Oslofjord Convention Center, Kristian Smith

zoon van …

Ook hij was opgeroepen om te komen getuigen in de zaak van BCC/CGN tegen Jonathan van der Linden/van Leerdam en zijn €300,- per uur kostende Nilfisk Frederique Pouw. Dit omdat volgens Jonathan ook Kristian behoort tot de grote graaiers binnen BCC/CGN.

Maar ook Kristian Smith zag het niet zo zitten om te moeten getuigen, en dan gedwongen te worden onder ede te liegen. Want als Káre J Smith, Bernt Aksel Larsen, en Kristian Smith de waarheid zouden vertellen, dan hadden zij opzeker de eerst komende jaren achter slot en grendel gezeten. En daarna “ridder te voet” vrij gekomen. Want zelfs in nederland is het strafbaar om giften en donaties uit een “goede doelen stichting” te jatten voor eigen gebruik. En ook in nederland is het strafbaar om met jaarrekeningen te knoeien. En ook in nederland wordt men geacht belasting te betalen. Zelfs over illegaal gekregen geld.

En nou heeft Kristian Smith het helemaal niet nodig om geld uit BCC/CGN te jatten. Dat heeft zijn vader al voor tientallen miljoenen gedaan, die hij eens gaat erven. En hij is mede eigenaar van het miljoenenbedrijf FinnTack, heeft aandelen in tientallen andere bedrijven die door zijn vader Káre J Smith met gestolen geld uit BCC/CGN zijn opgericht en gefinancierd, en heeft zelf al enkele Ltd,s in belastingparadijzen opgericht. Vandaar ook dat hij, net als zijn vader, en compagnon Bernt Aksel Larsen niet wilde komen getuigen tegen Jonathan.

Want als Jonathan had gaan praten dan was er nu van BCC/CGN niets meer over geweest. Vandaar dan ook de stille schikking met Jonathan. En vandaar ook dat BCC/CGN op geen enkele manier ook maar iets over Jonathan durft te zeggen. Dat doen ze dan achterbaks via de site van die strontvlieg uit Spanje. Of anoniem via de site JVL REPORT. En met dat JVL REPORT weet Kristian Smith zijn ding wel te vertellen. Hij is namelijk de auteur van JVL REPORT, en zijn compagnon Bernt Aksel Larsen is al vanaf 2016 eigenaar van de domeinnaam JVL REPORT. Waaruit al blijkt dat ze er al vanaf het begin van de ellende met Jonathan mee bezig zijn geweest om hem via het internet te bevuilen met vanalles en nog wat.

In alle bedrijven binnen het BCC/CGN concern die met de paardensport te maken hebben zit Kristian Smith in meer of mindere mate. Zelfs bij de Stichting Hippo Mundo Charity heeft hij een vinger in de pap. Zo zien we dan dat in dit geval de appel niet ver van de boom is gevallen. En dat de nieuwe generatie Noors gespuis ook al jaren bezig is met het leeg roven van BCC/CGN.

Op dit moment is hij al bezig om de nr 1 van de wereld te zijn met producten voor de paardensport. En ik hoef niemand uit te leggen hoeveel geld daarin omgaat. Daarom snap ik ook niet dat dit soort gespuis nou nooit genoeg heeft.

Volgens de oud boekhouder uit Apeldoorn was Kristian Smith al voor 2012 legaal miljonair. Dus wie weet voor hoeveel miljoenen hij op dit moment goed is. En ook dat allemaal “mede mogelijk gemaakt door” de trouwe volgers en gulle gevers van BCC/CGN.

Ook in de bedrijven van Kristian Smith zitten miljoenen aan leningen uit BCC Financial Ltd die nooit terug betaald gaan worden. En ookal zegt BCC dat BCC Financial Ltd niets meer met BCC te maken heeft, het geld dat erin zit komt wel van giften die alle gemeenten aan BCC Financial Ltd hebben uitgeleend. En waarvoor ze tijdens de rechtszaak tegen Jonathan, onder valse voorwentselen, hebben verklaard dat geld (incl. rente) van BCC Financial Ltd terug te hebben gehad. Wat een absolute leugen is. Maar dat zal iedere Noorse Broeder beamen. Dus wat de bedrijven van Kristian Smith betrefd, doet hij niet onder aan zijn vader. Van wie zou hij dat hebben (?).

En daar komt bij dat Kristian Smith onze Jonathan nogal goed kon velen. En zij nogal vriendschappelijke met elkaar zijn omgegaan de laatste jaren dat Jonathan nog bij CGN was. Ook hiervan heeft Kristian veel van de trucjes van Jonathan geleerd. En ook Kristian vertrouwde Jonathan in alle diefstallen en het witwassen van het gestolen geld.

De 2 zijn zelfs gezamelijke naar de Carribean geweest, om precies te zijn het engelse eiland Anquilla, om daar Ltd,s op te richten waar later het gestolen geld op kon worden gestort. En wie weet wat ze daar samen nog meer hebben gedaan. Want de dames daar kijken niet zo nauw. Voor een paar drankjes en wat aandacht lig je de hele nacht lekker warm in je hotel bedje. Vraag maar aan de 2 Noorse opper Boeven. Die weten dat al jaren, en Káre J Smith heeft al zoveel “vriendinnen” ontmoet in zijn carriere dat hij opzeker de tel al lang kwijt is. Zelfs op Cyprus en Malta kennen ze “Jan Smith” uit Oslo. Nee, niet onze Jantje Smit.

Want onze opper Boef Káre J Smith heeft al jaren een 2de naam voor zijn buitenechtelijke escapades. Jan Smith uit Oslo.

En wie weet heeft hij die naam ook wel gebruikt om zijn illegale “inkomsten” te verstoppen voor de fiscus, en voor zijn trouwe volgers. Ik heb van de oud boekhouder uit Apeldoorn vernomen dat er ook op grote schaal “bankrekeningen op nummer” zijn gebruikt om geld uit het zicht te houden. Dit is o.a gebeurt bij enkele “offshore banken” op de eilanden Seychellen, Anquilla en Belize.

Op deze eilanden had ook Jonathan in eerste instantie zijn 8 miljoen euro uit de Stichting Hippo Mundo Charity ondergebracht. En ik moet zeggen dat het geen straf is om naar die eilanden te moeten reizen om te gaan “pinnen”. Alles beter dan bij de Appie de Gein staan wachten om te pinnen.

En Kristian heeft goed opgelet bij zijn lessen van “meester” Jonathan. Zo goed zelfs dat hij nu zo,n beetje de job van Jonathan heeft overgenomen binnen BCC/CGN. Zodat ook zijn vader de opper Boef trots op hem is.

Zo trots dat Kristian Smith op dit moment zelfs 15% van de aandelen Lampenwelt bezit. Waaruit ook weer blijkt dat Lampenwelt nooit verkocht is. De 2 Noorse opper Boeven hebben Lampenwelt enkel op papier verkocht aan een investerings maatschappij waarvan zij de eigenaar zijn. En de betaalde miljoenen zijn een deel van de miljoenen die zij zelf gestolen hebben uit BCC/CGN. En deze miljoenen zijn nu gewoon wit, en worden weer gebruikt om andere miljoenen wit te wassen.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: