Oslofjord Convention Center, Lampenwelt

Hier komt het hele verhaal van aankoop tot verkoop van Lampenwelt. Van welk geld het is aangekocht, en waar het geld van de verkoop is gebleven. Ik heb heel wat uit te zoeken, dus dit zal nog wel even duren. Maar zeker de moeite waard. Met vooral een mooie rol voor het privé bedrijf van Káre J Smith, KJS INC. Zijn eigen investerings maatschappij, waarmee d.m.v leningen door BCC Finance Ltd de hele familie Smith het er aardig van doet. Héél aardig!!!

En de hele familie, en aangetrouwde familie heeft een aandeel in KJS Inc. Is natuurlijk gemakkelijker met het verdelen van “de buit”.

Lampenwelt is geschonken aan de Brunstad Christian Church door 2 duitse Broeders. Het heeft dus 0,0 euro gekost. Maar de 2 Noorse opper Boeven zagen wel een financieel heil in het Lampenwelt. Zij “leende” 4 miljoen euro van BCC Financial Ltd om daarmee Lampenwelt van BCC over te nemen.

BCC Financial Ltd leent de 2 Noorse opper Boeven de gevraagde 4 miljoen euro, waarmee de 2 Noorse opper Boeven de wettelijke eigenaren worden van Lampenwelt. Op zich voor BCC niet zo,n verkeerde deal, ware het niet dat de 2 Noorse opper Boeven nooit een cent van hun geleende 4 miljoen euro hebben terug betaald aan BCC Financial Ltd. Geen cent. Dus indirect hebben zij van Brunstad Christian Church gewoon 4 miljoen euro gejat.

Daarmee heeft de hele deal BCC dus eigenlijk 4 miljoen euro gekost, en hebben de 2 Noorse opper Boeven, daarmee, na de verkoop van Lampenwelt, ruim 40 miljoen euro aan legaal geld op hun rekeningen kunnen bijschrijven. Dat is nog eens zaken doen met die 2 Noorse opper Boeven.

En wie heeft deze mooie deal voor de 2 Noorse opper Boeven fiscaal netjes in elkaar gezet? Juist. De fiscale tovenaar Jonathan heeft de hele deal van A tot Z fiscaal legaal dicht getimmerd. Maar dat was dan ook zijn taak binnen BCC/CGN.

Maar zo zijn er wel meer “giften, en nalatenschappen” niet bij BCC/CGN terecht gekomen. Die zijn rechtstreeks op de rekeningen gekomen van de 2 Noorse opper Boeven of bij de nederlandse variant de 3 CGN Boeven.

Het hele geloof bij de top van BCC/CGN bestaat enkel uit hebzucht naar geld en macht. Dat is alles wat bij de leiders telt. Niets meer, maar vooral niets minder. Alles waar Brunstad Christian Church voor zou moeten staan, is een leugen.

Daarmee zeg ik niet dat de Noorse Broeders zo zijn, maar zeker wel de leiders. Zoals Káre J Smith en zijn boere familie. Bernt Aksel Larsen en zijn boere familie. En in nederland het trío Staal, Weggeman en Nooitgedacht met hun boere families. Daarnaast zijn er nog wat “hulpjes” die van de restjes mogen meedelen, maar daarvoor moeten ze wel het vuile werk doen. Zoals Elias Bosma en zijn “rovers”.

Bij de “aankoop” van Lampenwelt zijn ook door Jonathan een berg aan documenten vervalst. Dit is tijdens de rechtszaak van de Stichting Hippo Mundo Charity tegen Jonathan voor het “verduisteren” van de 8 miljoen euro netjes buiten de zaak gehouden. Dat was ook de reden dat de 2 Noorse opper Boeven niet wilde komen getuigen. Ook de hele deal tussen Jonathan en BCC/CGN komt voort uit de Lampenwelt deal. Als Jonathan daarover gaat “praten” dan gaan ondermeer de 2 Noorse opper Boeven een tijdje op “vakantie”. Geheel verzorgd door justitie.

Daar zien ze niet zoveel in. Want als er daar eens goed onderzoek naar wordt gedaan, komt er nog véél meer vuiligheid naar boven drijven. En gaat de “vakantie” alleen maar langer duren. En wie weet wat er in beslag genomen zal worden! Dat is nog veel erger voor de 2 Noorse opper Boeven. Kom niet aan hún geld !!

Thomas Rebmann

Maar waarom geeft iemand een miljoenenbedrijf zomaar weg? En neemt verder genoegen met een betaalde baan, weliswaar als CEO, maar wie doet zoiets. En vooral, waarom !!!

Niemand geeft zomaar miljoenen weg. Ook de gebroeders Rebmann uit Schiltz niet. Zelfs niet aan hun eigen Brunstad Christian Church.

En wat was het aandeel hierin van Smilar Ltd Cyprus en het KJS Inc van de familie Smith? Waarom moest Lampenwelt op naam komen van deze Cypriotische privé ondernemingen van de heren Smith en Larsen? Blijkbaar moeten alle “vage” financiele constructies van de beide heren altijd via hun eigen “vage” ondernemingen verlopen. En waarom werd in de tijd dat Lampenwelt van de heren Smith en Larsen was de gehele onderneming gerund door leden van BCC?. Werd er zo op papier voor gezorgd dat de jaarlijkse cijfers er beter uit zagen dan dat ze in werkelijkheid waren?

Doormiddel van de omzet op papier te verhogen, konden de heren al enkele van hun gestolen miljoenen witwassen, en tevens werd de onderneming heel wat miljoenen meer waard. Dubbel winst voor de 2 Noorse opper Boeven. En dit hele gedoe werd door niemand minder dan de nu “uitgekotste” Jonathan geregiseerd. Eigenlijk heeft hij zijn 8 miljoen, die hij bij de Stichting Hippo Mundo Charity heeft achterover gedrukt, wel heel dik verdient.

En omdat de heren Káre J Smith en Bernt Aksel Larsen zo gierig zijn in het verdelen van “de buit” gaan ze nu met hun peen en uien gezichten tegen de lamp lopen. Tegen de lamp van hun eigen Lampenwelt.

En dat is nogal verdiend ook. Maar het zal hun een zorg zijn wat wij van of over hen denken. Zij staken met de Lampewelt deal een dikke 30 miljoen in hun al uitpuilende zakken. En die geven zij nooit van hun leven meer af. Ja, aan hun luxe leven, en dat van hun hele families. Maar nooit aan BCC.

En dan hebben ze bij hun volgers het mooie verhaal opgehangen dat zij de helft van de winst hebben “geschonken” aan goede doelen binnen de BCC stichtingen. Maar er is geen mens die dat op papier kan laten zien. Dat kan ook niet, want er is geen cent van de Lampenwelt deal bij BCC terecht gekomen. Zelfs de bij BCC Finance geleende 4 miljoen zijn niet terug betaald.

En nadat BCC Finance de 4 miljoen leende aan de bedrijven Smilar Ltd Cyprus en KJS Inc, is er zelfs van die 4 miljoen geen cent overgemaakt naar Brunstad Christian Church.

Dus dat beide heren Lampenwelt zouden hebben “gekocht” van BCC is ook geen letter waar. Wij noemen dat “onrechtmatig” afgepakt hebben. “DIEFSTAL”!!!

Theoretisch gezien lenen de 2 Noorse opper Boeven 4 miljoen euro van BCC Finance Ltd, om daarmee BCC te betalen voor de aankoop van Lampenwelt. Deze 4 miljoen euro zijn nooit aan BCC betaald.

Dat is de eerste 4 miljoen euro winst.

Dan worden de 4 miljoen euro ook nooit terug betaald aan BCC Finance Ltd.

Dat is de tweede 4 miljoen euro winst.

Dan wordt Lampenwelt uiteindelijk verkocht voor € 40.000.000,-.

Daarmee komt de totale winst voor deze 2 Noorse opper Boeven terecht op bijna € 50.000.000,-.

Geheel mogelijk gemaakt door de trouwe volgers van de Brunstad Christian Church. Daar zullen ze de trouwe volgers nog lang dankbaar voor zijn. Niet dat ze er uit dankbaarheid een dubbeltje van weg zouden geven. Nee, zo dankbaar zijn ze nou ook weer niet. (wat een kutwoord dat dankbaar)

En dat durft dit tuig zich een vrome christen te noemen. En het ergste is nog dat er niet 1 is zoals op de afbeelding hierboven, maar tientallen. Vooral de heren Smith, Larsen, en hun families. Dat zijn de grootste graaiers, maar ook in nederland hebben ze bij CGN hun graaiers. Zo graait Jan Hein Staal zich al ruim 20 jaar helemaal krom. Op kleinere schaal dan de 2 Noorse Boeven, maar 20 jaar steeds een paar duizend euro loopt uiteindelijk ook in de tonnen. Zoniet in de miljoenen.

Dan hebben we ook nog het verhaal van Dhr Simon Springer, die ook als potencieel koper van Lampenwelt met de heren Smith en Larsen in Cyprus aan tafel heeft gezeten. Hij is met zijn bedrijf Bet 3000 de buurman van enkele Ltd,s van de heren Smith en Larsen op Cyprus. Daar kennen ze elkaar dan ook van. De heer Springer heeft zijn miljoenen verdient met “bookmaking”. Hij is eigenaar van enkele sites waar men kan gokken op sport uitslagen. En ookal ben ik geen journalist, het is me wel gelukt om ruim een uur met Dhr Springer te praten over de Lampenwelt deal. Met voornamelijk de rol van Merit Servus Secretaries Ltd te Cyprus. Ik heb het stuk van Springer maar bij BCC Finacial Ltd Cyprus gezet omdat het vooral met BCC te maken heeft.

Ook Karl, de assistent van Dhr Simon Springer had me nog het e.e.a te vertellen over de Noorse Boeven, maar dat kan ik niet plaatsen omdat ik me dan niet aan de afspraak houd met Jonathan. Maar het komt er op meer dat ik niet de enige ben die nog geld tegoed heeft van BCC of van (ex) leden van BCC. Hierbij is het niet zo moeilijk om daar de namen zelf bij in te vullen. (?)

Ik heb het stuk van Dhr Springer bij BCC gezet omdat eigenlijk alles weer met elkaar te maken heeft, en ik ieder onderwerp eigenlijk op alle página,s zou kunnen zetten. De wirwar is zo groot dat ik er zelf amper nog uitkom en alles wat ik heb wel 5 keer moet lezen om er ook maar het kleinste beetje van te begrijpen. Dat is waarschijnlijk ook de bedoeling geweest achter de wirwar van bedrijven en stichtingen die dan ook weer over de hele wereld gevestigd zijn. En ook nog eens geregeld van “eigenaar” of van bedrijfsnaam” wisselen.

Misschien moet ik Jonathan maar eens vragen om een korte cursus vóor het “ontrafelen van de BCC wirwar”. Hij heeft het tenslotte in elkaar gezet. Hij weet wel welk bedrag waar naartoe is gegaan. En via welke route. Maar denk niet dat hij me nog veel te vertellen heeft. De liefde is een beetje over denk ik.

Wel heb ik de toegang tot bepaalde informatie gekregen door enkele ontwikkelingen van de afgelopen dagen. Zo heb ik Karl gesproken, en heeft een ex Broeder mij vanalles uitgelegd over het financiele geschuif bij BCC/CGN. Daardoor snap ik het spel wat beter, maar probeer dat maar eens duidelijk hier op de site te zetten. Ook hoe Jonathan zijn 8 miljoen kon jatten is nu wat duidelijker. En ook dat hij dit niet alleen heeft kunnen doen. Het staat nu wel vast dat Jan Hein Staal zijn partner in crime was. Maar hoe groot zijn financiele aandeel in deze was, of is, daar ben ik niet achter gekomen. Misschien dat ik daar later nog wat informatie over krijg.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: