Oslofjord Convention Center, wie heeft wat?

Welke bedrijven horen bij welke Noorse boef?

Ik ga op deze página alle bedrijven benoemen die aan BCC/CGN gelieerd zijn, en op wie zijn naam het staat, of welk ander bedrijf de aandelen bezit.

Dit omdat het er steeds meer op lijkt dat de Stichting Hippo Mundo Charity van het merendeel van de bedrijven en stichtingen aandeelhouder is. En dat BCC Finance Ltd op zijn beurt weer een grote rol speelt bij bijna alle buitenlandse Holding,s en Ltd,s. En wat is de achterliggende gedachte geweest bij het oprichten van alle Merit Ltd,s? Waarom zijn er zo ontzettend veel “brievenbus firma,s” nodig om de financién van een kerkgenoodschap in onder te brengen? Allemaal vragen waarop ik de komende dagen antwoord op hoop te geven. Ik probeer zoveel mogelijk bedrijven bij de betreffende “eigenaar” te zetten met eventueel het bedrag dat er in zit, en wat de omzet is.

Káre J Smith

Smilar Invest Limited Cyprus. Het bedrijf is 50%/50% van Smith en Larsen.

Alleen al van de Lampenwelt deal zit er dus naar eigen zeggen al 34 miljoen euro in Smilar Invest Ltd. En dat is nog maar een schijntje van wat er de afgelopen 10 jaar is bij geschreven op de bijbehorende bankrekeningen van Smilar Invest Ltd.

Baronessa Trading Ltd Cyprus

Gevestigd op hetzelfde adres als Smilar Invest Ltd, en ook voor 50%/50% van Smith en Larsen. Opgericht in 2000 en op naam van Baronessa Trading Ltd stond ook de kluis die de heren Smith en Larsen hadden bij Laiki Bank Cyprus voordat deze “omviel”.

En ga er maar vanuit dat die kluis vól zat !!

BCC Global Ltd Cyprus

Ook weer op hetzelfde adres gevestigd als Smilar Invest Ltd en Baronessa Trading Ltd.

BCC Global Ltd heeft ook weer het bijbehorende BCC Global Holding onder zich. Het is gevestigd in Cyprus, maar met een 2de kantoor adres in Londen. Ook hier, net als bij Smilar en Baronessa is Meritservus Ltd de secretaris. Wat dus de financiele baas is. Hiervan kan ik nog geen financiele statuten vinden, maar ik ben ook nog niet klaar.

BCC Financial Ltd

De interne bank van BCC/CGN bekend van zijn hypotheken en leningen aan de graaiers binnen BCC/CGN die men niet hoeft terug te betalen maar die men als “niet te innen” afboekt.

Ook weer gevestigd op hetzelfde adres als de 3 voorgaande bedrijven, en ook hier is Meritservus Ltd weer de secretaris.

Meritservus Group Ltd Cyprus

De Meritservus Group Ltd is ook weer van Smith en Larsen, en het bestaat uit zo,n 7 andere Ltd,s. Deze 7 Ltd,s functioneren min of meer als “secretaris” (financieel directeur) van de vele BCC/CGN bedrijven. Waardoor de heren Smith en Larsen in al deze bedrijven bij de financién kunnen wanneer zij maar willen, en zonder verantwoording af te hoeven leggen. Wat het wel heel erg makkelijk maakt om geld uit deze bedrijven over te boeken naar bv een Smilar Invest Ltd. En wat dan ook geregeld met grote bedragen gebeurd. In de tijd dat Jonathan van der Linden nog in de gratie viel bij de 2 Noorse opper Boeven was zijn taak onder meer het regelen van passende facturen voor deze “overboekingen”. Ook maakte de heren Smith en Larsen met grote regelmatig gebruik van de bijbehorende creditcards van deze bedrijven, voor privé uitgaven.

Kolme Tack Holding AS te Zwitserland. Is weer 50%/50% van de heren Smith en Larsen. Afgelopen jaar was het goed voor zo,n 23 miljoen euro. Hieruit heeft Jonathan van der Linden in 2015 een kleine 3 miljoen euro overgemaakt naar een eigen bedrijf van hem in Panama.

Finn Tack Ltd is gevestigd in Zwitserland, en ook weer 50/50 van de heren Smith en Larsen. In 2014 was het bedrijf goed voor een winst van dik 14 miljoen euro.

Horze International GmbH, ook weer van beide heren is gevestigd un het zuiden van Duitsland. Hierin ging in 2014 ook voor miljoenen in om. Samen met Finn Tack Ltd behoort het tot de grootste ter wereld in de paardensport artikelen. Samen maken beide bedrijven miljoenen per jaar winst die de heren Smith en Larsen nog eens, boven op hun gestolen miljoenen, kunnen bijschrijven op hun bankrekeningen over de hele wereld.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: