Oslofjord Convention Center, de 3 CGN opper Boeven

Ook bij CGN Criminele Gemeente Nederland zijn er 3 opper Boeven. Dat zijn Dhr Staal, Dhr Weggeman en Dhr Nooitgedacht. Deze 3 opper Boeven laten hun “rotzooi” opruimen en oplossen door Elias Bosma. In ruil daarvoor mag Elias Bosma een beetje mee graaien van de “goededoelen stichtingen” van CGN.

En van deze 3 CGN Boeven is Jan Hein Staalopper Boef. Hij was het ook die samen met Jonathan van der Linden al jaren systematisch bedragen achterover drukte. Toen Jonathan tegen de lamp liep wilde Jan Hein Staal dan ook geen aangifte doen, maar op aandringen van de 2 Noorse opper Boeven moest hij wel.

Daarop zijn de 3 CGN Boeven met Jonathan om de tafel gaan zitten om een plan te bedenken om iedereen (behalve Jonathan) buiten het gerechtelijke onderzoek te houden. Dat plan is er ook gekomen, en Jonathan zou alle schuld op zich nemen, geld mogen houden, en de club mogen verlaten. Dat zou voor iedereen een mooie oplossing zijn. Ware het niet dat BCC/CGN zich meteen al niet aan de afspraken hield, en Jonathan meteen al lieten vallen.

Goh, waar ken ik dat ” niet nakomen van gemaakte afspraken” door het BCC/CGN gespuis nou van?

Daarop is Jonathan gaan dreigen met enkele “bezwarende documenten” over met name de 2 Noorse opper Boeven. Uiteindelijk is het voor BCC/CGN goed afgelopen. Jonathan heeft alle schuld op zich genomen, en “getuigen” hoeven niet meer “te getuigen”. Dus het Noorse gespuis en het CGN gespuis kan weer in alle rust verder met achterover drukken van de goededoelen miljoenen. Ware het niet dat er in Spanje een nogal vervelend ventje zit dat alles op zijn website gooit, en die website dan ook nog eens geheel aan hen, de Noorse Boeven, besteed. Gratis en voor niets. Reclame waarop zelfs de Noorse Boeven niet zitten te wachten. Jammer voor ze, maar ik ben nog maar nét begonnen.

Zo is er bij mij de vraag opgekomen, waarheen moest Jonathan van der Linden de €8.000.000,- eigenlijk overmaken? Het was zeker niet de bedoeling om die €8.000.000,- naar zijn eigen rekening in Dubai over te maken.

Maar van wie was dan het eigenlijke rekeningnummer in Dubai? Stond dat op naam van Káre J Smith of van Bernt Aksel Larsen? Of op een rekening van beide Noorse opper Boeven?

Het enige dat Jonathan hoefde te doen, was een Ltd oprichten met een rekening bij dezelfde bank als de 2 Noorse opper Boeven hadden in Dubai. Toen hij 8 miljoen moest overmaken hoefde hij alleen de bankgegevens te veranderen, en Jonathan had 8 miljoen op zijn rekening staan.

Dat is nog eens makkelijk aan je geld komen.

Jonathan was vanaf 30 december 2009 secretaris bij de Stichting Hippo Mundo Charity. Uit deze stichting is volgens Jonathan vanaf 2010 voor ruim 15 miljoen euro in de zakken van de 2 Noorse opper Boeven beland. En de 8 miljoen die Jonathan heeft gejat is daar niet bij geteld. Dat betekend dat er bij Stichting Hippo Mundo Charity in 5 jaar tijd minstens 23 miljoen is binnen gekomen. Dat is bijna 5 miljoen per jaar. En dat is alleen nog maar het gejatte bedrag uit deze stichting.

Ook zijn de jaarverslagen van de Stichting Hippo Mundo Charity met opzet vanaf 2012 verwisseld met de Stichting Hulpverlening Medechristenen. Waarin aanzienlijk minder geld omging.

Stichting DKM Nederland. Wat is daarmee aan de hand? De voorzitter van de Stichting DKM Nederland is al vanaf de oprichting Jan Hein Staal. En de Stichting DKM Nederland is weer onder geschikt aan de Stichting Hippo Mundo Charity. De stichting waarvan Jonathan zijn 8 miljoen euro heeft gejat.

En de Stichting Hulpverlening Medechristenen is weer (nadat Jonathan aan het graaien is geweest) over gegaan in de Stichting DKM Nederland. Wat erop meer komt dat al deze goededoelen stichtingen van CGN 1 pot nat zijn. Alles heeft met elkaar te maken. Elke stichting stort weer naar de ander, en de ander stort weer in delen door, en terug. Zodat na verloop van tijd er geen pijl meer op te trekken valt waar welk bedrag is gebleven. En zo kon Jonathan in opdracht van de 2 Noorse opper Boeven meerdere malen miljoenen uit deze “goededoelen stichtingen” overmaken naar rekeningen van prive ondernemingen van deze 2 Noorse opper Boeven.

Totdat Jonathan dacht; wat zij kunnen, kan ik ook. Ik heb nou een dure hoer, dus ik kan wel wat gebruiken wil ik haar houden.

Jonathan richt voor zichzelf een Ltd op, met bankrekening bij dezelfde bank in Dubai als de 2 Noorse opper Boeven. Als hij dan voor deze 2 Noorse opper Boeven het bedrag van 8 miljoen euro moet overboeken naar Dubai, boekt hij het op zijn eigen rekening.

De 2 Noorse opper Boeven weten toch niet meer hoeveel geld erop hun rekeningen staat, dus zal het voorlopig niet opvallen. Dat had het ook niet gedaan, maar toen moest David Nooitgedagt zonodig wat bankgegevens corigeren, en viel het hem wél op. Toen is het balletje gaan rollen, en moest er flink worden gemanipuleerd, om justitie buiten de deur te krijgen.

En zodoende heeft Jonathan zijn deal kunnen maken met BCC/CGN.

Maar kon Jonathan dit alleen doen? Wat is het aandeel van Jan Hein Staal hierin? Die heeft op zijn minst moeten tekenen voor de overboeking van 8 miljoen naar Dubai. En mij maak je niet wijs dat je voor een overboeking van 8 miljoen niet eerst 3x controleert of het naar het juiste rekeningnummer gaat. Kort gezegd, je maakt mij niet wijs dat Jonathan dit zonder medewerking van Jan Hein Staal heeft kunnen doen.

En als ik gelijk heb, waar is dan het financiéle deel van Jan Hein Staal gebleven? Hij zal toch niet op een matras slapen dat gevuld is met een paar miljoen euro? Of sluist hij ook alles door op geheime rekeningen op Cyprus of de Bahamas?

Naar de buitenwereld leeft onze nederlandse opper Boef dan sober, maar we weten allemaal dat je aan de “echte” grote criminelen aan de buitenkant niets ziet. Dus is onze Jan Hein Staal de echte grote crimineel, of heeft hij gewoon alles tegen? Ik durf er “bijna” mn hand voor in het huur te steken dat Jan Hein Staal in zijn CGN carriére meer heeft gejat als Jonathan van der Linden. Ik weet bijna zeker dat Jan Hein Staal zijn voorbeeld is geweest. En ook dat Jan Hein Staal de hele diefstal van de 8 miljoen, en het schuld bekennen van Jonathan vanaf het begin heeft geregiseert.

Allebei een paar miljoen, en Jonathan zijn zin om helemaal opnieuw te kunnen beginnen met zijn veel te dure Nilfisk. En de “vrome” Jan Hein Staal blijft op zijn gemak buiten beeld. Want we gaan toch niet denken dat hij zijn “officiele” functies binnen BCC/CGN heeft neergelegd ivm de “man van 8 miljoen”? Nee, dat was gewoon toeval !!!

Maar de 3 CGN Boeven doen ook hun eigen zaken. Ook daar gaat het om miljoenen, die ook niet altijd op de netste manier verdient worden. Kijk eens naar Hendrik Jan Weggeman met zijn Emergo Prefab in Almelo en Stadskanaal.

Daar gaat voor miljoenen in om. En dat gaat zo bij alle 3 de CGN Boeven. Hun bedrijven lopen goed, veel personeel en vooral veel omzet. Bij elk ander bedrijf gaat het slecht maar bij hun niet. Ieder andere eigenaar van een groot bedrijf heeft amper tijd om op zijn gemak naar de wc te gaan, maar deze mannen kunnen er op hun gemak nog een “Christelijke kerk gemeente” bij leiden. Blijkbaar zitten er bij CGN 60 uren in een dag.

En dan nog het volgende!! Waar komt het geld vandaan waardoor deze bedrijven zo stevig in de markt konden komen te staan? Toch niet ook van BCC Financial Ltd? Of toch? En moet Emergo zijn lening dan wel terug betalen? En zo ja, aan wie?

Zoveel vragen, maar geen enkel antwoord. En datzelfde geld ook voor de bedrijven van opper CGN dief Jan Hein Staal. Ook hij bezit meerdere bedrijven, en leid daarnaast nog wat stichtingen van CGN, en heeft daarnaast nog tijd om zijn gedichtjes do “schijnheilig” mogelijk voor te lezen. Wat een onnozel tuig zit daar bij die Noorse Boeven.

Zo was Jan Hein Staal de eigenaar van Eureka Business Partners Bv. Dit werd tot 2016 geleid door zijn medegraaier Jonathan. Maar toen die tegen de lamp liep met de diefstal van de 8 miljoen euro uit de Stichting Hippo Mundo Charity heeft Jan Hein Staal zijn Bv,tje maar meteen uitgeschreven. Hij zag de bui al hangen. En daarvoor had hij een bedrijf in de voedingsmiddelen waar dan weer Hendrik Jan Weggeman de leiding had. Het heeft allemaal bedrijven, maar werken ook nog eens bij de bedrijven van de andere CGN Boeven. En niemand die dan denkt hoe zij zoveel werkuren kunnen maken? Podologie

En dan hebben we nog David Nooitgedagt. Die heeft zijn hele leven un de Podologie gezeten, en blijkt de afgelopen jaren (voor CGN) bijna alles op Podologie gebied te hebben over genomen. Wat daar de bedoeling van zou zijn geweest daar heb ik geen idee van. Dat het financieel is staat wel vast, maar waarom nou speciaal in deze “rare” branche dat weet ik niet. Maar ook David Nooitgedagt staat in dienst van de 2 Noorse opper Boeven. En met zijn juridische achtergrond mag hij de “rommel” die door Jonathan is achter gelaten opruimen. En als dank mag hij dan samen met zijn 2 aangewezen partners in crime Staal en Weggeman een beetje mee pikken. En dat doen deze “3 delinquenten” dan ook uit volle borst. Het jattende trío van CGN.

Maar de grootste scam van CGN komt, volgens mijn “vriend” uit Apeldoorn, voor in het zo mooie christelijke en vooral eerlijke bedrijf Emergo van Hendrik Jan Weggeman.

We moeten dit dan vooral zoeken in de levering van het benodigde hout. De facturering bij buitenlandse orders, en de financieringen van het bedrijf en de bedrijfs innovatie. (?)

Ook Emergo blijkt een financiering te hebben van enkele miljoenen van BCC Financial Ltd Cyprus. Ach wie niet bij BCC/CGN.

Maar volgens mijn vriend uit Apeldoorn gaat dit om iets heel anders. Dit hoor ik dan eigenlijk ook bij de 2 Noorse opper Boeven te zetten, maargoed.

De 2 Noorse opper Boeven Smith en Larsen kunnen niet zomaar uit BCC Financial Ltd blijven pakken. Dan valt het op een gegeven moment wel op. Maar als je nou op papier 3 miljoen uitleent aan bv Emergo, dan heb je die 3 miljoen al legaal verklaarbaar uitgegeven. Doe je dit met meerdere bedrijven, die allemaal hun lijntje hebben met BCC/CGN dan kun je wel 30 miljoen verklaren. En als deze bedrijven dan bij wijze van het afbetalen van hun “lening” hun omzet kunnen verlagen, betalen ze weer minder belastingen. En zo wint iedereen bij deze “Apeldoornse constructie”. Maar vooral natuurlijk onze 2 Noorse opper Boeven.

Niet dat we medelijde moeten hebben met de 3 CGN Boeven hoor, die zijn ook al langere tijd goed voor miljoenen. Maar de grootste scam van BCC/CGN zijn de niet bestaande “goede doelen” in Afrika en Azie. Maar dat zet ik bij de 2 Noorse opper Boeven.

En dan hebben we nog de “oplichting” van de vrome Noorse Broeders door de 3 CGN Boeven via het zo mooie “project” Pagedal. Bedacht door onze vriend uit Apeldoorn, en in opdracht van de 3 CGN Boeven uitgevoerd door Elias Bosma en zijn al even rotte broer.

Ook is er hierover door Ben van Wijhe een stuk op internet geplaatst, dat volgens mij voor 98% de waarheid is. Alleen denk ik dat hij het veel te netjes heeft gehouden, en geen directe beschuldigingen aan CGN leden heeft willen uiten.

Artikel CGN-Pagedal-Het onwaarschijnlijke is gebeurd-analyse van een insider-door Ben van Wijhe.

Uit mijn informatie blijkt er ook nog wat anders te spelen. Of dat noodgedwongen is door o.a wat Ben van Wijhe schrijft, dat weet ik niet. Maar uit mijn informatie blijkt dat de leden die hun huisjes op Pagedal huurden, en voor langere termijnen vooruit betaald hebben, gewoon opzettelijk “genaaid” zijn.

Want wat leverd meer op? De huur van een paar vrome Noorse Broeders, of de huur van de overheid die dan Pagedal volpropt met asielzoekers, en waarvoor CGN per dag en per asielzoeker betaald krijgt?

Ik denk dat laatste, want uit alles blijkt dat het geld bij de top van BCC/CGN sterker trekt dan het geloof.

En de gebroeders Bosma doen wat hun van hogerhand wordt opgedragen. Daarbij komt dat Pagedal het al niet zo goed deed qua “particulier” verhuur aan niet leden, en het “zakelijke” verhuur van de conferentie ruimte liep al helemaal niet. Het was dus in de ogen van de 2 Noorse opper Boeven en de 3 CGN Boeven al niet zo,n goede investering geweest. Dan maar aan de leden verhuren, en zodra dat geld binnen is de boel bijna failliet laten gaan.

Dan kun je de “betalende huurders” met een gerust hart zeggen dat er geen andere “optie” was dan verhuren aan de overheid voor het plaatsen van asielzoekers. En welke christen zou daar nu moeite mee hebben? Zo hebben ze dat bij BCC/CGN netjes bedacht.

Zo gaat dat bij BCC/CGN met alles. Want als leider van CGN mag je tot bepaalde hoogte “mee graaien” en als dank daarvoor doe je wat er van je gevraagd wordt door de 2 Noorse opper Boeven. Ookal heeft CGN de afgelopen 20 jaar meer dan 10 miljoen gedoneerde euro,s van hun trouwe volgers ik Pagedal gepompt. Dat maakt niet uit, de wil van opper Boef Káre J Smith gaat boven alles.

En Hendrik Jan Weggeman is misschien nog wel de snelste om voor de 2 Noorse opper Boeven klaar te staan. Want hij heeft in een paar jaar een miljoenen bedrijf op kunnen (laten) bouwen, met “geleend” geld uit BCC Finance Ltd. En daarmee heeft hij nogal wat aanzien gekregen van de andere ondernemers daar in Almelo. Ondernemers die hun leningen wel terug moeten betalen aan hun banken. Dus wat dat betrefd bestaan alle aan BCC/CGN behorende bedrijven door “oneerlijke” concurentie. Want Emergo kan natuurlijk al veel goedkoper leveren, omdat zij hun leningen niet terug betalen. En omdat zij “gratis arbeiders” hebben via DWN Service. En omdat zij hun toeleveringen weer goedkoper krijgen van houtbedrijven uit Noorwegen die ook weer van BCC zijn. En dan nog eens het web van betalingen dat door alle 400 aan BCC/CGN gelieerde bedrijven heen en terug aan elkaar gedaan worden. Alles bij BCC/CGN is op papier veel meer waard, doordat de “papieren” omzet veel hoger is dan de echte omzet. Dit leverd dan bij verkoop weer de hoofdprijs op. En dit kan gerealiseerd worden door het web van bedrijven en stichtingen die stuk voor stuk bij BCC/CGN horen. De meest moeilijk te ontrafelen manier van witwassen van “verduistert” geld uit goededoelen stichtingen, en fraude met “leningen” en “omzetten”. Dat is voor de 2 Noorse opper Boeven de voornaamste reden van bestaan van de hele Brunstad Christian Church.

Maar dus ook voor de 3 CGN Boeven en hun aanhang. Iedereen met een bedrijfje, die bij BCC/CGN doordringt tot de leiding, komt er uiteindelijk met een groot goed lopend bedrijf voor te staan. Bij BCC/CGN hebben de “leiders” dan ook geen speciale talenten nodig, maar een bedrijf waarmee door BCC/CGN wit gewassen kan worden. Een christelijke gemeente die beschikt over meer dan 400 bedrijven un alle belastingparadijzen vanover de hele wereld. Dat heeft het vaticaan niet eens.

Bij BCC/CGN kan niemand uitleg geven waarom zij als Brunstad Christian Church over zoveel “belastingvrij” kapitaal zouden moeten beschikken. Ze kunnen het wel, maar niet zonder hun ware aard bloot te geven. Dus doen se het niet. Daarom pompen zij zoveel geld in “regulieren” bedrijven van hun volgers. Het ging ver buiten BCC/CGN al jaren geleden opvallen. Het is voor geen enkel normaal denkend mens te begrijpen waarom BCC/CGN een 400 tal bedrijven zou moeten hebben. Met een waarde van over de 200 miljoen euro. En daarbij zijn de privé ondernemingen niet eens meegeteld.

En waarom heeft BCC/CGN 200 miljoen euro nodig als men hooguit voor 4 miljoen per jaar aan goede doelen schenkt? Wat ze met de overige miljoenen doen dat weten we ondertussen wel. En waarom moet het conferentie centrum in Noorwegen zo groot, luxe, en duur zijn? Waarom heeft BCC een conferentie centrum nodig met olimpisch zwembad, sportzalen, hotels, restaúrants, en wie weet wat nog meer? En dat met een kostprijs van minstens 230 miljoen euro.

De enige reden daarvoor is het leggen van een rookgordijn om nog méér en nog gemakkelijker geld uit de goededoelen stichtingen van over de hele wereld te kunnen jatten. Én hoe makkelijker is het als het te jatten geld al in Noorwegen op rekeningen staat waarover de 2 Noorse opper Boeven kunnen beschikken. Voor deze 2 Noorse opper Boeven is het hele BCC/CGN gedoe niets minder dan hun eigen “flappentap”.

En wat gebeurd er met het conferentie centrum als BCC/CGN een keer echt omvalt? Weet iemand dat? Wie is de eigenlijke eigenaar van het “conferentie centrum”? Het is i.i.g BCC/CGN niet. De constructie is wederom door onze eigen Apeldoornse vriend bedacht en uitgewerkt. Het komt erop meer dat 30% van het conferentie centrum privé bezit is van de families Smith en Larsen. En dat percentage gaan zij langzaam optrekken naar 51%. Dit kunnen zij doen, omdat er een financieel tekort wordt gecreeerd en zij dan privé bijspringen in ruil voor wat meer procenten. Uiteindelijk wordt ook het te grote, te luxe en vooral te dure conferentie centrum eigendom van de 2 Noorse opper Boeven. Hier zijn zij al jaren mee bezig, en hier draait het hele christelijke geloof van deze 2 hufters om.

En niemand die dat bij BCC/CGN ziet of er iets aan doet. Allemaal uit angst voor de “leiding” met hun eigen SS’ers zoals in nederland Elias Bosma en zijn rovers.

Behalve de 2 Noorse opper Boeven. Die doen wel wat. Maar die doen alleen wat als hun eigen geld gevaar loopt. Zoals met de diefstal van de 8 miljoen euro door Jonathan. Maar ook de 2 Noorse opper Boeven wisten meteen dat Jonathan het niet alleen gedaan kon hebben. En dáárom is Jan Hein Staal “terug getreden” uit al zijn officiele functie. Hij is dus helemaal niet uit eigen beweging gestopt. Hij moest stoppen!!

Maar omdat Jan Hein Staal nogal wat aanzien heeft onder de trouwe volgers van CGN is hij niet buiten getrapt. Maar hij kan niet meer bij rekeningen, en kan dus niet meer mee graaien.

Foei Jantje !!

En daarom is nu David Nooitgedagt zijn opvolger, met zijn Bosma knokploegje om zich heen. En onder David Nooitgedagt staat Hendrik Jan Weggeman die ook nog genoeg heeft goed temaken met BCC/CGN. Daarvan is men bij BCC/CGN niet zo bang als voor Jan Hein Staal. Want waar heeft Jan Hein Staal al zijn bedrijven, en die van schoonzoon, aan te danken? Ja, aan BCC/CGN. En vooral door het graaien uit de goede doelen gelden die door de trouwe volgers van CGN bij elkaar zijn gewerkt. Nu staat hij dus “off line” en kan nergens meer bij. Maar hij weet zoveel dat hij net zo,n gevaar kan zijn voor BCC/CGN als Jonathan. Dus houden ze hem liever te vriend.

En dat is dus niet vrijwillig omdat hij het rustiger aan wilde doen, maar omdat hij betrapt is door de 2 Noorse opper Boeven bij de diefstal van de 8 miljoen euro door Jonathan ( en Jan Hein Staal) uit de Stichting Hippo Mundo Charity.

Jan Hein Staal is dus ook gewoon een dief, die de schuld afschuift op Jonathan. Maar daar trapte de 2 Noorse opper Boeven niet in.

Later hoe het “familie bedrijf” Emergo van Hendrik Jan Weggeman is gebruikt voor het wegsluizen van gelden uit o.a LOOP en BCC Financial Ltd.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: