijn eigen bewijs. En die reageert ook onder andere namen op zijn eigen “verhalen”. Misschien iets voor een mooie samenwerking in de toekomst. DANKBAAR REPORT.

En dan zijn we nu ruim 6 weken later. Nog altijd het beloofde artikel over mij niet online. Nog altijd geen commentaar over mijn site.

Wel mijn site laten hacken. Wel dreigen met advocaten. Wel dreigen met sancties. Maar er gebeurd niets. Hier en daar een sneu inbraakje. Een lekke autoband. Het is te zielig voor woorden. En wanneer wordt mijn bewering weerlegd dat Bernt Aksel Larsen de eigenaar is van de domeinnaam JVL REPORT? Of mijn bewering dat Kristian Smith de auteur is van JVL REPORT?

Niets van dat alles.

Steek je kop in het zand. Wat je niet ziet dat is er niet. En als we maar stil blijven stopt die gek uit Spanje vanzelf. Dat zal dat Noorse gespuis dan zwaar gaan tegenvallen. Ik heb er alleen maar meer zin in om met jullie door te gaan. Dat er mensen zijn die zich door de Noorse Boeven laten intimideren, dat begrijp ik al niet. Dus kunnen ze er bij BCC/CGN vanuit gaan dat deze site er nog héél lang zal zijn. In tegenstelling tot JVL REPORT, wantdaar is al ruim 2 maanden geen letter meer gepubliceert. Zouden ze zich getrapt voelen nu ik hier heb vermeld wie er achter de site JVL REPORT zitten?

Want voorlopig ligt JVL REPORT al 5 maanden stil sinds ik “beweer” dat Bernt Aksel Larsen achter de domeinnaam van JVL REPORT zit. Stumperds !!!!!!

En er is beloofd dat er ook over mij een stuk op JVL Report zou komen!!! Waar blijft het stuk over mij? En het vervolg op Ben van Wijhe??? Heel “Benidorm” zit daar nu al ruim een half jaar op te wachten.

Meer omdat ik nogal benieuwd ben onder welke namen ik nog meer “bekend” zou zijn in Benidorm. Want wat JVL Report doet is veel roepen maar niets doen. “Dice mucho, hace nada”. Maar ik begrijp nu wel waarom Jonathan “zijn” miljoenen maar heeft “meegenomen”.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: