Oslofjord, Laiki Bank Cyprus

Rekeningnr 179-21-019917. Op naam van Baronesa Trading Limited.

Hoe kan het dat Káre J Smith 17 dagen voordat de bank omvalt zijn geld heeft overgeboekt naar andere banken, en zijn kluis heeft leeggehaald. Dit terwijl tientallen mensen hun baan kwijt raakte, en honderden klanten hun geld gewoon kwijt zijn.

Behalve onze zo vrome opperBoef uit Noorwegen.

En omdat ze bij BCC/CGN op bepaalde gebieden niet echt veel vrienden hebben gemaakt, krijg ik nu informatie die vooral de 2 Noorse opper Boeven minder leuk vinden. Zoals van Franco Azzopardi. Tot 2013 werkzaam bij Laiki Bank Cyprus. Hij heeft daar meegemaakt hoe bepaalde personen vooraf werden gewaarschuwd door leidinggevende personen van Laiki Bank om hun geld ergens anders onder te brengen. Dit omdat de bank op omvallen stond. De gewone werknemers van Laiki Bank zijn uiteindelijk op straat gezet, terwijl het leidinggevende personeel voor het meerendeel werk heeft gevonden bij de “rijke stinkerds” die ze gewaarschuwd hadden. Franco Azzopardi is van daaruit naar een bank op Malta gegaan, en is goed bekend met Simon Springer. Vandaar dat ik van beide heren informatie krijg over de 2 Noorse opper Boeven.

Wat onze Káre J Smith betrefd zou hij zo,n 17 dagen voordat de problemen bij Laiki Bank bekend werden al op de hoogte zijn gebracht. Dit door een van de grote mannen binnen Laiki Bank, de “heer” Andreas Phillippou. Nog altijd blijken Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen gebruik te maken van de “diensten” van deze Andreas Phillippou.

Volgens alle internationale wetgevingen is dit ten allertijde strafbaar. En niet alleen voor degene die de informatie geeft, maar ook voor degene die daar uiteindelijk baat bij hebben. Dus kan Káre J Smith misschien eens op bezoek gaan bij Elias Bosma als die zijn gevangenisstraf van 2 maanden uitzit. Dan weet hij wat hem te wachten staat als justitie in Cyprus dit eens gaat uitzoeken.

Ik beloof hem dat ik hem kom opzoeken als hij eens echt achter slot en grendel komt te zitten. Maar op dit moment ga ik met de informatie die ik heb over Baronesa Trading Limited verder de criminele gangen van o.a Káre J Smith aantonen. Want met Baronesa Trading Limited heeft Káre pas echt geld verdiend. En dat blijkt wel uit het feit dat er in 2012 miljoenen op de visakaart van Beronesa Trading Limited stonden, die Káre even snel heeft overgemaakt naar een rekening in het Midden Oosten, en een rekening op Bermuda. En zoals ik al eerder zei, snap ik niet wat vrome christenen te zoeken hebben in het Midden Oosten.

Volgens de oud boekhouder uit Apeldoorn, waren de heren Smith en Larsen “verplicht” om een appartement in Dubai te kopen wilden zij gebruik maken van de banken in Dubai. En daar Dubai geen financiele gegevens van “inwoners” deelt met de “westerse wereld” moesten ze wel. Dus wie weet wat een kapitaal de 2 Noorse opper Boeven op bankrekeningen in Dubai hebben staan.

En ook hierbij heeft Andreas Phillippou een grote rol gespeeld door zijn kennis van het Midden Oosten. Hij heeft jaren in Qatar gewerkt, en is nu werkzaam in Londen. Vlak bij de heren Smith en Larsen.

Nadat de Laiki Bank failliet ging is Andreas bij KPMG Qatar gaan werken. En afgelopen jaar is hij zijn eigen Phillippou Auditors Ltd gestart. En hiermee werkt hij vooral vanuit Londen en vanuit Cyprus. Dat zal waarschijnlijk te maken hebben met zijn 2 grootste klanten. De 2 Noorse opper Boeven. En die gunnen hem wel wat, want ze hebben miljoenen aan hem te danken en daar zal Andreas ze wel regelmatig aan herinneren.

En nu hoor ik van Franco dat ze bij de Nationale Bank van Cyprus ook niet zo gecharmeerd zijn van Andreas Phillippou. Zijn oud colega,s die door de nationale bank van Cyprus zijn overgenomen weten ook dat Andreas voorkennis had van het faillisement bij Laiki Bank. En dat hij “zijn” contacten wel waarschuwde, maar anderen niet. Zelfs zijn colega,s niet.

Met Baronesa Trading Limited ga ik de trouwe volgers van BCC/CGN laten zien dat ze al zeker 15 jaar worden belogen en bestolen. En dat hun “leider” Káre J Smith samen met zijn partner in crime Bernt Aksel Larsen al die jaren minstens de helft van hun “gulle giften en donaties” hebben gejat. Dus al zouden de vrome Noorse Broeders het niet eens zijn met mijn site, dan zijn ze dat eind van de week opzeker wel. Als het hele stuk “Laiki Bank Cyprus” op mijn site staat. Dus hoop ik dat de 2 Noorse opper Boeven nog even genieten van hun gejat, want dat gaat ze niet lang meer lukken.

Want zou het de bedoeling zijn geweest met BCC Financial Ltd om daarmee de families van de heren Smith en Larsen te verrijken, of was dat om BCC/CGN zaken te financieren? En waarom zou een bedrijf als Horze International GmbH, een lening moeten krijgen van ruim 3 miljoen euro uit BCC Financial Ltd. Of het zo grote en goed draaiende FinnTack Ltd.

Volgens de Noorse Broeders die ik spreek zou het enkel voor BCC/CGN doeleinden gebruikt worden. En niet voor de privé bedrijven van de 2 Noorse opper Boeven. Maar het was zeker niet de bedoeling dat BCC Financial Ltd een privé lening zou verstrekken aan de opper Boef Káre J Smith. En zeker niet als deze later met de leningen aan de privé bedrijven van Smith en Larsen worden afgeboekt voor 1 euro. Omdat de leningen als “niet te innen” zijn afgeboekt door het nieuwe boekhouderskantoor dat Deloitte opvolgde nadat deze vragen had over het privé gebruik van o.a BCC Financial Ltd.

Dus Noorse praatpaal Berit, nog steeds volhouden dat de heren Smith en Larsen geen cent hebben “verdiend” aan hun “werkzaamheden” voor Brunstad Christian Church?? Je zal toch ooit een keer ergens verantwoording af moeten leggen. Of hebben ze bij Brunstad Christian Church nou net dát deel uit de bijbel gescheurd? Samen met het deel “gij zult niet stelen”.

Nou zet ik dit stukje vanaf Face Book gisteren op mijn site, en nu is het ineens verwijderd. Volgens mij is iemand niet blij met dit stukje over BCC, en vooral niet om de naam GHF Charitable Foundation. Daar kom ik nog op terug.

Ooit zal de rest van de Noorse Broeders toch ook wel om uitleg vragen? Of blijven dat goed gelovige trouwe volgende schapen?

En volgens de oud boekhouder uit Apeldoorn klopt er ook bij Baronesa Trading Limited geen zak van de boekhouding t/m 2015. En hij kan het weten. Niet alleen als boekhouder, maar ook als de financiele man die de “financien” jarenlang heeft gemanipuleerd bij Baronesa Trading Limited. En alles in opdracht van zijn baas Káre J Smith.

Zoals overboekingen van BCC Financial Ltd naar Baronesa Trading Ltd. Van BCC Financial Ltd naar Smilar Ltd. Van de Stichting Hippo Mundo Charity naar rekeningen in Dubai die weer op naam staan van Baronesa Trading Ltd. En ga zo nog maar n uurtje door. Volgens de oud boekhouder uit Apeldoorn is Baronesa Trading Ltd het meest “lucratieve” bedrijf van Káre J Smith.

En terugkomend bij GHF Charitable Foundation op Bermuda, dan kan ik niet om advocatenbureau Appleby heen.

Appleby is een advocaten kantoor dat juridische bijstand biedt aan bedrijven en stichtingen die om wat voor reden dan ook hun heil zoeken op belasting paradijzen. En Appleby is dan ook op alle bekende belasting paradijzen, zoals Isla of Man, Cyprus, de Maagdeneilanden, Panama, etc gevestigd.

En dat zij bij het interne onderzoek bij GHF CHARITABLE Foundation zeggen dat er niets strafbaar gevonden is heeft geen enkele waarde. Dit omdat ten tijde van het “onderzoek” de aandelen van GHF CHARITABLE FOUNDATION bij Appleby waren ondergebracht in een Trust. Welliswaar enkel op papier, maar toch !!!

Zij hadden dit onderzoek natuurlijk nooit zelf mogen doen. Want niemand zal kunnen zeggen dat het een “onafhankelijk onderzoek” zal zijn geweest. En dat is het natuurlijk ook niet geweest. Maar daar krijgen ze natuurlijk ook rijkelijk voor betaald door de 2 Noorse opper Boeven die tot hun nek gevuld zijn met het gejatte geld uit o.a BCC Financial Ltd.

Daarom is natuurlijk met spoed het stukje van Face Book afgehaald. Dat ik dit zeg ok, maar als het maar niet door alles en iedereen gelezen kan worden. Ach, sinds ik het gisteren op mijn site heb gezet is het pas 628 keer gelezen. Dus het valt wel mee met die site van de “strontvlieg” uit Spanje. En bij mij kunnen ze het niet weghalen door iemand wat geld in zijn zak te stoppen. Bij mij wordt het iedere dag duurder om mij te laten stoppen. En voorlopig heb ik er nog elke dag zin in, dus het mag nog wel ff duren. Dus dan ook nog maar een deel van zijn bankafschrift erbij. Ik kan er nu opzetten wat ik wil, want tot nu toe heeft BCC/CGN uit eigen naam nog niets weerlegd. En de ProtonMail bedreigingen daar laat ik me al helemaal niet door stoppen. Daardoor ga ik er alleen maar harder tegen in.

En nu ben ik bezig met het e.e.a uit te zoeken over Inge Almas. Zij is directeur van enkele Ltd,s die van Káre J Smith zijn. En ik heb haar naam gekregen van een lezer, die mij wat mailde met betrekking tot deze Inge Almas. Zij zou geregeld betrokken zijn geweest bij “faillisements fraude” en nu regelmatig zichzelf beschikbaar stellen als “katvanger” voor schimmige bedrijfjes van de 2 Noorse opper Boeven. Vooral Ltd,s. En zij zou ook voorkomen in het verhaal van GHF CHARITABLE FOUNDATION. Ik weet nog niet of het waar is, maar daar ga ik vandaag achteraan.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: