Notaris van der Veen

Johan van der Veen is een criminele Notaris uit Dordrecht die uit zijn ambt is gezet, omdat hij het niet zo nauw nam met het geld op zijn derderekening. Dat deed hij al vanaf de tijd dat hij als Notaris begon bij de praktijk van Notaris Eldering. Dat was zijn leermeester in het achteroverdrukken van gelden en bezittingen. Ook vastgoed werd uit de nalatenschappen van overledenen gehaald en door beide heren doorverkocht. Zij waren dan ook echte meesters in het vervalsen van documenten. En uiteindelijk hadden ze dan ook geld al water. Vooral de notaris Eldering, en nu dus zijn weduwe.

De zoon van notaris Johan van der Veen heeft al eens een boze nabestaande aan de deur gehad, die het nodig vond om s,nachts het toenmalige kantoor van zoon Lodewijk te moeten beschieten. En dat zal nog wel vaker gebeuren nu de “notaris” met de noorderzon is verdwenen. Zijn schuldeisers achterlatend met “niks”. Nu, een paar jaar later is zoon Lodewijk van der Veen gelukkig getrouwd. En niet met de eerste de beste. Nee, met een heuse “gravin”.

De zoon van een meermaals veroordeelde criminele notaris die getrouwd is met Catharina Anna gravin Schimmelpenninck. Pffffff, daar zal onze criminele notaris wel even blij van zijn geworden. Die zit nu op zijn, met gejat geld gekochte, kasteel in Frankrijk zich te bezuipen aan veel te dure flessen Cognac, die hij ook van zijn gejatte miljoenen betaald.

Zijn zoon doet het wat subtieler. Die trouwde met een dame van adel, werkt bij een gerenomeerd architecten bureau, en maakt op zijn gemak het oude geld uit de adelijke familie Schimmelpenninck op. Maar voor hoelang? Want er zijn weer mensen serieus op zoek naar de criminele notaris. Vandaar dat ik het adres van Lodewijk van der Veen en zijn Gravin in O…. hier maar niet publiceer. Zeker niet nu ze 2 kleine kinderen hebben. Die opa van der Veen speelt gevaarlijke spelletjes met het oplichten van gevaarlijke jongens.

Maar wat moet het verhaal over een criminele Notaris uit Dordrecht nou op deze site?

Ik heb hier al eerder een stuk geplaatst over Notaris Johan van der Veen. Dat heb ik weggehaald omdat het vooral ging over een vaag verhaal met ene “Frank” en Hans Mauritz in de hoofdrol. Dat had teveel te maken met psychopaat Dankbaar dus heb ik dat later weer weggehaald. Maar nu krijg ik nog steeds mailtjes over deze Johan van der Veen en zijn criminele zaakjes. Maar ook heb ik nu al enkele weken contact met iemand die mij zegt dat Hans Mauritz de criminele notaris Johan van der Veen heeft afgeperst voor enkele tonnen.

Nou, dat doet hij goed zou ik zeggen. Van mij mag hij.

Maar hij blijkt mijn naam te gebruiken bij zijn afpersingen!!! En dat is niet goed zou ik zeggen. Blijkbaar is hij nu op dit moment op zoek naar de criminele notaris, maar kan hij hem niet vinden. Want blijkbaar heeft Hans Mauritz nog wat belastend materiaal.

Dat belastende materiaal heeft hij van de criminele notaris zelf gekregen.

Dit omdat hij samen met de criminele notaris Johan van der Veen (uit mijn naam) probeert de weduwe van notaris Eldering af te persen. Ik ken de weduwe niet, en haar overleden man ook niet. Ik wist niet of de dame geld heeft of niet. Dus heeft het weinig zin voor mij om deze vrouw af te persen.

Nu weet ik dat de weduwe Eldering schat hemel rijk is, en dat Mauritz en van der Veen daar wat van hebben willen. Maar jongens, doe dat niet uit mijn naam. Nu moet ik alweer een afpersing van je naar de klote helpen. En omdat Hans geen vrienden heeft, verraden ze hem allemaal. Ik heb Hans om een reactie gevraagd, maar hij reageert niet op mij.

Vandaar dat ik het hele verhaal hier maar plaats.

Enkele jaren geleden is Hans Mauritz in contact gekomen met notaris van der Veen omdat hij een notaris zocht om zijn “zogenaamde” kluisverklaringen van Faek te deponeren. Toen bleek echter dat de notaris van der Veen weer eens geschorst was kon hij het niet bij van der Veen doen. Maar ze bleven contact houden.

Hans Mauritz ging op zoek op internet en vond al gauw uit dat er geld te verdienen was met de notaris van der Veen. Uiteindelijk zijn ze samen een plan gaan smeden om via Hans Mauritz de weduwe Eldering af te persen met informatie van notaris van der Veen. Uiteindelijk kwam Hans erachter dat de weduwe nogal hooggeplaatste vrienden heeft, en is hij mijn naam maar gaan gebruiken in zijn afpers pogingen. En zoals men hier op de site al weet, is dat niet de eerste keer dat hij mijn naam gebruikt bij zijn criminele activiteiten. Maar ook deze keer ben ik er optijd achter gekomen, en zal hier zijn hele plan uit de doeken doen. Wederom is de “geslaagde” crimineel Hans Mauritz tegen de lamp gelopen.

Notaris Johan van der Veen heeft aan Hans Mauritz enkele notariele documenten gegeven waaruit blijkt dat van enkele zeer rijke klanten hun bezittingen aanzienlijk meer inhielden, dan dat er na hun dood door de families is verdeeld. Zo verdwenen er gelden uit de nalatenschappen, maar ook dure schilderijen en sieraden. Ook verdween er van enkele rijken vastgoed, dat uiteindelijk door de heren Eldering en van der Veen is doorverkocht. En op deze manier hebben zij voor ( na het laat aanzien ) miljoenen van hun klanten gestolen.

Bij de familie Eldering doen de zonen het er nu goed van, en bij de familie van der Veen doet de oud notaris het er nog altijd goed van. Ook zoon Lodewijk heeft er van kunnen studeren, en is nu rijk getrouwd met de gravin Schimmelpenninck. Maar ik denk dat daar snel verandering in komt als er “stoute jongens” aan de deur komen om hun centjes terug te krijgen. En ik ken er nu enkele van die op het punt staan om hun geld dan maar via de familie Schimmelpenninck terug te halen. En daar zal de gravin niet zo van gediend zijn.

Ook bij de familie Eldering zal men op den duur aan de deur staan om geld terug te krijgen uit nalatenschappen die door de notarissen Eldering en van der Veen zijn afgehandeld. Zeker als men hier leest wat de werkwijze was bij deze “notarissen”.

En als ik op één middagje al krijg uitgevonden waar de zoon van van der Veen woont en werkt, en waar de zonen van Eldering wonen en werken, en ik vind ook nog uit waar de kleindochter woont, werkt, en haar sportclub is. Dan zijn daar zeker “schuldeisers” tussen die dat beter kunnen dan ik.

Hiermee wil ik alleen maar zeggen dat de beide notarissen een nogal gevaarlijk spelletje hebben gespeeld. En ik geloof niet dat het spel voor alle benadeelde nu al is uitgespeelt. Maar gelukkig is dat hun probleem en niet het mijne. Ik heb al genoeg aan een dwaallamp die me constant het bloed onder mijn nagels haalt.

En het spel dat is gespeeld door de notarissen Eldering en van der Veen gaat nu doorgespeeld worden tegen de families van beide oplichters. Zo heeft iemand uit Woerden nog ruim 1.3 miljoen tegoed van beide notarissen. En die gaat hij opzeker terug halen. Via hem heb ik dan ook de meeste informatie, zoals de adressen, gekregen. Ik zal er niets mee doen, maar het blijkt dus niet zo moeilijk te zijn om o.a het woonadres van de weduwe Eldering in Amsterdam te achterhalen. En informatie over de zonen en kleinkinderen. Ik ben dan ook bang dat zij meer gevaar lopen dan de 2 notarissen die jarenlang de boel hebben lopen belazeren.

Zo leeft de weduwe als een koningin. Geld als water, en overal om haar heen mensen die alles voor haar regelen en doen. Wat ook betekend dat de poging tot afpersing van Mauritz en van der Veen niet geheel zonder gevaar is. Dát is dan ook de reden dat ik dit stuk hier op mijn site zet. O.a om te laten weten dat ik niks met Mauritz en of van der Veen te maken heb.

En dan zit daar ook nog een familie Schimmelpenninck bij. Die hebben nog veel meer contacten dan de weduwe Eldering. Daar hoef ik ook geen gezeik mee. Dus het afpersen door Mauritz en van der Veen is niet iets waarmee ik dan ook maar iets te maken heb. Vandaar dat ik het hier, net als de afpersing van Endstra, al kapot maak voordat ze ook maar een cent hebben gekregen.

Hans Mauritz moet gewoon lekker verder gaan met het afpersen van notaris Johan van der Veen en dan heeft hij kans dat hij nog wat losgepeuterd krijgt. Maar als hij doorgaat met de weduwe Eldering loopt hij eerdaags de kans om te “verdwalen”.

En de criminele notaris van der Veen kan zich beter blijven bezatten in zijn “nederig” kasteeltje in Frankrijk. Want in nederland loopt hij eerdaags onder een overstekende vrachtwagen ofzo. Maar wie gevaarlijke spelletjes speelt, mag er vanuit gaan dat hij dat doet met gevaarlijke tegenstanders. Ik wens hem dan maar veel geluk. Kan hij gebruiken ook. En als hij slim is zorgt hij er eerst voor dat hij van dat virus uit Dongen afkomt. Dat scheelt hem de helft van zijn problemen.

En als het hem in zijn kasteeltje niet meer bevalt, kan hij altijd nog op de camping gaan staan. Vlakbij, en er staan het hele jaar door nederlander om zich mee te bezatten. En ook daar kan hij de kasteel “heer” uithangen. Maar om het geld hoeft onze beste Johan van der Veen het niet te doen. Zijn geld krijgt hij de komende 100 jaar nog niet op al zou hij het willen. Hij heeft de afgelopen 30 jaar serieus zijn best gedaan om zoveel mogelijk geld en vastgoed te jatten, zodat hij, zijn kinderen en kleinkinderen nooit meer hoeven te werken. Dan komt daar een mooie bruidsschat van de familie Schimmelpenninck bij, wat het voor zoon Lodewijk nog prettiger maakt. Nee, de familie van der Veen komt niet uit een ei. Zij zijn allemaal geboren met het ik, ik, ik gen.

Maar de grootste fout van notaris Johan van der Veen, was zijn plan om met behulp van Hans Mauritz te proberen om de weduwe Eldering af te persen. Iedereen weet dat Hans Mauritz altijd met een dubbele agenda werkt. Zodra van der Veenhem enkele bewijzen had gegeven om daarmee de weduwe af te persen, heeft Mauritz met de bewijzen zijn “opdrachtgever” notaris van der Veen afgeperst. Om eventueel nu met deze bewijzen voor eigen rekening ook de weduwe Eldering nog eens af te persen.

En daarin betrekt hij ook zijn eigen schoonzoon. Deze is werkzaam bij een groot accountantskantoor in Tilburg en deze schoonzoon heeft voor zijn criminele schoonvader Hans Mauritz de financién van enkele klanten van notaris van der Veen opgezocht en aan Mauritz doorgegeven. Dat is natuurlijk strafbaar, en dat zal hem dan binnenkort ook zijn goed betaalde baan wel kosten. Met dank aan zijn nogal “dwingende” schoonvader Hans Mauritz. Ik heb de naam van de schoonzoon, en het bedrijf waarvoor hij werkt, maar weet nog niet of het wat toegevoegd als ik die hier op mijn site zet. Wel heb ik hem een brief gestuurd op zijn privé adres in Haarlem om hem de kans te geven hierop te reageren. Maar heb nog niks van hem gehoord.

En ik kan altijd nog een nieuwe site beginnen over de criminele loopbaan van Hans Mauritz, en zijn familie. Kan zijn vrouw mij ook gaan dreigen met een aangifte.

De “Bonnie&Clyde van Dongen. De wanbetalers van Dongen. Want ook vrouw Geja heeft ondertussen een spoor van ellende achtergelaten. En niet alleen bij die “Dwaallamp” die nu lepeltje lepeltje ligt met zijn geliefde zus Dineke. Nee, ook de huurbaas van wie zij haar pand huurt. En die kan vanaf Mei al helemaal naar zijn geld fluiten als de zo nette en eerlijke Geja Mauritz met de noorderzon blijkt te zijn vertrokken. Maar ze gaat gewoon met haar winkeltje verder, maar vanuit het pand van waaruit haar dochter háár winkel runt. Maar ach, de hele familie zit in dezelfde soort handel. List en Bedrog.

En omdat vanaf maandag mijn site wordt overgenomen, en ik dus niks meer te doen heb, denk ik erover om een site te beginnen die ik geheel aan de familie Mauritz, van der Veen en Eldering wil opdragen. Met o.a hét bewijs van de diefstallen uit nalatenschappen door beide oud notarissen Eldering en van der Veen.

Het orginele orginele schikkingsvoorstel, waarin van der Veen voorsteld om voor 9.300.000 euro met de erfgenamen van de heren Schumacher en van den Hemel te schikken. Dat heet bij mij ook gewoon een bekentenis.

“denotaris737346567.com”

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: