Oslofjord Convention Center, Káre J Smith

Zo ziet hij zichzelf. Een boven alles en iedereen staande god. En zo zagen zijn volgers hem tot enkele jaren terug ook. Totdat er ook tot zijn volgers allerlei zaken doordrongen niet niet helemaal overeen komen met een “leider” van een christelijke gemeenschap met wereldwijd zo,n 40.000 trouwe volgers.

Het beeld wat zijn trouwe volgers nu van hem hebben komt meer overeen met een dikke volgevrete duivel die enkel en alleen op geldelijk gewin uit is. Meer een Dagobert Duck, maar dan met hoorntjes en een riek in zijn hand.

Een beetje zoals hierboven dus, maar wat dikker. En het is wel jammer, want 100 jaar lang was het een serieuze groep christenen die echt in hun doen en laten geloofde. Nou ben ik niet zo van het geloof, maar kan me wel voorstellen hoe het voor deze “trouwe volgers” moet zijn om erachter te komen dat je al die jaren voor de gek bent gehouden door een dikke geldgeile Noor die enkel en alleen aan zichzelf en zijn familie denkt. Die je jarenlang verteld dat je als een goede christen moet leven, en hard moet werken voor je kerk, en het geld dan op een sluwe manier in zijn eigen zakken propt. En alles uit naam van “onze lieve Heer”. Daar zal geen enkele trouwe volger van BCC/CGN blij mee zijn.

En als je het dan zat bent om uitgebuit te worden, kun je de christelijke gemeente niet eens verlaten zonder al je vrienden te verliezen. Daarnaast loop je nog eens het risico om een mafkees als Elias Bosma aan de deur te krijgen die je bedreigt en beroofd. Want zo gaat het als je de criminele organisatie van Káre J Smith wilt verlaten.

Vanaf de dag dat Káre het voor het zeggen kreeg, veranderde BCC van een christelijke gemeenschap in een financiele gemeenschap.

Zo werden de normen en waarden ineens minder belangrijk dan het bijeen brengen van geld. Hoemeer geld men in het laatje bracht hoe een betere christen je bent. Want bij Káre J Smith draait het hele Brunstad Christian Church enkel om geld en macht. En degene die daar moeite mee hadden en BCC verlieten zijn in opdracht van Káre J Smith tot de grond toe afgebrand. Geen contacten meer met leden van BCC/CGN, geen inkomsten meer, en door alles en iedereen worden weggezet als leugenaar en slechte christen.

Dat is hoe het er nu bij het BCC/CGN van Káre J Smith aan toe gaat. Wie niet genoeg geld in het laatje brengt krijgt te horen dat hij, of zij, een betere christen moet worden. En dus harder moet werken voor “onze lieve heer”. Wat er op neer komt dat deze geldgeile volgevreten crimineel zichzelf ziet als “onze lieve heer”. Want al het geld komt uiteindelijk bij een van de vele privé ondernemingen van hem, en zijn partner in crime Bernt Aksel Larsen terecht. Waarmee hij dus indirect zegt, dat hij “onze lieve heer” is.

Nou, voor mij is hij niet eens een heer. Ik kijk niet zo nauw, en heb ook wel eens respect voor een crimineel die ergens ” 8 miljoen” kan pikken. (?) Maar een volwassen kerel die het bijeengewerkte geld van kinderen inpikt is in mijn ogen een zielige vent. Net zo ziek als een tasjesrover die het tasje jat van een oud vrouwtje. Maar dat komt nog vaak genoeg aan de beurt.

Zo ook de mailtjes die ik van mensen krijg over het gedrag van Káre J Smith. Vooral de ex Broeders hebben nogal wat te vertellen over het steeds extremere gedrag van deze multi miljonair die zijn geld heeft verdiend over de ruggen van oude mensen en kinderen.

Vroeger bleek het een jongetje te zijn met een zwaar “minderwaardigheidsgevoel” dat ook steeds op school werd gepest. De pesters van toen lacht hij nu uit als hij door Oslo rijdt in één van zijn dikke auto,s. Maar deze kneus heeft zijn dikke auto te danken aan geld dat hij heeft afgepikt van jonge kinderen.

Nou Káre, dan heb ik toch wat meer respect voor die ex boekhouder van je uit Apeldoorn.

Deze man heeft alles wat hij maar wensen kan. Kan de hele wereld over reizen. Eet wat hij maar wilt. Koopt wat hij maar wilt. Maar blijft toch de bijeen gewerkte centjes van kinderen, opaatjes en omaatjes weg pikken. Dus eigenlijk is de man of heel zielig, of heel ziek in zijn hoofd.

Als je dan al zoveel hebt, zorg er dan voor dat BCC/CGN weer wordt zoals het bedoeld was. Zoals je vader en opa het gewild zouden hebben. En geef de leiding over aan een echte christelijke leider en vertrek uit BCC/CGN. Ga genieten van je gestolen geld, en zorg dat ze je vergeten.

Maar dat kan hij niet, want hij heeft de macht nodig die hij binnen BCC/CGN geniet. Macht die hij waarschijnlijk thuis niet heeft, en zonder BCC/CGN helemaal niet heeft. Geld alleen is niet genoeg.

Maar doordat hij zo op zijn geld en macht gefixeerd is, vergeet hij wat er in de media gezegd wordt over hem. En wat daarvan uiteindelijk de consequenties voor hem zullen zijn. Want hij staat nu echt op het punt om door alles en iedereen uitgekotst te worden. Zelfs door zijn eigen BCC/CGN. En dat allemaal door zijn “natte droom” Oslofjord Convention Center.

Hiermee heeft hij het hele BCC/CGN gebeuren naar de klote geholpen. Hiermee zijn de “foute” transacties begonnen, en hierom zijn de honderden Ltd,s over de hele wereld opgericht. En hierdoor is de fraude met goede doelen geld, en de belasting fraude gaan opvallen.

Zijn Oslofjord Convention Center breekt hem, en zijn BCC/CGN uiteindelijk. Daar komt natuurlijk het achterover drukken van miljoenen aan goede doelen gelden bij. Volgens zij oud boekhouder uit Apeldoorn bedroeg zijn “schuld” aan BCC Financial Ltd in 2015 een kleine 6 miljoen euro. Leningen en hypotheken verstrekt door BCC Financial Ltd met geld dat door de vrome Broeders als giften voor goede doelen zij “geschonken” aan o.a de Stichting Hippo Mundo Charity. En die hij nooit terug gaat betalen. Dat is pas makkelijk lenen.

Het goede doel blijkt dus Káre J Smith te zijn. En wat betrefd de Stichting Hippo Mundo Charity in combinatie met Káre J Smith, daar valt nog wel meer over te zeggen.

Zoals het waarom kon Jonathan zijn 8 miljoen jatten? Volgens de informatie die ik gekregen heb zou Jonathan in opdracht van Káre J Smith de 8 miljoen euro overmaken naar een “zakelijke” rekening van Káre J Smith in Dubai. Maar onze vrome Broeder Jonathan had plannen om met zijn Nilfisk te gaan samenwonen, en BCC/CGN voor haar te verlaten. Hij heeft een Ltd opgericht, met een bankrekening bij dezelfde bank als het bedrijf Smilar Ltd van Smith en Larsen. De 8 miljoen moest dus naar Smilar. Uiteindelijk heeft Jonathan het rekeningnummer veranderd, en de 8 miljoen overgemaakt op zijn eigen rekening.

Dus had hij het niet gejat, dan was het ook weg geweest. En het was ook niet het 1ste miljoenen bedrag dat Jonathan uit de Stichting Hippo Mundo Charity moest overmaken naar privé rekeningen van de 2 Noorse opper Boeven. Daarom wilden Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen ook niet komen getuigen. Want hoe kunnen ze uitleggen dat er 8 miljoen euro vanuit een goede doelen stichting overgemaakt moest worden naar een privé bedrijf van Smith en Larsen? Dat heet diefstal !!! En daarom is er geschikt, en mag Jonathan de resterende 4 miljoen houden. Daarom wordt er op de site JVL REPORT ook met geen letter over Jonathan van Leersum gerept. Dat is een van de afspraken in de overeenkomst tussen BCC/CGN en Jonathan. En daarom heeft BCC/CGN via een vals protonaccount de nieuwe naam van Jonathan aan mij gemaild. Omdat ze wisten dat ik het wel op mn site zou zetten.

Maar beste BCC/CGN ik zet nog veel meer op mn site. En het zal niets zijn dat jullie graag op het internet zien.

Ik heb het al eerder gehad over de misgelopen deal tussen Lampenwelt en Simon Springer. Deze Simon Springer heeft zijn miljoenen verdiend in de paardensport en met zijn online wedkantoor Bet 3000. De man is goed voor tientallen miljoenen. Maar onze Káre j Smith durft hem te zeggen dat hij zijn geld niet netjes heeft verdiend. Dhr Springer is van joodse komaf, en een jood zou zijn geld niet met wedden en gokken mogen verdienen. En dat durft een”vrome christen” te zeggen die zijn geld verdiend door het van jonge kinderen af te pakken. Dan ben je pas een schijnheilige klootzak. En dan ook nog durven te vertellen dat de verkoop van Lampenwelt aan Springer niet door kon gaan door de manier waarop Springer zijn geld heeft verdiend. Hahah, wat een ongelooflijke mafkees.

Springer verdiend zijn geld aan volwassenen van boven de 18. Smith en Larsen stelen hun geld van o.a minderjarige kinderen. Dus denk ik niet dat onze Káre J Smith indeze zijn mond open mag doen. Hij kan beter gewoon zwijgen, en iedereen die nog geld van hem, of zijn bedrijven, tegoed heeft gewoon netjes terug betalen. En geen voorstellen doen via anonieme proton accounts, en je daarna niet aan de afspraken houden. Bij Dhr Springer krijgt in iedergeval iedereen die geld van hem tegoed heeft ook gewoon zijn geld. Over hem zul je op internet niets negatiefs vinden. In tegenstelling tot Noorse opper Boef Káre J Smith en zijn 40 rovers.

Want ook mij heb je een voorstel gedaan. Welliswaar via je Noorse praatpaal en hoofd van de afdeling List en Bedrog mevr. Berit Hustad Nilsen, maar ook daaraan heeft niemand van BCC/CGN zich gehouden. Dus ik denk niet dat vriend Káre J Smith het recht heeft een fout woord over Dhr Springer te zeggen. En ook Dhr Springer vindt onze Noorse opper Boef een dominante kinder berovende klootzak. En ook hij vindt dat het tijd wordt om hem voorgoed te stoppen met zijn criminele organisatie. Nou meneer Springer, ik doe mn best. En hij is mijn sponsor om tijdens de paasdagen bij de Gemeentes van CGN te gaan flyeren met mijn “Brunstad Christian Criminals” flyers. Zodat binnenkort alle Noorse Broeders en Zusters de naam van mijn site kennen.

En kunnen lezen hoe crimineel hun leiders zijn. Want ook de rest komt per persoon aan de beurt hier. Van BCC en van CGN. De volgende zal “partner in crime” Bernt Aksel Larsen zijn, en daarna is het de beurt aan zoon Kristian.

Maar voorlopig is er over Káre J Smith nog genoeg te zeggen. Sterker nog, als ik alles wat ik over hem heb hier op mijn site moet gaan zetten dan heb ik alleen aan hem al genoeg voor een hele site. Dat doen we dan maar niet. Waar ik het nog wel over wil hebben is Dubai. Want ik snap niet wat een leider van een “christelijke gemeenschap” in een moslim land als Dubai moet. Qua onderbrengen van je gestolen geld kan ik me er iets bij voorstellen, maar een andere reden kan ik niet bedenken.

En wat Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen betrefd kan ik me ook niet voorstellen dat ze een appartement in Dubai kopen om dichterbij god te wonen. Dat zal hij zo wel aan zijn volgers verkopen, maar ook die trappen daar niet meer in. Zeker niet als ze horen dat ieder appartement ruim 6 miljoen euro heeft gekost.

En doordat dit Noorse tuig mij mn geld niet terug betalen moet ik het met dit “rottige” uitzicht doen.

Maarja, je hebt altijd baas boven baas. Zelfs bij de Noorse Boeven.

En wat Káre J Smith betrefd kan ik ook nog wel wat kwijt over het “leeg graaien” van BCC Financial Ltd. En dat het volgens hem is gebruikt voor de bouw van Oslofjord Convention Center. Wat dus absoluut niet waar is. Het betekend voor de volgers van BCC/CGN wel dat zij vanaf 2020 t/m 2023 ieder € 3000,- meer per jaar moeten “doneren”, bovenop de € 3000,- die men jaarlijks al aan BCC/CGN doneert voor de bouw van Oslofjord Convention Center. En dat om de tekorten bij BCC Finance Ltd te compenseren. Terwijl de tekorten gewoon terug te vinden zijn in o.a Smilar Ltd te Cyprus. En waarschijnlijk op de bankrekeningen van Smilar Ltd in Dubai. Tenminste als ik de ex boekhouder mag geloven. En tegenover het BCC/CGN tuig, geloof ik iedereen eerder dan hun. Want tot op heden ben ik door BCC/CGN alleen maar bedrogen en belogen. En daarin ben ik niet de enige.

Maar er zijn meerdere mensen bezig om de financiele wir war bij BCC/CGN bloot te leggen. Dus op den duur ligt alle informatie open en bloot op straat, en kan iedereen zien wat voor oplichters het bij BCC/CGN zijn. Maar wel met een hoofdrol voor Káre J Smith. Want ookal ontkent de Noorse praatpaal Berit dat de privé bedrijven van Káre J Smith ooit geld geleend hebben bij BCC Financial Ltd, dan moet de eens beter in de boekhouding van 2012 kijken. De overboeking van BCC Financial Ltd naar de Cyprische bankrekening van Smilar Ltd. Misschien dat ze nou net die overboeking over het hoofd heeft gezien. Of waren er nog meer, Berit? Volgens jullie toenmalige “boekhouder” wel!! Je kunt dus wel blijven ontkennen, maar ook jij valt binnenkort door de mand. Want Berit is al jaren op de hoogte van alle “misstanden” binnen het BCC concern. Sterker nog, ze staat er al jaren met haar neus bovenop. Ze is net zo fout als dat andere Noorse gespuis. En ze praat het nog goed ook.

Ik wil hier aantonen dat er een verschil zit tussen Noorse Broeders, de leden van BCC/CGN en de leiders van BCC/CGN, de Noorse Boeven.

Iedereen weet dat al, maar ik leg het uit. BCC Finance Ltd is de “interne bank” van Brunstad Christian Church. Alle donaties worden daar gestald totdat er een “goed doel” is waar het voor gebruikt gaat worden. In de tussentijd wordt het geld beschikbaar gesteld voor “leningen” of hulp aan “noodlijdende” BCC kerken van over de hele wereld.

Klinkt goed!! Het idee is dan wel goed, maar de uitvoering is kut.

Er is een “commissie van toezicht” die dus “toezicht” houdt op de transacties. En verder moeten er bij iedere “transactie” 2 personen hun toestemming geven. Klinkt ook mooi.

Maar als in de “commissie van toezicht” enkel Noorse Boeven zitten heeft de commissie geen zin. En als de 2 personen die toestemming moeten geven voor een “transactie” de 2 Noorse opper Boeven zelf zijn, dan hebben zij dus gewoon vrijspel. Dus het mooie verhaal van Berit Hustad Nilsen over de “waterdichte” fraude beveiliging is ook kut. Maar zij is dan ook één van die Noorse Boeven uit die “commissie van toezicht”. Ook durft Berit te beweren dat er maar 1 lening van BCC Financial Ltd is afgeboekt als zijnde “niet te innen”. Dat zou een lening zijn aan de Stichting Hippo Mundo Charity die door de diefstal van Jonathan niet terug betaald kon worden. Ook niet waar!! Want ook de Stichting Hippo Mundo Charity is tot op de bodem leeggeroofd door de 2 Noorse opper Boeven Káre en Bernt. Lekker veilig zootje daar dus. Dat hele BCC Financial Ltd kan geen miljoen aan leningen laten zien die zijn terug betaald. Ook kan zij geen miljoen laten zien dat naar een goed doel is gegaan. Waarom niet? Omdat het allemaal in de zakken van de 2 Noorse opper Boeven beland, en een klein deel gaat naar Oslofjord Convention Center. Daarom!!!

Daar komt bij dat de zo aardige Berit Hustad Nilsen zelf al 9 jaar een lening heeft van BCC Financial Ltd. En wie zal daar toestemming voor hebben gegeven? En betaald zij wel terug, of is die “lening” ook afgeboekt als “niet te innen”? Dat komt onder haar eigen stukje uitgebreid aan de beurt. Dus ook Berit kan haar lol op hier op mijn site.

Dan hebben we ook nog de “trouwe volgers van BCC/CGN” die hebben moeten tekenen dat zij hun leningen “aan” BCC Financial Ltd al terug hebben gekregen, terwijl dat absoluut niet waar is. Waarom zouden deze mensen dat moeten doen denkt u? Toch niet omdat het qua terug betalen bij BCC Financial Ltd zo lekker loopt. Er wordt gewoon niet terug betaald. En deze mensen wachten al vanaf 2012/2013 op hun aan BCC uitgeleende geld. Daarom zei ik al eerder; ik ben niet de enige!! Als je geld uitleent aan BCC dan is dat eigenlijk weggeven aan BCC. En omdat het allemaal bij de 2 Noorse opper Boeven terecht komt, wil ik het ook van hun vía BCC Financial Ltd teruggestort krijgen op mijn eigen bankrekening. En zolang dat niet gebeurd ga ik elke dag door met de site “BCC Brunstad Christian Criminals”. En ik vind het nog leuk ook. Het mag dus best nog even duren. En er is elke dag genoeg te schrijven over het zootje bij BCC/CGN.

Ondermeer dat het de schuld is van de diefstal door Jonathan, dat de Stichting Hippo Mundo Charity zijn schuld van 3 miljoen euro niet terug kan betalen aan BCC Financial Ltd. Beetje raar als je weet dat er alleen al bij de Stichting Hippo Mundo Charity de afgelopen 10 jaar gemiddeld 10 tot 15 miljoen per jaar omgaat.

En waarom heeft de Stichting Hippo Mundo Charity 3 miljoen euro moeten lenen? Als daar de afgelopen 10 jaar tussen de 100 en 150 miljoen in is omgegaan, dan begrijp ik niet waarom er dan nog eens 3 miljoen geleend zou moeten worden. Waar zijn al die miljoenen dan gebleven?

Ja, volgens de uitleg van BCC is het voor een groot deel in het Oslofjord Convention Center gestoken. Maar ik mag toch aannemen dat niet alleen de leden van CGN hieraan betalen. Dan mag ik ook aannemen dat ieder land zijn deel betaald. Dus zou CGN hooguit een paar miljoen hebben betaald. Dan ontbreekt er volgens mijn berekeningen nog altijd, op zijn minst, een 90 miljoen euro de laatste 10 jaar. Waarmee mijn verhaal over waar de donaties eigenlijk heen gaan dan weer aardig klopt. Het gaat rechtstreeks in de zakken van de heren Smith en Larsen. En daar kan geen leugen van Berit Hustad Nilsen verandering in brengen. Het zijn gewoon een stelletje oplichters. Niet meer, en vooral niet minder. Dus Káre J Smith, je bent een criminele leugenachtige oplichter. Steek dat maar in je reet!!!

Want van de ex boekhouder uit Apeldoorn heb ik een “transactie” uit 2014 tezien gekregen. Een transactie, in opdracht per mail van Káre J Smith, aan Jonathan om ruim 3 miljoen euro over te maken. Van de Stichting Hippo Mundo Charity naar BCC Financial.

En vandaaruit is het in opdracht van Káre J Smith weer overgemaakt naar een rekening bij de Bank of Beirut. En die rekening staat weer op naam van het privé bedrijf Smilar Ltd van de heren Smith en Larsen. Wéér 3 miljoen “verdiend” door 1 enkele transactie. En als dat een paar keer per jaar gebeurd, dan schiet het aardig op, en dan gaat zo,n stichting vanzelf naar een saldo van 0. Dat heeft weinig te maken met de diefstal van de 8 miljoen, want ook die had Jonathan over moeten maken naar een privé rekening van de heren Smith en Larsen. Dus die waren zonder Jonathan ook uit de Stichting Hippo Mundo Charity verdwenen.

De grootste scam van de 2 Noorse opper Boeven is gebeurt doormiddel van de bedrijven Smilar Ltd en N&B Holding. Die op hun beurt weer gebruik maken van o.a Numeria Services Ltd, en UTA Group Ltd. Met deze bedrijven werkt voornamelijk Káre J Smith, maar ben het e.e.a hierover nog aan het uitzoeken.

Het gaat voornamelijk over de verkoop van de aandelen Lampenwelt aan Smilar, en een forse investering door N&B Holding in Lampenwelt. Een constructie waardoor beide heren Smith en Larsen ieder ruim 20 miljoen konden bijschrijven op hun bankrekeningen. En het wordt beaamd door de oud boekhouder uit Apeldoorn, maar ook Dhr Simon Springer is op de hoogte van deze ingewikkelde oplichting. Hij weet dit na gesprekken met de 2 Noorse opper Boeven inzake de overname van Lampenwelt, en de voorwaarden die de heren stelde met betrekking tot de betaling hiervan. En deze door Smith en Larsen gestelde voorwaarden zijn dan ook de oorzaak van het niet doorgaan van de koop door Dhr Simon Springer.

Toen Lampenwelt in handen kwam van de 2 Noorse opper Boeven had het een waarde van enkele miljoenen. De heren hebben toen via hun N&B Holding een investering gedaan van ruim 5 miljoen euro. Deze 5 miljoen heeft N&B Holding geleend, maar nooit terug betaald, bij BCC Financial Ltd.

Deze 5 miljoen euro zijn dus gewoon betaald door de Noorse Broeders en Zusters.

Door deze 5 miljoen euro kon Lampenwelt flink uitbreiden en investeren in hun capaciteit. Waardoor Lampenwelt, in ieder geval op papier, kon uitgroeien tot de grootste online lampenwinkel. Met een “waarde” op papier van tientallen miljoenen.

De aandelen Lampenwelt waren in bezit bij Smilar Ltd. Een gezamelijk bedrijf van de heren Smith en Larsen. Vervolgens werd Lampenwelt tekoop aangeboden, maar men wilde helemaal niet verkopen. Het moest gekocht worden door een “anonieme” investeringsmaatschappij die ook gewoon van de heren Smith en Larsen is. Toen Dhr Springer oprecht geinterreseerd bleek, hadden de heren bij een eventuele verkoop aan Springer een probleem. Dan zou blijken dat Lampenwelt veel minder waard was dan dat het volgens Smilar Ltd was. En zou de fraude met BCC gelden aan het licht komen.

Dus werd Dhr Simon Springer als koper afgeschreven om redenen die de 2 Noorse opper Boeven zelf bedachten. Uiteindelijk is het dan voor rond de 40 miljoen verkocht aan hun eigen anonieme investerings maatschappij.

Theoretisch is het verkocht, en hebben de heren Smith en Larsen ieder 20 miljoen euro legaal geld op hun rekeningen bij kunnen schrijven.

In de praktijk is het nog gewoon van hen. Hebben zij ieder 20 miljoen euro dat uit BCC is gejat wit gewassen. En hebben ze nog steeds alle aandelen Lampenwelt, met een waarde van nu minstens 60 miljoen euro. Dat is de meest lucratieve deal die je je maar kunt bedenken.

En de heren Smith en Larsen lachen zich kapot als hun Noorse praatpaal Berit met een stalen gezicht zegt dat de heren Smith en Larsen nooit een cent hebben gekregen van BCC voor hun “goede werk” voor de Brunstad Christian Church.

Nee domme pruim. Ze hebben niks gekregen, ze hebben alles leeg geroofd.

En natuurlijk zit het iets ingewikkelder in elkaar, maar zo is het voor iedereen wat beter te begrijpen. In het kort komt het erop neer dat BCC is genaaid voor 40 miljoen, en dat ze in de toekomst nog eens voor 60 miljoen genaaid gaan worden. Dankzij de helden van Brunstad, de 2 Noorse opper Boeven en hun criminele families. De families List en Bedrog.

En wat Káre J Smith betrefd, kan ik net als bij zijn mede opper Boef Bernt Aksel Larsen een hele rits aan privé bedrijven vermelden. Ook Káre heeft tientallen Ltd,s en Holdings. Verspreid over de hele wereld met bankrekeningen in allerlei dubieuze landen.

Te beginnen met Global Holding Investments SA, en de hele kerstboom aan bedrijven daar omheen. Zoals Oldroad International Trading SA. Via dit soortbedrijven gaat BCC geld naar allerlei belasting paradijzen. Alleen al om Global Holding Investments SA heeft Káre 17 andere Ltd,s en Holdings zitten. Dit wordt niet alleen bevestigd door de oud boekhouder uit Apeldoorn, maar het is ook op internet te vinden als men deze bedrijven googled. Zelfs in de “Panamá papers” worden de bedrijven van de 2 Noorse opper Boeven al in 2015 aangeduid als “zeer discutabel”. Wat eigenlijk zoiets betekend als “door en door crimineel”.

In Global Holding Investments SA zat in 2015 ruim 7 miljoen euro, en was de winst nog eens 3 miljoen euro per jaar. En dat is nog maar 1 van de tientallen bedrijven die Káre J Smith privé bezit.

En wat ik dan ook weer apart vind, is dat er Noorse Broeders zijn die puur door het geld Noorse Boeven worden. Zoals Alf Aadalen. Eerst een goede baan bij Oslofjord Operations AS en nu bij Oslofjord Holding AS. Maar hoe komt zo,n man dan aan Alf Consulting AS, met ruim een miljoen in zijn zaak. En wat moet Káre J Smith met consultings van Alf Aadalen?? En hoe kan Alf Consulting AS een jaar omzet hebben van ruim $400.000,-?? Hoeveel uren werken deze mannen per week? Want met een fulltime baan als directeur bij Oslofjord Holding AS, kan hij niet veel uur werken voor zijn Alf Consulting AS. Of zitten ook in Zwitserland meer uren in een dag?? En dat met zijn betaalde baan in Oslo en zijn eigen bedrijf in Zwitserland.

Ook deze Alf verdient wat meer onderzoek. Zeker omdat Káre J Smith ook aardig aan het uitbreiden is met het aantal Ltd,s dat hij inmiddels alleen al op Cyprus heeft. Ook daar ben ik even druk mee.

Ook de wirwar van Trust,s en Ltd,s van Káre J Smth zijn ondertussen ontelbaar geworden. Sommige staan op naam van bedrijven die officieel van Smith zijn, andere weer op naam van zijn kinderen of bedrijven van zijn kinderen. Andere staan weer op naam van “tijdelijke” katvangers, en komen dan door een aandelen “overname” in bezit van Káre J Smith, of een van zijn bedrijven.

Zo zit Merit Servus Group Ltd in 80% van de bedrijven en overzeese firma,s van Káre J Smith als zijnde “secretaris” van de Ltd,s. Daardoor is de wirwar bij Smith iets overzichtelijker dan bij Larsen. Maar Larsen is dan ook net iets geslepen dan Smith. En wat ik dan al kan vinden op internet, met hier en daar een kleine hint van de oud boekhouder uit Apeldoorn, is waarschijnlijk nog maar een klein deel van het werkelijke aantal bedrijven dat de 2 Noorse opper Boeven inmiddels bezitten. Ik begrijp dan ook niet dat er Noorse Broeders zijn die mij vragen om te stoppen met mijn site. Deze echte Broeders moeten zichzelf toch ook in hun broekzak gezeken voelen als ze weer 200 euro geven voor het goede doel. En dan zien dat hun 2 Noorse opper Boeven tot over hun oren in de miljoenen zitten. Niemand kan mij wijsmaken dat de echte vrome Noorse Broeder daar niets van denkt !! Zij zien toch ook dat het geen christelijke gemeenschap meer is, maar een financiele instantie ? Ik begrijp ook best dat er Noorse Broeders zijn die niet hun hele leven willen verliezen door bij BCC/CGN weg te gaan. Want dat dat gebeurd staat wel vast ondertussen. Maar stap er dan met zijn alle uit, en begin een echte Christelijke Gemeenschap met echte Christelijke leiders, en niet van dat Noorse criminele gespuis !!!

Een echte Christelijke Gemeenschap.

Want het zou mooi zijn om met Pasen te herdenken dat Jezus uit de dood herrijst, en Káre J Smith aan het justitiele kruis genagelt wordt. Dat zou pas een echte christelijke pasen zijn. Oprotten met die geldgeile dikke volgevreten demoon.

Want zo zie ik jullie geestelijk leider Káre J Smith het liefst. Geroosterd aan het spit dat Noorse varken.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: